Deme kız doğurduğumdan beri kaşık kaşık yiyorum süt yapıyormuş diyeBulgurda gaz yapiyo
Bebisim gaz sorunu 15 ten sonra basliyrDeme kız doğurduğumdan beri kaşık kaşık yiyorum süt yapıyormuş diye
Çikolata da yiyorum, öyle ciddi bir gaz sorunu daha başlamadı çok şükür. Belki de o kadar etkilemiyordur yaaa, öyle olduğuna inanmak istiyorum
Yok 6 gün sürdü tekrarda denemedik daha tekrar başlar diye hiç istemiyorum ama korkunun da ecele faydası yokAnladım, senin hala sürüyomu kanama
Anladım inşallah bişey olmaz birdahakinde, doktorunla görüşürsen buraya yazar mısın?Yok 6 gün sürdü tekrarda denemedik daha tekrar başlar diye hiç istemiyorum ama korkunun da ecele faydası yok
Canim sonradan kolik olurmu bilmiyorum ama besin alerjisi oldugunda da bu sekilde yapiyorlarmis sanirim okuduklarim kadari ile.Bugün doktora gittim çocuğum 7-8 gündür falan çok ağlıyo gece 4 de uyuyor ancak atak haftası diye düşündüm çok şey yapmadım ama ağlama şeklini hal ve hareketlerini doktora anlatınca kolik olduğunu düşündü gaz damlası ve probiyotik verdi bunları bir dene eğer düzelmezse kan idrar testi ve ultrason bakarız birşey çıkmazsa kolik olduğunu düşünüyorum anlattıkların çok gaz gibi de durmuyor dedi bende gazı olduğunu düşünmüyorum çok rahat gazını çıkarıyor gündüz sakin keyifli akşam olunca bir krizdir geliyor 7-8 saat uyumuyor morarana kadar ağlıyor emmiyor memeden ağlayarak atıyor kendini mama veriyorum içmiyor uykusu delirtiyor tam dalamıyor dalarken ağlayarak sıçrıyor ne yapsak sakinleşmiyor sanki bi yeri kesilmiş gibi çılgınlar gibi ağlıyor yumrujlar hep sıkılı kendini yay gibi geriyor böyle kas katı kesiliyor karnından tutsam dimdik durur yani öyle kaskatı kesiliyor bu kadar geç başlar mı kolik acaba ya
Canım bizdede 25 günlükken bebeğim bronşit oldu şükür iglesti ama sonra hirilti başladı 1 ay oldu hala devam ediyor sürekli serum fizyolojik sıkıp o balgami zor bela atiyo . Bizim cocuk doktoru prof . Kusmalar hırıltılar reflüde n kaynaklı çok içince bebek bunlar dahada çoğalıyor dedi muhtemelen senin bebiste öyle takma kafana 4 veya 6 ayda geçiyor dedi Rabbim başka dert vermesin insAllahKızlar epeydir yazmadım, 1 haftadır da hiç okuyamadım. Eve biraz gelen giden oldu, birazda hersey üst üste geldiHepimizin durumu aynı şuanda sanırım. Benimkide huy degistirdi, uyuyan çocuk gitti, gündüz uyumayan, sürekli emmek isteyen, sürekli emince süt bitiyor bu seferde açlıktan uyuyamiyor böyle değişik bir kısır döngü içerisindeyim... İnşallah sizin bebislerle herşey yolundadir..
1 defa kakasinda çok minnak bir kan gördüm, o gün sucuklu yumurta yemiştim. Sucuk mu yaptı anlayamadım. Birde geçmeyen bir hırıltı var. Hırıltı doğduğundan beri var gerçi ve son zamanlarda ceksemde aspiratorle artık gelmiyor hicbirsey. Tahminim besin alerjisi olduğunu düşünüyorum. 2. Ay kontrolunde tahlil isteyeceğim.
2 günde bir kusmalar başladı. Sizdede kusan bir bebek var mı? Birde her kustugunda suç bana atılıyor. Usuttu sen, kısa kollu gezilir mi, dışarıda soğuk mu aldın, kesik kesikti kustugu sut, çok emzirdin ondan boylr oldu, çok salladın çocuğu, yok karnına bastırdın kakasını yaparken kustu... Gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı. İki günde bir koltukta ki örtüyü yıkıyorum. Çok emiyor sanırım ondan oluyor diye düşünüyorum. Mesela bu aksam bir gogsumden emdi, diğerinden de emerken boğazında kaldı sut, sırtına vurdum falan derken mide sütü fışkırttı bir anda. Bana kalsa çokta doktora götürmüştüm ama annem birşey yok diyor reflü olsa hergun kusardi diyor. Çocuğumun kilo alımına yavasladi. Düşünsenize ya bütün gün emdiği sütü veya son emdiği bütün sütü çıkarıyor ve mide boşalıyor tekrardan. Şuanda 6. Kusması olmuştur...
