Kayınvalidem ısrar etti hiç mi bi şey yemicen bi şey olmaz diye sonuç buBen hala cesaret edemiyorum böyle bariz gaz yapacağını bildiğim şeylere.En azından ilk üç ay uzak durmak sanki daha mantıklı canım
Evet canım genel cerrah bakıyo. Önemli git mutlakaCanım ben de mastit olmuştum ve kitle kaldı bende sanırım apse oluyo, genel cerrahiye mi gitmek gerekiyo, korkudan gitmek istemiyorum iğneyle falan boşaltıyorlarmış sanırım iltihabı, zaten bebeğim de hiç durmuyo kafayı yemek üzereyim iyice
En korktuğum şey ya oof ofEwt canım ateş yapiyo ilk oğlumda biliyorum birde çok ağrı yapmıştı
Aman çok biliyor vallahi bu kayınvalideler. Ne desek hep bi itiraz, aman biz yedik bişey olmadılar, bu kadar üstüne düşme böyle böyle büyür demeler. Bende bu gaz yapıyor, şu alerji yapıyor, uykusu geldi ağlıyor dedikçe çok yok diye aksini iddia ediyor hep.Kayınvalidem ısrar etti hiç mi bi şey yemicen bi şey olmaz diye sonuç bu
Rotavirusu ben de yaptıracağım. Diğerleri menenjit. Ablam ben yaptırmadım doğuda görevdeydim kaçırdım sen yaptır dedi. Kararsız kaldımBen rotavirus aşısını yaptırmayı düşünüyorum. Ilk oğlumda yapmamıştim sürekli ishal olmuştu çok korkuyordum . Bunda yaparım bakalım
Ben de bunu çok düşünüyorum. Neden aynı gün o kadar aşı ki anlamıyorum. Özel aşıları yaptıracak mısın peki canım ? Ben de aynı gün tetanos aşısı olacağım gitmisken. Valla ikimiz de nasıl olacak bilmiyorum, ağrı sızı içinde.Ya dun de bi arkadas sormustu.
2.ay da ayni gun 3 asi yapilcak cok tirsiyorum monicik bunyelere iskence mi yapiyoruz acaba ya
Valla canım benim kaynanam da aynı, kötü niyetle yapmıyor biliyorum ama anlamıyor da. Turşu suyu iç diye diretiyor. Anne gaz yapar diyorum ama icmezsen düzelemezsin mikroplar kırılır deyip duruyor. Valla bazen şartelim atıyor, kızıyormuşum oğluna şikayet ediyor beni azarlıyor diyormuş. Eşim de gülüyor boşver desin öyle diyo aldırma o öyle biliyor diyor.En korktuğum şey ya oof of
Aman çok biliyor vallahi bu kayınvalideler. Ne desek hep bi itiraz, aman biz yedik bişey olmadılar, bu kadar üstüne düşme böyle böyle büyür demeler. Bende bu gaz yapıyor, şu alerji yapıyor, uykusu geldi ağlıyor dedikçe çok yok diye aksini iddia ediyor hep.
Ben bu durumu doktora sordum sen sindiriyorsun onu sana gaz yapar o çocuğa gaz yapmaz dedi çünkü ben et sevmediğim için protein olsun diye sürekli baklagil yiyorum her gün mutlaka bulgur mercimek fasülye yiyorum mesela bugün akşam yemeğinde kırmız mercimek çorbası ve yeşil mercimekli bulgur pilavı yicem hiçte gaz sorunumuz olmadı bir kere oldu 2 ayda onda da üşüttüm çocuğu muhtemelen kayınvalidemlere gitmiştik bi önceki gün onlarda ben bile battaniyeyle oturuyorum çok soğukBen hala cesaret edemiyorum böyle bariz gaz yapacağını bildiğim şeylere.En azından ilk üç ay uzak durmak sanki daha mantıklı canım
Canım biri kol biri bacak birtaneside ağızdan veriyolarRotavirusu ben de yaptıracağım. Diğerleri menenjit. Ablam ben yaptırmadım doğuda görevdeydim kaçırdım sen yaptır dedi. Kararsız kaldım
Ben de bunu çok düşünüyorum. Neden aynı gün o kadar aşı ki anlamıyorum. Özel aşıları yaptıracak mısın peki canım ? Ben de aynı gün tetanos aşısı olacağım gitmisken. Valla ikimiz de nasıl olacak bilmiyorum, ağrı sızı içinde.
