2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım düşeli 2 hafta oldu, ilk haftanın sonunda düşmüştü. Göbek deliğinin içinde kabuk gibi bir şey kalmıştı, o kanadı sanırım. Doktor kanama devam ederse gel demiş ama çok şükür sabah baktığımda kurumuştu orası.
Aynen canım bundan sonra daha dikkatli olacağım, ben nasılsa düştü diye orayı çok önemsememiştim açıkçası, kanayacağı aklıma gelmemişti Şimdilik kanaması bitmiş, orası da kurumuş gibi, bakalım takip edeceğim inşallah iyileşir.

Göğüs uçlarını ellemeye korkuyorum zaten, sıkanlar bile varmış okuyunca şoka girmiştim. Hala şiş görünce biraz endişe etmiştim, iyi daha zamanı var o zaman. Haftaya kontrole gideceğiz bakalım, geçmezse doktoruna da sorarım artık.

Gece 11de yattı, kesintisiz bir uyudu 4 5 saat ondan sonra yansın geceler Pelinsu eceler saat başı kalkar mı bir bebek? Hergun boyle kurulmuş saat gibi... Sabah 5ten veya 6dan sonra saat başı uyanıyor şaftim kaydı Böyle uyku düzeni olmaz yaw? Çocuğu belli bir saatte uyumayı öğreten annelere alkış valla, bebek beni yönetiyor ben bebeği yönetmeyi öğrenemedim

Gobek deliğinde bir sorun olsa senin masajindan sonra değil daha öncesinde kan olurdu. Belliki sen bastirmissin oraya ondan olmuş. Bence bir şey olmaz korkma ama doktoruna şöyle mutlaka. Memisede takılma bence sen söyleyene kadar bende bizimkine bakmak aklıma gelmemişti bugün bakacagim ama

Al benden de o kadar canım. Dün 5ten gece 12ye kadar uyumadı. Uyuyunca saat başı kalktı. Sabah 8de uyandı daha yeni ağlaya ağlaya zor uyudu . Artık haşat oldum valla. Grip oldum birde,onunda zorluğu var. Yerde miyim gökte mi bilemiyorum.

Kızlar hepinize merhaba günlerde okuyadim maşallah 40 sayfa birikmis koVitt olduk kaynana çektin pederdehstaydi kaynanam 13 gün oldu hastanede bende bi haftadır bu küçük bebegimle kayın pderime baktim☹en son esm dayânamadı gidiyoruz dedi obur çocukları da var ve kayın pederim iyi ama ona rağmen naz yapıyor gidiyoruz diye ama bizim de bi hayatımız var insanları anlamak çok zor gerçekten iylik yapsak ayrı dert yapmasak ayrı dert dün kalça çıkığı için götürdük çok şükür iyiydi ama sol böbreğinde sınırdaymış genişlik bi ay sonra getirin dedi bakıcaz baktık büyüyor başka hastaneye sevk edicez dedi uzuldum inşalalh birşey olmaz büyümezboyle birşey başına gelen var mı

Antibiyotik o kadar sorun olmaz dedi doktorum. Geçtiğimiz günlerde çok hasta idim verdiler kullandım. Ancak acilde kortizon yapmak zorunda kaldılar o gün 5-6 saat verme sonrada hepsini sağıp o şekilde emzir dediler.

Çok geçmiş olsun. Elbette elinizde daha 2 aylık bebekle sizden başkasının bakması daha mantıklı. Bir de siz de covid olduysanız onun halsizliği de vardır. Eşiniz çok haklı. Tripleri hiç düşünmeyin, takmayın.

Canım dogdugundan beri reflü yatagında
Oğlumda kustugu işin her ıhtımale karsı alaym demıstı evrene mesaj ulasmıs kızımda kusan bı bebek oldu
Valla 50 gunluk ama hala iki ölçek mama yapıyrm onu bıle kusuyo
Imdaaaaaatttttt!
Allahim kızıma hayırlı sağlıklı uzun soluklu bol uyku ver ne olur.
Yoksa ben gebereceğim bu gidişle, gece biri nöbetçi gündüz biri öğlen biri
Aminnn aminnn….
Valla pertım cıktı yuzu gulmez oldum cıktım
Geçen yaz ishal kusmadan hastanede yattık kızımla ama rota değildik bunu yaşadıktan sonra iyice sıcak bakmaya başladım rota aşısına ben yaptıracağım galiba
Oğlum rota olmustu perısan olmustuk canım bnde sıcak bakıyo gibiym

