Aslında doğru diyosun. Ben çok küçük diye korkuyom lavaboda yıkamaya ama alisicam genellikle odada küvette yıkıyorum poposunuBen bebeğin poposunu hep yıkıyorum lavaboda hiç pişik olmadı hiç pişik kremi de kullanmadım
Kaju fıstığı bana çok yaradi bide tahin pekmez canım onları tüketiyorumKızlar 2 gündur sutum azalmaya basladi goguslerim dolmuyor hep yumusak ve sizlere sorayim siz elinizle saginca fiskirir sekildemi geliyo benim damla seklinde ucuna geliyo humana cayi rezene cayi 3lt su beyaz kuru uzum hurma dut yedim ama durum ayni ne yapmam lazim artmasi lazimken gunden gune bi anda neden azalmaya başlar solgari siparis ettim ama daha gelmesine var o sirada ne önerirsiniz yarinda tahin deneyecem
Benimde aynı yerde kolumu kaldırırken bile ağrıyo sertlik varNasil anladin cnm? Bnm de bi gogsumde agri var koltuk altimdan gogus ucuna dogru sertlik var
Canım göğüs pompan varmı. Dediklerimi yap sonra sağBenimde aynı yerde kolumu kaldırırken bile ağrıyo sertlik var
Allah kolaylık versin sizede, bizede, anlıyorum sizi, o da bir evlat gibi gerçekten, bebek görmeye gelenler bebek hastalık kapar evde kedi olmaz deselerde o da benim evimin bir ferdi evladı gibi, bunu anlamayan anlamıyor ne yazıkki, ay nerden nereye geldim, bende döktüm içimiBenim köpeğim var o da aynı şekilde, 2 sn gözümü kaçırsam bebeği rahatsız edecek ya da belki zarar verecek hareketler yapıyor üstelik benimki 20 kg kocaman bi terrier. Çok çok kıskandı bebeği. Onu çok seviyorum ama mecburen evdeki hareketleri kısıtlandı evde teksem oldugum odaya alamıyorum çünkü hem bebeğe hem köpeğe sahip çıkamıyorum,bebek uyuyunca ona vakit ayırıyorum. Eşim varken birlikteyiz sadece. Eskisi gibi rahat olamadığı için çok mutsuzum aklım hep onda, bi gün sütüm giderse ona üzülmekten gidecek zaten Allah korusun.
Çözümüm yok bu konu için, ben de içimi dökeyim dedim sadeceAllah size de kolaylık versin onlar da evlat gibi
Allah kolaylık versin canım, geceleri yattığım odaya alamıyorum, çünkü bebeğin üstüne basa basa gelip karnına yatmaya çalıştı bir gün, gece ben görmem yüzüne yatar bebek nefessiz kalır diye, çok üzülüyorum ama bir süre böyle olması gerekiyor galibaUf hiç sorma. Bebek doğduğundan beri bana hayatı zindan ediyor. Her gün istisnasız bir şey kırıyor, bir şeyler deviriyor inanılmaz asabi. İlgi çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Sevmeye çalışıyorum ama hâliyle sınırlı yani eskisi gibi olmuyor. Benimki de bebeğin üstüne falan basa basa geliyor yanıma ya bıraksak kafasına falan basacakti geçen. Dün babam geldi , bir ton kızdı bana , üstüne zıplamak üzereydi napiyorsaniz yapın şu kedilerinizi diye. Çok üzülüyorum ya.
Sıcak uygulama yaptım emzirdim sağdım sonra soğuk yaptım ama geçmedi daha hep tekrarlıcakmı bu yaCanım göğüs pompan varmı. Dediklerimi yap sonra sağ
Ahh bu süt işini bende hala tam oturtamadım, ama sütüm varmı acaba, ya yoksa diye çok düşündüğüm zamanlarda sütümün azaldığını farkettim, psikolojikte çok etki oluyor sanırım, tabi yemekte çok önemli, dengeli yemek yiyemediğim zamanlarda azalıyor, benim sütümü artıran Bulgaristan bozası oldu, yemeklerin yanında hiç bir şey içmiyorum sadece iki bardak boza içiyorum içtiğim gece süt akıyor resmen içmediğim zaman sabaha karşı süt bitiyor bebek ağlamaya başlıyor meme uçlarım acımaya başlıyor süt bitince, tabi daha sonrasında su çok içmeye çalışıyorum iki litreye yakın içiyorum o da süt artırıyor, benim şimdilik aklıma bunlar geldiKızlar 2 gündur sutum azalmaya basladi goguslerim dolmuyor hep yumusak ve sizlere sorayim siz elinizle saginca fiskirir sekildemi geliyo benim damla seklinde ucuna geliyo humana cayi rezene cayi 3lt su beyaz kuru uzum hurma dut yedim ama durum ayni ne yapmam lazim artmasi lazimken gunden gune bi anda neden azalmaya başlar solgari siparis ettim ama daha gelmesine var o sirada ne önerirsiniz yarinda tahin deneyecem
Canım hangi krem kullanıyorsun bizimde pişikti bepantel hiç bir işe yaramadı ve çok fenaydı bizim kan geliyordu silerken, sudocrem tek sürüşte iyileştirmeye başladı mğcizevi bişey ve çok yoğun olsuğundan azcık sürüyorum her değişimde kullanıyorum artık pişik hiç olmuyorKızlar bebeğimin popusunu kremlememe rağmen pişik oldu . Ya varmı bi öneri
