- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Bugün biraz sakindik biz canım ya çok şükür geçti herhalde. Darısı başına inşallahBizimkide atak haftasında 1 haftadır hiç uyumuyor sürekli agliyo artık pertim cıktı
Sağ ol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım hemen atlatırsın inşallah
Emzirme Danışmanı on Instagram: "🧚🏻♀️Merhaba güzel annelerim, 👉Bebeklerinizdeki burun tıkanıklığı için doktorunuzun önerisi ile serum fizyolojik içeren damlalardan, özel #buruntıkanıklığı damlalarından veya burun aspirasyonundan faydalanabilirsini
2,512 likes, 70 comments - bebegimindanismani on November 18, 2021: "🧚🏻♀️Merhaba güzel annelerim, 👉Bebeklerinizdeki burun tıkanıklığı için doktorunuzun önerisi ile serum fizyolojik içeren damlalardan, özel #buruntıkanıklığı damlalarından veya burun aspirasyonundan faydalanabilirsiniz...www.instagram.com
Canım tam size yazmaya girmiştim. Bu masjı gördüm Instagram'da,denesen faydası olur belki.
Biz yaşadık canım. Gümbür gümbür hemde. Şuan 8.hafta atağını bekliyoruz heyecanla . Bakalım minik sıpa sabrımızı yine nasıl sınayacak diye beklemedeyiz
Evet canım. Erken doğanlarda 40 . Haftasını doldurmuş gibi hesaplanıyormuş
Bugün bayağı bayağı sustuk biz. Ama gaz gidericinin etkisi çok iyi oldu sayesinde normal bir gün geçirdik.Doktora mı gitsen antibiyotik kullanman gerekiyordur belki de
Başa gelen çekiliyorinşallah senin başına gelmez kuzum
Bilmiyorum kuzum benimki 5. Haftadan beri böyle ben de atağa bağladım umarım geçicidir çok yorucu böyle çünkü çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım bebeğin ile temas kurduğun odayı havalandır sık sık ellerini yıkarsın dokunmadan önce ve maske takarsan inşallah bulaşmaz miniğe
Ben bunu yapıyorum bazen kalıyor hepsi çıkmıyor kalanı aspiratörle çekiyorum
Benim de karnım büyük değildi çok fazla canım, toplamda 9 kg almıştım bir hafta sonra 10 kg vermişimBence bir yıl kadar ister. Benim karnım çok çıkmamıştı son iki hafta biraz daha belirgindi o yüzden çok deri toparlamadı ama sezaryen sonrası bi yer var küçücük. Ona da ilk bahardan Sonra spor yapacağım inşallah
Canım 1 aylıkken gittik doktor bidaha 3 aylıkken gel dedi rotavirus aşısını anlatcam dedi .Kızlar biz her ay kontrole gidecek miyiz ? Birde bu özel aşılar hakkına ne düşünüyorsunuz ?
Ben rotavirus aşısını yaptırmayı düşünüyorum. Ilk oğlumda yapmamıştim sürekli ishal olmuştu çok korkuyordum . Bunda yaparım bakalımKızlar biz her ay kontrole gidecek miyiz ? Birde bu özel aşılar hakkına ne düşünüyorsunuz ?
Napsam ya götürsem mi hastaneye
İki sefa sardım sonra masaj yapıp sağdım biraz süt çıktı yarın yine denicem
Benim de karnım büyük değildi çok fazla canım, toplamda 9 kg almıştım bir hafta sonra 10 kg vermişimama malesef göbeğim catlaklarla dolu, o kahverengi çizgiden de var, e bir de yumuşak yani hic estetik görünmüyor, bir yıl sürebilir diyorlar dediğin gibi bakalim nasıl olacak.
