Sanmıyorum canım.Batikon sürüyorum ilk siyahtı ipler simdi beyaz olmus batikondan mi ki acaba
Evet tekkenDeniyeyim canim onuda cok saol
Evde tek misanirim cesaret edemem
Belki dusmeye yakin beyazliyodurlarSanmıyorum canım.Benim de dış dikişim siyahtı, şimdi ictekiler beyaz olarak elime geliyor. İpler farklı diye düşünmüştüm
Belki deBelki dusmeye yakin beyazliyodurlarBenimkilerde duser inşallah ya
Belki dusmeye yakin beyazliyodurlarSanmıyorum canım.Benim de dış dikişim siyahtı, şimdi ictekiler beyaz olarak elime geliyor. İpler farklı diye düşünmüştüm
Ya aslinda dedigin gibi nasil alisirsan oyle gidiyor bazi seylere cesaret etmek lazim. Ben suan disari cikmaya tirsiyorum nedenseEvet tekkenhemen girip çıktım canım banyo kapısını da açık bıraktım. Ne bileyim çok iyi geldi bana ya
Galiba dr un verdiği ilaç işe yaradı galiba ama bu seferde zor oluyoSütun fazla geldiği için mi tıkanıyor canım
Sıcak yapmadan direk soğuk mu yapıyımCanım soğuk uygulma yap vaya iyi gelmişti bana o sayede geçti benimde
Canım pişik yoksa krem sürmeyn bağışıklık kazanıyo sonra krem işe yaramıyo ben sadece pişik olursa sudocrem kulanıyom hametan da sürebilirsinKızlar bebeğimin popusunu kremlememe rağmen pişik oldu . Ya varmı bi öneri
Memeyi kavrayamadıgında kendini geri atıp sinirleniyor gece emerkende yapıyor bazen homurdanıp geri geri atıyor kendiniBebegi asabi hircin olan varmi ya ?
Uykudan uyanirken altini alirken mama sonrasi meme de uyutmaya calisirken hep sinirli
Memeyi kavrayamadiginda resmen beni parcaliyor kendini geri geri atiyor ?
Insallah canim insallah duzelir cocuk cok dor bugun az burnu tikali geldi ödum koptu elim ayagim buz kesti ilk dogdugunda yogun bakima girişimizde burnu tikanmisti nefes alamamisti ayni seymi diye cok korktum cocuk cok zor hasta olmasinlar bisey olmasin onlsra saglikla bi buyusunlerde inşallahValla canım pozisyon sürekli değiş sırt üstüde olmasın sürekli başı düz olur sürekli yanda yatırma yüzü düz olur . Sürekli değiş ben gidip uykudayken bile artık degistiriyom . Fizik doktoru cocuk doktoru çok kızdı değiş dedi sürekli. Ilkin cocuk doktoru farketti sonra fizik doktoruna yönlendirdi orda fizyoterapist egzersiz gösterdi. Ama insan onları yapmaya çok korkuyo hele iki tane germe hareketi var onları hiç yapmıyorum insAllah 15 gün kendi cabalarimla braz dizeleri 15 gün sonra çağırdı kontrol için. Bakalım insaalah düzeliriz
Ben bebeğin poposunu hep yıkıyorum lavaboda hiç pişik olmadı hiç pişik kremi de kullanmadımKızlar bebeğimin popusunu kremlememe rağmen pişik oldu . Ya varmı bi öneri
Ben de bunu yapmayı çok istiyorum ama korkuyorum ya üşütür müyüm ki diyeBen bebeğin poposunu hep yıkıyorum lavaboda hiç pişik olmadı hiç pişik kremi de kullanmadım
Yıkayıp kurulayıp giydircen niye üşüsün ki sıcak suyla yıkıyorum zaten sonra havluya sarıyorum kurulayıp giydiriyorumBen de bunu yapmayı çok istiyorum ama korkuyorum ya üşütür müyüm ki diye
Nasil anladin cnm? Bnm de bi gogsumde agri var koltuk altimdan gogus ucuna dogru sertlik varYa bu emzirmek ne zor iş yüne süt kanalım tıkandı yoruldum artık moralim çok bozuk
Ewt Ewt sonra masaj yapSıcak yapmadan direk soğuk mu yapıyım
Bepantol kullanıyordum yarın sudocrem alimCanım pişik yoksa krem sürmeyn bağışıklık kazanıyo sonra krem işe yaramıyo ben sadece pişik olursa sudocrem kulanıyom hametan da sürebilirsin
InsAllah canım. Biz elimizden geleni yapaktaInsallah canim insallah duzelir cocuk cok dor bugun az burnu tikali geldi ödum koptu elim ayagim buz kesti ilk dogdugunda yogun bakima girişimizde burnu tikanmisti nefes alamamisti ayni seymi diye cok korktum cocuk cok zor hasta olmasinlar bisey olmasin onlsra saglikla bi buyusunlerde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?