Bende kolik olduğunu düşünüyorum canım ilk oğlum aynı senin anlattın gibi yapıyordu kas katı mosmor oluyordu 1saat durmadan ağlıyordu. Beşin alerjisi olsa pişik döküntü kızarıklıkta oluyoBugün doktora gittim çocuğum 7-8 gündür falan çok ağlıyo gece 4 de uyuyor ancak atak haftası diye düşündüm çok şey yapmadım ama ağlama şeklini hal ve hareketlerini doktora anlatınca kolik olduğunu düşündü gaz damlası ve probiyotik verdi bunları bir dene eğer düzelmezse kan idrar testi ve ultrason bakarız birşey çıkmazsa kolik olduğunu düşünüyorum anlattıkların çok gaz gibi de durmuyor dedi bende gazı olduğunu düşünmüyorum çok rahat gazını çıkarıyor gündüz sakin keyifli akşam olunca bir krizdir geliyor 7-8 saat uyumuyor morarana kadar ağlıyor emmiyor memeden ağlayarak atıyor kendini mama veriyorum içmiyor uykusu delirtiyor tam dalamıyor dalarken ağlayarak sıçrıyor ne yapsak sakinleşmiyor sanki bi yeri kesilmiş gibi çılgınlar gibi ağlıyor yumrujlar hep sıkılı kendini yay gibi geriyor böyle kas katı kesiliyor karnından tutsam dimdik durur yani öyle kaskatı kesiliyor bu kadar geç başlar mı kolik acaba ya
Birde senin bu anlattiklarinin hepsini ben yasiyorum birebir hemdeKızlar epeydir yazmadım, 1 haftadır da hiç okuyamadım. Eve biraz gelen giden oldu, birazda hersey üst üste geldiHepimizin durumu aynı şuanda sanırım. Benimkide huy degistirdi, uyuyan çocuk gitti, gündüz uyumayan, sürekli emmek isteyen, sürekli emince süt bitiyor bu seferde açlıktan uyuyamiyor böyle değişik bir kısır döngü içerisindeyim... İnşallah sizin bebislerle herşey yolundadir..
1 defa kakasinda çok minnak bir kan gördüm, o gün sucuklu yumurta yemiştim. Sucuk mu yaptı anlayamadım. Birde geçmeyen bir hırıltı var. Hırıltı doğduğundan beri var gerçi ve son zamanlarda ceksemde aspiratorle artık gelmiyor hicbirsey. Tahminim besin alerjisi olduğunu düşünüyorum. 2. Ay kontrolunde tahlil isteyeceğim.
2 günde bir kusmalar başladı. Sizdede kusan bir bebek var mı? Birde her kustugunda suç bana atılıyor. Usuttu sen, kısa kollu gezilir mi, dışarıda soğuk mu aldın, kesik kesikti kustugu sut, çok emzirdin ondan boylr oldu, çok salladın çocuğu, yok karnına bastırdın kakasını yaparken kustu... Gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı. İki günde bir koltukta ki örtüyü yıkıyorum. Çok emiyor sanırım ondan oluyor diye düşünüyorum. Mesela bu aksam bir gogsumden emdi, diğerinden de emerken boğazında kaldı sut, sırtına vurdum falan derken mide sütü fışkırttı bir anda. Bana kalsa çokta doktora götürmüştüm ama annem birşey yok diyor reflü olsa hergun kusardi diyor. Çocuğumun kilo alımına yavasladi. Düşünsenize ya bütün gün emdiği sütü veya son emdiği bütün sütü çıkarıyor ve mide boşalıyor tekrardan. Şuanda 6. Kusması olmuştur...
