- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Geldiklerinde bebek uyuyodu de her seferinde zilden uyandi de. Sonra da zili sök. Kapiyi da acma zili soktukten sonra duymadim uyuyodum de. Bikac seferden sonra gelmezler habersiz herhaldeKızlar bu aralar benim derdim bebek filan değil ama eşimin ailesi, sürekli her gün bebeği görmek için çat kapı geliyorlar, artık çıldırmak üzereyim. Lohusalık var zaten bir de tam uyuyacağım ya da bebek uyumak üzere zırrrr kapı zili çalıyor, tüylerim diken diken oluyor artık kapı çalınca. Nasıl kurtulucam bu durumdan bilmiyorum çok bunaldım, içimi dökmek istedim.
Benimki dokuyo. Yani oyle damla damla dgl tabi ama gozunun etrafi kirpikleri islak oluyo aglayincaKızlar bebekleriniz göz yaşı döküyormu
Eşim ben asla öyle bir şey söyleyemem, tabii ki gelecekler görecekler modunda. Yabancı değillermiş ne müsaitliğiymiş. Ben dünyanın en kibar diliyle söylesem bile alınırlar sen espriyle karışık söylesen kimse sana darılmaz diyorum ama kabul etmedi
12 günlük olduk, Allah’tan şimdilik annem var da o idare ediyor. Öyle bir hava var ki bu durum bir tek benim için garip de normal olan buymuş gibi. Doğumdan sonra zaten kimsenin telefonunu açmadım “Normal mi sezaryen mi?” muhabbetlerini çekmemek için, yarın kapıları da açmamaya başlayacağım bu gidişle.
Hayırlı olsun tekrardan canım bugün daha hafiflemiş olur inşallahSağolasın canım ya bizde lokal yaptı , çok çabuk iyileşir dedi ama şu an çok huzursuz yavrumilk gecesi bakalım inşallah uyur da hafifler biraz acısı
Çok ağladığında yaşarıyor gözleri canımKızlar bebekleriniz göz yaşı döküyormu
Dil bağı ypk bizde, direk eğimli yatakta yatırıyorum.Canım yatağı eğimli degilmi reflü yatağı gibi . Ben başini biraz yukselttim sırt üstüde yatırıyorum arada sende öyle yapsan . Birde senin bebegindemi dil bağı vardı
Bana kalsa yaptırmazdım eşim öncü oldu sağolsun iyi ki olmuş. Çok yapışıkmış miniğimin pipisi ucu kırmızıydı. Bandajı açıldı ikinci gün elimi sürdüm nasıl ağladı kıyamam. Direk köpük bardak kesip bantladık. Kapı gibi alttan açıp kapattık. Bir bumara da büyük bez aldım sızdırmadı böylece. 3. Gün banyo yaptırdık artık en ufak acı yoktu ki iki aylık oldu oğlum. Seninki daha küçük daha iyi iyileşir.Canim bugün bizimki de sünnet olacak. Nasıl oluyor, çabuk iyileşiyor muçok tedirginim huysuzlanacak diye sonrasında.
Lokal yaptırdık biz özelde. Eşim bacaklarını tuttu. Ben başında durup oyaladım biberonla süt içirdim. Çok kolay oluyor korkma.Hayırlı olsun sünnetleri yavrucakların nasıl yapıldı / yapılacak sünnetleri kızlar biz de istiyoruz bulunduğumuz ilde bi özel hastane var orası lokal anestezi uygulamıyor genel anestezi ile yapıyorlarmış sünneti devlet hastanesine de soramadım daha
Nasıl farkediyorrr. Dün az içtim galiba 2 tane. Gece süt bitti ciddi kriz yaşadım. Kesinlikle 6 iç çok farkediyorIciyorum canim solgarids deneyip burdan sonucu yazacam bol sutlerimiz olsun
İlk bir ay bnde öyleydim 2. Ayını doldurduğunda çok değişecek, sabretYa kızlar bişey sorcam benim kızım gün içinde sürekli memede ama mıy mıy emiyo yarı uyur halde göğüslerimde yumuşak hep doyuyomudur sizce
Canım düzgün beslenmek sütun en temel gereksinimi bence. Ben de geçenlerde bir gün doğru düzgün yemedim, hemen sütüm azaliverdi, biraz yedim gecesine hemen tekrar arttı.Dün Solgar Brewer's Yeast with Vitamin B12 takviyesinden 2 tane içtim. Artık sütüm var diye önemsemedim. Gece ciddi kriz yaşadım yetmedi sütüm. Kesinlikle çok işe yarıyor. Ben o olmasa asla emzirmeyle doyuramazmışım. Gaz sebebiyle hiçbişey yiyemiyorum kendiliğinden süt olmamasında rolü büyük.
