İnternette araştırdım bulamadım reflü yatağı nasıl birşey resmini atar misin cnm?Canım dogdugundan beri reflü yatagında
Oğlumda kustugu işin her ıhtımale karsı alaym demıstı evrene mesaj ulasmıskızımda kusan bı bebek oldu
Valla 50 gunluk ama hala iki ölçek mama yapıyrm onu bıle kusuyo
Aminnn aminnn….
Valla pertım cıktı yuzu gulmez oldum cıktım
Oğlum rota olmustu perısan olmustuk canım bnde sıcak bakıyo gibiym
İlk haftalar çok iyiydi 12 kilo gitmişti şimdi ise doğum kiloma eriştim nerdeyse... Süt olsun diye yediğim helva, tatlı, hoşaflar... Berbat bir görüntüdeyim. Nasıl veriyorsun canım sütun azalmıyor mu az yediğin için?Kızlar aranızda doğum kilolarını veren var mıbiseyler deniyormusunuz ben veriyorum ama az 86 ydim işte şimdi 76 olmuşum inşallah verir 64 e inerim ya verilmiyor kilolar
Cok geçmiş olsun canım. Ben bir yerde okumuştum kovid olsanız bile emzirin diyordu. Sütten gecmezmis. Kovid geçmiyorsa grip hiç geçmez sütten çocuğa... Maske tak emzirirken, poposunda op annesi sendeKızlar saçma olacak belki ama birşey soracağımçok kötü grip oldum,yatak döşek yatıyorum resmen burnum çeşme gibi akıyor durmuyor. Annem sütünden bebeğe geçmez inşallah dedi.sütten geçer mi bebeğime ya? Ellerime kolonya döküyorum sürekli, maskesiz durmuyorum asla, emzirip altını değiştirip yerine yatırıyorum hemen. Bebeğimi öpmeyi özledim ya
Coronaliyken bile emzirtiyolar gribin gececegini sanmam ama şu var soguk icme yeme derler sutten bebege gecer o olabilir onun harici korkma bol bitki cayi ic hem sutune faydali hem bebege fayda eder bagisikligini guclendirir maskesiz emzirme yaninda maskesiz dolaşms bebegin cok zor biliyorum bi de ellerini sık sık yıka bisey olmaz insallah cok gecmis olsunKızlar saçma olacak belki ama birşey soracağımçok kötü grip oldum,yatak döşek yatıyorum resmen burnum çeşme gibi akıyor durmuyor. Annem sütünden bebeğe geçmez inşallah dedi.sütten geçer mi bebeğime ya? Ellerime kolonya döküyorum sürekli, maskesiz durmuyorum asla, emzirip altını değiştirip yerine yatırıyorum hemen. Bebeğimi öpmeyi özledim ya
Benimde bebegim cok kusuyo ama ilginc olan verdikcede yemek istiyo ama kusuyo reflu yatagim var tam olarak faydasi nedir kusmasini engelliyomuCanım dogdugundan beri reflü yatagında
Oğlumda kustugu işin her ıhtımale karsı alaym demıstı evrene mesaj ulasmıskızımda kusan bı bebek oldu
Valla 50 gunluk ama hala iki ölçek mama yapıyrm onu bıle kusuyo
Aminnn aminnn….
Valla pertım cıktı yuzu gulmez oldum cıktım
Oğlum rota olmustu perısan olmustuk canım bnde sıcak bakıyo gibiym
Sütten nasıl geçsin kuzum , ancak geçse geçse havadan falan geçer ki onun için de zaten tedbir alıyormuşsun, bir şey olmaz inşallah
İnternette araştırdım bulamadım reflü yatağı nasıl birşey resmini atar misin cnm?
İlk haftalar çok iyiydi 12 kilo gitmişti şimdi ise doğum kiloma eriştim nerdeyse... Süt olsun diye yediğim helva, tatlı, hoşaflar... Berbat bir görüntüdeyim. Nasıl veriyorsun canım sütun azalmıyor mu az yediğin için?
