2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet bende duz yatirmak iyi degil diye yatirmiyodum ama kafasi geriye dogru uzun olmaya basladi o yuzden emdikten sonrası haric arada duzde yatirilmali bence kontrollu sekilde tabi solgar lestin ne ise yariyo acaba tikanikliklari actigi icin sutun gelmesini arttirirmi

Agzim hic boş durmuyo ama meyve pek tuketmiyorum kuru uzum vs tuketiyorum rezene humana caylari oda şimdi rahatim boşum diye kendi evime gecince bu beslenme duzenimde olmaz olamaz kosturmaktan ev isinden yemek yapmaktan şimdi boşum sabah kahvaltim bile önüme geliyo yine de bazen yemek yemeye firsat bulmakta zorlaniyorum cunku artik belli saatleri olustu o saatlerde bas bas bagiriyo araliksiz aksam 6 gibi basliyo aksam 10 11 e kadar sonra yatiriyom zorla sabah 6da basliyo 9 10a kadsr gunduz sonra öglen 1 bucuk gibi basliyo 3 4 e kadar resmen saatleri oluştu kolikmi bilmiyorum kolik degil diye dusunuyorum ama zor bi bebek

Benim sütüm de hep damla damla geliyor , herkesin böyle değil mi
Bende oyle saniyodum ama annemler sıkınca karsiya siçramali diyo bi de bebegin agzi dolu dolu sut olmaliymis taşmaliymiş agzindan benimkinde olmuyo yutkunma bile az az oluyo sonra kesiliyo tamamen

Yumuşak olması boş olduğu anlamına gelmez bi süre sonra ilk zamanlardaki sertlik te olmuyor göğüsler. Kremalı bisküvi petibör bisküvi de bende güzel süt yapıyor deneyin isterseniz
Deneyecem mutlaka abur cubur cok severim ilk kez sut arttiran bi abur cubur duydum yarin hemen deneyecem kremali biskuvi markasi varmi

Maşallah ne guzel yapiyla alakali demek benim fiskirmiyo soyledigin cayi deneyecem rezene iciyorumda icinde kimyon anason yok tabi hic nefessiz ememedi yavrum ve daha kucucuk buyudukce sut ihtiyaci artacak 6 ay idare etsinde o yuzden artmasi lazim

Bozayi nerden aliyosunuz marketlerdemi satiliyo hayatimda bi kere ictim tadini sevmemistim bi daha hic denemedim nerden alinir

Kız allah seni bizimkide böyle uyumayı çok seviyo tövbe ben böyle korkarım kayar düşer diye sende iyi cesaret

Bozayi nerden aliyosunuz marketlerdemi satiliyo hayatimda bi kere ictim tadini sevmemistim bi daha hic denemedim nerden alinir
Canım sana bide demeyi unuttum dün akşam soğan çorbası yaptım çok süt yaptı. Ben gaz yapar cocugun karnı ağrır dedim ama cocugum çok rahattı bi onuda dene istersen

Bende sebamed aldim bepantol aldim mustela aldim . Ama sudocrem almadım keşke alsaymışım gece mustelayida sürüyüm olmassa sudocremde alcam
İnşallah geçer canım
Maşallah ne guzel yapiyla alakali demek benim fiskirmiyo soyledigin cayi deneyecem rezene iciyorumda icinde kimyon anason yok tabi hic nefessiz ememedi yavrum ve daha kucucuk buyudukce sut ihtiyaci artacak 6 ay idare etsinde o yuzden artmasi lazim
olabilir canım,inşallah çoğalır sen mutlaka dene bakalım bir kaç gün o çayı çünkü benim süt için yek içtiğim şey o beslenmem çok özensiz oluyoda onun faydası oluyordur düşünüyorum çünkü hiç aksatmıyorum

