2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bizimkide atak haftasında 1 haftadır hiç uyumuyor sürekli agliyo artık pertim cıktı
Bugün biraz sakindik biz canım ya çok şükür geçti herhalde. Darısı başına inşallah
Sağ ol canım inşallah daha iyiyim eşim bu kez kötüleşti, inşallah bulaşmamıştır.
Bugün bayağı bayağı sustuk biz. Ama gaz gidericinin etkisi çok iyi oldu sayesinde normal bir gün geçirdik.
Inşallah bulaşmaz birde kötü zamana denk geldi en ağlamaklı dönem. 4 gün bitti hayırlısıyla geçip gitsin bebeğime bulaşmadan.

Benim de karnım büyük değildi çok fazla canım, toplamda 9 kg almıştım bir hafta sonra 10 kg vermişim ama malesef göbeğim catlaklarla dolu, o kahverengi çizgiden de var, e bir de yumuşak yani hic estetik görünmüyor, bir yıl sürebilir diyorlar dediğin gibi bakalim nasıl olacak.

Senin minik nasıl oldu

Napsam ya götürsem mi hastaneye

Bence götür. Ben ilk vakitten götürmediğim için çok pişman oldum
İki sefa sardım sonra masaj yapıp sağdım biraz süt çıktı yarın yine denicem

İnşallah rahatlarsınız. Sıcak değil soğuk uygulama yapmak lazım. Sıcak uygulama sütün inmesini sağlıyor. Soğuk uygulama durduruyor. Şu an sizin zaten tıkanık arkadan sürekli sütün gelmemesi için biraz bekle demek gerekiyor soğukla

Biz hala hastanedeyiz ya küçük olunca toparlayamadı. Doktor erken doğunca daha zor toparlar dedi.
Çatlaklar da genetik oluyor benim çatlamaya zaman bile kalmamış demek mi :) bu arada da ben de doğum öncesi -2 kilo ile devam ediyorum. İkimizde az kilo aldok hemen de verdik çok şükür. O yumuşaklıkta geçecektir. Eski incecik belimize kavuşalım amin :)

Mesajları okuya
Mesajları okuyamadım, ama ben de aynı durumdayım, instagramda emzirme.danismanligi diye bir sayfa var, Dilruba demirezer emzirme hemşiresi YouTube kanalındaki videolarını izleyin, yine olmazsa instagramdan kendisine yazın, çok iyi biri, ücretsiz yardımcı oluyor, ben onun sayesinde biberonu bıraktım, mamayı da bırakmak üzereyim

Arkadaşım alerjiden de olabilir bu burun tıkanıklığı. Belki burnuna alerji için olan damlalardan verebilir doktor. Bi danış istersen. Benim kızın burnunu çeke çeke açtık şükür. Uykusu falan düzeldi. Darısı başına...

İnşallah kuzum. Alerji icin baska belirtilerde lazım dedi doktor. Cook küçük müdahale edemeyiz ceke ceke acacaksin dedi. Cekiyorum ama aspiratörede azicik azicik kan damlalari geliyo normaldir heralde demi ya artik cekmekten oluyodur

Ya dun de bi arkadas sormustu.

2.ay da ayni gun 3 asi yapilcak cok tirsiyorum monicik bunyelere iskence mi yapiyoruz acaba ya
Pazartesi bizim de karma aşı yapılacak. Valla bende kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye. İki bacağa bir kola 3 iğne yapacaklar. Benim minnoşum çok ağlıyor, katılıyor resmen ağlamaktan. Hepatitin 2.dozunda tek iğnede bile çok ağlamıştı. 3 taneyi nasıl kaldıracak bilmiyorum. Birde karma aşı ateş yapar dedi hemşire. Ateşten çok korkuyorum bebeklerde

Reactions: The
Kızlar bugün genel cerraha göründüm mastit için. Apse yok dedi kızarıklık olan bölgeye bebeklerin pamuklu mendilleri varya onu buzluğa koy soğusun kızarık olan yere koy diğer uerlere ılık mendil dedi meme ucunada emzirme öncesi sonrası kaynamış soğumuş su ile sil dedi mirdr hastane tipi pompa ile sağ dedi birde kızrık bölgeye masaj yapma dedi

Sorma bende ayni sekilde. Umarim sifa olur zararlari olmaz

Canım ben de mastit olmuştum ve kitle kaldı bende sanırım apse oluyo, genel cerrahiye mi gitmek gerekiyo, korkudan gitmek istemiyorum iğneyle falan boşaltıyorlarmış sanırım iltihabı, zaten bebeğim de hiç durmuyo kafayı yemek üzereyim iyice

Ewt canım ateş yapiyo ilk oğlumda biliyorum birde çok ağrı yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…