Bence 60 cc iyi canim ama aranmaya veya huysuzluga devan ediyorse belki artirabilirsin.Ben şuan sağarak veriyorum çok az kilo almış çünkü, günde 4 kere mama 4 kerede anne sütü veriyorum. Çok kustuğu için emzik aldım, biberondan sonra bir kaç dk vereyim diye belki kusması azalır, kızım 3700 gr, 60 cc az mı?75 e çıkarsam mı? Anne sütünü 80 cc veriyorum bir öğünde
Kac kg dogmustu canim bu arada ?Ben şuan sağarak veriyorum çok az kilo almış çünkü, günde 4 kere mama 4 kerede anne sütü veriyorum. Çok kustuğu için emzik aldım, biberondan sonra bir kaç dk vereyim diye belki kusması azalır, kızım 3700 gr, 60 cc az mı?75 e çıkarsam mı? Anne sütünü 80 cc veriyorum bir öğünde
Ankara’da canımMehtap eczanesi nerde oluyo canım
Bende hala cesaret edemedım edemeyecegım gibi deAnladım canım, kadınların işi ne zor ya.. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için,inşallah normaldir kanama olması yani herhangi bir sıkıntı yoktur umarım
Bebegi asabi hircin olan varmi ya ?
Uykudan uyanirken altini alirken mama sonrasi meme de uyutmaya calisirken hep sinirli
Memeyi kavrayamadiginda resmen beni parcaliyor kendini geri geri atiyor ?
6 kere canım sabah öğle aksam 2’şer taneKızlar solgar b12yi günde kaç tane içiyorsunuz?
Bunu kendımız mi alıyoruz canım? İsmi ne acaba 40’ım bitti bı an önce olaym istiyrmBende 3 aylik igne vurulcam 40mda onunda anne sütüne etkisi yokmus
3300 doğmuştu, 4.gün 3100 dü. 30.gün kontrolünde 3780 çıktı. Meğer bebeğüm çok süt içememiş, durmadan mastit olmaktan anlamalıydım.Kac kg dogmustu canim bu arada ?
Gazını çıkarmama ragmen çok kusuyor, yastığınıda yükseltik yüne kusyu, bizde reflüden şüphelendik, annem biberondan gemen sonra 5 dk emzik ver kusmaz dedi, dünden beri denedik, gerçekten kusması %90 azaldı.Bence 60 cc iyi canim ama aranmaya veya huysuzluga devan ediyorse belki artirabilirsin.
Gazini iyi cikaramadigi icin kusuyor olabilir mi ?
Veya hizli mi sallaniyor acaba ?
Ben anne sutunu sagdigimda 30cc anne sutu 30 cc mama veya 30 cc anne sutu 45 cc mama veriyordum canim.
Birde cok kusan bebekler icin reflu olabilir diyorlar. Yataginin altina yukselten bsyler koymayi denedinmi ?
Reflu yatagi mantiginda
Canım ya benım kızımda bır kusuyo bir kusuyoBence 60 cc iyi canim ama aranmaya veya huysuzluga devan ediyorse belki artirabilirsin.
Gazini iyi cikaramadigi icin kusuyor olabilir mi ?
Veya hizli mi sallaniyor acaba ?
Ben anne sutunu sagdigimda 30cc anne sutu 30 cc mama veya 30 cc anne sutu 45 cc mama veriyordum canim.
Birde cok kusan bebekler icin reflu olabilir diyorlar. Yataginin altina yukselten bsyler koymayi denedinmi ?
Reflu yatagi mantiginda
Ya dr lar 600 gr ile 1 kg arasi herhalde normal diyor ama nasil diyim bazisinin sutu daha besleyici bazimizin degil. Ben mesela her ogun mama veriyorum. Eger sutun varsa emme konusunda biraz daha sabredersen bnce daha iyi mama ya alistiginda cunku daha sabirsiz oluyorlar sutun daha azalir. Ben bastan beri keske zorlasaydim diyorum aman sarilik olmasin diye verdik ama bu sekilde de zor oluyor.3300 doğmuştu, 4.gün 3100 dü. 30.gün kontrolünde 3780 çıktı. Meğer bebeğüm çok süt içememiş, durmadan mastit olmaktan anlamalıydım.