Canım yumşaklıkla pek alakası yok bence benim öyle pek bi sertlik yok beslenmemde çok özensiz kahvaltıyı bile 3 te yaptım bugün ne bulursam onu yiyorum hiç süt olsun diye bişey yemedim ama her sıktığımda çok ileri fışkırıyor çocuk bazen nefessiz kalıyo emerkenKızlar 2 gündur sutum azalmaya basladi goguslerim dolmuyor hep yumusak ve sizlere sorayim siz elinizle saginca fiskirir sekildemi geliyo benim damla seklinde ucuna geliyo humana cayi rezene cayi 3lt su beyaz kuru uzum hurma dut yedim ama durum ayni ne yapmam lazim artmasi lazimken gunden gune bi anda neden azalmaya başlar solgari siparis ettim ama daha gelmesine var o sirada ne önerirsiniz yarinda tahin deneyecem
Yumuşak olması boş olduğu anlamına gelmez bi süre sonra ilk zamanlardaki sertlik te olmuyor göğüsler. Kremalı bisküvi petibör bisküvi de bende güzel süt yapıyor deneyin istersenizKızlar 2 gündur sutum azalmaya basladi goguslerim dolmuyor hep yumusak ve sizlere sorayim siz elinizle saginca fiskirir sekildemi geliyo benim damla seklinde ucuna geliyo humana cayi rezene cayi 3lt su beyaz kuru uzum hurma dut yedim ama durum ayni ne yapmam lazim artmasi lazimken gunden gune bi anda neden azalmaya başlar solgari siparis ettim ama daha gelmesine var o sirada ne önerirsiniz yarinda tahin deneyecem
Ben banyosunu da lavaboda yaptırıyorumAslında doğru diyosun. Ben çok küçük diye korkuyom lavaboda yıkamaya ama alisicam genellikle odada küvette yıkıyorum poposunu
Kişilik bence tamamen anne karnında bile bazıları hareketli bazıları değilKizlar neden bazi bebekler hircin bazilari sakin oluyor fikriniz var mi ?
Canim kac saat duruyor bir bez poposundaKız annelerine bir şey sormak istiyorum, benim kızım doğduğundan beri bezine çiş taşırıyor, yani bir günde 7 yada 8 defa kıyafet değiştiriyorum, bacak kenarından değilde karnının ordan üst kısımlardan göbeğe doğru değilde yanlardan koltuk altına doğru, ne denediysem bir türlü önüne geçemedim, ilk bezim molfix’ti yenidoğan 2-5 kiloydu, heralde bez küçük dedim bir numara büyüğünü aldım olmadı, iki numaradan da sürekli geçti çiş, herhalde Buda küçük dedim 3 numaraya geçtim yine olmadı, bu molfix geçiriyor heralde dedim sleepy aldım yok yine olmadı, hani ilk bebek olsa bez bağlamayı bilmiyorum diyeceğim ( burda ilk bebeği olanlar bez bağlamayı bilmiyor demek için demedim, ben ilk bebeğimde zorlanmıştım da onun için dedim) ama gayet güzel bezliyorum şimdi, doktora gidince sorsammı acaba, bebek bu olacak bunlar dermi ki, ne bileyim biraz fazla değilmi günlük 7, 8 kıyafet değiştirmek bilemedim, normalmi sizce?
Yarım saat bazen 20 dakika, çoğunlukla beze çişi bir defa yapmış oluyor kuru gibi neredeyse ama yan taraftan kıyafeti hep ıslanmış oluyor, iki gün önce 10 dakikada bir değiştirdim ağlayasım gelmişti, acaba emzirirken sütümmü akıyor kıyafetlerine diye takip ettim yok o da akmıyo, bazen yatarken bazen kucağımızda gezdirirken bir bakıyoruz çiş geçmiş, yani normalmi bilemedim ama diğer çocuklarımda hiç görmedim böyle sanki diye hatırlıyorumCanim kac saat duruyor bir bez poposunda
Bizim bezlerde sizdirdi molfix 1 numara. Küçük geliyomus megersem. Ama siz 3 numaraya kadar denedim diyorsunuz bilemedim simdi. Birde en cok arkadan mi siziyor onden mi? Ne taraftan siziyorsa bezin o tarafini yukarda tutmayi deneseneYarım saat bazen 20 dakika, çoğunlukla beze çişi bir defa yapmış oluyor kuru gibi neredeyse ama yan taraftan kıyafeti hep ıslanmış oluyor, iki gün önce 10 dakikada bir değiştirdim ağlayasım gelmişti, acaba emzirirken sütümmü akıyor kıyafetlerine diye takip ettim yok o da akmıyo, bazen yatarken bazen kucağımızda gezdirirken bir bakıyoruz çiş geçmiş, yani normalmi bilemedim ama diğer çocuklarımda hiç görmedim böyle sanki diye hatırlıyorum
Benim sütüm de hep damla damla geliyor , herkesin böyle değil miKızlar 2 gündur sutum azalmaya basladi goguslerim dolmuyor hep yumusak ve sizlere sorayim siz elinizle saginca fiskirir sekildemi geliyo benim damla seklinde ucuna geliyo humana cayi rezene cayi 3lt su beyaz kuru uzum hurma dut yedim ama durum ayni ne yapmam lazim artmasi lazimken gunden gune bi anda neden azalmaya başlar solgari siparis ettim ama daha gelmesine var o sirada ne önerirsiniz yarinda tahin deneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?