Hergin gece gündüz böyle yapıyoruz canimKızlar burun tıkanıklığında bu yöntemi uygulayan var mı?
Canım ben ilk 2 gün günde 3 tane aldım sabah öğlen akşam. Sonra 2-3 gün de 1 tane aldım ve bıraktım. Bir daha tıkanıklık olmadı zaten. Bebek emerken de memeye sık bırak şeklinde masaj da yaptım.Kızlar lesitini günde kaç defa alıcaz birde sürekli mi yoksa mastit oldukça mı
İnş bende fayda görürümCanım ben ilk 2 gün günde 3 tane aldım sabah öğlen akşam. Sonra 2-3 gün de 1 tane aldım ve bıraktım. Bir daha tıkanıklık olmadı zaten. Bebek emerken de memeye sık bırak şeklinde masaj da yaptım.
Annen niye gelmiyor canım. Gizlice anneene citlatsana anne gelsene yanima bak bebegin burnu tikali bi tane daha cocugum var yardim et diye. Annen sonucta alinmaz bence. Esin senin icin söylüyordur yoruluyosun diye. Ama bi daha derse ben onlara sorup dogurmadim bu cocugu dersin.Kızlar morelim çok bozuk bunalımdayım resmen. Bebek hiç durmuyo veda çok agliyo . Eşimde çok üzerime geliyo. Benim ailem yakınımda oturuyo. Sürekli yüzüme vuruyo sana yakınlar ne arıyolar ne soruyorlar hicmi insan merak etmez bebek nasıl biisy ihtiyaçları varmı diye. Benim elimden ne geliyoki aramayan bi insani bile ben buraya nasıl getircemki . Kısacası eşime ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor durumdayım
Canım anneme diyorum gel et yoruluyom dışarda isim oluyo annem gelmiyo gelmek istemiyor hep bi bahanesi oluyo. En son geçen hafta pazartesi gel bebeğin 40 cikiyo yikiyalim ben temizlik yapcam gelemem dedi . Kendim yıkadım sonra markete gittik düşün yani annem öyle ince dusunenn biri değil. Anca davet edersem geliyolar gelip bir gün kendi istekleriyle gelmiyorlar annemle 1 haftadır konuşmuyorum zaten artık gerçekten kırılmaya başladım sonuçta bende evladinim gelinimizin işi düşüyor koşa koşa gidiyo yanına ama bende öyle değil malesef artık bende eşime hissettirmeden mesafe koydum şartlar onu gerektiriyo zaten onlarında umrunda değil ben varmışım yokmusumAnnen niye gelmiyor canım. Gizlice anneene citlatsana anne gelsene yanima bak bebegin burnu tikali bi tane daha cocugum var yardim et diye. Annen sonucta alinmaz bence. Esin senin icin söylüyordur yoruluyosun diye. Ama bi daha derse ben onlara sorup dogurmadim bu cocugu dersin.
Maşallah canımDün 2. Ay kontrolüne gittim. Doktor sünnetine bakıp çok güzel estetik olmuş, nadir görüyorum böyle güzel sünnet. Kim yaptı diye özellikle sordu
Evimize baya uzak olmasına rağmen gitmiştik iyi ki gitmişiz. Tuzla okan üni prof erdal türk. 2 bin lira ücreti de.
