2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İç canım iç o kadar da etkilemez herhalde ya şakasına takılıyorum ben
Valla bilmiyorum canım ya irmik çok süt yapıyor diyorlar ama onu da sütle yapıyoruz ne bileyim direk süt içmiyorum ama bu tarz şeylerle yiyorum valla. İnşallah çok etkilemez bebeğimi. En azından şu birkaç ay gecseydi ve bağırsakları biraz gelişseydi sonra rahatça yer içerdik herhalde

Merak etme canim ayni duygular icindeyim. Benim sut yok bebis emmek istiyor ama malesef bu sefer daha cok uzuluyor insan. Sonra onemli olan saglikli olmasi diyorum en azindan ac kalmiyor diyorum. Zor yani her kosulda birde etrafindakilerin surekli sut hakkinda konusmasi da geriyor insani daha yetersiz hissettiriyor.

Benimde red etmisti canim yaklasik 1.ay sonlarinda emmeye tekrar hafif hafif basladi. Her mama dan once yine gogsume tutuyordum almak istemesede hafif geriliyordu pispisla sakinlestirip tekrar meme veriyordum. Birde agzimla biraz garip olcak ama cop cop diye ses cikariyordum hani emerken nasil ses cikariyorlar ya. Ama en basta 1 defa yapti ne bileyim 3 saat sonra 2 3 kez gibi herseferinde red etti. Sonra 1 2 gun hic denemedim sonra tekrar denettim. Birde cok acken verince almiyorlar. Illa herseyi denemissindir ama yine de aktarmak istedim

Reactions: The
Inşallah sütün artar bende de süt var ama emmiyor. Yani emse yetecek gibi dusunuyorum ya da %80 yeterli gelebilir. Siz de mi mama veriyosunuz

Canım muhakkak gormussundur ama Instagram'da Tülin ebe var, meme reddinin en kolay çözümü duşta yapılıyor diyor. Emzirme danışmanlığı yapıyor ve bu sorunu hep böyle cozdurmus annelerine.

Inşallah sütün artar bende de süt var ama emmiyor. Yani emse yetecek gibi dusunuyorum ya da %80 yeterli gelebilir. Siz de mi mama veriyosunuz
Duşta denedin mi canım. Diğer arkadaşa yazdım, çok anne meme reddinin böyle çözmüş, denemek istersen.

Evet canim her öğün mama veriyorum.
Canım muhakkak gormussundur ama Instagram'da Tülin ebe var, meme reddinin en kolay çözümü duşta yapılıyor diyor. Emzirme danışmanlığı yapıyor ve bu sorunu hep böyle cozdurmus annelerine.
Bebisim meme reddi yok suan. Süt yok

Duşta denedin mi canım. Diğer arkadaşa yazdım, çok anne meme reddinin böyle çözmüş, denemek istersen.
Yok denemedim nasıl bir etkisi oluyor? Bizim banyo soguk oluyor banyosunu salonda yaptiriyoruz. Ama gerekirse yaparız duşta. Duymuştum ama nasil bir etki olustiruyormuski

Yok denemedim nasıl bir etkisi oluyor? Bizim banyo soguk oluyor banyosunu salonda yaptiriyoruz. Ama gerekirse yaparız duşta. Duymuştum ama nasil bir etki olustiruyormuski
Evet canim dedigi dogru olabilir cunku bebisin banyo sonrasi emme ihtiyaci oluyor o sekilde sakinlesiyor sanirim.
Beraber den ziyade bebis e banyo yaptirdiktan sonra da deneyebilirsin o da etkili olabilir

Kuzum Instagramin varsa Tülin bulur diye bir ebe var emzirme danışmanı. Bebekle birlikte sen giriyorsun , üç dört seferde sorunu çözmüş birçok anne. Keramet ten tene temasta mi neyde tam bilmiyorum. Detaylarına hesaptan bakabilirsin

Canım ne oldu kanama mevzusu doktoruna sırabildin mi ? Bizde denedik bugün kanama oldu da merak ettim sana ne dedi doktor

Boba çok hoşuma gitti ama tuzlu geldi biraz ben şöyle günde bir iki saat kurtarıcı birşey olsun istiyorum ya .
İnşallah kuzum ya inşallah dua et
Ediyorum canım Rabbim şifa versin

Tıkalı olmadan temizlemek mantıklı değil sanki canım ya. Eskiden bütün anneler serum fizyolojik mi damlatiyordu sanki
Bencede yani. Oglum 6yasinda her ihtimale karsi dursun diye aldik serum fizyolojik tarihi geçti attık. Bu kizimin kacinci serum fizyolojigi

Bulgurda gaz yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…