Canım sütünü sağ ver . Ama sürekli dene . Göğüs ucunmu yokKızlar meme reddi yaşayan var mı ya çok kötüyüm sabahtandr bebeğim de aç ama hayla da emmiyor o emmedikçe ben ağlıyorum napmam lazım şuan çok aç mama verimmi acaba
Sütünü sagip enjektörle falan ver istersen çok açsa hırsından da emmiyor olabilir. Birden bire mi oldu canım neden böyle oldu kiKızlar meme reddi yaşayan var mı ya çok kötüyüm sabahtandr bebeğim de aç ama hayla da emmiyor o emmedikçe ben ağlıyorum napmam lazım şuan çok aç mama verimmi acaba
Canım eğer düzenli emziriyorsan vücudun salgıladığı hormanlar adet olmayı engelleyebilir uzunca bir süre olmayabilirsinSelam kızlar emzirirken aşı olan var mı ilk doz biontech oldum kol ağrısı var şidettli başka bi etki olmadı 32.hafta da geçirmiştim oğlum ve eşim okula gidiyor o yüzden oldum. Birde sezeryan sonrası adet olan var mı tekrar nez zaman düzene gireriz? Cuma günü kalça çıkığı için ve kendim için kontrole gideceğiz 40 sonrası gel demişlerdi
Sagma ihtimalin yokmu canim ? Bazen cok ac oluncada yapiyorlar sanirim.Kızlar meme reddi yaşayan var mı ya çok kötüyüm sabahtandr bebeğim de aç ama hayla da emmiyor o emmedikçe ben ağlıyorum napmam lazım şuan çok aç mama verimmi acaba
Cnm cold mixi alabıldn mı?Kafayı yememe ramak kaldı kızlar. Kızımın burnu hala tıkalı. Artık serum fizyolojik ve aspiratörde etki etmiyor 5dakika sonra yine hırıl hırıl. Allah rızası için cozum bilen varsa soylesin. Yemin ederim ben uyumaktan vazgeçtim o uyusun huzurluca
Ya bu kadar olur aynı soruyu sormak için girmiştim şimdiAynı şekilde kiloların çoğu gitti ama o göbüş böyle sarkık yumuşak bir tuhaf ve aynaya bakınca moralim bozuluyor ya böyle kalırsa diye
Bir de o göbek çizgisi zamanla kayboluyor diyorlar ama tam olarak ne zaman kaybolacak acaba, o da göbeğin durumuna tüy dikiyor çünkü
Yanı arkası dumduz olmadn kafa sekıllensn dıye cnmDur simdi bu duz kafa yastigi arka kismi cok duz olmasin diye mi ?
Arkaya dogru uzun bizimkinin ben onun icin sandim
Cnm ya sahi cocugu okula kım götürüp getiriyoBesleniyo ama yatamıyor. Bende geceden beri halen onla uğraşıyorum. Hiç bir iş güç yapamıyorum sabah diğer oğlumu bile okula götüremedim. InsAllah bir an önce düzelir herşey yolunda girer. Doktorların sadece dediği sürekli temizleyin. Başka biisy yok
Imkanın varsa bı dus aldr cnm sonra tekrar teklıf etKızlar meme reddi yaşayan var mı ya çok kötüyüm sabahtandr bebeğim de aç ama hayla da emmiyor o emmedikçe ben ağlıyorum napmam lazım şuan çok aç mama verimmi acaba
Ben oldum tam asi olan yere iki kere kustu bebegim. Birincisinde hemen ustumu degistirmistim ikincisinde farketmedim gece. Bi anda kolum uyustu bebegi tutamiycak duruma geldi. Sonra yarim saate fln gecti. Ertesi gun heryerim kalcam dizim kolum agrimaya basladi. O da bi gun bile degil ertesi sabaha gecti cnm ama beni etkiledi yani. Bazi kisilerde hic bi etkisi olmuyoSelam kızlar emzirirken aşı olan var mı ilk doz biontech oldum kol ağrısı var şidettli başka bi etki olmadı 32.hafta da geçirmiştim oğlum ve eşim okula gidiyor o yüzden oldum. Birde sezeryan sonrası adet olan var mı tekrar nez zaman düzene gireriz? Cuma günü kalça çıkığı için ve kendim için kontrole gideceğiz 40 sonrası gel demişlerdi
