Ben içiyorumDün sordum ams kimse yazmadı kahve içiyor musunuz normalde ben çok severim de emin olamadım
İşin tuhafıda ne önden ne arkadan sızdırmıyor, hep yanlardan sızdırıyor koltuk altına doğruBizim bezlerde sizdirdi molfix 1 numara. Küçük geliyomus megersem. Ama siz 3 numaraya kadar denedim diyorsunuz bilemedim simdi. Birde en cok arkadan mi siziyor onden mi? Ne taraftan siziyorsa bezin o tarafini yukarda tutmayi denesene
Allah Allah garip valla. Yan lastik kisimlari mi buyuk geliyo acabaİşin tuhafıda ne önden ne arkadan sızdırmıyor, hep yanlardan sızdırıyor koltuk altına doğru
Canım ben her emzirme öncesi altını değişiyorum az bile yapmış olsa çişini.Kızlar bebeğimin popusunu kremlememe rağmen pişik oldu . Ya varmı bi öneri
Canım solgar lesitin diye arat sitede. Benim anlattığım duruma benziyorsa kullan derim. Tıkanıklığı açıyor.Nasil anladin cnm? Bnm de bi gogsumde agri var koltuk altimdan gogus ucuna dogru sertlik var
Canım dengeli besleniyor musun? Sabah peynir yumurta ekmek, öğle ve akşam et sebze bakliyat yine yanında ekmek veya pilav vb. Aralarda meyve tatlı yoğurt. Ben kuru kayısı ve kuru dutla hoşaf da yapıyorum iyi geliyor. Kestane baya artırmıştı bi de.Kızlar 2 gündur sutum azalmaya basladi goguslerim dolmuyor hep yumusak ve sizlere sorayim siz elinizle saginca fiskirir sekildemi geliyo benim damla seklinde ucuna geliyo humana cayi rezene cayi 3lt su beyaz kuru uzum hurma dut yedim ama durum ayni ne yapmam lazim artmasi lazimken gunden gune bi anda neden azalmaya başlar solgari siparis ettim ama daha gelmesine var o sirada ne önerirsiniz yarinda tahin deneyecem
Bizde de sırttan kaka taşması oluyor. Bunu bilemedim.Kız annelerine bir şey sormak istiyorum, benim kızım doğduğundan beri bezine çiş taşırıyor, yani bir günde 7 yada 8 defa kıyafet değiştiriyorum, bacak kenarından değilde karnının ordan üst kısımlardan göbeğe doğru değilde yanlardan koltuk altına doğru, ne denediysem bir türlü önüne geçemedim, ilk bezim molfix’ti yenidoğan 2-5 kiloydu, heralde bez küçük dedim bir numara büyüğünü aldım olmadı, iki numaradan da sürekli geçti çiş, herhalde Buda küçük dedim 3 numaraya geçtim yine olmadı, bu molfix geçiriyor heralde dedim sleepy aldım yok yine olmadı, hani ilk bebek olsa bez bağlamayı bilmiyorum diyeceğim ( burda ilk bebeği olanlar bez bağlamayı bilmiyor demek için demedim, ben ilk bebeğimde zorlanmıştım da onun için dedim) ama gayet güzel bezliyorum şimdi, doktora gidince sorsammı acaba, bebek bu olacak bunlar dermi ki, ne bileyim biraz fazla değilmi günlük 7, 8 kıyafet değiştirmek bilemedim, normalmi sizce?
1 tane içiyorum canım. Aşırı içmemek lazım diye biliyorum.Dün sordum ams kimse yazmadı kahve içiyor musunuz normalde ben çok severim de emin olamadım
Ben de düz yatiramiyorum bebeğimi ya muhakkak sağ sol bir tarafa çeviriyor. Doğumda cok ıkınmaktan kafasının arkası biraz daha sivri gibi duruyor Sanki, doktor bir aya falan düzelir dedi ama düz yatiramiyorum , nasıl düzelecek bilmiyorum. Bı gittiğimde ben de soracağım canım sen sorarsan buraya da yazar mısın
Kızlar bebeği düz yatırmak iyi değil diye anlattılar bana. Kusarsa boğazına kaçmasın diye bir sağa bir sola yatırın dediler. Bizimki de sağa meyilli, gece sağa gündüz sola yatırıyorum. Kendi sağa dönüyor ben de inatla çeviriyorum sola.Tabi yazarim haftaya hafta ici gidecem carsamba ya da persembe gibi gidecem yazarim burayada ben simd besigine yastigi diklestirip koydum iki yanina bi sure duz yatsin diye bakayim işe yarayacakmi
Canım solgar lesitin diye arat sitede, benim durumuma benziyorsa kullanmanı tavsiye ederim tıkanıklığı açıyor.Ya bu emzirmek ne zor iş yüne süt kanalım tıkandı yoruldum artık moralim çok bozuk
Bu durumda sıcak uygulama yapmaman gerekiyo sıcak yapınca süt daha çok cogaliyo dahada tikaniyo . Tam tersi soğuk yap rahatlat göğsü sonra masaj yap en son sağ ben böyle yaptım kurtuldumSıcak uygulama yaptım emzirdim sağdım sonra soğuk yaptım ama geçmedi daha hep tekrarlıcakmı bu ya
Inan canım bende sürekli degisiyorum hatta annem kızıyordu çok degisiyorsun diyeCanım ben her emzirme öncesi altını değişiyorum az bile yapmış olsa çişini.
