2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Geldiklerinde bebek uyuyodu de her seferinde zilden uyandi de. Sonra da zili sök. Kapiyi da acma zili soktukten sonra duymadim uyuyodum de. Bikac seferden sonra gelmezler habersiz herhalde
Kızlar bebekleriniz göz yaşı döküyormu
Benimki dokuyo. Yani oyle damla damla dgl tabi ama gozunun etrafi kirpikleri islak oluyo aglayinca

Daha çok yeni imiş. Zamanla onlar da gelmez. Doğurdum işte nasıl doğurduysam ne değişik insanlar

Sağolasın canım ya bizde lokal yaptı , çok çabuk iyileşir dedi ama şu an çok huzursuz yavrum ilk gecesi bakalım inşallah uyur da hafifler biraz acısı
Hayırlı olsun tekrardan canım bugün daha hafiflemiş olur inşallah
Çok ağladığında yaşarıyor gözleri canım

Canım yatağı eğimli degilmi reflü yatağı gibi . Ben başini biraz yukselttim sırt üstüde yatırıyorum arada sende öyle yapsan . Birde senin bebegindemi dil bağı vardı
Dil bağı ypk bizde, direk eğimli yatakta yatırıyorum.
Canim bugün bizimki de sünnet olacak. Nasıl oluyor, çabuk iyileşiyor mu çok tedirginim huysuzlanacak diye sonrasında.
Bana kalsa yaptırmazdım eşim öncü oldu sağolsun iyi ki olmuş. Çok yapışıkmış miniğimin pipisi ucu kırmızıydı. Bandajı açıldı ikinci gün elimi sürdüm nasıl ağladı kıyamam. Direk köpük bardak kesip bantladık. Kapı gibi alttan açıp kapattık. Bir bumara da büyük bez aldım sızdırmadı böylece. 3. Gün banyo yaptırdık artık en ufak acı yoktu ki iki aylık oldu oğlum. Seninki daha küçük daha iyi iyileşir.
He ilk gün evde aşırı ağladı acısı vardı. Fitil atınca rahatladı. Çişini yaparken ağlıyordu. 3 günden sonra direk bezi bağladım bitti gitti. Üzeri beyaz kabuk bağlıyor korkma normal. Sürekli kantoron yağı damlatıyorum doktor söyledi. Çok iyi geldi.
Lokal yaptırdık biz özelde. Eşim bacaklarını tuttu. Ben başında durup oyaladım biberonla süt içirdim. Çok kolay oluyor korkma.

Iciyorum canim solgarids deneyip burdan sonucu yazacam bol sutlerimiz olsun
Nasıl farkediyorrr. Dün az içtim galiba 2 tane. Gece süt bitti ciddi kriz yaşadım. Kesinlikle 6 iç çok farkediyor
Ya kızlar bişey sorcam benim kızım gün içinde sürekli memede ama mıy mıy emiyo yarı uyur halde göğüslerimde yumuşak hep doyuyomudur sizce
İlk bir ay bnde öyleydim 2. Ayını doldurduğunda çok değişecek, sabret

Dün Solgar Brewer's Yeast with Vitamin B12 takviyesinden 2 tane içtim. Artık sütüm var diye önemsemedim. Gece ciddi kriz yaşadım yetmedi sütüm. Kesinlikle çok işe yarıyor. Ben o olmasa asla emzirmeyle doyuramazmışım. Gaz sebebiyle hiçbişey yiyemiyorum kendiliğinden süt olmamasında rolü büyük.

Canım düzgün beslenmek sütun en temel gereksinimi bence. Ben de geçenlerde bir gün doğru düzgün yemedim, hemen sütüm azaliverdi, biraz yedim gecesine hemen tekrar arttı.

Takviyeler tabiki çok önemli kızlar ama onun dışında da güzel beslenmek lazım, hem de sağlığımız için. Emzirdigimiz için düzgün beslenmezsek kendimize de zarar vermiş oluruz.

hannel U UcanSupurge kızlar bu arada dün 6 gibi oldu oğlum sünnet. Doktor anestezinin etkisi 3 -4 saat sürer dedi ama yavrum 1-2 saate hissetmeye başladı ve ağladı. Bir de üstüne uyuyamadi ağrıdan ama saat 10 gibi falan muhtemelen ağrısı hafifledi, uyumadı ama aglamadi da. 2 gibi de normal gece uykusuna geçti hiç ağlamadi, çişini yaparken de ağlamıyor çok şükür. Yani bizde birkaç saat huzursuzluk dışında bir şey olmadı. Kesinlikle erken yaptırın derim, çok kolay iyileşiyormus, büyüdükçe zorlaşıyor benimki 18 günlükken oldu

