- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Hangi kamerayı aldınız, ben de alacağım, karar veremiyorumAnladım canım benimki arabada düz yatıyor sadece. Lesitin tıkanıklık açıcı. Süt artırıcı özelliği yok.
Kolay gelsin canım ağlayınca insan zorlanıyor gerçekten. Evinde de yemeye çalış yemeyince süt olmuyor gerçketen.
Ben de öyleydim kamera aldım rahat ettim canım sürekli monitörden izliyorum.
Canım tıkanıklığı açıyor sadece
Canım benimde 40 çıktıktan sonra kanamam çoğaldı . Üstüne adet görmüş olabilirizBirde kızlar 40. gün yoğun koyu bir kanama oldu ve sonra adet kanaması oluyor 2 gündür. Bu normal midir ? Koronayla karıştı. Her şey üst üste geldi, bebeğim de durmuyor sürekli ağlıyor
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bebeğine bulaşmaz siz de hafif atlatırsınız. Aşın falan var mı bu arada?Kızlar merhaba, uzun süredir giremedim, umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim Bursa'ya kardeşimin düğününe gitmiştim, dönüşte korona olmuşuz. İl Sağlıktan aradılar bebeği emziriyorsan çift maske takıp emzirin kesmeyin ilaç da kullanmayın eğer ağırlaşırsanız grip ilacı kullanın dediler. Akşam bebegim acayip ağladı, çok korktum bulaştı zannettim, zorla uyuttum. Bu süreci yaşayan oldu mu aranızda neler yaptınız acaba?
Canım aldm ama kullanmadmDuz kafa yastigi kullanan varmi ?
Çok gecmiş olsn canımKızlar merhaba, uzun süredir giremedim, umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim Bursa'ya kardeşimin düğününe gitmiştim, dönüşte korona olmuşuz. İl Sağlıktan aradılar bebeği emziriyorsan çift maske takıp emzirin kesmeyin ilaç da kullanmayın eğer ağırlaşırsanız grip ilacı kullanın dediler. Akşam bebegim acayip ağladı, çok korktum bulaştı zannettim, zorla uyuttum. Bu süreci yaşayan oldu mu aranızda neler yaptınız acaba?
Ben yiyorum yine ayn zaten bu kadar gerilmem bundan su an ailelerin yanindayim ne ev isi ne yemek hic bisey yapmiyorum her gum bulgur pilavi 3 4 litre su aralarda meyve suyu rezene cayi humana cayi yurtami her gun yiyorum tereyagli midem bulana bulana demek olmayinca olmuyo yani solgari deneyecem eger yine sorum devam ederse mamaya baslayacam istemesemde
Ya bu kadar olur aynı soruyu sormak için girmiştim şimdiKızlar gobekleriniz ne durumdaben hamilelik öncesi kiloma ilk haftada geri düştüm ama sorun şu ki göbeğim eski halinde değil. Böyle yumuşak yumuşak. Ne Zaman toparlar acaba
Ben de burnunda hırıltı var diye nazal aspiratör almıştım, aynı gun doktor kontrolu vardı. Muayene sırasında doktor bu hırıltıyı tıkanıklık sanıp sürekli serum fizyolojik sıkma, bu hırıltı yenidoğanlarda olabiliyor eğer çok fazla sf kullanırsan burun içi ödem oluşur daha çok artar hırıltı demişti.Kafayı yememe ramak kaldı kızlar. Kızımın burnu hala tıkalı. Artık serum fizyolojik ve aspiratörde etki etmiyor 5dakika sonra yine hırıl hırıl. Allah rızası için cozum bilen varsa soylesin. Yemin ederim ben uyumaktan vazgeçtim o uyusun huzurluca
Ama cok dolu burnu hirilti degil sadece emerken uyurken nefes alamiyor resmen yavrum. Yani her cektigimde geliyor sari sari uzun mukuslarBen de burnunda hırıltı var diye nazal aspiratör almıştım, aynı gun doktor kontrolu vardı. Muayene sırasında doktor bu hırıltıyı tıkanıklık sanıp sürekli serum fizyolojik sıkma, bu hırıltı yenidoğanlarda olabiliyor eğer çok fazla sf kullanırsan burun içi ödem oluşur daha çok artar hırıltı demişti.