Cok geçmiş olsun canım. Ben bir yerde okumuştum kovid olsanız bile emzirin diyordu. Sütten gecmezmis. Kovid geçmiyorsa grip hiç geçmez sütten çocuğa... Maske tak emzirirken, poposunda op annesi sende
Coronaliyken bile emzirtiyolar gribin gececegini sanmam ama şu var soguk icme yeme derler sutten bebege gecer o olabilir onun harici korkma bol bitki cayi ic hem sutune faydali hem bebege fayda eder bagisikligini guclendirir maskesiz emzirme yaninda maskesiz dolaşms bebegin cok zor biliyorum bi de ellerini sık sık yıka bisey olmaz insallah cok gecmis olsun
Canim bende yattım gecen hafta cok fena yazmistim burayada. Doktoru emzirmeye devam sütten hastalık degil hastalıkla savasmaya calisan antikorlarin gecer dedi. Sakin emzirmeyi birakma iki maskeyle emzir dedi. Oyle yaptim canımKızlar saçma olacak belki ama birşey soracağımçok kötü grip oldum,yatak döşek yatıyorum resmen burnum çeşme gibi akıyor durmuyor. Annem sütünden bebeğe geçmez inşallah dedi.sütten geçer mi bebeğime ya? Ellerime kolonya döküyorum sürekli, maskesiz durmuyorum asla, emzirip altını değiştirip yerine yatırıyorum hemen. Bebeğimi öpmeyi özledim ya
İmkansız böyle bir şey geçmiş olsun canımKızlar saçma olacak belki ama birşey soracağımçok kötü grip oldum,yatak döşek yatıyorum resmen burnum çeşme gibi akıyor durmuyor. Annem sütünden bebeğe geçmez inşallah dedi.sütten geçer mi bebeğime ya? Ellerime kolonya döküyorum sürekli, maskesiz durmuyorum asla, emzirip altını değiştirip yerine yatırıyorum hemen. Bebeğimi öpmeyi özledim ya
Tmm cok ssgol rahatladım biraz .dr.emzir birsey olma z dedi amaCanım bende doğumdan sonra dikişlerin açılıp enfeksiyon kapınca çift antiniyotik kullandım 2 kutu. Hiç süt sağmadım, direk emzirdim. Senin kullandığından farklıydı,belki diş için olan antibiyotikler farklıdır. Eczacı ve doktorun ne diyor ? Emzirdiğini bilerek yazdıysa doktorun ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yine de danış istersen.
Maşallah canımbirşey soracağım canım. Kalça ultrasonu ne zaman çektirdin ya da çektirdin mi? Bana hemşire 1.ay kontrolünde 2.ay çocuk doktoruna gidince sor demişti. Geç mi kaldım diye düşünüyorum da.
Annen ailen gelmiyorsa senin suçun ne ki kuzum? Eşin keşke bu durumdan seni sorumlu tutmasa. Eşinin ailesi, annesi filan geliyor mu ? Ondan mı kıyas yapıyor acaba eşin? Belki de sen kendini yalnız hissediyorsun diye düşünüp ailenin gelmesini istiyor olabilir eşin
A
Ewt canım eşime çok mahcup oluyorum o her gün diyor o kadar kalabalık ailen var ama kimsesizsin ben çoğu şeyleride anltmiyorum bilmiyo bilse zaten asla demez ailen gelsin neden gelmiyo . Sürekli tele bakıyorum belki bizden biri aramıştır ama malesef kimsenin aradığı yok ıyiki bu grup var buraya yazıp hiç kimseye anlatamadığımi buraya anlatıp insan rahatliyo
Canim doktorun donus yaptimi bilmiyorum ama gogus ucunu mutlaka doktora soylemelisin sanirim. Instgramda tavsiyelerde gornustum. Anneler bebegin bas sekline takilmasin ama memelerini surekli kontrol etsin diyordu. Tam olarak nedenini bilmesemde doktora farkli birsey gordugunde sormakta fayda var.Kızlar bugün biraz gazı var diye bebeği normalden fazla yüzüstü yatırdım, göbeğine de sürekli masaj yaptım. Akşam baktım ki göbek deliğinde kan varBöyle akıntı şeklinde değil ama yine de kan var sonuçta. Böyle bir şey yaşayan var mı, doktora da mesaj attım ama daha dönmedi, çok canım sıkıldı doğrusu.
