2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Selam kızlar emzirirken aşı olan var mı ilk doz biontech oldum kol ağrısı var şidettli başka bi etki olmadı 32.hafta da geçirmiştim oğlum ve eşim okula gidiyor o yüzden oldum. Birde sezeryan sonrası adet olan var mı tekrar nez zaman düzene gireriz? Cuma günü kalça çıkığı için ve kendim için kontrole gideceğiz 40 sonrası gel demişlerdi

Kızlar meme reddi yaşayan var mı ya çok kötüyüm sabahtandr bebeğim de aç ama hayla da emmiyor o emmedikçe ben ağlıyorum napmam lazım şuan çok aç mama verimmi acaba

Kızlar meme reddi yaşayan var mı ya çok kötüyüm sabahtandr bebeğim de aç ama hayla da emmiyor o emmedikçe ben ağlıyorum napmam lazım şuan çok aç mama verimmi acaba
Canım sütünü sağ ver . Ama sürekli dene . Göğüs ucunmu yok

Sütünü sagip enjektörle falan ver istersen çok açsa hırsından da emmiyor olabilir. Birden bire mi oldu canım neden böyle oldu ki

Canım eğer düzenli emziriyorsan vücudun salgıladığı hormanlar adet olmayı engelleyebilir uzunca bir süre olmayabilirsin

Eklentiler

• 62146938-3C09-4E8A-9F23-D4BF748F8E49.webp
    37 KB · Görüntüleme: 38
  • 9027EF6C-5AC3-4489-B084-0AFFF28C631A.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 42
Cnm cold mixi alabıldn mı?
45. Gun gobüş hala yumuşacıııkk ve çizgi sabit
Dur simdi bu duz kafa yastigi arka kismi cok duz olmasin diye mi ?
Arkaya dogru uzun bizimkinin ben onun icin sandim
Yanı arkası dumduz olmadn kafa sekıllensn dıye cnm
Cnm ya sahi cocugu okula kım götürüp getiriyo
Annem babam olmasa perişandm
Giderlerse nasıl halledıcem dıye dusunuyrm

Imkanın varsa bı dus aldr cnm sonra tekrar teklıf et
Sütün varsa sagıp ver ıstersen

Ben oldum tam asi olan yere iki kere kustu bebegim. Birincisinde hemen ustumu degistirmistim ikincisinde farketmedim gece. Bi anda kolum uyustu bebegi tutamiycak duruma geldi. Sonra yarim saate fln gecti. Ertesi gun heryerim kalcam dizim kolum agrimaya basladi. O da bi gun bile degil ertesi sabaha gecti cnm ama beni etkiledi yani. Bazi kisilerde hic bi etkisi olmuyo
Once sakin ol cnm. Sut varsa sagip ver kasikla enjektorle nasil rahat etceksen. Sen kendini cok yipratiyosun galiba inan hepimiz zor gunler geciriyoruz. Sut yoksa ya da sagcak gucun de kalmamis olabilir mama ver kasikla. Bi karni doysun acsa uyusun sen de dinlen uyaninca emzirir tekrar o da yorulmus olabilir

Bende de şiddetli kol ağrısı oldu 2 gün sonra azaldı inşallah şifa olur hepimize

Daha gelmedi

Bizimki 3 haftadır göndermiyordum. Bebek arabasiyla ben götürcem. Servise verecektim malesef servis bu sene yokmuş

Sagiyodum bu ara sagmiyorum ama hic 100ml 80ml falan olmadi hele 2 3 saatte mumkun degil o rakamlar cocugum bugun agla agla uyumadi hic sabahin 8inden beri emziriyorum surekli yok en son mama yaptim verdim ve gaz damlasi verdim artik hangisinin etkisi uyudu daha yeni gaz damlasi sanmam cunku hic gaz cikarmadi 1 gunde 24 saatte saydim 3 4 gundur 3 kere kaka 4 yapmiyo bazende 2 yapiyo çiş 5 kere yapiyo doktora soracam yeterlimi diye banada zayif geliyo kilo aliminida soyle soyleyeyim cocuguma ilk dogdugunda 3800 dediler sonra 14 saat sonra yogun bakima alindi hastanede dogum yaptigimin gecesi o zaman alirken tartmislar 3550 demişler o sekilde yogum bakima girdi diye kayit tutuldu 10 gun mama verdiler sutum yoktu dogru duzgun 1 gunde toplam 50ml falan anca gonderebiliyodum sagma makinesiyle sirf şifa olsun diye 10 gun sonunda 3800 oldu dediler doktor kontrolundede 13. Gun 3800 cikti 20. Gun ise aralarda mama verdim ama daha cok anne sutu doktorda 4 kilo dediler kiyafetleriyle beraber bezi her seyi ustundeydi 1 aylik kontrolune kadar 10 gun mama vermiyimki sutle nasil kilosu bakayim dedim ama goguslerim yara oldu 2 gun mama verdim tek gogusle emzirdim 2 gun mama hic vermedim bugun artik hic susmayimca yaklasik 7 8 saat durmadi uyumadi yaptim verdim 60 cc kadar uyudu cocugum çok uzuluyorum daha bu 25 gunluk bebek simdiden sut yetmezse 3 4 aylikken naparim

Kızlar solgar urunum geldi gelir gelmez 2 tane ictim yeni geldi zaten gecede 2 tane icecem yarindan itibarende sabah kahvaltisinda baslayip 6 tane icecem sonucu size yazarim aksam 6 bucuk gibide gogsumu sagacam bakalim sutum ne kadar çikacak çok umutluyum aslinda bu tarz takviyelerede karsiyim ama mamadansa süt arttirma vitamini daha masum geliyo insallah işe yarar burdan paylasirim benimle ayni dertten muzdarip annelerede yardimci olmuş olurum

E
Sütünü sagip enjektörle falan ver istersen çok açsa hırsından da emmiyor olabilir. Birden bire mi oldu canım neden böyle oldu ki
ewet cnm birden bire oldu ya dündendir kendimi çok kötü hissediyorum gece de hiç uyumadı mama verdiğim halde de uyumadı annem bi sıkıntısı var diyo şimdi duş aldırdı zeytinyağı ile masaj yapıyo bakalm inşllh iyi olur karnı gurulduyor çünkü sanki bşy zarar vermiş sancısı var inşllh geçer de tutar bebeğim

Bende de şiddetli kol ağrısı oldu 2 gün sonra azaldı inşallah şifa olur hepimize
Ins cnm. Birincisini atlattik. Ikincude daha cok yan etki goruluyomus ins onu da boyle hafif atlatalim
Bebek kuvezdeyken goguslerin uyarilmadan bile sutun warmis cnm bu cok ii bisey. Bebek 25 gunluk olabilir ama sen kuvezdeki sureyi dus gogsun 15 gunluk. Bebegin ellerini gogsune koy emerken bol bol ten temasi yap meme agzinda yanaginda uyut. Beslenmene de dikkat etmen lazim bebekle zor biliyorum ben annem oldugu halde duzen tutturamadim ama gercekten etkiliyo cnmcnm1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…