- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Süt laktozKızlar çikolata gaz yapıyor mu bilen var mı yapuding yedim ama şimdi kara kara düşünüyorum
Ben rezene kimyon falan içeyim bariSüt laktoz
İç canım iç o kadar da etkilemez herhalde ya şakasına takılıyorum benBen rezene kimyon falan içeyim bari
Valla bilmiyorum canım ya irmik çok süt yapıyor diyorlar ama onu da sütle yapıyoruz ne bileyimİç canım iç o kadar da etkilemez herhalde ya şakasına takılıyorum ben
Merak etme canim ayni duygular icindeyim. Benim sut yok bebis emmek istiyor ama malesef bu sefer daha cok uzuluyor insan. Sonra onemli olan saglikli olmasi diyorum en azindan ac kalmiyor diyorum. Zor yani her kosulda birde etrafindakilerin surekli sut hakkinda konusmasi da geriyor insani daha yetersiz hissettiriyor.Sağol canım. Ne bileyim mantıksız biliyorum ama bu duygular içerisindeyim. Hem mama da vermek zorunda kaldık. Şimdi anne sütünden daha çok mama içiyor. Sağarak yetişmiyor emmesi lazım daha çok üretmesi için. Ne doğumum ne doğum sonrası zannettiğim gibi oldu hayirlisi tabi elhamdulillah saglikli oglum her seyden onemlisi. Ama insanın canı sıkılıyor tabi niye ben yapamıyorum herkes gibi diye..
Denedim zorla kabul ettiği zamanlar oldu ama bu ara gene kusacak gibi oluyor ondan da. Dilinin ucuyla bile anlıyo onun biberona benzemediginiSilikon uçlukla denedin mi hiç canım ?
Benimde red etmisti canim yaklasik 1.ay sonlarinda emmeye tekrar hafif hafif basladi. Her mama dan once yine gogsume tutuyordum almak istemesede hafif geriliyordu pispisla sakinlestirip tekrar meme veriyordum. Birde agzimla biraz garip olcak ama cop cop diye ses cikariyordum hani emerken nasil ses cikariyorlar ya. Ama en basta 1 defa yapti ne bileyim 3 saat sonra 2 3 kez gibi herseferinde red etti. Sonra 1 2 gun hic denemedim sonra tekrar denettim. Birde cok acken verince almiyorlar. Illa herseyi denemissindir ama yine de aktarmak istedim8 gün küvezde kaldı bebeğim. Orda alıştı başta biz de çok emmeye zorlamadik kan şekeri dusukluğu yasamisti dogdugunda korktuk tekrarlar diye emmiyor diye biberon veriyorduk hemen ugrasmadik. Ama simdi biraz pişmanım daha çok ustune dusmeliydim diye. Ama ben de sezeryan oldum yani gucum kuvvetim sabrım da yerinde degildi.
Hemen anlıyorlar ah şu bebelerDenedim zorla kabul ettiği zamanlar oldu ama bu ara gene kusacak gibi oluyor ondan da. Dilinin ucuyla bile anlıyo onun biberona benzemedigini
Inşallah sütün artar bende de süt var ama emmiyor. Yani emse yetecek gibi dusunuyorum ya da %80 yeterli gelebilir. Siz de mi mama veriyosunuzMerak etme canim ayni duygular icindeyim. Benim sut yok bebis emmek istiyor ama malesef bu sefer daha cok uzuluyor insan. Sonra onemli olan saglikli olmasi diyorum en azindan ac kalmiyor diyorum. Zor yani her kosulda birde etrafindakilerin surekli sut hakkinda konusmasi da geriyor insani daha yetersiz hissettiriyor.