Gazını çıkarmama ragmen çok kusuyor, yastığınıda yükseltik yüne kusyu, bizde reflüden şüphelendik, annem biberondan gemen sonra 5 dk emzik ver kusmaz dedi, dünden beri denedik, gerçekten kusması %90 azaldı.
Evet insan kiyamiyor bizimki de kusuyir hatta gecen peynir kesigi gibi yapti bir kac kez endiseleniyor insan.Canım ya benım kızımda bır kusuyo bir kusuyoKusmasa rahat 400-500 gram almıstı
Reflü yatagı da denedım gaviscon şasede denedm hala aynı en son ar mama dedıler yok o da işe yaramadı pes ettmOğlumda 3 ay kusmustu şimdi gun sayıyorm su kadar kaldı sonra kesılecek bu kusmalar dıye
E bıde zaten küçükkustukca içim acıyo
Söylediklerinde haklısın canım ama mama takviyeli gitmemize rağmen bu kiloyu aldı, demekki neredeyse hiç emememiş, 1 aydır kaşık biberon kullanmam rağmen son bir haftadır sinirleniyor meme emmiyor, sadece uykuya geçmek için alıyor günde 2-3 kere. Bu yüzden sağıyorum, yoksa olan sütümde kuruyacak doğru dürüst emmediği için. Meme ıcum yok ve içe göçuk olduğu için emmediğini düşünüyorum. Anne sütü alsında varsın emmesin. Emzik olarakta belki tutmaz diye önce wee nin damaklısını aldım, aldığım gibide tuttu çok şükür,Ya dr lar 600 gr ile 1 kg arasi herhalde normal diyor ama nasil diyim bazisinin sutu daha besleyici bazimizin degil. Ben mesela her ogun mama veriyorum. Eger sutun varsa emme konusunda biraz daha sabredersen bnce daha iyi mama ya alistiginda cunku daha sabirsiz oluyorlar sutun daha azalir. Ben bastan beri keske zorlasaydim diyorum aman sarilik olmasin diye verdik ama bu sekilde de zor oluyor.
Gerci en basta kg almasini istiyor doktorlar icine hangisi siniyorsa canim o sekilde yapman daha dogru dedigime bakma
Hangi emzigi tuttu bebis benimki bi turlu kabul etmiyor.
Adetten kesiyomus ama beni aylik olanda kesmisti ilk alti ay zaten sonra ayliga gecicem inşallah. Aylik olani onermiyorlar ilk alti ay iki hormonlu oldugu içinBen ona güvenemedim ya daha önce 7 sene hap kullandım hiç sıkıntı yaşamadım ya o daha cazip geldi ama koruyuculuğu aynıysa o daha mantıklı bi kere yaptırıyorsun üç ay kafa rahat
Canim evet kendimiz alıyoruz. Elini cabuk tut ama piyasada yok ben iki tane buldum aldim hemenAnkara’da canım
Bende hala cesaret edemedım edemeyecegım gibi deoğlumdan sonra da kendımı kasmaktan 1 yıla kadar işkence gibiydi bu sefer şartlamıstm kendımı ama bakalım ne zaman cesaret gelıcek
+1 memeyi kavrayamama ve memeyi bıraktıgı anda uyanma
6 kere canım sabah öğle aksam 2’şer tane
Bunu kendımız mi alıyoruz canım? İsmi ne acaba 40’ım bitti bı an önce olaym istiyrm
İlaçta kesiyormuş adetten bi kaza olmasında varsın adet olmayalım bebek bakmak zorAdetten kesiyomus ama beni aylik olanda kesmisti ilk alti ay zaten sonra ayliga gecicem inşallah. Aylik olani onermiyorlar ilk alti ay iki hormonlu oldugu için
Canim evet kendimiz alıyoruz. Elini cabuk tut ama piyasada yok ben iki tane buldum aldim hemen
Valla aynen oyle canim. Benim oglanin lenf bezleri sismis onunla uğraşıyorum. Kizin burnu tikali dogdugundan beri. Yani Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama zor gerçektenİlaçta kesiyormuş adetten bi kaza olmasında varsın adet olmayalım bebek bakmak zor