Annen ailen gelmiyorsa senin suçun ne ki kuzum? Eşin keşke bu durumdan seni sorumlu tutmasa. Eşinin ailesi, annesi filan geliyor mu ? Ondan mı kıyas yapıyor acaba eşin? Belki de sen kendini yalnız hissediyorsun diye düşünüp ailenin gelmesini istiyor olabilir eşin.Kızlar morelim çok bozuk bunalımdayım resmen. Bebek hiç durmuyo veda çok agliyo . Eşimde çok üzerime geliyo. Benim ailem yakınımda oturuyo. Sürekli yüzüme vuruyo sana yakınlar ne arıyolar ne soruyorlar hicmi insan merak etmez bebek nasıl biisy ihtiyaçları varmı diye. Benim elimden ne geliyoki aramayan bi insani bile ben buraya nasıl getircemki . Kısacası eşime ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor durumdayım
Eşimin ailesi başka şehirde yaşiyo onlar gelemiyo gelse bile onlarda aynı üstüne bide tantana zaten kendi ailesini biliyo onda inkar etmiyo ama oda diyo gelseler iki bebekle ilgileneler sende dinlen sende dinlen sen diye her seferinde diyom kimseyi istemiyorum ama anlamiyo . Annem beni aramiyo kalkıp bana yardımami gelcek en sonki geldiğinde çok kriilmistim zaten abimin çocuklarıda bzdeydi ben başka odada bebeğimi emziririrken 5 yaşındaki oğluma sen benim torunum değilsin bunlar benim torunum demişti o gün bebeğimi emzirirken icim kan ağladı bidaha dedim asla cgrmicam ama insanın genede gözü telde kapıda oluyo belki ararda kızım yardıma ihtiyacın varmı derde gelir .Kendi düşünüp sıcak bi yemek getirir süt yapar diye ama malesef kimsenin aradığı sorduğu yok. InsAllah biraz bende biraz gamsız olurum kafama takmam. Eşim böyle üstüme gelince içimi size dökmek istiyorum kendimce çok üzülüyorum. Bazılarının ailelerin desteğini görünce neden benimkiler değil diyomMaşallah canımbirşey soracağım canım. Kalça ultrasonu ne zaman çektirdin ya da çektirdin mi? Bana hemşire 1.ay kontrolünde 2.ay çocuk doktoruna gidince sor demişti. Geç mi kaldım diye düşünüyorum da.
Annen ailen gelmiyorsa senin suçun ne ki kuzum? Eşin keşke bu durumdan seni sorumlu tutmasa. Eşinin ailesi, annesi filan geliyor mu ? Ondan mı kıyas yapıyor acaba eşin? Belki de sen kendini yalnız hissediyorsun diye düşünüp ailenin gelmesini istiyor olabilir eşin.
Canım o hastanede bana çok yakın iyi dedin bende ona yaptırırım.Dün 2. Ay kontrolüne gittim. Doktor sünnetine bakıp çok güzel estetik olmuş, nadir görüyorum böyle güzel sünnet. Kim yaptı diye özellikle sordu
Evimize baya uzak olmasına rağmen gitmiştik iyi ki gitmişiz. Tuzla okan üni prof erdal türk. 2 bin lira ücreti de.
Yani ben 38+2 de doğum yaptım 40 haftaya göre hesaplayıp 12 gün daha mı geç olacak atak haftasıBeklenen doğum tarihi olması lazım
Evet canımYani ben 38+2 de doğum yaptım 40 haftaya göre hesaplayıp 12 gün daha mı geç olacak atak haftası
Öncelikle korkma ama spiral bende 4kere kaydi oglumdan sonra. Simdi kizimdan sonra 3 aylik igne vurulacagim inşallah 40.gun. Ama taktirmasi asiri kolay kendini kasmaazsan 3dakika sürüyo. Ve evet her doktor cok kolay takabilir canim. En guzel yontem benc3. Keske benimde tutsa spirallerHanımlar az özel ama bisey danismam gerek, spiral taktiran oldu mu aranizda, 40 kontrolüne gidince konusacaktik doktor ile bu konuyu ama doktorum hastalandı iki haftadır yok hastanede önümüzdeki haftada olmayacak, baska birine gideyim bari diyorum artık ama direkt takılabiliyor mu sıkıntı veriyor mu herhangi bir doktor kolaylıkla takabilir mi,