Once sakin ol cnm. Sut varsa sagip ver kasikla enjektorle nasil rahat etceksen. Sen kendini cok yipratiyosun galiba inan hepimiz zor gunler geciriyoruz. Sut yoksa ya da sagcak gucun de kalmamis olabilir mama ver kasikla. Bi karni doysun acsa uyusun sen de dinlen uyaninca emzirir tekrar o da yorulmus olabilirKızlar meme reddi yaşayan var mı ya çok kötüyüm sabahtandr bebeğim de aç ama hayla da emmiyor o emmedikçe ben ağlıyorum napmam lazım şuan çok aç mama verimmi acaba
Teşekkürler canım sadece emziriyorumCanım eğer düzenli emziriyorsan vücudun salgıladığı hormanlar adet olmayı engelleyebilir uzunca bir süre olmayabilirsin
Bende de şiddetli kol ağrısı oldu 2 gün sonra azaldı inşallah şifa olur hepimizeBen oldum tam asi olan yere iki kere kustu bebegim. Birincisinde hemen ustumu degistirmistim ikincisinde farketmedim gece. Bi anda kolum uyustu bebegi tutamiycak duruma geldi. Sonra yarim saate fln gecti. Ertesi gun heryerim kalcam dizim kolum agrimaya basladi. O da bi gun bile degil ertesi sabaha gecti cnm ama beni etkiledi yani. Bazi kisilerde hic bi etkisi olmuyo
Once sakin ol cnm. Sut varsa sagip ver kasikla enjektorle nasil rahat etceksen. Sen kendini cok yipratiyosun galiba inan hepimiz zor gunler geciriyoruz. Sut yoksa ya da sagcak gucun de kalmamis olabilir mama ver kasikla. Bi karni doysun acsa uyusun sen de dinlen uyaninca emzirir tekrar o da yorulmus olabilir
Daha gelmediCnm cold mixi alabıldn mı?
45. Gun gobüş hala yumuşacıııkk ve çizgi sabit
Yanı arkası dumduz olmadn kafa sekıllensn dıye cnm
Cnm ya sahi cocugu okula kım götürüp getiriyo
Annem babam olmasa perişandm
Giderlerse nasıl halledıcem dıye dusunuyrm
Bizimki 3 haftadır göndermiyordum. Bebek arabasiyla ben götürcem. Servise verecektim malesef servis bu sene yokmuşCnm cold mixi alabıldn mı?
45. Gun gobüş hala yumuşacıııkk ve çizgi sabit
Yanı arkası dumduz olmadn kafa sekıllensn dıye cnm
Cnm ya sahi cocugu okula kım götürüp getiriyo
Annem babam olmasa perişandm
Giderlerse nasıl halledıcem dıye dusunuyrm
Sagiyodum bu ara sagmiyorum ama hic 100ml 80ml falan olmadi hele 2 3 saatte mumkun degil o rakamlar cocugum bugun agla agla uyumadi hic sabahin 8inden beri emziriyorum surekli yok en son mama yaptim verdim ve gaz damlasi verdim artik hangisinin etkisi uyudu daha yeni gaz damlasi sanmam cunku hic gaz cikarmadi 1 gunde 24 saatte saydim 3 4 gundur 3 kere kaka 4 yapmiyo bazende 2 yapiyo çiş 5 kere yapiyo doktora soracam yeterlimi diye banada zayif geliyo kilo aliminida soyle soyleyeyim cocuguma ilk dogdugunda 3800 dediler sonra 14 saat sonra yogun bakima alindi hastanede dogum yaptigimin gecesi o zaman alirken tartmislar 3550 demişler o sekilde yogum bakima girdi diye kayit tutuldu 10 gun mama verdiler sutum yoktu dogru duzgun 1 gunde toplam 50ml falan anca gonderebiliyodum sagma makinesiyle sirf şifa olsun diye 10 gun sonunda 3800 oldu dediler doktor kontrolundede 13. Gun 3800 cikti 20. Gun ise aralarda mama verdim ama daha cok anne sutu doktorda 4 kilo dediler kiyafetleriyle beraber bezi her seyi ustundeydi 1 aylik kontrolune kadar 10 gun mama vermiyimki sutle nasil kilosu bakayim dedim ama goguslerim yara oldu 2 gun mama verdim tek gogusle emzirdim 2 gun mama hic vermedim bugun artik hic susmayimca yaklasik 7 8 saat durmadi uyumadi yaptim verdim 60 cc kadar uyudu cocugum çok uzuluyorum daha bu 25 gunluk bebek simdiden sut yetmezse 3 4 aylikken naparimSağdın öı göğsünü hiç? Belki arttı ama sen farketmedin? Bebeğin kaç günlük kilo alımı nasıl?