Valla iki çocuğu olanlara Allah daha çok yardım etsin ben biriyle zor baş ediyorum eski hayatımdan eser yok valla çok geçmiş olsunValla aynen oyle canim. Benim oglanin lenf bezleri sismis onunla uğraşıyorum. Kizin burnu tikali dogdugundan beri. Yani Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama zor gerçekten
Hangi mama canim. Ben hipp organic combiotic kullaniyorum. Ememedigi icin gucsuz mu dusuyor acaba evet evet saginca gelsin yeterki. Gerci olmayincada yapcak birsey yok yeterki saglikli olsunlar ve ac kalmasinlar. Benimki 1 aylik kontrolde 4 kg ydi. 15cc sut cikiyordu 90 da alirsa mama demisti doktor.Söylediklerinde haklısın canım ama mama takviyeli gitmemize rağmen bu kiloyu aldı, demekki neredeyse hiç emememiş, 1 aydır kaşık biberon kullanmam rağmen son bir haftadır sinirleniyor meme emmiyor, sadece uykuya geçmek için alıyor günde 2-3 kere. Bu yüzden sağıyorum, yoksa olan sütümde kuruyacak doğru dürüst emmediği için. Meme ıcum yok ve içe göçuk olduğu için emmediğini düşünüyorum. Anne sütü alsında varsın emmesin. Emzik olarakta belki tutmaz diye önce wee nin damaklısını aldım, aldığım gibide tuttu çok şükür,
Bende ayni seyi dusunuyorum sabir isiValla iki çocuğu olanlara Allah daha çok yardım etsin ben biriyle zor baş ediyorum eski hayatımdan eser yok valla çok geçmiş olsun
Allah herkese yardımcı olsunValla iki çocuğu olanlara Allah daha çok yardım etsin ben biriyle zor baş ediyorum eski hayatımdan eser yok valla çok geçmiş olsun
Gerci acaba tecrube kazandikca daha mi rahat oluyor dicem ama diger cocuklara da ilgi gostermek fln zor yaAllah herkese yardımcı olsunAma 3-4 cocugu olup tek bakanlarada helal olsun. Biz bir aydir annemleyiz yoksa perisan olurdum
Aynen canım, sağlıklı olsunlarda , benimde başta hippti, memnun kalmayınca sma optipro ya geçtim 1 haftadır. Kakasını daha rahat yapıyor, Bu daha iyi geldi kızıma.Hangi mama canim. Ben hipp organic combiotic kullaniyorum. Ememedigi icin gucsuz mu dusuyor acaba evet evet saginca gelsin yeterki. Gerci olmayincada yapcak birsey yok yeterki saglikli olsunlar ve ac kalmasinlar. Benimki 1 aylik kontrolde 4 kg ydi. 15cc sut cikiyordu 90 da alirsa mama demisti doktor.
Benim büyük oglum cok stres yapti ben bu kadar beklemiyordum cunku hep kardeş kardes diye agliyordu ama baaayaa kiskandi bunu belli ediyo. Ona yogunlasmaya çalışıyorum daha cok ama zor oluyo ciddenGerci acaba tecrube kazandikca daha mi rahat oluyor dicem ama diger cocuklara da ilgi gostermek fln zor ya
Oy yavrumm nasil rahat amaaa.benim pozisyon 7/24 bu bırakın başka çocuk olsa zaman ayırmayı altıma leğen koyam da tuvaletimi tutmak zorunda kalmayam diye düşünüyorum. Adam bana yapışık yaşıyor evimin işini yemeğimi slingte yapıyorum dışarı da çıkarken slinge koyuyorum çocuğun karnımdan çıkası yokmuş bence uyurken de beşiğine koyunca uyanıyor yanıma yatırınca öğlene kadar uyuyoruz uyanmadan gece üçe kadar uğraştım dün beşiğine yatıramadım koyuyorum uyanıyor sonra pes ettim beraber yattık 12 ye kadar uyuduk öğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?