- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Ay ben kaçırdım, hangi solgar acaba bu?Canım solgar çok etkili ben de başladım, gerçekten fark etti. Bugün dişime dolgu yapıldı diye mecbur anestezi sonrası ilk sütümü sağıp döktüm. Hiç sağmıyordum o yüzden miktarını bilmiyordum, bayağı bir geldi. Çok uzun sağmamak gerektiği için bir yerde bıraktım, devam etsem biberon dolacaktı herhalde. Kesinlikle dene derim
Ama doktor az kilo almıs dediCanım 600 çok normal bizim doktor en fazla 1 kilo diyoruz diyodu
Solgar bira mayası b12 yaz cıkar google daAy ben kaçırdım, hangi solgar acaba bu?
Valla canım benimkide 3900 doğdu 1 kilo aldı diye doktor çok kilo almis diyip durdu ama ben mamada veriyordum o zamanlar takma o doktoru gayet iyiAma doktor az kilo almıs dedi4 kilo doğdu bebeğim o yuzden az almıstır diye düşünüyorum ben doktor hala az almıs diyo o yuzden moralim bozuldu aslında bebekte emiyo huzuru da iyi keyifli ee benm göğsüm de doluyo süt var neden böyle oldu anlamadm
Neden sütünü döktün bende dolgu yaptrmstm doktor hiç demedi ve emzirmeye devam ettim hiçbusey olmadıCanım solgar çok etkili ben de başladım, gerçekten fark etti. Bugün dişime dolgu yapıldı diye mecbur anestezi sonrası ilk sütümü sağıp döktüm. Hiç sağmıyordum o yüzden miktarını bilmiyordum, bayağı bir geldi. Çok uzun sağmamak gerektiği için bir yerde bıraktım, devam etsem biberon dolacaktı herhalde. Kesinlikle dene derim
1 kilo aldı diye kızan doktor da ilk kez görüyoeum ya değişik değişik insan türüValla canım benimkide 3900 doğdu 1 kilo aldı diye doktor çok kilo almis diyip durdu ama ben mamada veriyordum o zamanlar takma o doktoru gayet iyi
Haklısın canım. Hormonlardan mı bilmiyorum ama artık yine kapı çalınca geçip bir odaya ağlıyorum, iyice sinirlerim bozuldu. Anneme hiçbir şey diyemez valla kadın geldiğinden beri temizlik-yemek vs helak oldu bütün evin işini o yapıyorCanim malesef sakin kalmaya calis emin ol anlamayacaklar. Esine de bunu daha fazla yansittiginda bu seferde senin annen burda ya cevabi alabilirsin.
Canım benimki de 4 kilo üzeri doğdu, 1. hafta kontrolünde doktor moralimi bozdu 100 gr eksik doğum kilosundan mama verelim diye. Biraz araştırdım da kilolu doğan bebeklerin kilo alımı daha yavaş seyrediyormuş o yüzden bence çok takma.Ama doktor az kilo almıs dedi4 kilo doğdu bebeğim o yuzden az almıstır diye düşünüyorum ben doktor hala az almıs diyo o yuzden moralim bozuldu aslında bebekte emiyo huzuru da iyi keyifli ee benm göğsüm de doluyo süt var neden böyle oldu anlamadm
Bana doktor 2-3 saat sonra emzirirsin hemen emzirme dedi o kadar aslında ama bir yerde de sütünüzü dökün gibi bir şey okudum, o yüzden içime sinsin diye döktüm ben de. İyi ki sağdım gerçi sütüm yok sanıyordum, evdekiler de mamayı artıralım sütün yetmiyor diyip duruyordu 100 cc çıkınca özgüvenim yerine geldiNeden sütünü döktün bende dolgu yaptrmstm doktor hiç demedi ve emzirmeye devam ettim hiçbusey olmadı
Ya aslinda hormonlardan degil canim normalde bence cok tolere ediyormusuz suan katlanamiyoruz bence. Bende yasadim cunku hala da yasiyorum cok yuz goz olmaya da gelmiyor. Mesafeni bence herzaman koru sakin kalmaya calis. Gerekirse zili iptal etHaklısın canım. Hormonlardan mı bilmiyorum ama artık yine kapı çalınca geçip bir odaya ağlıyorum, iyice sinirlerim bozuldu. Anneme hiçbir şey diyemez valla kadın geldiğinden beri temizlik-yemek vs helak oldu bütün evin işini o yapıyor
Canım benimki de 4 kilo üzeri doğdu, 1. hafta kontrolünde doktor moralimi bozdu 100 gr eksik doğum kilosundan mama verelim diye. Biraz araştırdım da kilolu doğan bebeklerin kilo alımı daha yavaş seyrediyormuş o yüzden bence çok takma.