Çok kolay oldu canım çok şükür. Sadece biraz huysuzlandi birkaç saat. Bir krem verdi sabah akşam onu süreceğim, kantaron da mantıklıymis onu da yapayım. Banyo için 3. Gün erken değil mi sence ya yaptırsam mi bende acaba? Bizimkinin ucu da çok yapisikmis. Ben bakamadım ellerini tuttum sadece ama doktor baya uğraştı açmak için yavrum benimBana kalsa yaptırmazdım eşim öncü oldu sağolsun iyi ki olmuş. Çok yapışıkmış miniğimin pipisi ucu kırmızıydı. Bandajı açıldı ikinci gün elimi sürdüm nasıl ağladı kıyamam. Direk köpük bardak kesip bantladık. Kapı gibi alttan açıp kapattık. Bir bumara da büyük bez aldım sızdırmadı böylece. 3. Gün banyo yaptırdık artık en ufak acı yoktu ki iki aylık oldu oğlum. Seninki daha küçük daha iyi iyileşir.
He ilk gün evde aşırı ağladı acısı vardı. Fitil atınca rahatladı. Çişini yaparken ağlıyordu. 3 günden sonra direk bezi bağladım bitti gitti. Üzeri beyaz kabuk bağlıyor korkma normal. Sürekli kantoron yağı damlatıyorum doktor söyledi. Çok iyi geldi.
Bı an önce gecsn gıtsn ınsaAllah canımEvet maalesef. Ama iyiye gidiyor çok dua edin bir an evvel iyileşsin de hemen gidelim evimize.
Cnm ya cold mix denedın mi?İnşallah bir an once iyi olsunda ciksin minigimBende cok dua ediyorum tıkanıklıği gecsin rahat etsin yavrum artik
Kızlar bu aralar benim derdim bebek filan değil ama eşimin ailesi, sürekli her gün bebeği görmek için çat kapı geliyorlar, artık çıldırmak üzereyim. Lohusalık var zaten bir de tam uyuyacağım ya da bebek uyumak üzere zırrrr kapı zili çalıyor, tüylerim diken diken oluyor artık kapı çalınca. Nasıl kurtulucam bu durumdan bilmiyorum çok bunaldım, içimi dökmek istedim.
Alacağımız canim birde cold mix deneyeceğimBı an önce gecsn gıtsn ınsaAllah canım
Cnm ya cold mix denedın mi?
Bnm kızımında hala tıkanıyo burnuyatarken yatagn kosesıne damlatyrm benı bıke rahatlatıyo
sen ne desen yanlıs anlarlar canım
Yakın olmak hakıkaten zordur ama bebek uyanıyo dıye zılı iptal etmek en mantıklısı
Çok kolay oldu canım çok şükür. Sadece biraz huysuzlandi birkaç saat. Bir krem verdi sabah akşam onu süreceğim, kantaron da mantıklıymis onu da yapayım. Banyo için 3. Gün erken değil mi sence ya yaptırsam mi bende acaba? Bizimkinin ucu da çok yapisikmis. Ben bakamadım ellerini tuttum sadece ama doktor baya uğraştı açmak için yavrum benim
Canım düzgün beslenmek sütun en temel gereksinimi bence. Ben de geçenlerde bir gün doğru düzgün yemedim, hemen sütüm azaliverdi, biraz yedim gecesine hemen tekrar arttı.
Takviyeler tabiki çok önemli kızlar ama onun dışında da güzel beslenmek lazım, hem de sağlığımız için. Emzirdigimiz için düzgün beslenmezsek kendimize de zarar vermiş oluruz.
