Canım evet mamayı azaltabılırsn ama asla üzülmeKızlar ya bugün gittik bir aylık kontrolüne fazla kilo almış günde bazen 1 bazen 2 kere mama veriyorduk doktor verme dedi güya bizde doymuyor diyorduk 1300 kg almış mama yüzünden mi oldu çok üzgünğm
Ya bizimki demi o atak haftasında acaba ya. Doğru dürüst uykusu yok, çok ağlıyor, sürekli emmek istiyor ve acayip gazlı. Korona oldum korkuyorum bulaşır diye bir yandan da. Benim kolay geçiyor da bebeğime bişey olursa ne yaparımBizimkinin huysuzlukları Uykuya dirençleri 5. Haftada başladı hala devam ediyor 8 haftanın içindeyiz ikinci atak zannedersem bakalım birkaç gün sonra düzelirse atak haftalarıymış diyebileceğim
Bizimkide atak haftasında 1 haftadır hiç uyumuyor sürekli agliyo artık pertim cıktıYa bizimki demi o atak haftasında acaba ya. Doğru dürüst uykusu yok, çok ağlıyor, sürekli emmek istiyor ve acayip gazlı. Korona oldum korkuyorum bulaşır diye bir yandan da. Benim kolay geçiyor da bebeğime bişey olursa ne yaparımbu halimle susturmaya çalışıyorum, babası da kaldı aramızda, yardım ediyor da ben çok yoruluyorum.
Bu atak haftaları sabit mi bebeğe göre değişir mi acaba
Bizdede var aynı sorun göz damlası verdi doktor ve steril ıslatılmış bir bezle temizlemeni söylemişti. geçiyor gibi oldu.damlanın 5. günü yıkamıştık yavrumu.ertesi sabah yani bugün arttmıştı tekrar çapaklanma.soğuk aldı diye düşündüm.banyonun arkasına tekrar olduğu için.bugünde sütümle sildim sabah nasıl olcak bakalım .3 gün sonrada doktor kontrolümüz var bakalım ne diyeceklerBenimde bebegimde capal sorunu var gozleri capaklaniyo surekli bugun gozunun icinde var capak parcasi uzun sekilde nasil temizlenmeli hic bilmiyorum ve bugun aglarken gozlerinden yas geldi ya da sulandı bilmiyorum bence doktora daniş ben oyle yapacam nasil temizlenir diye sor onun yonlendirmesiyle temizle göz onemli ve bunlar daha cok kuçuk
Ben cok ciddiye almamistim acikcasi başta ama burdada konuşunca ciddiymiş bende gidecem 2 3 gun sonra doktara bakalim ne diyecekBizdede var aynı sorun göz damlası verdi doktor ve steril ıslatılmış bir bezle temizlemeni söylemişti. geçiyor gibi oldu.damlanın 5. günü yıkamıştık yavrumu.ertesi sabah yani bugün arttmıştı tekrar çapaklanma.soğuk aldı diye düşündüm.banyonun arkasına tekrar olduğu için.bugünde sütümle sildim sabah nasıl olcak bakalım .3 gün sonrada doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecekler
Bu gece hiç vermedim insan bi acemi oluyo doymuyor sanıyordukBir şey olmaz bence ya nolacak ki. Biz mama kullanmıyoruz ama bizim bile muhtemelen 1 kg ı geçecek gibi duruyor, dert etme . Sadece mamayı azalt bence, demek ki meme ile doyuyor
Bebevo vm903 le motorola lux64 arasında kalmıştım. Fiyatları çok farklı olmasına rağmen monitörün şarj süresi yüzünden motorola lux64 aldım çok memnunum. Ben alırken baya indirim vardı şu an uçmuş fiyatlar iyiceHangi kamerayı aldınız, ben de alacağım, karar veremiyorum
Beklenen doğum tarihi olması lazımBu atak haftaları 40 haftalık olarak hesaplanıyor yazıyor nette anlamadım erken doğanlar ona göre mi hesaplıcak ki
Çok geçmiş olsun canım hemen atlatırsın inşallahKızlar merhaba, uzun süredir giremedim, umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim Bursa'ya kardeşimin düğününe gitmiştim, dönüşte korona olmuşuz. İl Sağlıktan aradılar bebeği emziriyorsan çift maske takıp emzirin kesmeyin ilaç da kullanmayın eğer ağırlaşırsanız grip ilacı kullanın dediler. Akşam bebegim acayip ağladı, çok korktum bulaştı zannettim, zorla uyuttum. Bu süreci yaşayan oldu mu aranızda neler yaptınız acaba?