Canım muhakkak gormussundur ama Instagram'da Tülin ebe var, meme reddinin en kolay çözümü duşta yapılıyor diyor. Emzirme danışmanlığı yapıyor ve bu sorunu hep böyle cozdurmus annelerine.Benimde red etmisti canim yaklasik 1.ay sonlarinda emmeye tekrar hafif hafif basladi. Her mama dan once yine gogsume tutuyordum almak istemesede hafif geriliyordu pispisla sakinlestirip tekrar meme veriyordum. Birde agzimla biraz garip olcak ama cop cop diye ses cikariyordum hani emerken nasil ses cikariyorlar ya. Ama en basta 1 defa yapti ne bileyim 3 saat sonra 2 3 kez gibi herseferinde red etti. Sonra 1 2 gun hic denemedim sonra tekrar denettim. Birde cok acken verince almiyorlar. Illa herseyi denemissindir ama yine de aktarmak istedim
Duşta denedin mi canım. Diğer arkadaşa yazdım, çok anne meme reddinin böyle çözmüş, denemek istersen.Inşallah sütün artar bende de süt var ama emmiyor. Yani emse yetecek gibi dusunuyorum ya da %80 yeterli gelebilir. Siz de mi mama veriyosunuz
Evet canim her öğün mama veriyorum.Inşallah sütün artar bende de süt var ama emmiyor. Yani emse yetecek gibi dusunuyorum ya da %80 yeterli gelebilir. Siz de mi mama veriyosunuz
Bebisim meme reddi yok suan. Süt yokCanım muhakkak gormussundur ama Instagram'da Tülin ebe var, meme reddinin en kolay çözümü duşta yapılıyor diyor. Emzirme danışmanlığı yapıyor ve bu sorunu hep böyle cozdurmus annelerine.
Yok denemedim nasıl bir etkisi oluyor? Bizim banyo soguk oluyor banyosunu salonda yaptiriyoruz. Ama gerekirse yaparız duşta. Duymuştum ama nasil bir etki olustiruyormuskiDuşta denedin mi canım. Diğer arkadaşa yazdım, çok anne meme reddinin böyle çözmüş, denemek istersen.
Evet canim dedigi dogru olabilir cunku bebisin banyo sonrasi emme ihtiyaci oluyor o sekilde sakinlesiyor sanirim.Yok denemedim nasıl bir etkisi oluyor? Bizim banyo soguk oluyor banyosunu salonda yaptiriyoruz. Ama gerekirse yaparız duşta. Duymuştum ama nasil bir etki olustiruyormuski
Kuzum Instagramin varsa Tülin bulur diye bir ebe var emzirme danışmanı. Bebekle birlikte sen giriyorsun , üç dört seferde sorunu çözmüş birçok anne. Keramet ten tene temasta mi neyde tam bilmiyorum. Detaylarına hesaptan bakabilirsinYok denemedim nasıl bir etkisi oluyor? Bizim banyo soguk oluyor banyosunu salonda yaptiriyoruz. Ama gerekirse yaparız duşta. Duymuştum ama nasil bir etki olustiruyormuski
Kıyamam hepimiz aynı durumdayız inşallah bu günlerde geçecek daha rahat olduğumuz günler gelecekBugün bizimde öyleydi babası bugün şansa erken geldi şuan onda. Perişan oldum walla
Canım ne oldu kanama mevzusu doktoruna sırabildin mi ? Bizde denedik bugün kanama oldu da merak ettim sana ne dedi doktor44 çok korkulacak birşey yok aslında tabi biraz acı oluyor olmuyor değil sıfır zevk zaten tedirgin oluyor insan ama acıdan yapılmayacak gibi değil beni sadece şu kanama biraz rahatsız etti doktorumda yoktu gittiğimde sorcam bir daha gidip
Boba çok hoşuma gitti ama tuzlu geldi birazAl bendende o kadar çocuk aglamaya alıstı ya
Hemde ne aglamak
Sık sık yapıyrm canım
Cnm kendını üzme demek zor ama bosver ya
Senınde imtihanın ailen demek ki…
Bence esıne durumu anlat sana yuklenmeyı bıraksn ve destek olsun
Ben boba aldm canım
Gecen cok huysuzlandı evde takıp gezdıreym sakınlestıreym dedım bı turlü takamadm hos kızımda kucuk belkı ondan boyle oldu ama cesaretm kırıldı erteleyeym dedm
Ediyorum canım Rabbim şifa versinİnşallah kuzum ya inşallah dua et
Bencede yani. Oglum 6yasinda her ihtimale karsi dursun diye aldik serum fizyolojik tarihi geçti attık. Bu kizimin kacinci serum fizyolojigiTıkalı olmadan temizlemek mantıklı değil sanki canım ya. Eskiden bütün anneler serum fizyolojik mi damlatiyordu sanki
Bulgurda gaz yapiyoYa kızlar gaz yapan yiyecekler listesine bakıyorum maşallah her şey gaz yapıyor, ne yiyeceğimi şaşırdım. Annem bugün karnıbahar yapmış mesela ya da canım fasulye filan çekiyor yiyemiyorum. Gerçekten bu kadar fark ediyor mu ya, siz dikkat ediyor musunuz bu kadar? İçim dışım bulgur oldu, fenalık geçireceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?