- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Pişmiş süt yapmaz gaz, normal süt içersen yapıyor. Yalnız çikolata gaz yapıyorValla bilmiyorum canım ya irmik çok süt yapıyor diyorlar ama onu da sütle yapıyoruz ne bileyimdirek süt içmiyorum ama bu tarz şeylerle yiyorum valla. İnşallah çok etkilemez bebeğimi. En azından şu birkaç ay gecseydi ve bağırsakları biraz gelişseydi sonra rahatça yer içerdik herhalde
Kuzum nasıl öyle ilerledi ve farketmediniz ya kıyamam. Sadece burun tıkanıklığindan nasıl ciğerlerine inmiş
Boyle okudukca daha cok korkuyorum ana götürüyorum hastaneye daha baska ne yapabilirim onu düşünüyorum
Çok mantıklı, bir de çengel iğnenin arkası ile alıyorlartabi bunlar sadece yüzeysel mukus için olabilir ancak. Tam boşaltım için serum fizyolojik lazım ama ben hiç denemedim. Denemeli miyim arada onu da bilmiyorum
Canım üzülmen sadece sütünü azaltır baska faydası olmazAhh bebeğim beni doğduğundan beri emmiyor ve bu bende buyuk bir moral dusuklugu olusturdu. Sanki ben dogurdum ama anne olamadım gibi bir his. Eşim de biberon veriyor ben de veriyorum. E benim farkım ne eşimden o zaman bebek anneyi ister doymak için ben bu hissi yaşayamıyorum. Korkuyorum bebeğimle sanki gerçek bir bağ kuramıyoruz mu diye dusunuyorum... ben de bir gün adam akıllı emzirebilecek miyim yaçok bunaldim surekli arastiriyorum bu konuyu ama uygulayamıyorum bebeğimi üzmeden ben de üzülmeden nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum.
Benim de canıma yetti 62 günlük oldu bugün mercimek çorbası yaptım ama hala kararsızım içip içmemek konusunda
Aynı sürecten gectk kuzum8 gün küvezde kaldı bebeğim. Orda alıştı başta biz de çok emmeye zorlamadik kan şekeri dusukluğu yasamisti dogdugunda korktuk tekrarlar diye emmiyor diye biberon veriyorduk hemen ugrasmadik. Ama simdi biraz pişmanım daha çok ustune dusmeliydim diye. Ama ben de sezeryan oldum yani gucum kuvvetim sabrım da yerinde degildi.
İrmiği tatlı olarak mı tuketıyosn canım nasıl yapıyosnValla bilmiyorum canım ya irmik çok süt yapıyor diyorlar ama onu da sütle yapıyoruz ne bileyimdirek süt içmiyorum ama bu tarz şeylerle yiyorum valla. İnşallah çok etkilemez bebeğimi. En azından şu birkaç ay gecseydi ve bağırsakları biraz gelişseydi sonra rahatça yer içerdik herhalde
Bazen annem bıle üzüyo beniMerak etme canim ayni duygular icindeyim. Benim sut yok bebis emmek istiyor ama malesef bu sefer daha cok uzuluyor insan. Sonra onemli olan saglikli olmasi diyorum en azindan ac kalmiyor diyorum. Zor yani her kosulda birde etrafindakilerin surekli sut hakkinda konusmasi da geriyor insani daha yetersiz hissettiriyor.
Canım emzirirsin merak etme ilk oğlumda 3 ay boyunca gece gündüz sütumu sağdım bebeğim emmiyordu ama naptin ettim 3 ayın sonunda tutturmayı başardım sürekli denemeye çalış pes etme inan bende o kadar uzuluyordumki ama pes etmedim sende başarıdansın . Birde canım senin bebektemi dil bağı vardıAhh bebeğim beni doğduğundan beri emmiyor ve bu bende buyuk bir moral dusuklugu olusturdu. Sanki ben dogurdum ama anne olamadım gibi bir his. Eşim de biberon veriyor ben de veriyorum. E benim farkım ne eşimden o zaman bebek anneyi ister doymak için ben bu hissi yaşayamıyorum. Korkuyorum bebeğimle sanki gerçek bir bağ kuramıyoruz mu diye dusunuyorum... ben de bir gün adam akıllı emzirebilecek miyim yaçok bunaldim surekli arastiriyorum bu konuyu ama uygulayamıyorum bebeğimi üzmeden ben de üzülmeden nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum.
