2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar gobekleriniz ne durumda ben hamilelik öncesi kiloma ilk haftada geri düştüm ama sorun şu ki göbeğim eski halinde değil. Böyle yumuşak yumuşak. Ne Zaman toparlar
Bence bir yıl kadar ister. Benim karnım çok çıkmamıştı son iki hafta biraz daha belirgindi o yüzden çok deri toparlamadı ama sezaryen sonrası bi yer var küçücük. Ona da ilk bahardan Sonra spor yapacağım inşallah

Reactions: The
Kızlar meme reddi yaşayan var mı ya çok kötüyüm sabahtandr bebeğim de aç ama hayla da emmiyor o emmedikçe ben ağlıyorum napmam lazım şuan çok aç mama verimmi acaba

Burnu tıkanmış olabilir. Gaz sorunu olabilir. Veya bir başka sorun... Hatta çok acıkmış olması bile bir sorun.
Sebebini bulup ona yol göstermeye çalışın. Eğer 3 saati geçmişse 15 ml mama verin biraz sakinlesin sonrasında memenize alın kokusunu hissetsin yatsın. Hatta tamamen üst bedeniniz çıplak olsun çok farkeder.

Kızlar emzik meme reddi yapar mı bebeğim de uyku sıkıntısı var özellikle sabahları 6da uyanıyır ve daha uyumuyor uyusada en geç 10dk da bir uyanıyor emziğe alıştırmak istiyom ama memeyle de sıkıntımız olduğu için korkuyom açıkcası

Yulaf ye yulaf

Teşekkür ederim canım denicm umarım olumlu sonuç alırım

Dayanamıyorum ya göğsüm dolu ama süt gelmiyo bebek ememiyo yumuşasın düye sıcak su torbası koydum sağılmıyo ateşim yüksek ne zaman geçecek

Soğuk lahana koy, ucu açık bir şekilde sar.
Sıcak değil soğuk uygulama yap. Yavaş yavaş elinle yukarıdan aşağıya doğru masaj yap. Hemen süt gelmese bile bir süre sonra akmaya başlayacaktır.

Kızlar burun tıkanıklığında bu yöntemi uygulayan var mı?

Denedim ama tıkanıklığın sebebini bilmek bulmak lazım. Ben normal bir tıkanıklık sanmıştım ama çocuğumun ciğerine inmiş. Hastanede de buna benzer uygulamalar yaptık. Sürekli aspire etmek çocuğa da zarar çünkü.

Olmuyor canim ama tam cekebiliyomu bebegim onu bilmiyorum bizim emzigi yogun bakim hemsireleri alistirmisti cunku cok ilginc sekilde bebegimde surekli emme istegi var agzinda hep bisey olsun istiyo memeyi surekli istiyo emiyo orada uyuyo kaldirinca kizil kiyamet 2 gundur daha beter hic uyumuyo yani emzik cozum degil bence ama memeyide birakmadi memeyide emzik gibi kullaniyo olabilir o kısma yorum yapamiyorum

Ya özellikle akşamları bebeğim tutmuyır memmemi ya neden olabilir yok diyom belki sütüm azalmıştır hayır bazen bakıyom dolu olduğu halde akşmları sıkıntı çıkarıyor

Soğuk lahana koy, ucu açık bir şekilde sar.
Sıcak değil soğuk uygulama yap. Yavaş yavaş elinle yukarıdan aşağıya doğru masaj yap. Hemen süt gelmese bile bir süre sonra akmaya başlayacaktır.
Sardım canım inşallah işe yarar

Ya özellikle akşamları bebeğim tutmuyır memmemi ya neden olabilir yok diyom belki sütüm azalmıştır hayır bazen bakıyom dolu olduğu halde akşmları sıkıntı çıkarıyor
Tam ememiyor olabilir çekemedigi içim sinirleniyodur erkek cocuklarda cok oluyo bu durum duyuyorum

Napsam ya götürsem mi hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…