Bana doktor 2-3 saat sonra emzirirsin hemen emzirme dedi o kadar aslında ama bir yerde de sütünüzü dökün gibi bir şey okudum, o yüzden içime sinsin diye döktüm ben de. İyi ki sağdım gerçi sütüm yok sanıyordum, evdekiler de mamayı artıralım sütün yetmiyor diyip duruyordu 100 cc çıkınca özgüvenim yerine geldi
Benim sezeryandi alttan muayene etti. Rahimin durumuna bakti. Rahim agzina bakti spekulum ile. Birde smear testi aliyorlar.Kizlar benckadin doguma kontrole gitmedim .gidenler olmus sanirim ne yapiyor doktor alttan muayene derken dikislere mi bakiliyor .benim hala agriyor dikislerim nasil gideyim bu korkuyla ve dogumda bana kesi atilmadan kendim yirtmisim makata kadar oyle dikis atildi .bu durum da korkutuyor beni ...
Ah o evdekiler zaten tum sakinligimizi yitirten insanlar. Bence her cocuk zaten direk 1 kg alacak diye birsey yok. Doktorlar ezber mantigi yorum yapiyor nasil hepimizin metabolizma hizi vucudu farkli bebeklerin de bu sekilde aslinda. Mama cok faydali sanki de direk mama verin diye kafa bulanikligi.Haklısın canım. Hormonlardan mı bilmiyorum ama artık yine kapı çalınca geçip bir odaya ağlıyorum, iyice sinirlerim bozuldu. Anneme hiçbir şey diyemez valla kadın geldiğinden beri temizlik-yemek vs helak oldu bütün evin işini o yapıyor
Canım benimki de 4 kilo üzeri doğdu, 1. hafta kontrolünde doktor moralimi bozdu 100 gr eksik doğum kilosundan mama verelim diye. Biraz araştırdım da kilolu doğan bebeklerin kilo alımı daha yavaş seyrediyormuş o yüzden bence çok takma.
Bana doktor 2-3 saat sonra emzirirsin hemen emzirme dedi o kadar aslında ama bir yerde de sütünüzü dökün gibi bir şey okudum, o yüzden içime sinsin diye döktüm ben de. İyi ki sağdım gerçi sütüm yok sanıyordum, evdekiler de mamayı artıralım sütün yetmiyor diyip duruyordu 100 cc çıkınca özgüvenim yerine geldi
Canim 1 olcek e 30 ml. Bu tarz seylerde birebir bence uymak gerekiyor. Bebegine ozaman su veriyor gibi birseysin. Icindeki faydali vitamin vs veya doyuruculuk tamamen gidiyor bence.Bir de bir soru daha kizlar .ben hipp mama aldim kullaniyorum ama annem cok kati olamsin diye 1 ölçek 60 ml su koydurtuyordu bana ama yanlış mi yapiyorum mamayi sanki kafam hala karisik .bir turlu cozemedim mama olayini
Sağolasın canım ya bizde lokal yaptı , çok çabuk iyileşir dedi ama şu an çok huzursuz yavrumHayırlı olsun sünnetleri yavrucakların nasıl yapıldı / yapılacak sünnetleri kızlar biz de istiyoruz bulunduğumuz ilde bi özel hastane var orası lokal anestezi uygulamıyor genel anestezi ile yapıyorlarmış sünneti devlet hastanesine de soramadım daha
Ay cok guzel canım boyle seyler duyunca hevesleniyorum kac gun kullanimda etki etti sanaCanım solgar çok etkili ben de başladım, gerçekten fark etti. Bugün dişime dolgu yapıldı diye mecbur anestezi sonrası ilk sütümü sağıp döktüm. Hiç sağmıyordum o yüzden miktarını bilmiyordum, bayağı bir geldi. Çok uzun sağmamak gerektiği için bir yerde bıraktım, devam etsem biberon dolacaktı herhalde. Kesinlikle dene derim
Ya kıyamamSağolasın canım ya bizde lokal yaptı , çok çabuk iyileşir dedi ama şu an çok huzursuz yavrumilk gecesi bakalım inşallah uyur da hafifler biraz acısı
Canım bugün doğru düzgün kullandığım 3. gün. Ama gerçekten de ilk günden etki ediyor, herkes diyordu da inanmıyordum. Bir de boza içiyorum iki gündür o da etki ediyor bence. Pekmez de ye canım ayrıca o da faydalıymış.Ay cok guzel canım boyle seyler duyunca hevesleniyorum kac gun kullanimda etki etti sana
Solgar Brewer’s Yeast with Vitamin B12 canım.Ay ben kaçırdım, hangi solgar acaba bu?
Yapalı nerdeyse iki ay olacak canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?