Canım solgar lesitin diye arat sitede. Benim anlattığım duruma benziyorsa kullan derim. Tıkanıklığı açıyor.
Canım dengeli besleniyor musun? Sabah peynir yumurta ekmek, öğle ve akşam et sebze bakliyat yine yanında ekmek veya pilav vb. Aralarda meyve tatlı yoğurt. Ben kuru kayısı ve kuru dutla hoşaf da yapıyorum iyi geliyor. Kestane baya artırmıştı bi de.
Bizde de sırttan kaka taşması oluyor. Bunu bilemedim.
1 tane içiyorum canım. Aşırı içmemek lazım diye biliyorum.
Bende sebamed aldim bepantol aldim mustela aldim . Ama sudocrem almadım keşke alsaymışım gece mustelayida sürüyüm olmassa sudocremde alcamCanım hangi krem kullanıyorsun bizimde pişikti bepantel hiç bir işe yaramadı ve çok fenaydı bizim kan geliyordu silerken, sudocrem tek sürüşte iyileştirmeye başladı mğcizevi bişey ve çok yoğun olsuğundan azcık sürüyorum her değişimde kullanıyorum artık pişik hiç olmuyor
Valla maşallah sana benim ikinci olmasına rağmen ben cesaret edemiyorumBen banyosunu da lavaboda yaptırıyorum
Fıtrat bence canım. Nasıl ki hepimizin huyu suyu birbirinden farklı, onların da öyle. Tabi farklı bir sorunu yoksaKizlar neden bazi bebekler hircin bazilari sakin oluyor fikriniz var mi ?
Valla ben de alamıyorum odaya canım. Bı de bende iki tane var , mecburen dışarda tutuyorum, ben de üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Gece falan bı enerji geliyor koşturuyorlar evde , o sırada Allah korusun bebeğin yüzüne, kafasına falan atlatlar diye cesaret edemiyorum.Allah kolaylık versin canım, geceleri yattığım odaya alamıyorum, çünkü bebeğin üstüne basa basa gelip karnına yatmaya çalıştı bir gün, gece ben görmem yüzüne yatar bebek nefessiz kalır diye, çok üzülüyorum ama bir süre böyle olması gerekiyor galibabende sevmeye çalışıyorum ama zaman kısıtlı önceki kadar çok ilgilenemiyorum, kızım alıp seviyor eşim seviyor ama illaki benim kucağıma gelmek istiyor, uffff canım oğlum ya, bak yazarken bile canım sıkıldı, inşaAllah çabuk kabullenir bebeği
Bende slepy kullanıyorum bizimkide aynı dediginiz gibi yanlardan islaniyo . Ama bence biz çok yanlardan bandı iyi cekemiyoruzdur sıkı olmasın diyeKız annelerine bir şey sormak istiyorum, benim kızım doğduğundan beri bezine çiş taşırıyor, yani bir günde 7 yada 8 defa kıyafet değiştiriyorum, bacak kenarından değilde karnının ordan üst kısımlardan göbeğe doğru değilde yanlardan koltuk altına doğru, ne denediysem bir türlü önüne geçemedim, ilk bezim molfix’ti yenidoğan 2-5 kiloydu, heralde bez küçük dedim bir numara büyüğünü aldım olmadı, iki numaradan da sürekli geçti çiş, herhalde Buda küçük dedim 3 numaraya geçtim yine olmadı, bu molfix geçiriyor heralde dedim sleepy aldım yok yine olmadı, hani ilk bebek olsa bez bağlamayı bilmiyorum diyeceğim ( burda ilk bebeği olanlar bez bağlamayı bilmiyor demek için demedim, ben ilk bebeğimde zorlanmıştım da onun için dedim) ama gayet güzel bezliyorum şimdi, doktora gidince sorsammı acaba, bebek bu olacak bunlar dermi ki, ne bileyim biraz fazla değilmi günlük 7, 8 kıyafet değiştirmek bilemedim, normalmi sizce?
Kaka taşması bir kaç defa oldu sadece, bende bilemedim şaşırdım ne yapsam diye birde size danışayım dedimCanım ben her emzirme öncesi altını değişiyorum az bile yapmış olsa çişini.
Canım solgar lesitin diye arat sitede. Benim anlattığım duruma benziyorsa kullan derim. Tıkanıklığı açıyor.
