- 27 Şubat 2021
- 204
- 149
- 33
- 25
Bnmde annem yakın ablam yakın bana çıkma soğuk diyolar kendileri de gelmiyor eşim o konusa yardımcı pek değil öğlenn 12de gidip akşam 10da geliyor değişik duygular içindeyim oğlum göğsümü zarzor tutuyor bazen tutmuyır açlık krizlerine giriyor yani napacağımı bilemiyorum bndeCanım geçecek diye düşün. Bebeğin muhtemelen gazdan dolayı rahat değil. Benimde annem bana yakın hiç oralı olmuyo çok zora düştüğümde büyük ısrarla geliyo . Biz anneyiz başarmak zorundayız
Esin azda olsa seni arada uyutsa sütünü sagip koysan sende o ara dinlenirdin 15 dakka bile olsa insana çok iyi geliyor
Sutunden damlatıp pecetenın mınık kosesıyle almaya calıssan belkı cıkar cnmKızlar selam, kızımın sol gözüne kirpiği kaçmışne yapabiliriz acaba? Öyle gözyaşılı ağlamadığı için de kendi kendine gidecek gibi durmuyor.
Yiyorum canim ama nefrer ederim pekmezden tahindan 1 yemek kasigi anca yiyebiliyorum gunde 6 tanemi kullaniyosun bi de ne kadardan ne kadara cikti sutün yani sagdinmi hiçYa kıyamamBen de erkenden yaptırayım diyorum. “Bebek fark etmiyor bile hemen iyileşiyor” deniyor her yerde öyle değil miymiş?
Canım bugün doğru düzgün kullandığım 3. gün. Ama gerçekten de ilk günden etki ediyor, herkes diyordu da inanmıyordum. Bir de boza içiyorum iki gündür o da etki ediyor bence. Pekmez de ye canım ayrıca o da faydalıymış.
Benimde bebegimde capal sorunu var gozleri capaklaniyo surekli bugun gozunun icinde var capak parcasi uzun sekilde nasil temizlenmeli hic bilmiyorum ve bugun aglarken gozlerinden yas geldi ya da sulandı bilmiyorum bence doktora daniş ben oyle yapacam nasil temizlenir diye sor onun yonlendirmesiyle temizle göz onemli ve bunlar daha cok kuçukKızlar selam, kızımın sol gözüne kirpiği kaçmışne yapabiliriz acaba? Öyle gözyaşılı ağlamadığı için de kendi kendine gidecek gibi durmuyor.
Göbek yapısıyla ilgisi varmı bilmem ama anormal kilolu yada zayıf değil normal ölçülerde, Prima denemedim çok pahalıydı, şimdi A101’in bezini deniyorum bu değiştirdiğim 3. Bez, şu katlama işini bir deneyeyim belli olmaz işe yarar belkiBebiskonun gobek yapisi ile alakali olabilirmi ? Bezi gobeginin ustune kapatiyorsan alt kisima katla kapat veya altta birakiyorsan gobegin ustune cikar. Prima denedin mi ? Ben sleepy bio natural denedim ama cok sevemedim. Popo kismini cok yukari cek veya ay yazarken sanki hep emir kipi gibi olmus ama anladin sen beni canim.
Olabilir canim haklisin.
Ben iciyorum canim gunde 1 tane bazen 2. Ama cay iciyorum genelde
Canim bizde se capak sorunu vardi. Ben bunu aslinda sorun olarak gormemistim. Doktor dedi capaklaniyomu evet dedim soyledin mi bana dedi direk. Hayir dedm.Benimde bebegimde capal sorunu var gozleri capaklaniyo surekli bugun gozunun icinde var capak parcasi uzun sekilde nasil temizlenmeli hic bilmiyorum ve bugun aglarken gozlerinden yas geldi ya da sulandı bilmiyorum bence doktora daniş ben oyle yapacam nasil temizlenir diye sor onun yonlendirmesiyle temizle göz onemli ve bunlar daha cok kuçuk
Aynen canım ya, evimde kedi var diye bebek görmeye gelmiyormuş tanıdığımın birisi, çokta önemli değil ister gelsin ister gelmesin, şu dönemde gelmediği daha iyi, isabet olduBebek gormeye gelenler en buyuk hastalik sebebi bence. Kediye kopege laf etceklerine kendilerine baksinlar
Ben iciorum cnm. Cok sewerim bebek izin verdigi zaman her gun iciom
Cnm ust uclari iceri dogru katla ondsn sonra cirtini tak. Eger ustten cikiyosa bu yontem onler
Solgar lesitin sadece tikanikligi mi aciyo cnm sut de artiriyo mu ? Solgar b12 ne ise yariyodu karistirdim ikisini
Youtubeda videosu varmi pek anlamadimda link varsa yollarmisin bi de elimizden mikrop kapmazlarmi yuzune bile surerken korkuyorumda goze yakin daha kötı olmazmiCanim bizde se capak sorunu vardi. Ben bunu aslinda sorun olarak gormemistim. Doktor dedi capaklaniyomu evet dedim soyledin mi bana dedi direk. Hayir dedm.