Benimde ayni uyumuyor surekli agliyor artik uykusuzluktan mahvoldum 28 günlük bebegim atak haftasimi ne bilmiyorum ama bitik durumdayim onu biliyorum naptiysam sutumdw artis yok gaz damlasida kullaniyorum bebege ama hala uyumuyor bagiriyor surekli mamada veriyorum ama yok banamisin demiyorVar sütüm cnm emmediği zamanlar rahatsz bile oluyom tabi o tutmayınca ve uyumayınca hep aklımda az olduğu geliyor
Benimde sakindi yaa ama bu son 1 haftadir uyumuyor surekli agliyor bagiriyor daha 28 gunluk neden acaba ya 40indan sonrasini dusunemiyorumBizim 5de başladı canım. 5.hsfta diye biliyorum bende. Sen kayınvvalidene hiç bakma,o ona muhtaç ol diye öyle diyordur. Mükemmel değiliz ki hiçbirimiz canım. İnsanız sonuçta. Bocalayıp zorlanacağımız zamanlarda olacak elbette. Ona senden başka kimse sen kadar iyi bakamaz sakın unutma canım. En çok seni seviyor bebeğin ve senin bakımına muhtaç. Onu kimse sen kadar mutlu edemez.
Sanki kendileri hiç gelin olmamış gibi böyle kaynanalık yapıyorlar ya anlamıyorum gerçekten.
Ay benimde görümcem böyle söylüyor. Kendinin 2çocuğu var, ele avuca sığmıyorlar. Benimki de öyle olsun istiyor herhalde. 40ı çıkmadan doğal olarak çocuk hep uyuyordu. Uyuduğunu duydukça bu nasıl bebe gı, sen bunu 40ı çıkınca gör bak. O zaman hiç durmaz,size rahat vermez, sürekli ağlar durur,huyu değişir uyanır diyordu. Karşılaşırsak diyeceğim ama dediğin oldu rahat et bari diye. İnsanları anlamıyorum bazen ya. Kendileri zorluk çekiyor diye herkes öyle olsun istiyor. Hiç maşallah demek yok, hep olumsuz şeylerden bahsediyorlar.
Senin bebişine maşallah canım. Mutlaka 40dan sonra dalgalanmalar oluyor, ara sıra huysuzluk yapıyor atak haftalarında ama genel olarak sakin bir bebekse öyle devam eder İnşallah
Direk helva yapıyorum canım şeker, süt ve su ile.İrmiği tatlı olarak mı tuketıyosn canım nasıl yapıyosn
Hadi ya bir süre yemeyeyim bari canım. Çikolatayı da çok severim ama napalim artıkPişmiş süt yapmaz gaz, normal süt içersen yapıyor. Yalnız çikolata gaz yapıyorkafein var içinde
Yaa demek öyle. Yarın deneyeceğim bakalım nasıl olacak bana yeniden bi ümit oldu bu. Ilk duydigumda pek onemsememistim cunkuKuzum Instagramin varsa Tülin bulur diye bir ebe var emzirme danışmanı. Bebekle birlikte sen giriyorsun , üç dört seferde sorunu çözmüş birçok anne. Keramet ten tene temasta mi neyde tam bilmiyorum. Detaylarına hesaptan bakabilirsin
İkidir gidiyorum nöbet ertesi oluyor görüşemiyoruz yarın asistanı telefon ile görüştürecek bakalımCanım ne oldu kanama mevzusu doktoruna sırabildin mi ? Bizde denedik bugün kanama oldu da merak ettim sana ne dedi doktor
Bunları duymak umitlendiriyor beni bi arkadasim da 4.ayda emzirmeye basladim dedi. Her gun bit sekilde anne sütü oyle boyle aliyor oglum buna da sukrediyorum.Canım emzirirsin merak etme ilk oğlumda 3 ay boyunca gece gündüz sütumu sağdım bebeğim emmiyordu ama naptin ettim 3 ayın sonunda tutturmayı başardım sürekli denemeye çalış pes etme inan bende o kadar uzuluyordumki ama pes etmedim sende başarıdansın . Birde canım senin bebektemi dil bağı vardı
Allahim ya annen de saka gibi. Ama merak etme bizimkiler de oyle.Canım üzülmen sadece sütünü azaltır baska faydası olmaz
Ten tene temas deneyebılırsn benım kuzumda ememıyo daha dogrusu cekemıyo kuvözde biberonA ıyıce alısmıs bi yandan sagıyrm bı yandan her emme sonrası mama verıyrım 6 ayı cıkarsak dıye ugrasıyrm inşaAllah bu gunlerde gececekonların yanında olalım sevelim sık sık kucagımıza alalım onların en buyuk ihtiyacı bu
ben uzun zamandr yıyorm canım
Aynı sürecten gectk kuzum
İrmiği tatlı olarak mı tuketıyosn canım nasıl yapıyosn
Bazen annem bıle üzüyo beni
Bide kızım sureklı kusuyo bebek reflusu dedı doktor zamanla gecer dedı