Senin minik nasıl oldu
Kullandınız mı? İki saate etkisi görülüyor. Şifa olsun.İnş bende fayda görürüm
Mesajları okuyamadım, ama ben de aynı durumdayım, instagramda emzirme.danismanligi diye bir sayfa var, Dilruba demirezer emzirme hemşiresi YouTube kanalındaki videolarını izleyin, yine olmazsa instagramdan kendisine yazın, çok iyi biri, ücretsiz yardımcı oluyor, ben onun sayesinde biberonu bıraktım, mamayı da bırakmak üzereyimKızlar merhaba ben bebeğimi emziremiyorum biberona alisti süt sağmakla da süt yetmedi bir müddet sonra mamaya başladık. Acaba burada biberondan memeye geçişi başaran bir kızçe varmıdır nasıl yaptiniz? Kaşık biberon siparişi verdim ama sorun ne olursa olsun anne ve baba olarak bizim sabırsız oluşumuzda biraz. Almıyor diyip biz de hemen biberona koşuyoruz. Bir sistem oluşturamadik
Kuçukse normal canim daha ceneleri tam guclu değil sütünü sağ bence ne kadar ciktıgına bak kasikla ver bi kereligine dene bi eger az geliyosa arttirmanin yoluna bakarsin ben gibiBi çözüm öneriniz var mı peki
Arkadaşım alerjiden de olabilir bu burun tıkanıklığı. Belki burnuna alerji için olan damlalardan verebilir doktor. Bi danış istersen. Benim kızın burnunu çeke çeke açtık şükür. Uykusu falan düzeldi. Darısı başına...Kafayı yememe ramak kaldı kızlar. Kızımın burnu hala tıkalı. Artık serum fizyolojik ve aspiratörde etki etmiyor 5dakika sonra yine hırıl hırıl. Allah rızası için cozum bilen varsa soylesin. Yemin ederim ben uyumaktan vazgeçtim o uyusun huzurluca
İnşallah kuzum. Alerji icin baska belirtilerde lazım dedi doktor. Cook küçük müdahale edemeyiz ceke ceke acacaksin dedi. Cekiyorum ama aspiratörede azicik azicik kan damlalari geliyo normaldir heralde demi ya artik cekmekten oluyodurArkadaşım alerjiden de olabilir bu burun tıkanıklığı. Belki burnuna alerji için olan damlalardan verebilir doktor. Bi danış istersen. Benim kızın burnunu çeke çeke açtık şükür. Uykusu falan düzeldi. Darısı başına...
Ben hala cesaret edemiyorum böyle bariz gaz yapacağını bildiğim şeylere.Dün lahana yedim bile bile lades bugün kıvranıyor kuzum
Ya dun de bi arkadas sormustu.Kızlar biz her ay kontrole gidecek miyiz ? Birde bu özel aşılar hakkına ne düşünüyorsunuz ?
Pazartesi bizim de karma aşı yapılacak. Valla bende kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye. İki bacağa bir kola 3 iğne yapacaklar. Benim minnoşum çok ağlıyor, katılıyor resmen ağlamaktan. Hepatitin 2.dozunda tek iğnede bile çok ağlamıştı. 3 taneyi nasıl kaldıracak bilmiyorum. Birde karma aşı ateş yapar dedi hemşire. Ateşten çok korkuyorum bebeklerdeYa dun de bi arkadas sormustu.
2.ay da ayni gun 3 asi yapilcak cok tirsiyorum monicik bunyelere iskence mi yapiyoruz acaba ya
Sorma bende ayni sekilde. Umarim sifa olur zararlari olmazPazartesi bizim de karma aşı yapılacak. Valla bende kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye. İki bacağa bir kola 3 iğne yapacaklar. Benim minnoşum çok ağlıyor, katılıyor resmen ağlamaktan. Hepatitin 2.dozunda tek iğnede bile çok ağlamıştı. 3 taneyi nasıl kaldıracak bilmiyorum. Birde karma aşı ateş yapar dedi hemşire. Ateşten çok korkuyorum bebeklerde
Canım ben de mastit olmuştum ve kitle kaldı bende sanırım apse oluyo, genel cerrahiye mi gitmek gerekiyo, korkudan gitmek istemiyorum iğneyle falan boşaltıyorlarmış sanırım iltihabı, zaten bebeğim de hiç durmuyo kafayı yemek üzereyim iyiceKızlar bugün genel cerraha göründüm mastit için. Apse yok dedi kızarıklık olan bölgeye bebeklerin pamuklu mendilleri varya onu buzluğa koy soğusun kızarık olan yere koy diğer uerlere ılık mendil dedi meme ucunada emzirme öncesi sonrası kaynamış soğumuş su ile sil dedi mirdr hastane tipi pompa ile sağ dedi birde kızrık bölgeye masaj yapma dedi
Ewt canım ateş yapiyo ilk oğlumda biliyorum birde çok ağrı yapmıştıPazartesi bizim de karma aşı yapılacak. Valla bende kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye. İki bacağa bir kola 3 iğne yapacaklar. Benim minnoşum çok ağlıyor, katılıyor resmen ağlamaktan. Hepatitin 2.dozunda tek iğnede bile çok ağlamıştı. 3 taneyi nasıl kaldıracak bilmiyorum. Birde karma aşı ateş yapar dedi hemşire. Ateşten çok korkuyorum bebeklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?