2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bizim bezlerde sizdirdi molfix 1 numara. Küçük geliyomus megersem. Ama siz 3 numaraya kadar denedim diyorsunuz bilemedim simdi. Birde en cok arkadan mi siziyor onden mi? Ne taraftan siziyorsa bezin o tarafini yukarda tutmayi denesene
İşin tuhafıda ne önden ne arkadan sızdırmıyor, hep yanlardan sızdırıyor koltuk altına doğru

Kızlar bebeğimin popusunu kremlememe rağmen pişik oldu . Ya varmı bi öneri
Canım ben her emzirme öncesi altını değişiyorum az bile yapmış olsa çişini.
Nasil anladin cnm? Bnm de bi gogsumde agri var koltuk altimdan gogus ucuna dogru sertlik var
Canım solgar lesitin diye arat sitede. Benim anlattığım duruma benziyorsa kullan derim. Tıkanıklığı açıyor.
Canım dengeli besleniyor musun? Sabah peynir yumurta ekmek, öğle ve akşam et sebze bakliyat yine yanında ekmek veya pilav vb. Aralarda meyve tatlı yoğurt. Ben kuru kayısı ve kuru dutla hoşaf da yapıyorum iyi geliyor. Kestane baya artırmıştı bi de.
Bizde de sırttan kaka taşması oluyor. Bunu bilemedim.
Dün sordum ams kimse yazmadı kahve içiyor musunuz normalde ben çok severim de emin olamadım
1 tane içiyorum canım. Aşırı içmemek lazım diye biliyorum.

Tabi yazarim haftaya hafta ici gidecem carsamba ya da persembe gibi gidecem yazarim burayada ben simd besigine yastigi diklestirip koydum iki yanina bi sure duz yatsin diye bakayim işe yarayacakmi
Kızlar bebeği düz yatırmak iyi değil diye anlattılar bana. Kusarsa boğazına kaçmasın diye bir sağa bir sola yatırın dediler. Bizimki de sağa meyilli, gece sağa gündüz sola yatırıyorum. Kendi sağa dönüyor ben de inatla çeviriyorum sola.
Ya bu emzirmek ne zor iş yüne süt kanalım tıkandı yoruldum artık moralim çok bozuk
Canım solgar lesitin diye arat sitede, benim durumuma benziyorsa kullanmanı tavsiye ederim tıkanıklığı açıyor.

Sıcak uygulama yaptım emzirdim sağdım sonra soğuk yaptım ama geçmedi daha hep tekrarlıcakmı bu ya
Bu durumda sıcak uygulama yapmaman gerekiyo sıcak yapınca süt daha çok cogaliyo dahada tikaniyo . Tam tersi soğuk yap rahatlat göğsü sonra masaj yap en son sağ ben böyle yaptım kurtuldum

Inan canım bende sürekli degisiyorum hatta annem kızıyordu çok degisiyorsun diye

Bende sebamed aldim bepantol aldim mustela aldim . Ama sudocrem almadım keşke alsaymışım gece mustelayida sürüyüm olmassa sudocremde alcam

Kızlar yastık kullanmaya başladinizmi. Benimki düz yatmayı çok seviyor düz kafa yastığı alsam nasıl olur acaba

Valla ben de alamıyorum odaya canım. Bı de bende iki tane var , mecburen dışarda tutuyorum, ben de üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Gece falan bı enerji geliyor koşturuyorlar evde , o sırada Allah korusun bebeğin yüzüne, kafasına falan atlatlar diye cesaret edemiyorum.

Bende slepy kullanıyorum bizimkide aynı dediginiz gibi yanlardan islaniyo . Ama bence biz çok yanlardan bandı iyi cekemiyoruzdur sıkı olmasın diye

Kaka taşması bir kaç defa oldu sadece, bende bilemedim şaşırdım ne yapsam diye birde size danışayım dedim

Doğru söylüyorsun canım, bir süre böyle idare edeceğiz

Eşim bugün böyle uyurken fotoğrafımızı çekmiş. Benim bebiş büyüdüğü için eli kolunda uzun. Koala yavrusu gibi sarılıyor, öyle uyuyor. Ve böyle yatınca çok güzel gaz çıkartıyor

Kızlar bebeğimin popusunu kremlememe rağmen pişik oldu . Ya varmı bi öneri

Ben incia marka pişik önleyici kullanıyorum. Hafif kızarık gördüğüm an sürüyorum. Tamamen de doğal yağlardan oluşuyor. Acaba asitli bişeyler mi yedin mansalina portakal gibi?

Benim de fışkırmıyor sütüm, sağarken makinayla bile 1 dk boş çekiyor sonra akmaya başlıyor. Bebek emerken daha hızlı geliyor. Elimle aıkınca süt akmıyor asla. Ama süt var

Kızlar bende bir korku var gittikce artiyor. Ya bebegim uykuda kusarsa ve kusmuğunda bogulursa diye. Lisede bir hocamızın bebegi boyle vefat etmis diye duymustuk. Ondan beridir tüm bebekler için korkarım yan yatsın vs diye. Neyse dün gece böyle ben de uykulu haldeykeb arada oğlum öğürüyor gibi geldi genzinde gaz varmiş da çikamiyormuş gibi. Ben de gazini almadan yatirmistim daha dogrusu cikmayinca cok ugrasmadim. Neyse sonra bebek de ben de uyuduk sonra gozumu bir açtim yuzu kizarmis napiyordu kendini sıkıyor muydi tuvaletini mi yapiyordu bilmiyorum ya da belki gercekten de nefessiz kalmisti. Direk aklima ölüyor nefessiz kaldı diye geldi çok korktum kalbim çıkacaktı hemen kucaklayıp nefesine baktım çok şükür bir şey yoktu ama bugün az önce de fışkırmalı kustu. Yani mesela bu fışkırmalı kusma uykusuna denk gelse ne olacak Allah korusun

Canım yatağı eğimli degilmi reflü yatağı gibi . Ben başini biraz yukselttim sırt üstüde yatırıyorum arada sende öyle yapsan . Birde senin bebegindemi dil bağı vardı

Canım yatağı eğimliyse ve bebeğin başı sağa veya sola dönük yatırıyorsan korkacak bişey yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…