Canım dengeli besleniyor musun? Sabah peynir yumurta ekmek, öğle ve akşam et sebze bakliyat yine yanında ekmek veya pilav vb. Aralarda meyve tatlı yoğurt. Ben kuru kayısı ve kuru dutla hoşaf da yapıyorum iyi geliyor. Kestane baya artırmıştı bi de.
Bizde de sırttan kaka taşması oluyor. Bunu bilemedim.
1 tane içiyorum canım. Aşırı içmemek lazım diye biliyorum.
Kızlar solgar b12yi günde kaç tane içiyorsunuz?
Doğru söylüyorsun canım, bir süre böyle idare edeceğizValla ben de alamıyorum odaya canım. Bı de bende iki tane var , mecburen dışarda tutuyorum, ben de üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Gece falan bı enerji geliyor koşturuyorlar evde , o sırada Allah korusun bebeğin yüzüne, kafasına falan atlatlar diye cesaret edemiyorum.
benim pozisyon 7/24 bu bırakın başka çocuk olsa zaman ayırmayı altıma leğen koyam da tuvaletimi tutmak zorunda kalmayam diye düşünüyorum. Adam bana yapışık yaşıyor evimin işini yemeğimi slingte yapıyorum dışarı da çıkarken slinge koyuyorum çocuğun karnımdan çıkası yokmuş bence uyurken de beşiğine koyunca uyanıyor yanıma yatırınca öğlene kadar uyuyoruz uyanmadan gece üçe kadar uğraştım dün beşiğine yatıramadım koyuyorum uyanıyor sonra pes ettim beraber yattık 12 ye kadar uyuduk öğlen
Kızlar bebeğimin popusunu kremlememe rağmen pişik oldu . Ya varmı bi öneri
Kızlar 2 gündur sutum azalmaya basladi goguslerim dolmuyor hep yumusak ve sizlere sorayim siz elinizle saginca fiskirir sekildemi geliyo benim damla seklinde ucuna geliyo humana cayi rezene cayi 3lt su beyaz kuru uzum hurma dut yedim ama durum ayni ne yapmam lazim artmasi lazimken gunden gune bi anda neden azalmaya başlar solgari siparis ettim ama daha gelmesine var o sirada ne önerirsiniz yarinda tahin deneyecem
Canım yatağı eğimli degilmi reflü yatağı gibi . Ben başini biraz yukselttim sırt üstüde yatırıyorum arada sende öyle yapsan . Birde senin bebegindemi dil bağı vardıEşim bugün böyle uyurken fotoğrafımızı çekmiş. Benim bebiş büyüdüğü için eli kolunda uzun. Koala yavrusu gibi sarılıyor, öyle uyuyor. tüm bebekler için korkarım yan yatsın vs diye. Neyse dün gece böyle ben de uykulu haldeykeb arada oğlum öğürüyor gibi geldi genzinde gaz varmiş da çikamiyormuş gibi. Ben de gazini almadan yatirmistim daha dogrusu cikmayinca cok ugrasmadim. Neyse sonra bebek de ben de uyuduk sonra gozumu bir açtim yuzu kizarmis napiyordu kendini sıkıyor muydi tuvaletini mi yapiyordu bilmiyorum ya da belki gercekten de nefessiz kalmisti. Direk aklima ölüyor nefessiz kaldı diye geldi çok korktum kalbim çıkacaktı hemen kucaklayıp nefesine baktımçok şükür bir şey yoktu ama bugün az önce de fışkırmalı kustu. Yani mesela bu fışkırmalı kusma uykusuna denk gelse ne olacak Allah korusun
Canım yatağı eğimliyse ve bebeğin başı sağa veya sola dönük yatırıyorsan korkacak bişey yok bence.Kızlar bende bir korku var gittikce artiyor. Ya bebegim uykuda kusarsa ve kusmuğunda bogulursa diye. Lisede bir hocamızın bebegi boyle vefat etmis diye duymustuk. Ondan beridir tüm bebekler için korkarım yan yatsın vs diye. Neyse dün gece böyle ben de uykulu haldeykeb arada oğlum öğürüyor gibi geldi genzinde gaz varmiş da çikamiyormuş gibi. Ben de gazini almadan yatirmistim daha dogrusu cikmayinca cok ugrasmadim. Neyse sonra bebek de ben de uyuduk sonra gozumu bir açtim yuzu kizarmis napiyordu kendini sıkıyor muydi tuvaletini mi yapiyordu bilmiyorum ya da belki gercekten de nefessiz kalmisti. Direk aklima ölüyor nefessiz kaldı diye geldi çok korktum kalbim çıkacaktı hemen kucaklayıp nefesine baktımçok şükür bir şey yoktu ama bugün az önce de fışkırmalı kustu. Yani mesela bu fışkırmalı kusma uykusuna denk gelse ne olacak Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?