Bir de göğüs uçları doğduğundan beri biraz şiş, normal bir durum olduğu için endişelenmemiştim ama hala geçmedi. Hala inmemesi normal midir sizce?
Ben az kg almistim canim belki o yuzden birde istahim.kapandi dogum sonrasi. Suan 3 kg kaldi sadeceKızlar aranızda doğum kilolarını veren var mıbiseyler deniyormusunuz ben veriyorum ama az 86 ydim işte şimdi 76 olmuşum inşallah verir 64 e inerim ya verilmiyor kilolar
Kızlar ilk uykuya geçişte bayağı zorlanıyoruz dalamıyor bunun bi çözümü var mı
Aynı biz de öyleyiz canım yatır kaldır derin uykuya geçene kadar 5-6 kez geri yatırıyoruz uyudu zannedip beşiğine koyuyoruz 5 Dk geçmeden tekrar uyanıyor
Ben sırayla herşeyi denedim. Herşey gaz yapıyor herşeyYa kızlar gaz yapan yiyecekler listesine bakıyorum maşallah her şey gaz yapıyor, ne yiyeceğimi şaşırdım. Annem bugün karnıbahar yapmış mesela ya da canım fasulye filan çekiyor yiyemiyorum. Gerçekten bu kadar fark ediyor mu ya, siz dikkat ediyor musunuz bu kadar? İçim dışım bulgur oldu, fenalık geçireceğim artık.
Bende aşırı aşırı gaz yaptı. Burdaki bi arkadaş söyleyince yemeyi bıraktım. Tüm gaz sorunları çözüldü.Kızlar çikolata gaz yapıyor mu bilen var mı yapuding yedim ama şimdi kara kara düşünüyorum
Ben ilk hafta galiba hiç veremedim kız sadec şişliğim gitti düşün yani 86 dan 76 ya düştüm daha yeni yavaş yavaş veriyorum bende almıyorum demeki veriyorum beBen ilk bir haftada verdimama ben zaten toplam 9 kg almıştım. Emzirirken kilo almıyorum, dana gibi de yiyorum aslında
Ay vala ne güzel ya canım keşke bende senin gibi olsam daha 12 kilo vermem gerek sen hızlı vermişsin ben yavaş yavaş veriyorum gıcık oldumBen 10 günde 10 kilo vermiştim canımdoğumdan çıkınca göbeğimin kaldığını görüp şaşırmıştı eşim,annem, kv falan. 10 gün sonra sen göbeğine ne yaptın dediler şuan 52yim ideal kilomdayım
Vala ben birşey yapmıyorum canım vermek için zaten işte doğuma gittiğim kilom 86 ydi şimdi 76 bi 10 kilo vermişim bende ama daha 13 kilo vermem gerek yaptığım tek şey bazen ekmek az yemek birşey yapmıyorum doğru düzgün süten korktuğum için inşallah hep beraber veririzİlk haftalar çok iyiydi 12 kilo gitmişti şimdi ise doğum kiloma eriştim nerdeyse... Süt olsun diye yediğim helva, tatlı, hoşaflar... Berbat bir görüntüdeyim. Nasıl veriyorsun canım sütun azalmıyor mu az yediğin için?
