2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Doğduğundan beri burnu tıkanık canim serum fizyolojik ve aspiratörle temizliyorum surekli artik minik minik kan geliyor burnundan Gundde 10kereye kadar yapabilirsin dedi doktor

Doğduğundan beri burnu tıkanık canim serum fizyolojik ve aspiratörle temizliyorum surekli artik minik minik kan geliyor burnundan Gundde 10kereye kadar yapabilirsin dedi doktor
Normal doğumdu senin kuzum dimi? Acaba doğumda mukus falan mı yuttu o burnunda tıkandı kaldı? Hani böyle genzine yapışır çıkmaz ya öyle bişey anlatmaya çalışıyorum. Bana sağlık ocağındaki hemşire bazen doğum sıvılarını mukuslarını yutuyorlar,o hırıltı yapıyor,geçer demiştide. Öyle birşey olabilir mi sizinki?

Bizim doktorumuz aspiratörle çekmeye karşı, hiç yapmadım ben. Serum fizyolojik damlatıyorum arada. Görünen sümükleri de bir alet aldım, onunla alıyorum.

Medifine Bebek Burun ve Kulak Temizleyici

Evet kuzum normal. Bende aynisini düşünüyorum. O yuzden ceke ceke bitireceksin diyorlar bence. Zaten 2gun yatti benim kizim hiriltidan

Bizimkide atak haftasında 1 haftadır hiç uyumuyor sürekli agliyo artık pertim cıktı
Al bendende o kadar çocuk aglamaya alıstı ya
Hemde ne aglamak
Kızlar burun tıkanıklığında bu yöntemi uygulayan var mı?
Sık sık yapıyrm canım
Cnm kendını üzme demek zor ama bosver ya
Senınde imtihanın ailen demek ki…
Bence esıne durumu anlat sana yuklenmeyı bıraksn ve destek olsun
Ben boba aldm canım
Gecen cok huysuzlandı evde takıp gezdıreym sakınlestıreym dedım bı turlü takamadm hos kızımda kucuk belkı ondan boyle oldu ama cesaretm kırıldı erteleyeym dedm

Smjj canim nasil bebiş. Bizim hala tıkanık burnu öksürükte var
Valla canım bizimde öyle hırıl hırıl doktor belli bi aya kadar anca geçiyor dedi . Serum fizyolojik fayda etmiyor artık o kadar cocuk dolduki az önce kusarak çıkardı. Eşim hava nemlendiricisi almış bakalım belki o biraz olsa fayda eder

Canım dillendirme boşvermaşaAllah dıyelım bizlerde
Heleki kvlerın nazarnın cok fazla değdiğini düşünüyrm sankı cocuk zor bı cocuk olup bız yorulunca bızm yorgunlugumuz hoslarına gidecek gibi bi haller falan Halbuki bebeler mahvoluyo arada inş değişmesin hep böyle sakin uysal kalsn

Çok gecmiş olsn canm
Eve geldik çok şükür dün. Ama hala çok tedirgin ve uykusunda ürperiyor. İnşallah Yolun girer yeniden. Rabbim hepsine şifalı günler nasip etsin.
Benım kızım cıkalı 10 gunü gecti hala kotkuyo canım damar yolu tıkanıyo dıye sabah baska yerden aksam baska yerden actıkları oluyodu bide onlar ventolin ve serum fiz sonrası sonda olarak kullandıgımız seyle burun ve bogaz temızledıklerı için cocuklar hep tedrgin
İnş bi an önce atlatr kuzularımız
Öyle bi psikoloji yüklüyolar ki buna eşim de dahil
Ah o eşler…
Bu sürecte en cok onlara ihtitacımız varken şu yaptıkları
Benım 2. Bebegım ilkınde de aynı boyleydı uzun süre ara verdık yalvardı yakardı sımdı bakıyrm hala eskı hali devam artık ondan umudumu kestim
Ne kadar az beklentı o kadar huzur
Evet bakmalı ılgılenmelıler ama yapmayan yapmıyo azcık üstelesem bakması için kusmasından gazından huysuzlugundan benı sorumlu tutuyo
Tavsıyem umursama zor ama kendını yıpratmamak için yapmalısn
Ben tıkanıklık mınıkse yapmıyorm canım cunku sık temızlemek burunda ödem yapıyomus hastaneden cıkarken öyle demişti doktor
Hele aspire etme işini olabldıgınce ertelıyorm zorlanıyosa 5 ml serum fz bebeği öne dogru egıp hızlıca sıkıyrm dıger burun değilinden cıkıyo o bi süre rahatlatıyo

Tıkanıklık ve hırıltı az da olsa bızde de devam edıyo burnu ödem yapmasn dıye aspire etmemeye calısıyrm canım acaba aspıreden dolayı mı daha da tıkanıyo

Birkaç gündür çok huysuz doğum tarihine göre atak döneminde ama internette de atak dönemi 40 haftaya göre hesaplanır diyo ona göre daha bir hafta var şimdi atak değilse atak dönemini düşünemiyorum

Ya kızlar gaz yapan yiyecekler listesine bakıyorum maşallah her şey gaz yapıyor, ne yiyeceğimi şaşırdım. Annem bugün karnıbahar yapmış mesela ya da canım fasulye filan çekiyor yiyemiyorum. Gerçekten bu kadar fark ediyor mu ya, siz dikkat ediyor musunuz bu kadar? İçim dışım bulgur oldu, fenalık geçireceğim artık.

Merhaba evet kendisinden haberdarım ona da yazdım ama aynı şeyler hep.. siz nasil biraktiniz biberonu? Aslında ben biberonu tamamen biraktiramam cunku 2 ay sonra işe başlayacagim. biberonu geçici olarak biraktirip sonra benim yokluğumda sadece vermek istiyorum en azindan..

Ahh bebeğim beni doğduğundan beri emmiyor ve bu bende buyuk bir moral dusuklugu olusturdu. Sanki ben dogurdum ama anne olamadım gibi bir his. Eşim de biberon veriyor ben de veriyorum. E benim farkım ne eşimden o zaman bebek anneyi ister doymak için ben bu hissi yaşayamıyorum. Korkuyorum bebeğimle sanki gerçek bir bağ kuramıyoruz mu diye dusunuyorum... ben de bir gün adam akıllı emzirebilecek miyim ya çok bunaldim surekli arastiriyorum bu konuyu ama uygulayamıyorum bebeğimi üzmeden ben de üzülmeden nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…