Nasıl yani bebek emdiğinde süt bitmiyo mu memedeBoşalmiyo canım . Siktigimda anlıyorum
3 4 tane soğanı doğra sıvıyağ birazda tereyağda kavur sonra 2 yemek kaşığı kadar daha un ekle kavur 1 dakka kadar daha sonra sıcak su ekle 15 dakka kadar kaynat sonda blendirden geçir sıcak sıcak iç. Çayda siyah çay içiyorum bende bi gaz falan yapmadı ben sabah uyandığında daha emzirmeden gaz ilacini veriyorum öyle etkisi çok oluyoÇay siyah caymi bana gaz yapar dediler diye bıraktım icmiyorum sogan corbasi nasil yapiliyo ilk kez duydum
Yulaf yoğurt meyve hem pratik hem de en yenilebilir yulaf tarifi bence.Kızlar bşy sorcaktım bu etinin yulaflı bisküvisi süt yapıyor diyolar doğru mu bilen var mı çok iştahsızm eğer yapıyosa ondan alıp yiyeyim
San simplex alabilirsiniz. Bir de alerjik bir durum söz konusu olabilir bu kadar sıkıntı yaşıyorsa.Çocuğum gazman oldu resmen, kıvranıp duruyor. Sünnet sebebiyle yüzüstü de yatıramıyorum. Karnımı ekmek, pilav makarnayla doyuruyorum. Çiğ veya pişmiş tüm sebzeler gaz yapıyor. Dün iki kaşık yoğurt yediğim için bu kıvranması oğlumun. Çok yoruldum ya
Uf hiç sorma. Bebek doğduğundan beri bana hayatı zindan ediyor. Her gün istisnasız bir şey kırıyor, bir şeyler deviriyor inanılmaz asabi. İlgi çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Sevmeye çalışıyorum ama hâliyle sınırlı yani eskisi gibi olmuyor. Benimki de bebeğin üstüne falan basa basa geliyor yanıma ya bıraksak kafasına falan basacakti geçen. Dün babam geldi , bir ton kızdı bana , üstüne zıplamak üzereydi napiyorsaniz yapın şu kedilerinizi diye. Çok üzülüyorum ya.
Canım bebek emiyo göğsümü 20 dakka falan boşaltıyo 2 saat sonra tekrar doluyoNasıl yani bebek emdiğinde süt bitmiyo mu memede
Canim bugün bizimki de sünnet olacak. Nasıl oluyor, çabuk iyileşiyor muÇocuğum gazman oldu resmen, kıvranıp duruyor. Sünnet sebebiyle yüzüstü de yatıramıyorum. Karnımı ekmek, pilav makarnayla doyuruyorum. Çiğ veya pişmiş tüm sebzeler gaz yapıyor. Dün iki kaşık yoğurt yediğim için bu kıvranması oğlumun. Çok yoruldum ya
Küvetini kur kaldır suyu taşı boşalt derken çok zor geldi bana ya az daha büyüsünde beraber yıkanırızKız allah seni bizimkide böyle uyumayı çok seviyo tövbe ben böyle korkarım kayar düşer diye sende iyi cesaret
Benim oturduğum yerde bir kaç yerde var Bulgaristan bozası başka nerde vardır bilmiyorum ama normal boza bimde filan vardı onu da deneyebilirsin ekşi gelirse biraz tarçınla dene canım daha kolay tüketirsinBozayi nerden aliyosunuz marketlerdemi satiliyo hayatimda bi kere ictim tadini sevmemistim bi daha hic denemedim nerden alinir
Küvetini kur kaldır suyu taşı boşalt derken çok zor geldi bana ya az daha büyüsünde beraber yıkanırız
İsilik mi diyeceğim ama böyle iri olmaz o ve serpişik olur bilemedim kuzum Allah şifa versinKızlar bugün oğlumun üstünü değiştirirken farkettim kolunda böyle yara çıkmış iki tane acaba nedendir ki?
Allah razı olsun canımİsilik mi diyeceğim ama böyle iri olmaz o ve serpişik olur bilemedim kuzum Allah şifa versin
Çocuğum gazman oldu resmen, kıvranıp duruyor. Sünnet sebebiyle yüzüstü de yatıramıyorum. Karnımı ekmek, pilav makarnayla doyuruyorum. Çiğ veya pişmiş tüm sebzeler gaz yapıyor. Dün iki kaşık yoğurt yediğim için bu kıvranması oğlumun. Çok yoruldum ya
Hayırlı olsun sünnetleri yavrucakların nasıl yapıldı / yapılacak sünnetleri kızlar biz de istiyoruz bulunduğumuz ilde bi özel hastane var orası lokal anestezi uygulamıyor genel anestezi ile yapıyorlarmış sünneti devlet hastanesine de soramadım dahaCanim bugün bizimki de sünnet olacak. Nasıl oluyor, çabuk iyileşiyor muçok tedirginim huysuzlanacak diye sonrasında.
