2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bnmde annem yakın ablam yakın bana çıkma soğuk diyolar kendileri de gelmiyor eşim o konusa yardımcı pek değil öğlenn 12de gidip akşam 10da geliyor değişik duygular içindeyim oğlum göğsümü zarzor tutuyor bazen tutmuyır açlık krizlerine giriyor yani napacağımı bilemiyorum bnde

Yiyorum canim ama nefrer ederim pekmezden tahindan 1 yemek kasigi anca yiyebiliyorum gunde 6 tanemi kullaniyosun bi de ne kadardan ne kadara cikti sutün yani sagdinmi hiç

Kızlar selam, kızımın sol gözüne kirpiği kaçmış ne yapabiliriz acaba? Öyle gözyaşılı ağlamadığı için de kendi kendine gidecek gibi durmuyor.
Benimde bebegimde capal sorunu var gozleri capaklaniyo surekli bugun gozunun icinde var capak parcasi uzun sekilde nasil temizlenmeli hic bilmiyorum ve bugun aglarken gozlerinden yas geldi ya da sulandı bilmiyorum bence doktora daniş ben oyle yapacam nasil temizlenir diye sor onun yonlendirmesiyle temizle göz onemli ve bunlar daha cok kuçuk

Göbek yapısıyla ilgisi varmı bilmem ama anormal kilolu yada zayıf değil normal ölçülerde, Prima denemedim çok pahalıydı, şimdi A101’in bezini deniyorum bu değiştirdiğim 3. Bez, şu katlama işini bir deneyeyim belli olmaz işe yarar belki
Olabilir canim haklisin.

Ben iciyorum canim gunde 1 tane bazen 2. Ama cay iciyorum genelde

Canim bizde se capak sorunu vardi. Ben bunu aslinda sorun olarak gormemistim. Doktor dedi capaklaniyomu evet dedim soyledin mi bana dedi direk. Hayir dedm.

Bas parmagin ve isaret parmaginla burnunun tepesi yani goz pinarlarinin iki yaninda asagi burun yanlarina dogru gunde 10 kez 10 ar defa yapicaksin dedi. Sonrasinda da goz pinarlarinin oraya parmaginla dairesel hareket yapicaksin dedi. Aglasada bunu ihmal etme dedi. Bazi bebeklerin goz pinarlari kapali oluyor eger acilmazsa 2 yasinda tel ile aciyorlar dedi.

Bebek gormeye gelenler en buyuk hastalik sebebi bence. Kediye kopege laf etceklerine kendilerine baksinlar
Aynen canım ya, evimde kedi var diye bebek görmeye gelmiyormuş tanıdığımın birisi, çokta önemli değil ister gelsin ister gelmesin, şu dönemde gelmediği daha iyi, isabet oldu

Youtubeda videosu varmi pek anlamadimda link varsa yollarmisin bi de elimizden mikrop kapmazlarmi yuzune bile surerken korkuyorumda goze yakin daha kötı olmazmi

İnşaAllah kabullenirler bir an önce ya canım çok sıkılıyor, karşı koltukta yatıp bana bakarsa bile suçluluk hissediyorum çok ilgilenmediğim için, lohusa psikolojisinden tam çıkamadım heralde

Youtubeda videosu varmi pek anlamadimda link varsa yollarmisin bi de elimizden mikrop kapmazlarmi yuzune bile surerken korkuyorumda goze yakin daha kötı olmazmi
Ay youtubeye hic bakmadim canim doktor bana kendi gosterdi. Goz icine elini sokmuyorsun canim yanlarina. Elini guzelce yika kurula ben o sekilde yapiyorum.

Kızlar selam, kızımın sol gözüne kirpiği kaçmış ne yapabiliriz acaba? Öyle gözyaşılı ağlamadığı için de kendi kendine gidecek gibi durmuyor.
Geçen bi arkadaş yazmıştı gözü çapaklanırsa serum fizyolojik ile silin diye sıkıntı olur mu ki ondan damlatsan sadece fikir yürütüyorum kuzum kendim denemedim hiç

Canım benim doktor sütü gazlı beze damlatıp sil dedu

Bol protein ye arkadaşım, o çok artırıyor, et balık

Merhaba kızlar sizlere bşy danışmak istiyorum bu kış bn zayıfalamak istiyorum yani yaza zayıf olmak istiyorum zaten evde sıkılıyorum uğraşacak bşyler arıyom bebekle sürekli uğraşmaktan bunalıyorum bi uğraşım da olsun istiyorum sizinle hep beraber hem emzirip hemde kilo verelimmi

Yiyorum canim ama nefrer ederim pekmezden tahindan 1 yemek kasigi anca yiyebiliyorum gunde 6 tanemi kullaniyosun bi de ne kadardan ne kadara cikti sutün yani sagdinmi hiç
Canım yeter 1 yemek kaşığı zaten bence. Evet 2-2-2 sabah öğle akşam içiyorum. Süt artışı konusunda benim doğumum daha yeni olduğu için çok doğru bir örnek olmayabilirim aslında. İlk hafta ikisinden 15 cc anca sütüm geliyordu. Takviyeden sonra sağdım işte bu hafta, bu sefer 100 cc çıktı iki göğsün toplamı.

Anladım canım evet ill haftadan sonra artiyo gercekten yani 100 ccnin tamamı ilactan degildir bende yarin baslarim buyuk ihtimal kullanmadan önce 2 ya da 3 saat bekleyip sagacam bi de ilactan sonra ayni sekil yapıp sagacam aradaki farki burdada paylasirim

Anladım canım benimki arabada düz yatıyor sadece. Lesitin tıkanıklık açıcı. Süt artırıcı özelliği yok.
Kolay gelsin canım ağlayınca insan zorlanıyor gerçekten. Evinde de yemeye çalış yemeyince süt olmuyor gerçketen.
Öyle yapmaya calisiyoruz ama yine de kontrol manyagi oldum. Tuvalete gidip koşarak geliyorum yanina yalnız basina bir odada bırakamıyorum uzun süre
Ben de öyleydim kamera aldım rahat ettim canım sürekli monitörden izliyorum.
Canım tıkanıklığı açıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…