O kadar korkuyorum ki kazara tekrar hamile kalmaktan korunarak hamile kalan biri olaraktan
Böyle şeylere aşırı üzülüyorum ya benim gelesim biraz moralini yerine getiresim geldi valla. Eşine karşı nasıl hissettiğini de çok iyi anlıyorum benimde eşimin ailesi aynı düğünde öyleydi çocukta öyleydi istemeye bile nişandan bi kaç gün önce geldiler gelmiyorlardı o derece. eşim hep mahcup. Ama sen üzülme evlatların hissediyor onlar senin ailen artık en çok zaten ben şimdi bakıyorum annemin yanında babam var ben varım tabi kendi annesi De yok değil ama bi ben yada babam değil aile bir yerden sonra değişiyor seninki bir tık erken olmuş sadece üzülme mis gibi evlatların varEşimin ailesi başka şehirde yaşiyo onlar gelemiyo gelse bile onlarda aynı üstüne bide tantana zaten kendi ailesini biliyo onda inkar etmiyo ama oda diyo gelseler iki bebekle ilgileneler sende dinlen sende dinlen sen diye her seferinde diyom kimseyi istemiyorum ama anlamiyo . Annem beni aramiyo kalkıp bana yardımami gelcek en sonki geldiğinde çok kriilmistim zaten abimin çocuklarıda bzdeydi ben başka odada bebeğimi emziririrken 5 yaşındaki oğluma sen benim torunum değilsin bunlar benim torunum demişti o gün bebeğimi emzirirken icim kan ağladı bidaha dedim asla cgrmicam ama insanın genede gözü telde kapıda oluyo belki ararda kızım yardıma ihtiyacın varmı derde gelir .Kendi düşünüp sıcak bi yemek getirir süt yapar diye ama malesef kimsenin aradığı sorduğu yok. InsAllah biraz bende biraz gamsız olurum kafama takmam. Eşim böyle üstüme gelince içimi size dökmek istiyorum kendimce çok üzülüyorum. Bazılarının ailelerin desteğini görünce neden benimkiler değil diyom
Kıyamam canım takma kafana diyeceğim ama zor biliyorum. Bazen ailelerimiz böyle oluyor ne yazıkki. Sen çok güçlü bir annesin. Daha da güçleneceksin bunlar sayesinde canım. Bazen tek başımıza idare etmek için böyle olması gerekiyor demekki diye düşünüyorum. Benim de babam öyle mesela. Ablamın oğluna çok daha düşkün. Ben, eşim, eşimin ailesi herkes farkında ama işte ne yapabilirim ki. Hatta eşimde arada bir diyor bizim kıza da o toruna yaptıklarını yapacak mı acaba diye. Bende yapmazsa kendi bilir kimseye muhtaç değiliz diyorum. Bende ona göre mesafeli davranıyorum mesela. Bazen ailemizde olsa napalım kuzum mesafe oluyor işte. Sen iki çocuğunla çok güçlü,çok mutlu ol. Sen iyi mutlu ol ki yavruların da öyle olsunEşimin ailesi başka şehirde yaşiyo onlar gelemiyo gelse bile onlarda aynı üstüne bide tantana zaten kendi ailesini biliyo onda inkar etmiyo ama oda diyo gelseler iki bebekle ilgileneler sende dinlen sende dinlen sen diye her seferinde diyom kimseyi istemiyorum ama anlamiyo . Annem beni aramiyo kalkıp bana yardımami gelcek en sonki geldiğinde çok kriilmistim zaten abimin çocuklarıda bzdeydi ben başka odada bebeğimi emziririrken 5 yaşındaki oğluma sen benim torunum değilsin bunlar benim torunum demişti o gün bebeğimi emzirirken icim kan ağladı bidaha dedim asla cgrmicam ama insanın genede gözü telde kapıda oluyo belki ararda kızım yardıma ihtiyacın varmı derde gelir .Kendi düşünüp sıcak bi yemek getirir süt yapar diye ama malesef kimsenin aradığı sorduğu yok. InsAllah biraz bende biraz gamsız olurum kafama takmam. Eşim böyle üstüme gelince içimi size dökmek istiyorum kendimce çok üzülüyorum. Bazılarının ailelerin desteğini görünce neden benimkiler değil diyom