Bebiskonun gobek yapisi ile alakali olabilirmi ? Bezi gobeginin ustune kapatiyorsan alt kisima katla kapat veya altta birakiyorsan gobegin ustune cikar. Prima denedin mi ? Ben sleepy bio natural denedim ama cok sevemedim. Popo kismini cok yukari cek veya ay yazarken sanki hep emir kipi gibi olmus ama anladin sen beni canim.Kız annelerine bir şey sormak istiyorum, benim kızım doğduğundan beri bezine çiş taşırıyor, yani bir günde 7 yada 8 defa kıyafet değiştiriyorum, bacak kenarından değilde karnının ordan üst kısımlardan göbeğe doğru değilde yanlardan koltuk altına doğru, ne denediysem bir türlü önüne geçemedim, ilk bezim molfix’ti yenidoğan 2-5 kiloydu, heralde bez küçük dedim bir numara büyüğünü aldım olmadı, iki numaradan da sürekli geçti çiş, herhalde Buda küçük dedim 3 numaraya geçtim yine olmadı, bu molfix geçiriyor heralde dedim sleepy aldım yok yine olmadı, hani ilk bebek olsa bez bağlamayı bilmiyorum diyeceğim ( burda ilk bebeği olanlar bez bağlamayı bilmiyor demek için demedim, ben ilk bebeğimde zorlanmıştım da onun için dedim) ama gayet güzel bezliyorum şimdi, doktora gidince sorsammı acaba, bebek bu olacak bunlar dermi ki, ne bileyim biraz fazla değilmi günlük 7, 8 kıyafet değiştirmek bilemedim, normalmi sizce?
Olabilir canim haklisin.Kişilik bence tamamen anne karnında bile bazıları hareketli bazıları değil
Ben iciyorum canim gunde 1 tane bazen 2. Ama cay iciyorum geneldeDün sordum ams kimse yazmadı kahve içiyor musunuz normalde ben çok severim de emin olamadım
Bisey isirmis olabilir mi cnmAllah razı olsun canım
Deneyecem dediginide bugun ogrendim bu arada fazla rezene cayi icmek sut uretimini azaltiyomuş ben bilmiyordum ve bayagi iciyodum belkida ondan bi anda duraklamaya gectim her seyin fazlasi zarar gercekten3 4 tane soğanı doğra sıvıyağ birazda tereyağda kavur sonra 2 yemek kaşığı kadar daha un ekle kavur 1 dakka kadar daha sonra sıcak su ekle 15 dakka kadar kaynat sonda blendirden geçir sıcak sıcak iç. Çayda siyah çay içiyorum bende bi gaz falan yapmadı ben sabah uyandığında daha emzirmeden gaz ilacini veriyorum öyle etkisi çok oluyo
Tamam canim aklimda olsun bim cok sagolBenim oturduğum yerde bir kaç yerde var Bulgaristan bozası başka nerde vardır bilmiyorum ama normal boza bimde filan vardı onu da deneyebilirsin ekşi gelirse biraz tarçınla dene canım daha kolay tüketirsin
Canım.ben onları hiç içmedim. Ama arada bebek uyuduğu zman sende bol su iç uyuki süt artsınDeneyecem dediginide bugun ogrendim bu arada fazla rezene cayi icmek sut uretimini azaltiyomuş ben bilmiyordum ve bayagi iciyodum belkida ondan bi anda duraklamaya gectim her seyin fazlasi zarar gercekten
İmpetigo olabilirmiş ya pazartesi gününü beklicez mecbur artıkzeynepsii herzaman gittigin bir cocuk dr u varsa resmini ona at canim yorum yapar.
Eger sabit bi dr un yoksa suan instgramda cevap veren cocuk doktorlarina yaz. Veya aile hekimi hemsiresine sor
Biz korunamadık bi kere de oldu diyebilirim ilk kızım çatlatma iğnesiyle fln olmuştu üstelik şuan biri 18 aylık diğeri 40 günlük hayat gerçekten çok zor . Dikkat edin ve süt korumuyor . Resmen dipten bildiriyorumHer şeyden ziyade düzgün korunamamak tedirgin edecek beni muhtemelen. Şu an ikinci bir hamilelik hayal edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?