2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Iciyorum canim solgarids deneyip burdan sonucu yazacam bol sutlerimiz olsun
Canım solgar çok etkili ben de başladım, gerçekten fark etti. Bugün dişime dolgu yapıldı diye mecbur anestezi sonrası ilk sütümü sağıp döktüm. Hiç sağmıyordum o yüzden miktarını bilmiyordum, bayağı bir geldi. Çok uzun sağmamak gerektiği için bir yerde bıraktım, devam etsem biberon dolacaktı herhalde. Kesinlikle dene derim

Kızlar bu aralar benim derdim bebek filan değil ama eşimin ailesi, sürekli her gün bebeği görmek için çat kapı geliyorlar, artık çıldırmak üzereyim. Lohusalık var zaten bir de tam uyuyacağım ya da bebek uyumak üzere zırrrr kapı zili çalıyor, tüylerim diken diken oluyor artık kapı çalınca. Nasıl kurtulucam bu durumdan bilmiyorum çok bunaldım, içimi dökmek istedim.

Eşin durumdan haberdar mı?

Uygun lisanla anlatabilir.

Yada anne siz bakın biraz ben uyuyum diyebilirsiniz. Şu iş var yardım etseniz diyebilirsiniz. Müsait olmadığınızı Bi şekilde anlamaları gerekir. Kaç günlük oldunuz

Eşim ben asla öyle bir şey söyleyemem, tabii ki gelecekler görecekler modunda. Yabancı değillermiş ne müsaitliğiymiş. Ben dünyanın en kibar diliyle söylesem bile alınırlar sen espriyle karışık söylesen kimse sana darılmaz diyorum ama kabul etmedi

12 günlük olduk, Allah’tan şimdilik annem var da o idare ediyor. Öyle bir hava var ki bu durum bir tek benim için garip de normal olan buymuş gibi. Doğumdan sonra zaten kimsenin telefonunu açmadım “Normal mi sezaryen mi?” muhabbetlerini çekmemek için, yarın kapıları da açmamaya başlayacağım bu gidişle.

Ya kızlar bişey sorcam benim kızım gün içinde sürekli memede ama mıy mıy emiyo yarı uyur halde göğüslerimde yumuşak hep doyuyomudur sizce

Bizde bugun bir aylık kontrolüne gittik bebek sadece 600 gr almıs Baskalarjna cok kolay teselli verdim ama kendimde olunca üzüldüm
Ama geri kalan hersey cok iyi çok şükür sağlıklı

İmpetigo olabilirmiş ya pazartesi gününü beklicez mecbur artık
Gecmis olsun canim
Canim malesef sakin kalmaya calis emin ol anlamayacaklar. Esine de bunu daha fazla yansittiginda bu seferde senin annen burda ya cevabi alabilirsin.

Bizde bugun bir aylık kontrolüne gittik bebek sadece 600 gr almıs Baskalarjna cok kolay teselli verdim ama kendimde olunca üzüldüm
Ama geri kalan hersey cok iyi çok şükür sağlıklı
Canım 600 çok normal bizim doktor en fazla 1 kilo diyoruz diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…