AYani ben 38+2 de doğum yaptım 40 haftaya göre hesaplayıp 12 gün daha mı geç olacak atak haftası
Ewt canım eşime çok mahcup oluyorum o her gün diyor o kadar kalabalık ailen var ama kimsesizsin ben çoğu şeyleride anltmiyorum bilmiyo bilse zaten asla demez ailen gelsin neden gelmiyo . Sürekli tele bakıyorum belki bizden biri aramıştır ama malesef kimsenin aradığı yok ıyiki bu grup var buraya yazıp hiç kimseye anlatamadığımi buraya anlatıp insan rahatliyoBöyle şeylere aşırı üzülüyorum ya benim gelesim biraz moralini yerine getiresim geldi valla. Eşine karşı nasıl hissettiğini de çok iyi anlıyorum benimde eşimin ailesi aynı düğünde öyleydi çocukta öyleydi istemeye bile nişandan bi kaç gün önce geldiler gelmiyorlardı o derece. eşim hep mahcup. Ama sen üzülme evlatların hissediyor onlar senin ailen artık en çok zaten ben şimdi bakıyorum annemin yanında babam var ben varım tabi kendi annesi De yok değil ama bi ben yada babam değil aile bir yerden sonra değişiyor seninki bir tık erken olmuş sadece üzülme mis gibi evlatların var
Çok sağol canım morel oldun . Annemin her zor anında hep ben vardım bi işi düşse 7 cocuk içinde bana derdi bendr asla hayır demezdim ama gel gorki bana hiç değer vermedi . Hep sen yapiyosun sen beceriyorsun sen alabiliyorsun sen rahatsın bunları hep duyuyorum sadece insAllah onlarda bir gün anlıcak beniKıyamam canım takma kafana diyeceğim ama zor biliyorum. Bazen ailelerimiz böyle oluyor ne yazıkki. Sen çok güçlü bir annesin. Daha da güçleneceksin bunlar sayesinde canım. Bazen tek başımıza idare etmek için böyle olması gerekiyor demekki diye düşünüyorum. Benim de babam öyle mesela. Ablamın oğluna çok daha düşkün. Ben, eşim, eşimin ailesi herkes farkında ama işte ne yapabilirim ki. Hatta eşimde arada bir diyor bizim kıza da o toruna yaptıklarını yapacak mı acaba diye. Bende yapmazsa kendi bilir kimseye muhtaç değiliz diyorum. Bende ona göre mesafeli davranıyorum mesela. Bazen ailemizde olsa napalım kuzum mesafe oluyor işte. Sen iki çocuğunla çok güçlü,çok mutlu ol. Sen iyi mutlu ol ki yavruların da öyle olsun
Sen tüm evlatlık görevlerini yapmışsın canım benm,gerisini oluruna bırak için rahat olsun. Evlatların da sana öyle güzel baksınlar inşallahÇok sağol canım morel oldun . Annemin her zor anında hep ben vardım bi işi düşse 7 cocuk içinde bana derdi bendr asla hayır demezdim ama gel gorki bana hiç değer vermedi . Hep sen yapiyosun sen beceriyorsun sen alabiliyorsun sen rahatsın bunları hep duyuyorum sadece insAllah onlarda bir gün anlıcak beni
Cok teşekkür ederim peki Kaydığını anlayabiliyor muyuz kendimizÖncelikle korkma ama spiral bende 4kere kaydi oglumdan sonra. Simdi kizimdan sonra 3 aylik igne vurulacagim inşallah 40.gun. Ama taktirmasi asiri kolay kendini kasmaazsan 3dakika sürüyo. Ve evet her doktor cok kolay takabilir canim. En guzel yontem benc3. Keske benimde tutsa spiraller
Ben hepsini tesadüfen gelmisken baktiriyim diyerek ogrendimCok teşekkür ederim peki Kaydığını anlayabiliyor muyuz kendimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?