Çok kolay oldu canım çok şükür. Sadece biraz huysuzlandi birkaç saat. Bir krem verdi sabah akşam onu süreceğim, kantaron da mantıklıymis onu da yapayım. Banyo için 3. Gün erken değil mi sence ya yaptırsam mi bende acaba? Bizimkinin ucu da çok yapisikmis. Ben bakamadım ellerini tuttum sadece ama doktor baya uğraştı açmak için yavrum benim

Kızlar lohussa depresyonumu artık nedir bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum ewde hiç kalmak istemiyorum sürekli bi yerlere gitmek istiyom oğluma bakmak istemiyom çok değişik hissediyom kendimi 37günlüğüz bu arada hemen zaman geçsin kış geçsin istiyorum sürekli ağlamk istiyorum oğlumda uyku yok gece sürekli uyanıyır gündüzde 7de uyanır çok yorgunda hissediyom kendimi bu durum ne zaman geçer kızlar yardım edin lütfen

Evet maalesef. Ama iyiye gidiyor çok dua edin bir an evvel iyileşsin de hemen gidelim evimize.
Bı an önce gecsn gıtsn ınsaAllah canım
İnşallah bir an once iyi olsunda ciksin minigim Bende cok dua ediyorum tıkanıklıği gecsin rahat etsin yavrum artik
Cnm ya cold mix denedın mi?
Bnm kızımında hala tıkanıyo burnu yatarken yatagn kosesıne damlatyrm benı bıke rahatlatıyo
sen ne desen yanlıs anlarlar canım
Yakın olmak hakıkaten zordur ama bebek uyanıyo dıye zılı iptal etmek en mantıklısı

Alacağımız canim birde cold mix deneyeceğim

Doktor 2. Gün yıkayın dedi de biz yıkamadık 3. Güne sarkıttık yıkarken sabun milrobu öldürüyor diye sabunladık baya. Dokununca hiç tepki vermedi tamamen acısı geçmişti.
uç kısmındadi yapışık olan yerler yara olur gibi oldu kabuklaşır gibi oluyor. Eczaneden aldık kantoronu, damlattıkça düzeldi. Dün damlatmayı unuttum hemen değişti pipisi. Benim oğluöun baya acısı oldu etkisi geçince anestezinin. Büyük olduğundan da bağırarak ağladı, ağlamayı öğrendi. Şuanda istediği olmasın öyle çirkin bağırıypr ağlıyor

Kesinlikle katılıyorum sana ama az pişmiş soğan bile inanılmaz gaz yapıyor. Yüzü çizik içinde bu gece sancı çekerken yırtmış yüzünü gene. Çok zorlanıyorum beslenme konusunda

Çikolata bile inanılmaz gaz yapıyor offf.

Reactions: The
Lokal yaptırdık biz özelde. Eşim bacaklarını tuttu. Ben başında durup oyaladım biberonla süt içirdim. Çok kolay oluyor korkma

Cevaplarınız için sağolun kızlar ben de lokal anestezi ile yapan hastane bulursam yaptıracağım bi özel hastane var orası genel yapıyormuş bi devler bi de üniversite hastanesinden bilgi alacağım çok gecikmeden yaptırayım nasipse
Ah kuzum lütfen erteleme çocuk düzelmedikçe senin düzelmen çok zor çocuğun düzelmesi zaman alabilir bebek bakımı konusunda destek olabilecek birisi varsa muhakkak çağır ben kızımda senin gibiydim aileler uzakta eşim işte akşama kadar çıldıracağım sanıyordum susmayan ağlayan bebekle antidepresan tedavisine başlayınca epey rahatlamıştım

Kızlar selam, kızımın sol gözüne kirpiği kaçmış ne yapabiliriz acaba? Öyle gözyaşılı ağlamadığı için de kendi kendine gidecek gibi durmuyor.

Benim ki döküyor canim
Kızlar selam, kızımın sol gözüne kirpiği kaçmış ne yapabiliriz acaba? Öyle gözyaşılı ağlamadığı için de kendi kendine gidecek gibi durmuyor.
Oy kiyamam kuzuma valla aklima tek gelen serum fizyolojik damlatmak oldu ama tecrubeli anneler daha iyi bilir

Canım serragule yazacağıma sana yazmışım ben

Canım geçecek diye düşün. Bebeğin muhtemelen gazdan dolayı rahat değil. Benimde annem bana yakın hiç oralı olmuyo çok zora düştüğümde büyük ısrarla geliyo . Biz anneyiz başarmak zorundayız
Esin azda olsa seni arada uyutsa sütünü sagip koysan sende o ara dinlenirdin 15 dakka bile olsa insana çok iyi geliyor

Ben yiyorum yine ayn zaten bu kadar gerilmem bundan su an ailelerin yanindayim ne ev isi ne yemek hic bisey yapmiyorum her gum bulgur pilavi 3 4 litre su aralarda meyve suyu rezene cayi humana cayi yurtami her gun yiyorum tereyagli midem bulana bulana demek olmayinca olmuyo yani solgari deneyecem eger yine sorum devam ederse mamaya baslayacam istemesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…