2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bnde çok yıpranıyorum biraz uyim desem de uyuyamıyom sürekli bebeğimi düşünüyom bu halimi düşünüyom şimdi annem geldi duş aldırdı yağla masaj yapıyır umarım iyi gelir dua edin bu süreci çabuk atlatym

Ins cnm atlatcaksin hepimiz atlatcaz.

Kızlar ya bugün gittik bir aylık kontrolüne fazla kilo almış günde bazen 1 bazen 2 kere mama veriyorduk doktor verme dedi güya bizde doymuyor diyorduk 1300 kg almış mama yüzünden mi oldu çok üzgünğm
Yaa fazla kilonun ne zararı olabilir ki bide üstelik sadece 300gram fazla genelde ama mama içen bebeklerin mideleri genişliyomuş o yüzden daha fazla kilo alıyolarmış

İnşallah canım

Kızlar ya bugün gittik bir aylık kontrolüne fazla kilo almış günde bazen 1 bazen 2 kere mama veriyorduk doktor verme dedi güya bizde doymuyor diyorduk 1300 kg almış mama yüzünden mi oldu çok üzgünğm
Bir şey olmaz bence ya nolacak ki. Biz mama kullanmıyoruz ama bizim bile muhtemelen 1 kg ı geçecek gibi duruyor, dert etme . Sadece mamayı azalt bence, demek ki meme ile doyuyor

Haklisin cnm 2 gundur tahin yiyorum tek fark bu ve bebegim bugun su gibi ishal normalmi acaba sadece anne sutu veriyodum 2 gundur bi tek bugun mama verdim ama sabahtan beri ishali var aksamdan altini degisirken yapti daha net gordum su gibi hatta fiskirtmali yapti su gibi normalmi acaba mikrop kapmis olamaz degilmi

Dayanamıyorum ya göğsüm dolu ama süt gelmiyo bebek ememiyo yumuşasın düye sıcak su torbası koydum sağılmıyo ateşim yüksek ne zaman geçecek

Kızlar bu atak haftalarıni gerçekten gözle görülür şekilde yaşıyor mu bebekleriniz? Bizim daha başlamadı ama internette falan okuduklarm baya gözümü korkuttu :)
Bizimkinin huysuzlukları Uykuya dirençleri 5. Haftada başladı hala devam ediyor 8 haftanın içindeyiz ikinci atak zannedersem bakalım birkaç gün sonra düzelirse atak haftalarıymış diyebileceğim

Reactions: The
Bizimkinin huysuzlukları Uykuya dirençleri 5. Haftada başladı hala devam ediyor 8 haftanın içindeyiz ikinci atak zannedersem bakalım birkaç gün sonra düzelirse atak haftalarıymış diyebileceğim
Hadi ya gerçekten var demek ki , korkuyorum valla

Dayanamıyorum ya göğsüm dolu ama süt gelmiyo bebek ememiyo yumuşasın düye sıcak su torbası koydum sağılmıyo ateşim yüksek ne zaman geçecek
Kız sıcak su torbası koyma . Zaten tıkalı sıcak su sütü cogaltiyo daha çok tikiyo

Ben oldum 40.günde 4.güne girdim, sanırım adet kanamasıydı. Kalça çıkığı için bize 1 ay sonra dendi ve gittik biz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…