Bas parmagin ve isaret parmaginla burnunun tepesi yani goz pinarlarinin iki yaninda asagi burun yanlarina dogru gunde 10 kez 10 ar defa yapicaksin dedi. Sonrasinda da goz pinarlarinin oraya parmaginla dairesel hareket yapicaksin dedi. Aglasada bunu ihmal etme dedi. Bazi bebeklerin goz pinarlari kapali oluyor eger acilmazsa 2 yasinda tel ile aciyorlar dedi.
İnşaAllah kabullenirler bir an önce ya canım çok sıkılıyor, karşı koltukta yatıp bana bakarsa bile suçluluk hissediyorum çok ilgilenmediğim için, lohusa psikolojisinden tam çıkamadım heraldeBende öyle yaptım 3 aldım kızlar elimde kalmasın diye .
Ben 3 kere denedimilk ikisi biraz yanma hissi oldu kuruluktan dolayı ama 3.sü rahattı canım. İşin garip yanı ben kendimi kötü hissettm nedense, sanki bebeğime ihanet ediyormuşum gibi geldi bi duygulandım
Benim kedim de kıskanıyor ama bebeğe hiç yanaşmıyor canım. Asabi, sürekli birşeyler deviriyor, olmadık yerlere çıkıyor. Ben bebeği emzirirken bana dik dik bakıyor, sonra gelip elime yüzüme sürünüyor, sev beni diyor. Bebeği koklayıp koklayıp kaçıyor, bazen depresyona girmiş gibi çok mutsuz oluyor anlıyorhm tavrından. Geçen gün bebeğin beşiği boşken girip uyumaya bsşladı , bende bebeği yanına koydum. Biraz yattı sonra kalktı gitti. Bende her fırsatta seviyoruö, yaş mama veriyorum ama hala tam anlamıyla kabullenmiş değil.
Ay youtubeye hic bakmadim canim doktor bana kendi gosterdi. Goz icine elini sokmuyorsun canim yanlarina. Elini guzelce yika kurula ben o sekilde yapiyorum.Youtubeda videosu varmi pek anlamadimda link varsa yollarmisin bi de elimizden mikrop kapmazlarmi yuzune bile surerken korkuyorumda goze yakin daha kötı olmazmi
Bilmiyorum canım hiç anlayamadım şimdi de A101’in bezine geçtim birde onu deneyeyim bakalımAllah Allah garip valla. Yan lastik kisimlari mi buyuk geliyo acaba
Geçen bi arkadaş yazmıştı gözü çapaklanırsa serum fizyolojik ile silin diye sıkıntı olur mu ki ondan damlatsan sadece fikir yürütüyorum kuzum kendim denemedim hiçKızlar selam, kızımın sol gözüne kirpiği kaçmışne yapabiliriz acaba? Öyle gözyaşılı ağlamadığı için de kendi kendine gidecek gibi durmuyor.
Canım benim doktor sütü gazlı beze damlatıp sil deduBenimde bebegimde capal sorunu var gozleri capaklaniyo surekli bugun gozunun icinde var capak parcasi uzun sekilde nasil temizlenmeli hic bilmiyorum ve bugun aglarken gozlerinden yas geldi ya da sulandı bilmiyorum bence doktora daniş ben oyle yapacam nasil temizlenir diye sor onun yonlendirmesiyle temizle göz onemli ve bunlar daha cok kuçuk
Bol protein ye arkadaşım, o çok artırıyor, et balıkBen yiyorum yine ayn zaten bu kadar gerilmem bundan su an ailelerin yanindayim ne ev isi ne yemek hic bisey yapmiyorum her gum bulgur pilavi 3 4 litre su aralarda meyve suyu rezene cayi humana cayi yurtami her gun yiyorum tereyagli midem bulana bulana demek olmayinca olmuyo yani solgari deneyecem eger yine sorum devam ederse mamaya baslayacam istemesemde
Ben siparis ettim hala elime ulasmadi gelince kullanacamDuz kafa yastigi kullanan varmi ?