Lokal yaptırdık biz özelde. Eşim bacaklarını tuttu. Ben başında durup oyaladım biberonla süt içirdim. Çok kolay oluyor korkma
Cevaplarınız için sağolun kızlar ben de lokal anestezi ile yapan hastane bulursam yaptıracağım bi özel hastane var orası genel yapıyormuş bi devler bi de üniversite hastanesinden bilgi alacağım çok gecikmeden yaptırayım nasipsehannel U UcanSupurge kızlar bu arada dün 6 gibi oldu oğlum sünnet. Doktor anestezinin etkisi 3 -4 saat sürer dedi ama yavrum 1-2 saate hissetmeye başladı ve ağladı. Bir de üstüne uyuyamadi ağrıdan ama saat 10 gibi falan muhtemelen ağrısı hafifledi, uyumadı ama aglamadi da. 2 gibi de normal gece uykusuna geçti hiç ağlamadi, çişini yaparken de ağlamıyor çok şükür. Yani bizde birkaç saat huzursuzluk dışında bir şey olmadı. Kesinlikle erken yaptırın derim, çok kolay iyileşiyormus, büyüdükçe zorlaşıyor benimki 18 günlükken oldu
Ah kuzum lütfen erteleme çocuk düzelmedikçe senin düzelmen çok zor çocuğun düzelmesi zaman alabilir bebek bakımı konusunda destek olabilecek birisi varsa muhakkak çağır ben kızımda senin gibiydim aileler uzakta eşim işte akşama kadar çıldıracağım sanıyordum susmayan ağlayan bebekle antidepresan tedavisine başlayınca epey rahatlamıştımKızlar lohussa depresyonumu artık nedir bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum ewde hiç kalmak istemiyorum sürekli bi yerlere gitmek istiyom oğluma bakmak istemiyom çok değişik hissediyom kendimi 37günlüğüz bu arada hemen zaman geçsin kış geçsin istiyorum sürekli ağlamk istiyorum oğlumda uyku yok gece sürekli uyanıyır gündüzde 7de uyanır çok yorgunda hissediyom kendimi bu durum ne zaman geçer kızlar yardım edin lütfen
Benim ki döküyor canimKızlar bebekleriniz göz yaşı döküyormu
Oy kiyamam kuzuma valla aklima tek gelen serum fizyolojik damlatmak oldu ama tecrubeli anneler daha iyi bilirKızlar selam, kızımın sol gözüne kirpiği kaçmışne yapabiliriz acaba? Öyle gözyaşılı ağlamadığı için de kendi kendine gidecek gibi durmuyor.
Canım serragule yazacağıma sana yazmışım benDil bağı ypk bizde, direk eğimli yatakta yatırıyorum.
Bana kalsa yaptırmazdım eşim öncü oldu sağolsun iyi ki olmuş. Çok yapışıkmış miniğimin pipisi ucu kırmızıydı. Bandajı açıldı ikinci gün elimi sürdüm nasıl ağladı kıyamam. Direk köpük bardak kesip bantladık. Kapı gibi alttan açıp kapattık. Bir bumara da büyük bez aldım sızdırmadı böylece. 3. Gün banyo yaptırdık artık en ufak acı yoktu ki iki aylık oldu oğlum. Seninki daha küçük daha iyi iyileşir.
He ilk gün evde aşırı ağladı acısı vardı. Fitil atınca rahatladı. Çişini yaparken ağlıyordu. 3 günden sonra direk bezi bağladım bitti gitti. Üzeri beyaz kabuk bağlıyor korkma normal. Sürekli kantoron yağı damlatıyorum doktor söyledi. Çok iyi geldi.
Lokal yaptırdık biz özelde. Eşim bacaklarını tuttu. Ben başında durup oyaladım biberonla süt içirdim. Çok kolay oluyor korkma.
Nasıl farkediyorrr. Dün az içtim galiba 2 tane. Gece süt bitti ciddi kriz yaşadım. Kesinlikle 6 iç çok farkediyor
İlk bir ay bnde öyleydim 2. Ayını doldurduğunda çok değişecek, sabret
Canım biraz sütünden damlatsanKızlar selam, kızımın sol gözüne kirpiği kaçmışne yapabiliriz acaba? Öyle gözyaşılı ağlamadığı için de kendi kendine gidecek gibi durmuyor.
Canım geçecek diye düşün. Bebeğin muhtemelen gazdan dolayı rahat değil. Benimde annem bana yakın hiç oralı olmuyo çok zora düştüğümde büyük ısrarla geliyo . Biz anneyiz başarmak zorundayızKızlar lohussa depresyonumu artık nedir bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum ewde hiç kalmak istemiyorum sürekli bi yerlere gitmek istiyom oğluma bakmak istemiyom çok değişik hissediyom kendimi 37günlüğüz bu arada hemen zaman geçsin kış geçsin istiyorum sürekli ağlamk istiyorum oğlumda uyku yok gece sürekli uyanıyır gündüzde 7de uyanır çok yorgunda hissediyom kendimi bu durum ne zaman geçer kızlar yardım edin lütfen
Ben yiyorum yine ayn zaten bu kadar gerilmem bundan su an ailelerin yanindayim ne ev isi ne yemek hic bisey yapmiyorum her gum bulgur pilavi 3 4 litre su aralarda meyve suyu rezene cayi humana cayi yurtami her gun yiyorum tereyagli midem bulana bulana demek olmayinca olmuyo yani solgari deneyecem eger yine sorum devam ederse mamaya baslayacam istemesemdeDün Solgar Brewer's Yeast with Vitamin B12 takviyesinden 2 tane içtim. Artık sütüm var diye önemsemedim. Gece ciddi kriz yaşadım yetmedi sütüm. Kesinlikle çok işe yarıyor. Ben o olmasa asla emzirmeyle doyuramazmışım. Gaz sebebiyle hiçbişey yiyemiyorum kendiliğinden süt olmamasında rolü büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?