Baklagil çok yiyorum demiştin, onlar çocukta gaz yapıyor olabilir mi? Ben bi kere bezelye yedim, kızım o akşam çok kötü oldu gazdan, ondan beridir gaz yapıcı hiç bir şey yememeye özeniyorum. Çikolata bile yemiyorumBugün doktora gittim çocuğum 7-8 gündür falan çok ağlıyo gece 4 de uyuyor ancak atak haftası diye düşündüm çok şey yapmadım ama ağlama şeklini hal ve hareketlerini doktora anlatınca kolik olduğunu düşündü gaz damlası ve probiyotik verdi bunları bir dene eğer düzelmezse kan idrar testi ve ultrason bakarız birşey çıkmazsa kolik olduğunu düşünüyorum anlattıkların çok gaz gibi de durmuyor dedi bende gazı olduğunu düşünmüyorum çok rahat gazını çıkarıyor gündüz sakin keyifli akşam olunca bir krizdir geliyor 7-8 saat uyumuyor morarana kadar ağlıyor emmiyor memeden ağlayarak atıyor kendini mama veriyorum içmiyor uykusu delirtiyor tam dalamıyor dalarken ağlayarak sıçrıyor ne yapsak sakinleşmiyor sanki bi yeri kesilmiş gibi çılgınlar gibi ağlıyor yumrujlar hep sıkılı kendini yay gibi geriyor böyle kas katı kesiliyor karnından tutsam dimdik durur yani öyle kaskatı kesiliyor bu kadar geç başlar mı kolik acaba ya
Bence biz ne kadar da gazını çıkarıyor diye düşünsek de hala gaz oluyo bence gazdanBugün doktora gittim çocuğum 7-8 gündür falan çok ağlıyo gece 4 de uyuyor ancak atak haftası diye düşündüm çok şey yapmadım ama ağlama şeklini hal ve hareketlerini doktora anlatınca kolik olduğunu düşündü gaz damlası ve probiyotik verdi bunları bir dene eğer düzelmezse kan idrar testi ve ultrason bakarız birşey çıkmazsa kolik olduğunu düşünüyorum anlattıkların çok gaz gibi de durmuyor dedi bende gazı olduğunu düşünmüyorum çok rahat gazını çıkarıyor gündüz sakin keyifli akşam olunca bir krizdir geliyor 7-8 saat uyumuyor morarana kadar ağlıyor emmiyor memeden ağlayarak atıyor kendini mama veriyorum içmiyor uykusu delirtiyor tam dalamıyor dalarken ağlayarak sıçrıyor ne yapsak sakinleşmiyor sanki bi yeri kesilmiş gibi çılgınlar gibi ağlıyor yumrujlar hep sıkılı kendini yay gibi geriyor böyle kas katı kesiliyor karnından tutsam dimdik durur yani öyle kaskatı kesiliyor bu kadar geç başlar mı kolik acaba ya
Ben de yiyeceğim artık vurucam kırbacıben uzun zamandr yıyorm canım
Gaz masajlarını dene canım rahatlamıyorsa muhtemelen koliktirBugün doktora gittim çocuğum 7-8 gündür falan çok ağlıyo gece 4 de uyuyor ancak atak haftası diye düşündüm çok şey yapmadım ama ağlama şeklini hal ve hareketlerini doktora anlatınca kolik olduğunu düşündü gaz damlası ve probiyotik verdi bunları bir dene eğer düzelmezse kan idrar testi ve ultrason bakarız birşey çıkmazsa kolik olduğunu düşünüyorum anlattıkların çok gaz gibi de durmuyor dedi bende gazı olduğunu düşünmüyorum çok rahat gazını çıkarıyor gündüz sakin keyifli akşam olunca bir krizdir geliyor 7-8 saat uyumuyor morarana kadar ağlıyor emmiyor memeden ağlayarak atıyor kendini mama veriyorum içmiyor uykusu delirtiyor tam dalamıyor dalarken ağlayarak sıçrıyor ne yapsak sakinleşmiyor sanki bi yeri kesilmiş gibi çılgınlar gibi ağlıyor yumrujlar hep sıkılı kendini yay gibi geriyor böyle kas katı kesiliyor karnından tutsam dimdik durur yani öyle kaskatı kesiliyor bu kadar geç başlar mı kolik acaba ya
Canım niye beni toz pembe dünyamdan çıkarıyorsun yaa, iyiydim ben böyleBebisim gaz sorunu 15 ten sonra basliyrbu aci gercegi soyledigim icin uzgunum
Senin için büyük bir boşluk olcak desene. Benim annem 3 gün kaldı o yüzden gidince yokluğu belli olmadiCanım niye beni toz pembe dünyamdan çıkarıyorsun yaa, iyiydim ben böyle
Annem de yarın evine dönecek artık tam zorlaşacağı zaman yalnız kalacağımSıkıştıkça ne güzel ananeye dedeye atıyordum çocuğu, bundan sonra nasıl olacak göreceğim bakalım
Merak etme canım alışırsınCanım niye beni toz pembe dünyamdan çıkarıyorsun yaa, iyiydim ben böyle
Annem de yarın evine dönecek artık tam zorlaşacağı zaman yalnız kalacağımSıkıştıkça ne güzel ananeye dedeye atıyordum çocuğu, bundan sonra nasıl olacak göreceğim bakalım
Her bebek ayni degildir kuzum belki rahat gecer. Sen olumlu dusun. Insan tek basina basardikca korkmuyorCanım niye beni toz pembe dünyamdan çıkarıyorsun yaa, iyiydim ben böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?