Ben bu çocuk zayıfladı yanakları gitti diyodum işk ay içinde. Doktor ilk ay kontrolünde maşşallah dana diye sevdilohusa depresyonunu baya baya yaşadım
Yok cnm az var ama normlde bebeğim tutuyodu aniden dünden beri oldu bu meme reddiCanım sütünü sağ ver . Ama sürekli dene . Göğüs ucunmu yok
ewet cnm birden bire oldu ya dündendir kendimi çok kötü hissediyorum gece de hiç uyumadı mama verdiğim halde de uyumadı annem bi sıkıntısı var diyo şimdi duş aldırdı zeytinyağı ile masaj yapıyo bakalm inşllh iyi olur karnı gurulduyor çünkü sanki bşy zarar vermiş sancısı var inşllh geçer de tutar bebeğimSütünü sagip enjektörle falan ver istersen çok açsa hırsından da emmiyor olabilir. Birden bire mi oldu canım neden böyle oldu ki
Evet pompam var ama vermk istemiyom dünden böyle oldu ya çok üzgünümSagma ihtimalin yokmu canim ? Bazen cok ac oluncada yapiyorlar sanirim.
Ins cnm. Birincisini atlattik. Ikincude daha cok yan etki goruluyomus ins onu da boyle hafif atlatalimBende de şiddetli kol ağrısı oldu 2 gün sonra azaldı inşallah şifa olur hepimize
Bebek kuvezdeyken goguslerin uyarilmadan bile sutun warmis cnm bu cok ii bisey. Bebek 25 gunluk olabilir ama sen kuvezdeki sureyi dus gogsun 15 gunluk. Bebegin ellerini gogsune koy emerken bol bol ten temasi yap meme agzinda yanaginda uyut. Beslenmene de dikkat etmen lazim bebekle zor biliyorum ben annem oldugu halde duzen tutturamadim ama gercekten etkiliyo cnmcnm1Sagiyodum bu ara sagmiyorum ama hic 100ml 80ml falan olmadi hele 2 3 saatte mumkun degil o rakamlar cocugum bugun agla agla uyumadi hic sabahin 8inden beri emziriyorum surekli yok en son mama yaptim verdim ve gaz damlasi verdim artik hangisinin etkisi uyudu daha yeni gaz damlasi sanmam cunku hic gaz cikarmadi 1 gunde 24 saatte saydim 3 4 gundur 3 kere kaka 4 yapmiyo bazende 2 yapiyo çiş 5 kere yapiyo doktora soracam yeterlimi diye banada zayif geliyo kilo aliminida soyle soyleyeyim cocuguma ilk dogdugunda 3800 dediler sonra 14 saat sonra yogun bakima alindi hastanede dogum yaptigimin gecesi o zaman alirken tartmislar 3550 demişler o sekilde yogum bakima girdi diye kayit tutuldu 10 gun mama verdiler sutum yoktu dogru duzgun 1 gunde toplam 50ml falan anca gonderebiliyodum sagma makinesiyle sirf şifa olsun diye 10 gun sonunda 3800 oldu dediler doktor kontrolundede 13. Gun 3800 cikti 20. Gun ise aralarda mama verdim ama daha cok anne sutu doktorda 4 kilo dediler kiyafetleriyle beraber bezi her seyi ustundeydi 1 aylik kontrolune kadar 10 gun mama vermiyimki sutle nasil kilosu bakayim dedim ama goguslerim yara oldu 2 gun mama verdim tek gogusle emzirdim 2 gun mama hic vermedim bugun artik hic susmayimca yaklasik 7 8 saat durmadi uyumadi yaptim verdim 60 cc kadar uyudu cocugum çok uzuluyorum daha bu 25 gunluk bebek simdiden sut yetmezse 3 4 aylikken naparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?