Benimde ilk oğlum olmuştu bende rota aşısına sıcak bakıyorum

Ben mesajını alıntı yapmıştım canım okudum ama cevap vermedim fırsat bulamdım benim acıyor ya peK beceremdim sanki içimi hepsini birbirine dikmis
Çok tesekur ederim inanın çok zor gerçekten yani bende oldum ama nerde inan bazı günler oturmaya fırsat bulamdim çay yemek bulaşık bebeğimin altını degistiremdim artık hiç kimseyi umursamiyorum

Aynen canım ağrı oluyo bizde denesik, kanama oldu korktum dikişlere bişey mi oldu diye ama sadece ilişkide oldu sonra devam etmedi internette de 8 haftaya kadar kanama normal ilişkşde diyo bilemedim, senin balına geldimi böyle bişey

Ay inşallah geçer ya bende kanama ben 45. Gun falan di heralde ilişkiye girdim kanama olamadi ama nasıl desem o iş tam olamdi yani canım çok yanıyor du sanki daha yeni islikiye girmiş gibi acıyor olmuyor çok açıyordu bıraktım vala deneyemdim de daha dikişlerim hala acıyor iyileşmesine rağmen canım çabuk çabuk geçmez heralde kanama belki normaldir canım inşallah geçer

Kızlar aranızda doğum kilolarını veren var mı biseyler deniyormusunuz ben veriyorum ama az 86 ydim işte şimdi 76 olmuşum inşallah verir 64 e inerim ya verilmiyor kilolar
Ben ilk bir haftada verdim ama ben zaten toplam 9 kg almıştım. Emzirirken kilo almıyorum, dana gibi de yiyorum aslında

Kızlar aranızda doğum kilolarını veren var mı biseyler deniyormusunuz ben veriyorum ama az 86 ydim işte şimdi 76 olmuşum inşallah verir 64 e inerim ya verilmiyor kilolar
Ben 12 kg verdim canım 3. haftayım ama 18 kg aldığım için hala vermem lazım Daha yeni olduğum için herhalde şu an vermeye devam ediyorum bakalım nerede duracak

O değil de alyansımı takmayı özledim, hala parmağıma tam olmuyor

Canim valla ben süt olsun diye her buldugumu yedigim için birak dogum kilosunu dogum kilomdanda beter olacam bu hızla gidersem

Ben 10 günde 10 kilo vermiştim canım doğumdan çıkınca göbeğimin kaldığını görüp şaşırmıştı eşim,annem, kv falan. 10 gün sonra sen göbeğine ne yaptın dediler şuan 52yim ideal kilomdayım

Kızlar saçma olacak belki ama birşey soracağım çok kötü grip oldum,yatak döşek yatıyorum resmen burnum çeşme gibi akıyor durmuyor. Annem sütünden bebeğe geçmez inşallah dedi.sütten geçer mi bebeğime ya? Ellerime kolonya döküyorum sürekli, maskesiz durmuyorum asla, emzirip altını değiştirip yerine yatırıyorum hemen. Bebeğimi öpmeyi özledim ya

Sütten nasıl geçsin kuzum , ancak geçse geçse havadan falan geçer ki onun için de zaten tedbir alıyormuşsun, bir şey olmaz inşallah

Kızlar solgar süt arttirici kullananalara soruyorum ozellikle bebeginizde gaz yaptimi bende gozle gorulur bi sutte artis yok acikcasi bol su yememde devam etmesine ragmen ama bebegim asiri gazdanmi bilmiyorum hic uyumuyo daha 30 gunluk surekli agliyo uykusunda bile agliyo bi daha dalıyo kakasini yapiyo bayagida sesli yapiyo hâla gazi varmidir bi de sizinkilerde seslimi yapiyo kakasini yoksa benimki ishalmi tam cözemedim kakalari yumuşak hep cunku rezene iciyorum gunluk bebegede veriyorum çay kasigi kadar gaz damlasida kullaniyorum sab simplex ne kadar sor bi bebek yaa 40indan sonra olumlu degisim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…