Canım atak haftasindami acaba. Cunki bizde 1 hafta öyle oldukKızlar bebeğim hiç durmuyo sabahtan beri sadece yarım saat bi saat falan uyudu sürekli ağlıyo gazından mı kulağı mı ağrıyo artık ne bilmiyorum ama gerçekten deliricem doktora götürünce de bi çözümü yok bu günler geçicek mi ben delirmeden
Bende sağlık ocağı okul için bitane e bebekten aldim arkadaşım kullanıyordu onunda yeni bebeği oldu 40 günlükken başladı kullanmaya. Ama benmi beceremiyom bi türlü biz kullanamadık.Kızlar benim bebeğime daha kalça ultrasonu çekilmedi. 2.ay kontrolünde dedi hemşire. Acaba iki aylıkken kanguru kullanılır mı? Haftada bir iki kez günde en fazla bir iki saat kanguru ile dışarı çıksam bebişe zararı olur mu? Çocuk doktoruna da soracağım da sizlerde kullanan oldu mu çok çocuklu anneler ? Ya da bilgisi olan var mı? Bu yenidoğan destekli kangurular filan var. İyi birşey almak istiyorum da. Bazen acil bir ihtiyaç oluyor akşam eşimin gelmesini beklemek zorunda kalıyorum. Ya da sağlık ocağına kısa süreli filan gitmek gerekiyor,kısa süreyle de bebek arabasını indirip çıkarmak zor oluyor. Kanguru kurtarıcı olur diye düşündüm de
Benimki de öyle canım. İyi niyetinden söylüyor ama eski kafa işte açıklayınca anlamıyor. Doktor söyledi diyorum aman bizim zamanımızda doktor mu vardı ne bilir o,biz böyle büyüttük diyor. Bazı konularda anlaşamıyoruz böyleValla canım benim kaynanam da aynı, kötü niyetle yapmıyor biliyorum ama anlamıyor da. Turşu suyu iç diye diretiyor. Anne gaz yapar diyorum ama icmezsen düzelemezsin mikroplar kırılır deyip duruyor. Valla bazen şartelim atıyor, kızıyormuşum oğluna şikayet ediyor beni azarlıyor diyormuş. Eşim de gülüyor boşver desin öyle diyo aldırma o öyle biliyor diyor.
Atak haftasındadır belki canım. Benimki yanak yanağa durmaktan ve ten temasında sakinliyor biraz, sende deneyebilirsin.Kızlar bebeğim hiç durmuyo sabahtan beri sadece yarım saat bi saat falan uyudu sürekli ağlıyo gazından mı kulağı mı ağrıyo artık ne bilmiyorum ama gerçekten deliricem doktora götürünce de bi çözümü yok bu günler geçicek mi ben delirmeden
Canım çok sıkı ya da çok bol mu takıyorsun acaba? Rahat mı edemiyor acaba bebiş içinde ?Bende sağlık ocağı okul için bitane e bebekten aldim arkadaşım kullanıyordu onunda yeni bebeği oldu 40 günlükken başladı kullanmaya. Ama benmi beceremiyom bi türlü biz kullanamadık.
4 haftalığız canım kaçıncı haftada başlıyodu 5 miydiCanım atak haftasindami acaba. Cunki bizde 1 hafta öyle olduk
Canım kaçıncı haftada başlıyordu 5 miydi 4 müydü inan bugün ben de onunla birlikte ağladım psikolojim çok bozuk şuan ya hep böyle olucakmış gibi hissetmeye başladım benim kv de tek bakamıcağımı düşünüyo çocuğa ki şu aralar hak veriyorum sanırım beceremiyomuşum gibi geliyoBenimki de öyle canım. İyi niyetinden söylüyor ama eski kafa işte açıklayınca anlamıyor. Doktor söyledi diyorum aman bizim zamanımızda doktor mu vardı ne bilir o,biz böyle büyüttük diyor. Bazı konularda anlaşamıyoruz böyle
Atak haftasındadır belki canım. Benimki yanak yanağa durmaktan ve ten temasında sakinliyor biraz, sende deneyebilirsin.
Ben atak falan bilmiyordum ilk zaman,oturup bebekle beraber ağlıyordum sinirimden. Çocuğun ağladığını duyuyordu kv telefondan, sen bunu doktora götür bunun bi derdi var,yok bu çocuğa fitil ver durmuyo diyip duruyordu. İyice depresyona giriyordum ben çocuğa bakamıyor muyum diye. Sonra eminim gazı yok,altı kuru,karnı tok. Geriye bir tek atak kalmıştı. Onu da ten temasıyla biraz hafiflettik şükür.
Canım çok sıkı ya da çok bol mu takıyorsun acaba? Rahat mı edemiyor acaba bebiş içinde ?
Ne kadar dogru demissin susmuyorlar bi türlü hic unutmicam lohusaligimda yasattiklarını susmuyor kadın siz bilmiyosunuzlar aman yarabbi düşman başinaEn korktuğum şey ya oof of
Aman çok biliyor vallahi bu kayınvalideler. Ne desek hep bi itiraz, aman biz yedik bişey olmadılar, bu kadar üstüne düşme böyle böyle büyür demeler. Bende bu gaz yapıyor, şu alerji yapıyor, uykusu geldi ağlıyor dedikçe çok yok diye aksini iddia ediyor hep.
Var sütüm cnm emmediği zamanlar rahatsz bile oluyom tabi o tutmayınca ve uyumayınca hep aklımda az olduğu geliyorKuçukse normal canim daha ceneleri tam guclu değil sütünü sağ bence ne kadar ciktıgına bak kasikla ver bi kereligine dene bi eger az geliyosa arttirmanin yoluna bakarsin ben gi
benim bebeğim bugün 40günlük olmasına rağmen aynı durumdaym ve hep böyleydi gazdan mı neden artık bilmiyom doktora falan da götürdük hiçbşy yapmıyolr yani anlicağın uykusuzluk ve yorgunluktan kıvranıyorumKızlar bebeğim hiç durmuyo sabahtan beri sadece yarım saat bi saat falan uyudu sürekli ağlıyo gazından mı kulağı mı ağrıyo artık ne bilmiyorum ama gerçekten deliricem doktora götürünce de bi çözümü yok bu günler geçicek mi ben delirmeden
5 de başlamıştı canım benim4 haftalığız canım kaçıncı haftada başlıyodu 5 miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?