2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba, uzun süredir giremedim, umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim Bursa'ya kardeşimin düğününe gitmiştim, dönüşte korona olmuşuz. İl Sağlıktan aradılar bebeği emziriyorsan çift maske takıp emzirin kesmeyin ilaç da kullanmayın eğer ağırlaşırsanız grip ilacı kullanın dediler. Akşam bebegim acayip ağladı, çok korktum bulaştı zannettim, zorla uyuttum. Bu süreci yaşayan oldu mu aranızda neler yaptınız acaba?

Birde kızlar 40. gün yoğun koyu bir kanama oldu ve sonra adet kanaması oluyor 2 gündür. Bu normal midir ? Koronayla karıştı. Her şey üst üste geldi, bebeğim de durmuyor sürekli ağlıyor

Hangi kamerayı aldınız, ben de alacağım, karar veremiyorum

Birde kızlar 40. gün yoğun koyu bir kanama oldu ve sonra adet kanaması oluyor 2 gündür. Bu normal midir ? Koronayla karıştı. Her şey üst üste geldi, bebeğim de durmuyor sürekli ağlıyor
Canım benimde 40 çıktıktan sonra kanamam çoğaldı . Üstüne adet görmüş olabiliriz

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bebeğine bulaşmaz siz de hafif atlatırsınız. Aşın falan var mı bu arada?

Duz kafa yastigi kullanan varmi ?
Canım aldm ama kullanmadm
Ben arkaya uzun olmasını sorun etmıyorm kı sevıyormda ama oğlum inattı hem sırt ustu kafasını cevırmeden yatardı kafasınn arkası bıraz duz:) kızımda ınatlasrsa dıye aldm oğlumun ınadı 2. Ayda baslamıstı tedırgınlıkle 2. Ayı beklıyorm
Çok gecmiş olsn canım
İnşaAllah hafıf ve hızlıca atlatrsnz

Sağdın öı göğsünü hiç? Belki arttı ama sen farketmedin? Bebeğin kaç günlük kilo alımı nasıl?
Ben bu çocuk zayıfladı yanakları gitti diyodum işk ay içinde. Doktor ilk ay kontrolünde maşşallah dana diye sevdi lohusa depresyonunu baya baya yaşadım

Kızlar gobekleriniz ne durumda ben hamilelik öncesi kiloma ilk haftada geri düştüm ama sorun şu ki göbeğim eski halinde değil. Böyle yumuşak yumuşak. Ne Zaman toparlar acaba

Kızlar gobekleriniz ne durumda ben hamilelik öncesi kiloma ilk haftada geri düştüm ama sorun şu ki göbeğim eski halinde değil. Böyle yumuşak yumuşak. Ne Zaman toparlar acaba
Ya bu kadar olur aynı soruyu sormak için girmiştim şimdi Aynı şekilde kiloların çoğu gitti ama o göbüş böyle sarkık yumuşak bir tuhaf ve aynaya bakınca moralim bozuluyor ya böyle kalırsa diye

Bir de o göbek çizgisi zamanla kayboluyor diyorlar ama tam olarak ne zaman kaybolacak acaba, o da göbeğin durumuna tüy dikiyor çünkü

Reactions: The
Ben de burnunda hırıltı var diye nazal aspiratör almıştım, aynı gun doktor kontrolu vardı. Muayene sırasında doktor bu hırıltıyı tıkanıklık sanıp sürekli serum fizyolojik sıkma, bu hırıltı yenidoğanlarda olabiliyor eğer çok fazla sf kullanırsan burun içi ödem oluşur daha çok artar hırıltı demişti.

Acaba bebişin aslında iyileşti de uzun süre serum fizyolojik kullanmaktan deforme mi oldu? Burun tıkanıklığı dışında bir belirtisi var mı? Aklıma başka hiçbir şey gelmedi inşallah hemen iyileşir kuzucuk

Ama cok dolu burnu hirilti degil sadece emerken uyurken nefes alamiyor resmen yavrum. Yani her cektigimde geliyor sari sari uzun mukuslar Bazen kuruyor çekecek bir sey olmadığı halde nefes alamiyor nazal nem sıkıyorum hemen öksürüğüde var dolu dolu . Ama 1-2kere falan. Cok caresisizm ya. Çok üzgünüm. Lohusaligimi bile yasayamadim bu burun tıkanıklığindan. Yarın kontrolümüz var.

Dur simdi bu duz kafa yastigi arka kismi cok duz olmasin diye mi ?
Arkaya dogru uzun bizimkinin ben onun icin sandim

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bebeğine bulaşmaz siz de hafif atlatırsınız. Aşın falan var mı bu arada?
Yok canım aşı olmadım doktorum hamilelikte önermedi sonrasında da yaptırmadım.
Çok teşekkür ederim inşallah

Canım benimki son 1 haftadır sertlesmis karnım

Reactions: The
Bize geçen kontrolde rufluyle alakalı dedi zamanla geçicek dedi. Bi gör horul horul bizimkide geceden beri 4 kez sıkmışım burnuna ama yok çıkmıyo bazen

Bize geçen kontrolde rufluyle alakalı dedi zamanla geçicek dedi. Bi gör horul horul bizimkide geceden beri 4 kez sıkmışım burnuna ama yok çıkmıyo bazen
Canim uyuyabiliyor mu beslenebiliyor mu? İnan sasirdim ne yapacagimi. Oturup aglayacak raddeye geldim

Aynen canım daha eşime göstermedim bile göbeğimi öyle kalmaz merak etme , yani muhakkak geçecektir ama ne zaman ve nasıl onu bilmiyorum arkadaşlarım bir yılın sonunda anca eski haline tam anlamıyla döndüğünü söylüyorlar ama inşallah daha kolay toparlar

Canim uyuyabiliyor mu beslenebiliyor mu? İnan sasirdim ne yapacagimi. Oturup aglayacak raddeye geldim
Besleniyo ama yatamıyor. Bende geceden beri halen onla uğraşıyorum. Hiç bir iş güç yapamıyorum sabah diğer oğlumu bile okula götüremedim. InsAllah bir an önce düzelir herşey yolunda girer. Doktorların sadece dediği sürekli temizleyin. Başka biisy yok

Aynen oyle bende her seyi biraktim kizima bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…