Canım yeter 1 yemek kaşığı zaten bence. Evet 2-2-2 sabah öğle akşam içiyorum. Süt artışı konusunda benim doğumum daha yeni olduğu için çok doğru bir örnek olmayabilirim aslında. İlk hafta ikisinden 15 cc anca sütüm geliyordu. Takviyeden sonra sağdım işte bu hafta, bu sefer 100 cc çıktı iki göğsün toplamı.Yiyorum canim ama nefrer ederim pekmezden tahindan 1 yemek kasigi anca yiyebiliyorum gunde 6 tanemi kullaniyosun bi de ne kadardan ne kadara cikti sutün yani sagdinmi hiç
Anladım canım evet ill haftadan sonra artiyo gercekten yani 100 ccnin tamamı ilactan degildir bende yarin baslarim buyuk ihtimal kullanmadan önce 2 ya da 3 saat bekleyip sagacam bi de ilactan sonra ayni sekil yapıp sagacam aradaki farki burdada paylasirimCanım yeter 1 yemek kaşığı zaten bence. Evet 2-2-2 sabah öğle akşam içiyorum. Süt artışı konusunda benim doğumum daha yeni olduğu için çok doğru bir örnek olmayabilirim aslında. İlk hafta ikisinden 15 cc anca sütüm geliyordu. Takviyeden sonra sağdım işte bu hafta, bu sefer 100 cc çıktı iki göğsün toplamı.
Anladım canım benimki arabada düz yatıyor sadece. Lesitin tıkanıklık açıcı. Süt artırıcı özelliği yok.Evet bende duz yatirmak iyi degil diye yatirmiyodum ama kafasi geriye dogru uzun olmaya basladi o yuzden emdikten sonrası haric arada duzde yatirilmali bence kontrollu sekilde tabi solgar lestin ne ise yariyo acaba tikanikliklari actigi icin sutun gelmesini arttirirmi
Kolay gelsin canım ağlayınca insan zorlanıyor gerçekten. Evinde de yemeye çalış yemeyince süt olmuyor gerçketen.Agzim hic boş durmuyo ama meyve pek tuketmiyorum kuru uzum vs tuketiyorum rezene humana caylari oda şimdi rahatim boşum diye kendi evime gecince bu beslenme duzenimde olmaz olamaz kosturmaktan ev isinden yemek yapmaktan şimdi boşum sabah kahvaltim bile önüme geliyo yine de bazen yemek yemeye firsat bulmakta zorlaniyorum cunku artik belli saatleri olustu o saatlerde bas bas bagiriyo araliksiz aksam 6 gibi basliyo aksam 10 11 e kadar sonra yatiriyom zorla sabah 6da basliyo 9 10a kadsr gunduz sonra öglen 1 bucuk gibi basliyo 3 4 e kadar resmen saatleri oluştu kolikmi bilmiyorum kolik degil diye dusunuyorum ama zor bi bebek
Ben de öyleydim kamera aldım rahat ettim canım sürekli monitörden izliyorum.Öyle yapmaya calisiyoruz ama yine de kontrol manyagi oldum. Tuvalete gidip koşarak geliyorum yanina yalnız basina bir odada bırakamıyorum uzun süre
Canım tıkanıklığı açıyor sadeceBebek gormeye gelenler en buyuk hastalik sebebi bence. Kediye kopege laf etceklerine kendilerine baksinlar
Ben iciorum cnm. Cok sewerim bebek izin verdigi zaman her gun iciom
Cnm ust uclari iceri dogru katla ondsn sonra cirtini tak. Eger ustten cikiyosa bu yontem onler
Solgar lesitin sadece tikanikligi mi aciyo cnm sut de artiriyo mu ? Solgar b12 ne ise yariyodu karistirdim ikisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?