2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen canım, sağlıklı olsunlarda , benimde başta hippti, memnun kalmayınca sma optipro ya geçtim 1 haftadır. Kakasını daha rahat yapıyor, Bu daha iyi geldi kızıma.
Benim de artik gunde 1 defa veya 2 gunde 1 yapiyor mama ile mi alakali diyosun
Benim büyük oglum cok stres yapti ben bu kadar beklemiyordum cunku hep kardeş kardes diye agliyordu ama baaayaa kiskandi bunu belli ediyo. Ona yogunlasmaya çalışıyorum daha cok ama zor oluyo cidden
Ya kiyamam allah sabir versin kuzum. Bol bol sana sabir versin sende onlara sefkat ve ilgi ver

Benim de artik gunde 1 defa veya 2 gunde 1 yapiyor mama ile mi alakali diyosun

Ya kiyamam allah sabir versin kuzum. Bol bol sana sabir versin sende onlara sefkat ve ilgi ver
Senin yine iyi yapıyor, benimki 3-4 günde 1 yapıyordu, aynı mam her bebepe iyi gemiyor maaledef bize sma daha iyi geldi

Katılıyorum sana. İçin rahat etmese bile başta doktoru dinlemedim ben, sütümun artmasını bekledim. He o süre içinde iki üç gün sarılığı devam etti ama emdikçe atıyorlar zaten. Doktorlar hemen mama öneriyorlar ama mama içtikçe emzirme azalıyor ve süt az geliyor , kısır döngü bence.

Bu arada canım ben tommee tippee emziği kullanıyorum, benimki hemen tutmuştu ve hala ara ara veriyorum güzel emiyor, denemek istersen. Eczacı bir tanıdığım önerdi gaz yapmıyor diye

Ya bende alim
Eczaneden direk alabiliyormuyuz

Ya bende alim
Eczaneden direk alabiliyormuyuz
Evet direkt alıyorsun ztn devlet karşılamıyor doğum kontrol haplarını. Hiç ara vermeden kullanılıyor aklında bulunsun adet olsanda olmasan da devam ediyorsun 28 hap var içinde Ara verilmemesi bana çok ilginç gelmişti özellikle doktora tekrar sordum böyle kullanılıyormuş bu

Cnm kıyafetle mı tarttılar sadece bezle mi?
Benim büyük oglum cok stres yapti ben bu kadar beklemiyordum cunku hep kardeş kardes diye agliyordu ama baaayaa kiskandi bunu belli ediyo. Ona yogunlasmaya çalışıyorum daha cok ama zor oluyo cidden
Benım oğlumda
Çocuk bıldiğin depresyondaydı 11 gunluk sezaryenlıykem gonlü olsn dıye çarpısan arabaya bindik daha neler neler ama bı türlü o ruh halınden cıkamadı en son ben delırecektimsürekli mutsz sessiz eskı yaramazlıklaedan eser yok ama herseye bi inatlasma
En son patladım dedım sen üzülme diye cabalıyorm benı de gör lütfen dıye uzun uzun konustuk sonrası vallaha daha rahat oldu

Allah razi olsun kuzum inan kendime bakamadim daha. Mesela 32gün oldu bütün dikislerim duruyor daha
Allah Allah benim dış dikisim 12. Gün falan düştü , içerdekiler de birkaç gündür elime geliyorlar. Neden o kadar uzun sürmüş benimki mi erken eridi anlamadım

Canım tedavi edilmezse eğik kafa oluyo. Vede bir çok hastalık beraberinde getiriyo yüz bozukluğu göz bozukluğu
Anladim cnm zormus peki cocuk doktorumu anladi baska branşami goturulmeli haftaya kontrol gunumuzde bi de ben kafa yastigi aldim acaba onlar ise yararmi doktor ne önerdi acaba benimkide hep sagina yatiyo ceviriyorum uyuyunca yine kendini donderiyo kafasini yani hatta arka kismi uzun duruyo biraz sirt ustu duz yatiraym diyorum ama durmuyor

Ben de düz yatiramiyorum bebeğimi ya muhakkak sağ sol bir tarafa çeviriyor. Doğumda cok ıkınmaktan kafasının arkası biraz daha sivri gibi duruyor Sanki, doktor bir aya falan düzelir dedi ama düz yatiramiyorum , nasıl düzelecek bilmiyorum. Bı gittiğimde ben de soracağım canım sen sorarsan buraya da yazar mısın

Tabi yazarim haftaya hafta ici gidecem carsamba ya da persembe gibi gidecem yazarim burayada ben simd besigine yastigi diklestirip koydum iki yanina bi sure duz yatsin diye bakayim işe yarayacakmi

Reactions: The
Bizdede bir inatlasma hali var sürekli bagirma kafa tuttmaa
Allah Allah benim dış dikisim 12. Gün falan düştü , içerdekiler de birkaç gündür elime geliyorlar. Neden o kadar uzun sürmüş benimki mi erken eridi anlamadım
Seninki normal olan benimki anormal canim. Zaten 10-15gunde dusmesi lazimmis. Gitmem gerekiyor hafta ici gideceğim inşallah. 40im çıkmadan halletmem laziimm

Ya bu emzirmek ne zor iş yüne süt kanalım tıkandı yoruldum artık moralim çok bozuk

Bizdede bir inatlasma hali var sürekli bagirma kafa tuttmaa

Seninki normal olan benimki anormal canim. Zaten 10-15gunde dusmesi lazimmis. Gitmem gerekiyor hafta ici gideceğim inşallah. 40im çıkmadan halletmem laziimm
Git öyleyse canım , kendimizi de ihmal etmemeliyiz şu süreçte. Ben her gün madecassol krem kullandım dikislere , eğer hala düşmeyecek gibiyse doktoruna bir sorabilirsin bence kullanayım mı diye, bana doktorum yazmıştı.

Valla ben bugün ilk defa bebeği uyutup banyoya girdim , hep eşimi bekliyordum falan. O banyo bile o kadar iyi geldi ki saçımı yaptım, makyaj yaptım. Sanki 10 yaş gençleşmis hissediyorum herkese tavsiye ederim ara ara bu tarz aktiviteler

Batikon sürüyorum ilk siyahtı ipler simdi beyaz olmus batikondan mi ki acaba

Valla canım pozisyon sürekli değiş sırt üstüde olmasın sürekli başı düz olur sürekli yanda yatırma yüzü düz olur . Sürekli değiş ben gidip uykudayken bile artık degistiriyom . Fizik doktoru cocuk doktoru çok kızdı değiş dedi sürekli. Ilkin cocuk doktoru farketti sonra fizik doktoruna yönlendirdi orda fizyoterapist egzersiz gösterdi. Ama insan onları yapmaya çok korkuyo hele iki tane germe hareketi var onları hiç yapmıyorum insAllah 15 gün kendi cabalarimla braz dizeleri 15 gün sonra çağırdı kontrol için. Bakalım insaalah düzeliriz

Deniyeyim canim onuda cok saol
Evde tek mi sanirim cesaret edemem

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…