2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Biberonun rahatlığına alıştığı için mi tutmuyor kuzum sebebini bilmiyorum çünkü
Kendini üzme bi memeye bağlı değil bağ sen onu kaç ay karnında taşıdın senin sesinle senin kokunla büyüyor keşke her emziren gerçek bir bağ kurabilseydi yavrusuyla

Benim de canıma yetti 62 günlük oldu bugün mercimek çorbası yaptım ama hala kararsızım içip içmemek konusunda

Valla ben dikkat ediyorum kuzum ya. Yani karnabahar, baklagil yemiyorum. Onun dışında her şeyi yiyorum. Doğumdan beri menülerim et yemekleri, pırasa ıspanak kabak tarzı sebzelerden oluşuyor. Ben çok baklagil yemezdim açıkçası hayatımı çok etkilemedi

Ah olur mu öyle şey.. annelik sadece meme mi yani? Sen onu 9 ay içinde taşıdın. Senin kokuna, tenine, sesine aşina. Kimseyi tanımazken seni tanıyor. Bol bol ten teması kur, emmese bile göğsüne yatır biberonla orda besle. Öyle düşünme canım, mesajına çok üzüldüm ama inan çok yersiz. Annelik o kadar basit bir şey değil

Benim de canıma yetti 62 günlük oldu bugün mercimek çorbası yaptım ama hala kararsızım içip içmemek konusunda
Ya ben eşime yapıyorum kendim gene içmiyorum belki içsem gaz yapmayacak bile bilmiyorum ama sırf korkumdan bir yudum almadım.

Vermediler ilac falan serum fizyolojikle temizle dediler temizliyorum acilmiyo dedim aspiratörle cektiginde aciliyorsa aspiratörle cek dedi. Öyle yapıyorum bende bir an once iyilesir inşallah. Mahvolduk. Ne ilaci verebilirlerdiki

Çok küçükler o yüzden bir şey demek doğru olmaz sanırım. Bir eczacımıza sorduk bir alerji ilacı söyledi onu kullandık pazar günü, pazartesi de doktora gittiğimizde o ilacı vermeye başladılar hastanede.
Ama bizim ciğerlerinde ağır enfeksiyon varmış. Çok ağır bir tedavi uyguladılar. O ilaç falan yetmedi. Ben doktora erken gitmediğim için pişman oldum o sebeple.

Kuzum nasıl öyle ilerledi ve farketmediniz ya kıyamam. Sadece burun tıkanıklığindan nasıl ciğerlerine inmiş

Ay biz küçükken annem tel tokanın arkası ile alırdı tam öyle imiş.
Çok mantıklı, bir de çengel iğnenin arkası ile alıyorlar tabi bunlar sadece yüzeysel mukus için olabilir ancak. Tam boşaltım için serum fizyolojik lazım ama ben hiç denemedim. Denemeli miyim arada onu da bilmiyorum

Sağol canım. Ne bileyim mantıksız biliyorum ama bu duygular içerisindeyim. Hem mama da vermek zorunda kaldık. Şimdi anne sütünden daha çok mama içiyor. Sağarak yetişmiyor emmesi lazım daha çok üretmesi için. Ne doğumum ne doğum sonrası zannettiğim gibi oldu hayirlisi tabi elhamdulillah saglikli oglum her seyden onemlisi. Ama insanın canı sıkılıyor tabi niye ben yapamıyorum herkes gibi diye..

Reactions: The
Boyle okudukca daha cok korkuyorum ana götürüyorum hastaneye daha baska ne yapabilirim onu düşünüyorum

Herkes günlük temizleyin olmasada diyor. Ama keske tikali olmasaydi burnu hic yapmazdim bir sure sonra alisiyor yardim olmadan daha cok tıkanıyor bence

Reactions: The
8 gün küvezde kaldı bebeğim. Orda alıştı başta biz de çok emmeye zorlamadik kan şekeri dusukluğu yasamisti dogdugunda korktuk tekrarlar diye emmiyor diye biberon veriyorduk hemen ugrasmadik. Ama simdi biraz pişmanım daha çok ustune dusmeliydim diye. Ama ben de sezeryan oldum yani gucum kuvvetim sabrım da yerinde degildi.

Silikon uçlukla denedin mi hiç canım ?

Herkes günlük temizleyin olmasada diyor. Ama keske tikali olmasaydi burnu hic yapmazdim bir sure sonra alisiyor yardim olmadan daha cok tıkanıyor bence
Tıkalı olmadan temizlemek mantıklı değil sanki canım ya. Eskiden bütün anneler serum fizyolojik mi damlatiyordu sanki

Kızlar çikolata gaz yapıyor mu bilen var mı ya puding yedim ama şimdi kara kara düşünüyorum

Ben artık yemeye başladım canım 45 günlük olduk nereye kadar yemicez karnabahar, lahana yedim aşrı bi gaz olmadı maşallah deyim zaten gaz yesek te oluo yemesekte en iyisi yemek. Ayrıca bulgur hem süt yapan hemde gaz yapan şeyler listesinde var ilk 15 20 gün yemedim yeni yeni bulgur da yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…