Bence hic 2 söyleme kuzu direk 3 al 2numara ortalarda kalir elinde gibi

Bende öyle yaptım 3 aldım kızlar elimde kalmasın diye .
Ben 3 kere denedim ilk ikisi biraz yanma hissi oldu kuruluktan dolayı ama 3.sü rahattı canım. İşin garip yanı ben kendimi kötü hissettm nedense, sanki bebeğime ihanet ediyormuşum gibi geldi bi duygulandım
Benim kedim de kıskanıyor ama bebeğe hiç yanaşmıyor canım. Asabi, sürekli birşeyler deviriyor, olmadık yerlere çıkıyor. Ben bebeği emzirirken bana dik dik bakıyor, sonra gelip elime yüzüme sürünüyor, sev beni diyor. Bebeği koklayıp koklayıp kaçıyor, bazen depresyona girmiş gibi çok mutsuz oluyor anlıyorhm tavrından. Geçen gün bebeğin beşiği boşken girip uyumaya bsşladı , bende bebeği yanına koydum. Biraz yattı sonra kalktı gitti. Bende her fırsatta seviyoruö, yaş mama veriyorum ama hala tam anlamıyla kabullenmiş değil.
Kızlar kahve içiyor musunuz
Ben içiyorum valla canım . Bazen gergün, bazen iki üç günde bir.
Her şeyden ziyade düzgün korunamamak tedirgin edecek beni muhtemelen. Şu an ikinci bir hamilelik hayal edemiyorum
Ayy korkulu rüyam resmen ya deri altı implantı araştırıyorum ben. Doktorda uygun görürse ondan taktırmayı düşünüyorum. 3 yıl koruyormuş.
Bebegi asabi hircin olan varmi ya ?
Uykudan uyanirken altini alirken mama sonrasi meme de uyutmaya calisirken hep sinirli

Memeyi kavrayamadiginda resmen beni parcaliyor kendini geri geri atiyor ?
Valla benim kızım öyle canım. Ağlama saati geldiğinde resmen çocuk dövüyor bizi ya tırnaklarını kessem de yüzümü cırmalıyor, saçımı çekiyor geçenlerde akşm mutfaktayken eşim bakıyordu, ağlıyordu kızım. Yanıma getiriyor bu kız beni dövüyor tokatlıyor diye bi görseniz bizle kavga ediyor elleriyle mücadele ediyor resmen inadı tutunca.

Kızlar bebekle ve kediyle uğraşmaktan giremiyorum pek sürekli uykuluyum. Saatlerce uyusam da gözüm yine yastıkta. Günlerce uyumak istiyorum resmen.

Korunma yöntemlerini konuşmuşsunuz kızlar, bende deri altı implant düşünüyorum süresi uzun diye. 3 yıla kadar koruyormuş. Daha önce yaptıran yada bilgisi olan var mı?

Bebek gormeye gelenler en buyuk hastalik sebebi bence. Kediye kopege laf etceklerine kendilerine baksinlar
Dün sordum ams kimse yazmadı kahve içiyor musunuz normalde ben çok severim de emin olamadım
Ben iciorum cnm. Cok sewerim bebek izin verdigi zaman her gun iciom
Cnm ust uclari iceri dogru katla ondsn sonra cirtini tak. Eger ustten cikiyosa bu yontem onler
Solgar lesitin sadece tikanikligi mi aciyo cnm sut de artiriyo mu ? Solgar b12 ne ise yariyodu karistirdim ikisini

Kızlar bugün oğlumun üstünü değiştirirken farkettim kolunda böyle yara çıkmış iki tane acaba nedendir ki?

Eklentiler

• CCA9BB9C-4E8A-498A-BCC8-53A068AEF37B.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 83
Öyle yapmaya calisiyoruz ama yine de kontrol manyagi oldum. Tuvalete gidip koşarak geliyorum yanina yalnız basina bir odada bırakamıyorum uzun süre
Valla öyle ömür geçmez canım benim bebiş daha 18 günlük ama artık yalnız bırakmaya başladım ben şahsen. Başka türlü iş güç yapamaz , yemek bile yiyemez olmuştum. Şimdi mesela o salonda duruyor, ben mutfakta işlerimi hallediyorum , 5-10 dkda bir kontrol ediyorum, sesini duyabileceğim şekilde kapıyı ayarlıyorum vs.

Bebek gormeye gelenler en buyuk hastalik sebebi bence. Kediye kopege laf etceklerine kendilerine baksinlar
O kadar haklısın ki. Çok sıkıldım bu muhabbetten. Mis gibi hayvanlar değil , akşama kadar dışarda gezip bebeği sap sup öpen misafirler hastalık sebebi. Eşimin kardeşleri diye bir şey de diyemiyorum, resmen operlerken içim gidiyor bir şey olursa diye

Deneyecem mutlaka onuda ne duysam deniyorum zaten bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…