Mamadan sonra kusmasına da uzuluyrm ama zaten az bısey anne sutu alıyo onuda kusunca oturup aglıyrm
Bazen annemde dıyo anne sütü mü kusturuyo bu cocugu acaba diyeiyice bozuluyrm
Benim tespitime göre dil bağı var doktora yakında bir gidecegiz ona gösterecegim. Ama benimki kuvezden biberona alisti ondan meme reddi oldu sanki. Dil bağı sebebiyle emmiyor demem için memeyi agzinda gormek lazim sankiCanım emzirirsin merak etme ilk oğlumda 3 ay boyunca gece gündüz sütumu sağdım bebeğim emmiyordu ama naptin ettim 3 ayın sonunda tutturmayı başardım sürekli denemeye çalış pes etme inan bende o kadar uzuluyordumki ama pes etmedim sende başarıdansın . Birde canım senin bebektemi dil bağı vardı
Ya aynı sotun bende de var ama yine de bnde emiyor azda olsa tabi severek değil savaş eder gibi hep sütüm az diye düşünüyodum sonra eşim anne memmesine bnzeyen biberon aldı markası avent onda mama vermeye başladm norml biberon kolayına geliyor diye onda da kavga etmeye başladı ağlayarak ya yiyor ya yemiyor çok zorluyır beni ama bn çok kararlıyım sürekli deniyom dürekli uğraşıyom acda kalsa gündüz mama vermemeye çalışıyom gece de sadece 1defa 80cc ilk uyurken veriyom sürekli emzirmeye çalışıyom tabi bnm bebiş arada tutuyor sıkma canını sende canım bende çok üzüldüm çok ağladım ama her bebek emecek diye bşy yok emmiyo diye kendimizi üzmememiz lazım inşllh rahat rahat emer bebişlerimizAhh bebeğim beni doğduğundan beri emmiyor ve bu bende buyuk bir moral dusuklugu olusturdu. Sanki ben dogurdum ama anne olamadım gibi bir his. Eşim de biberon veriyor ben de veriyorum. E benim farkım ne eşimden o zaman bebek anneyi ister doymak için ben bu hissi yaşayamıyorum. Korkuyorum bebeğimle sanki gerçek bir bağ kuramıyoruz mu diye dusunuyorum... ben de bir gün adam akıllı emzirebilecek miyim yaçok bunaldim surekli arastiriyorum bu konuyu ama uygulayamıyorum bebeğimi üzmeden ben de üzülmeden nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum.
Anladım, senin hala sürüyomu kanamaİkidir gidiyorum nöbet ertesi oluyor görüşemiyoruz yarın asistanı telefon ile görüştürecek bakalım
Canım öncelikle pes etme ben aylar sonra tutturanları okudum. Ben kızımı emzirememiştim keşke hiç pes etmesen deneseydim 9 ay sağarak verdim, bağ konusuna gelince tabiki emzirmek güzel bi şey ama benim kızımla aramdaki bağ bambaşka, bana çok düşkün hiç dert etme kendine bunları. Şimdi oğlum da önce silikon uçlukla tuttu şimdi normal emiyor denedin mi sendeAhh bebeğim beni doğduğundan beri emmiyor ve bu bende buyuk bir moral dusuklugu olusturdu. Sanki ben dogurdum ama anne olamadım gibi bir his. Eşim de biberon veriyor ben de veriyorum. E benim farkım ne eşimden o zaman bebek anneyi ister doymak için ben bu hissi yaşayamıyorum. Korkuyorum bebeğimle sanki gerçek bir bağ kuramıyoruz mu diye dusunuyorum... ben de bir gün adam akıllı emzirebilecek miyim yaçok bunaldim surekli arastiriyorum bu konuyu ama uygulayamıyorum bebeğimi üzmeden ben de üzülmeden nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum.
Benim oglumdada vardı işte rahat tutamıyordu şimdi kestirdikten sonra tam kavramaya başladıBenim tespitime göre dil bağı var doktora yakında bir gidecegiz ona gösterecegim. Ama benimki kuvezden biberona alisti ondan meme reddi oldu sanki. Dil bağı sebebiyle emmiyor demem için memeyi agzinda gormek lazim sanki
Dil ucu çatal gibi oluyorsa dil bağı vardır canım.Benim tespitime göre dil bağı var doktora yakında bir gidecegiz ona gösterecegim. Ama benimki kuvezden biberona alisti ondan meme reddi oldu sanki. Dil bağı sebebiyle emmiyor demem için memeyi agzinda gormek lazim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?