- 27 Şubat 2021
- 204
- 149
- 33
- 25
Bnde çok yıpranıyorum biraz uyim desem de uyuyamıyom sürekli bebeğimi düşünüyom bu halimi düşünüyom şimdi annem geldi duş aldırdı yağla masaj yapıyır umarım iyi gelir dua edin bu süreci çabuk atlatymOnce sakin ol cnm. Sut varsa sagip ver kasikla enjektorle nasil rahat etceksen. Sen kendini cok yipratiyosun galiba inan hepimiz zor gunler geciriyoruz. Sut yoksa ya da sagcak gucun de kalmamis olabilir mama ver kasikla. Bi karni doysun acsa uyusun sen de dinlen uyaninca emzirir tekrar o da yorulmus olabilir
Cnm parfum fln kullandin mi ta da kokulu dus jeli sabun flnYok cnm az var ama normlde bebeğim tutuyodu aniden dünden beri oldu bu meme reddi
Ins cnm atlatcaksin hepimiz atlatcaz.Bnde çok yıpranıyorum biraz uyim desem de uyuyamıyom sürekli bebeğimi düşünüyom bu halimi düşünüyom şimdi annem geldi duş aldırdı yağla masaj yapıyır umarım iyi gelir dua edin bu süreci çabuk atlatym
Yok cnm kullanmadm ama yine duş falan aldım belki koku vardr die fayda etmediCnm parfum fln kullandin mi ta da kokulu dus jeli sabun fln
Sadece 5-6aylık olsun istiyom çabucak ek gıdaya geçebileyim çünkü yeme konusunda çok sıkıntı çekiyorum açıkcasıIns cnm atlatcaksin hepimiz atlatcaz.
Yaa fazla kilonun ne zararı olabilir ki bide üstelik sadece 300gram fazla genelde ama mama içen bebeklerin mideleri genişliyomuş o yüzden daha fazla kilo alıyolarmışKızlar ya bugün gittik bir aylık kontrolüne fazla kilo almış günde bazen 1 bazen 2 kere mama veriyorduk doktor verme dedi güya bizde doymuyor diyorduk 1300 kg almış mama yüzünden mi oldu çok üzgünğm
İnşallah canımIns cnm. Birincisini atlattik. Ikincude daha cok yan etki goruluyomus ins onu da boyle hafif atlatalim
Bebek kuvezdeyken goguslerin uyarilmadan bile sutun warmis cnm bu cok ii bisey. Bebek 25 gunluk olabilir ama sen kuvezdeki sureyi dus gogsun 15 gunluk. Bebegin ellerini gogsune koy emerken bol bol ten temasi yap meme agzinda yanaginda uyut. Beslenmene de dikkat etmen lazim bebekle zor biliyorum ben annem oldugu halde duzen tutturamadim ama gercekten etkiliyo cnmcnm1
Bir şey olmaz bence ya nolacak ki. Biz mama kullanmıyoruz ama bizim bile muhtemelen 1 kg ı geçecek gibi duruyor, dert etme . Sadece mamayı azalt bence, demek ki meme ile doyuyorKızlar ya bugün gittik bir aylık kontrolüne fazla kilo almış günde bazen 1 bazen 2 kere mama veriyorduk doktor verme dedi güya bizde doymuyor diyorduk 1300 kg almış mama yüzünden mi oldu çok üzgünğm
Haklisin cnm 2 gundur tahin yiyorum tek fark bu ve bebegim bugun su gibi ishal normalmi acaba sadece anne sutu veriyodum 2 gundur bi tek bugun mama verdim ama sabahtan beri ishali var aksamdan altini degisirken yapti daha net gordum su gibi hatta fiskirtmali yapti su gibi normalmi acaba mikrop kapmis olamaz degilmiIns cnm. Birincisini atlattik. Ikincude daha cok yan etki goruluyomus ins onu da boyle hafif atlatalim
Bebek kuvezdeyken goguslerin uyarilmadan bile sutun warmis cnm bu cok ii bisey. Bebek 25 gunluk olabilir ama sen kuvezdeki sureyi dus gogsun 15 gunluk. Bebegin ellerini gogsune koy emerken bol bol ten temasi yap meme agzinda yanaginda uyut. Beslenmene de dikkat etmen lazim bebekle zor biliyorum ben annem oldugu halde duzen tutturamadim ama gercekten etkiliyo cnmcnm1
Bizimkinin huysuzlukları Uykuya dirençleri 5. Haftada başladı hala devam ediyor 8 haftanın içindeyiz ikinci atak zannedersem bakalım birkaç gün sonra düzelirse atak haftalarıymış diyebileceğimKızlar bu atak haftalarıni gerçekten gözle görülür şekilde yaşıyor mu bebekleriniz? Bizim daha başlamadı ama internette falan okuduklarm baya gözümü korkuttu :)
Lesitin önermişti bir arkadaş, ben de denedim, faydası oluyor bence süt kanallarını açmak içinDayanamıyorum ya göğsüm dolu ama süt gelmiyo bebek ememiyo yumuşasın düye sıcak su torbası koydum sağılmıyo ateşim yüksek ne zaman geçecek
Mastit mi oldun kuzumDayanamıyorum ya göğsüm dolu ama süt gelmiyo bebek ememiyo yumuşasın düye sıcak su torbası koydum sağılmıyo ateşim yüksek ne zaman geçecek
Bu kaçıncı ya öyle yumru yok sadece süt gelmiyo lahana yaptım tek iyi gelen o ama ateşim düşmediMastit mi oldun kuzumdoktora görün bence kızların lahana ile tavsiyesi vardı yazarlar
Yatın alcam sipariş verdimLesitin önermişti bir arkadaş, ben de denedim, faydası oluyor bence süt kanallarını açmak için
Hadi ya gerçekten var demek ki , korkuyorum vallaBizimkinin huysuzlukları Uykuya dirençleri 5. Haftada başladı hala devam ediyor 8 haftanın içindeyiz ikinci atak zannedersem bakalım birkaç gün sonra düzelirse atak haftalarıymış diyebileceğim
Kız sıcak su torbası koyma . Zaten tıkalı sıcak su sütü cogaltiyo daha çok tikiyoDayanamıyorum ya göğsüm dolu ama süt gelmiyo bebek ememiyo yumuşasın düye sıcak su torbası koydum sağılmıyo ateşim yüksek ne zaman geçecek
Ben oldum 40.günde 4.güne girdim, sanırım adet kanamasıydı. Kalça çıkığı için bize 1 ay sonra dendi ve gittik biz canım.Selam kızlar emzirirken aşı olan var mı ilk doz biontech oldum kol ağrısı var şidettli başka bi etki olmadı 32.hafta da geçirmiştim oğlum ve eşim okula gidiyor o yüzden oldum. Birde sezeryan sonrası adet olan var mı tekrar nez zaman düzene gireriz? Cuma günü kalça çıkığı için ve kendim için kontrole gideceğiz 40 sonrası gel demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?