Kafayı yememe ramak kaldı kızlar. Kızımın burnu hala tıkalı. Artık serum fizyolojik ve aspiratörde etki etmiyor 5dakika sonra yine hırıl hırıl. Allah rızası için cozum bilen varsa soylesin. Yemin ederim ben uyumaktan vazgeçtim o uyusun huzurluca
Biz yaşadık canım. Gümbür gümbür hemde. Şuan 8.hafta atağını bekliyoruz heyecanla . Bakalım minik sıpa sabrımızı yine nasıl sınayacak diye beklemedeyizKızlar bu atak haftalarıni gerçekten gözle görülür şekilde yaşıyor mu bebekleriniz? Bizim daha başlamadı ama internette falan okuduklarm baya gözümü korkuttu :)
Evet canım. Erken doğanlarda 40 . Haftasını doldurmuş gibi hesaplanıyormuşBu atak haftaları 40 haftalık olarak hesaplanıyor yazıyor nette anlamadım erken doğanlar ona göre mi hesaplıcak ki
Ben sadece emzirmeyle aldırdım o kiloyu. Doktor mama verseydin müdahele ederdik, anne sütüyle böyle alması çok güzel dediKızlar ya bugün gittik bir aylık kontrolüne fazla kilo almış günde bazen 1 bazen 2 kere mama veriyorduk doktor verme dedi güya bizde doymuyor diyorduk 1300 kg almış mama yüzünden mi oldu çok üzgünğm
Doktora mı gitsen antibiyotik kullanman gerekiyordur belki deBu kaçıncı ya öyle yumru yok sadece süt gelmiyo lahana yaptım tek iyi gelen o ama ateşim düşmedi
Başa gelen çekiliyorHadi ya gerçekten var demek ki , korkuyorum valla
Bilmiyorum kuzum benimki 5. Haftadan beri böyle ben de atağa bağladım umarım geçicidir çok yorucu böyle çünkü çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım bebeğin ile temas kurduğun odayı havalandır sık sık ellerini yıkarsın dokunmadan önce ve maske takarsan inşallah bulaşmaz miniğeYa bizimki demi o atak haftasında acaba ya. Doğru dürüst uykusu yok, çok ağlıyor, sürekli emmek istiyor ve acayip gazlı. Korona oldum korkuyorum bulaşır diye bir yandan da. Benim kolay geçiyor da bebeğime bişey olursa ne yaparımbu halimle susturmaya çalışıyorum, babası da kaldı aramızda, yardım ediyor da ben çok yoruluyorum.
Bu atak haftaları sabit mi bebeğe göre değişir mi acaba
Ben bunu yapıyorum bazen kalıyor hepsi çıkmıyor kalanı aspiratörle çekiyorumKızlar burun tıkanıklığında bu yöntemi uygulayan var mı?
HastanedeyizÇok geçmiş olsun canım hemen atlatırsın inşallah
Emzirme Danışmanı on Instagram: "🧚🏻♀️Merhaba güzel annelerim, 👉Bebeklerinizdeki burun tıkanıklığı için doktorunuzun önerisi ile serum fizyolojik içeren damlalardan, özel #buruntıkanıklığı damlalarından veya burun aspirasyonundan faydalanabilirsini
2,512 likes, 70 comments - bebegimindanismani on November 18, 2021: "🧚🏻♀️Merhaba güzel annelerim, 👉Bebeklerinizdeki burun tıkanıklığı için doktorunuzun önerisi ile serum fizyolojik içeren damlalardan, özel #buruntıkanıklığı damlalarından veya burun aspirasyonundan faydalanabilirsiniz...www.instagram.com
Canım tam size yazmaya girmiştim. Bu masjı gördüm Instagram'da,denesen faydası olur belki.
Biz yaşadık canım. Gümbür gümbür hemde. Şuan 8.hafta atağını bekliyoruz heyecanla . Bakalım minik sıpa sabrımızı yine nasıl sınayacak diye beklemedeyiz
Evet canım. Erken doğanlarda 40 . Haftasını doldurmuş gibi hesaplanıyormuş
Canım bebeğimin burnu tıkalı yani görünürde bişey olmuyo bazen ama nefes alıp vermeye çalıştıkça geliyo arada, acaba sadece tıkanıklık mı üşüttü mü noldu kestiremiyorum doktora gitmek gerekir miDoktora mı gitsen antibiyotik kullanman gerekiyordur belki de
Başa gelen çekiliyorinşallah senin başına gelmez kuzum
Bilmiyorum kuzum benimki 5. Haftadan beri böyle ben de atağa bağladım umarım geçicidir çok yorucu böyle çünkü çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım bebeğin ile temas kurduğun odayı havalandır sık sık ellerini yıkarsın dokunmadan önce ve maske takarsan inşallah bulaşmaz miniğe
Ben bunu yapıyorum bazen kalıyor hepsi çıkmıyor kalanı aspiratörle çekiyorum
Dr antibiyotik vermedi ki daha önce kullanmıştmDoktora mı gitsen antibiyotik kullanman gerekiyordur belki de
Başa gelen çekiliyorinşallah senin başına gelmez kuzum
Bilmiyorum kuzum benimki 5. Haftadan beri böyle ben de atağa bağladım umarım geçicidir çok yorucu böyle çünkü çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım bebeğin ile temas kurduğun odayı havalandır sık sık ellerini yıkarsın dokunmadan önce ve maske takarsan inşallah bulaşmaz miniğe
Ben bunu yapıyorum bazen kalıyor hepsi çıkmıyor kalanı aspiratörle çekiyorum
Ben yaptiricam canım. Ilk oğlumda sadece rota virüs aşısı yaptirmamistim. Ama bu oğlumda onuda onuda yaptircam cunki ilk oğlum çok ishal oluyodu oda onu mahfediyodu ama arkadaşım var onunda bebeği 9 aylik hiç bir asiyi yaptırmadı. Tetanos aşısı bile hamileyken yaptırmamışMutlu olduk bugun. Bebegimi slinge koyup saglik ocagina goturdum(tek basima ve turkiyenin en soğuk yerindeyiz bu soguga ragmen). Ama hava iyiydi dedim artik kar kiyamet olmadan ara ara cikarayim. Hepatit b asisi 2.dozunu yaptirdik biraz geciktik ama oldu nihayet. Ve 2.400 gr dogan oğlum 4.200 olmuş 49 günde hamdolsun.1 ay sonra da karma aşı felan varmış. Aşı karşıtı değilim ama içim çok da rahat degil minik bebeklere üst üste bu kadar aşı yapılmasına. Sadece merak ediyorum bu grupta hiç aşı yaptırmayan yaptırmayacak olan var mı bebeğine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?