Acaba bebişin aslında iyileşti de uzun süre serum fizyolojik kullanmaktan deforme mi oldu? Burun tıkanıklığı dışında bir belirtisi var mı? Aklıma başka hiçbir şey gelmedi inşallah hemen iyileşir kuzucuk
Dur simdi bu duz kafa yastigi arka kismi cok duz olmasin diye mi ?Canım aldm ama kullanmadm
Ben arkaya uzun olmasını sorun etmıyorm kı sevıyormdaama oğlum inattı hem sırt ustu kafasını cevırmeden yatardı kafasınn arkası bıraz duz:) kızımda ınatlasrsa dıye aldm oğlumun ınadı 2. Ayda baslamıstı tedırgınlıkle 2. Ayı beklıyorm
Çok gecmiş olsn canım
İnşaAllah hafıf ve hızlıca atlatrsnz
Yok canım aşı olmadım doktorum hamilelikte önermedi sonrasında da yaptırmadım.Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bebeğine bulaşmaz siz de hafif atlatırsınız. Aşın falan var mı bu arada?
Çok teşekkür ederim inşallahCanım aldm ama kullanmadm
Ben arkaya uzun olmasını sorun etmıyorm kı sevıyormdaama oğlum inattı hem sırt ustu kafasını cevırmeden yatardı kafasınn arkası bıraz duz:) kızımda ınatlasrsa dıye aldm oğlumun ınadı 2. Ayda baslamıstı tedırgınlıkle 2. Ayı beklıyorm
Çok gecmiş olsn canım
İnşaAllah hafıf ve hızlıca atlatrsnz
Canım benimki son 1 haftadır sertlesmis karnımKızlar gobekleriniz ne durumdaben hamilelik öncesi kiloma ilk haftada geri düştüm ama sorun şu ki göbeğim eski halinde değil. Böyle yumuşak yumuşak. Ne Zaman toparlar acaba
Bize geçen kontrolde rufluyle alakalı dedi zamanla geçicek dedi. Bi gör horul horul bizimkide geceden beri 4 kez sıkmışım burnuna ama yok çıkmıyo bazenAma cok dolu burnu hirilti degil sadece emerken uyurken nefes alamiyor resmen yavrum. Yani her cektigimde geliyor sari sari uzun mukuslarBazen kuruyor çekecek bir sey olmadığı halde nefes alamiyor nazal nem sıkıyorum hemen öksürüğüde var dolu dolu . Ama 1-2kere falan. Cok caresisizm ya. Çok üzgünüm. Lohusaligimi bile yasayamadim bu burun tıkanıklığindan. Yarın kontrolümüz var.
Canim uyuyabiliyor mu beslenebiliyor mu? İnan sasirdim ne yapacagimi. Oturup aglayacak raddeye geldimBize geçen kontrolde rufluyle alakalı dedi zamanla geçicek dedi. Bi gör horul horul bizimkide geceden beri 4 kez sıkmışım burnuna ama yok çıkmıyo bazen
Aynen canım daha eşime göstermedim bile göbeğimiYa bu kadar olur aynı soruyu sormak için girmiştim şimdiAynı şekilde kiloların çoğu gitti ama o göbüş böyle sarkık yumuşak bir tuhaf ve aynaya bakınca moralim bozuluyor ya böyle kalırsa diye
Bir de o göbek çizgisi zamanla kayboluyor diyorlar ama tam olarak ne zaman kaybolacak acaba, o da göbeğin durumuna tüy dikiyor çünkü
Besleniyo ama yatamıyor. Bende geceden beri halen onla uğraşıyorum. Hiç bir iş güç yapamıyorum sabah diğer oğlumu bile okula götüremedim. InsAllah bir an önce düzelir herşey yolunda girer. Doktorların sadece dediği sürekli temizleyin. Başka biisy yokCanim uyuyabiliyor mu beslenebiliyor mu? İnan sasirdim ne yapacagimi. Oturup aglayacak raddeye geldim
Aynen oyle bende her seyi biraktim kizima bakiyorumBesleniyo ama yatamıyor. Bende geceden beri halen onla uğraşıyorum. Hiç bir iş güç yapamıyorum sabah diğer oğlumu bile okula götüremedim. InsAllah bir an önce düzelir herşey yolunda girer. Doktorların sadece dediği sürekli temizleyin. Başka biisy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?