Olabilir canım az olunca çok beli olmuyor bende orantılı alıyorum mesela çok rahatsız etmiyor ama kaba duruyir ve ben kendimi sevmiyorum ben evlendiğinde 64 tum sona işte 70 hamile kaldım 86 doğum yaptım bi 20 kilodan fazla vermem gerekBen az kg almistim canim belki o yuzden birde istahim.kapandi dogum sonrasi. Suan 3 kg kaldi sadece
Ay inşallah verirsin canım ben on kilo verdim şu an bi 13 daha vermem lazım fit olabilmem içinBen 12 kg verdim canım 3. haftayım ama 18 kg aldığım için hala vermem lazımDaha yeni olduğum için herhalde şu an vermeye devam ediyorum bakalım nerede duracak
O değil de alyansımı takmayı özledim, hala parmağıma tam olmuyor
Ay vala allah korusunCanim valla ben süt olsun diye her buldugumu yedigim için birak dogum kilosunu dogum kilomdanda beter olacam bu hızla gidersem
Bebekleri asil rahatsız eden genelde bağırsak gazı oluyor sanki canım ya. Mide gazı bana çok rahatsız etmiyor gibi geliyor ama gaz bağırsakta olunca benimki de uyumuyor, şu an olduğu gibiBebeklerinizin büyük ihtimalle gazı var. Böyle kalktıklarında sırtlarına vurup gaz çıkartmayı deneyin her kalktıklarında yapın. Aynısını yaşadım taa ki gaz o anda bitene kdar. Az az çıkarttı sonra derin uykuya daldı. Sizin haftalarındaydım eşim farketti bunu. Ben çocuk uyumuyor hemen kalkıyor diye dolanıyordum meğer gazman olmuş oğlum
Kızlar ya bebeğimin kakasinda yeşil küçük parçacıklar vardı, neden olabilir sizceen son yeşilliği dün sabah yemiştim yani ondan da değildir diye düşünüyorum, yaşayan var mı ki
Kilo verenlere helal olsun diyorum. Doğuma gittiğim kilodayım şuandaKızlar aranızda doğum kilolarını veren var mıbiseyler deniyormusunuz ben veriyorum ama az 86 ydim işte şimdi 76 olmuşum inşallah verir 64 e inerim ya verilmiyor kilolar
Kızlar solgar süt arttirici kullananalara soruyorum ozellikle bebeginizde gaz yaptimi bende gozle gorulur bi sutte artis yok acikcasi bol su yememde devam etmesine ragmen ama bebegim asiri gazdanmi bilmiyorum hic uyumuyo daha 30 gunluk surekli agliyo uykusunda bile agliyo bi daha dalıyo kakasini yapiyo bayagida sesli yapiyo hâla gazi varmidir bi de sizinkilerde seslimi yapiyo kakasini yoksa benimki ishalmi tam cözemedim kakalari yumuşak hep cunku rezene iciyorum gunluk bebegede veriyorum çay kasigi kadar gaz damlasida kullaniyorum sab simplex ne kadar sor bi bebek yaa40indan sonra olumlu degisim olurmu
Bebekleri asil rahatsız eden genelde bağırsak gazı oluyor sanki canım ya. Mide gazı bana çok rahatsız etmiyor gibi geliyor ama gaz bağırsakta olunca benimki de uyumuyor, şu an olduğu gibibugün dışarı çıktık hemen gazlanmis hof. Bir süre çıkmayı düşünmüyorum.
Aynen benimde oyle canim. Bagirsaktaysa o gaz eyvah eyvahBebekleri asil rahatsız eden genelde bağırsak gazı oluyor sanki canım ya. Mide gazı bana çok rahatsız etmiyor gibi geliyor ama gaz bağırsakta olunca benimki de uyumuyor, şu an olduğu gibibugün dışarı çıktık hemen gazlanmis hof. Bir süre çıkmayı düşünmüyorum.
Büyüklerin öncülük yapması gerekir gerçekten çok üzücü Rabbim yardimcimiz olsunAynı durumu eşimin ailesiyle yaşadık biz. Eşim çok çok kırıldı annesine. Benim doğum yaptığım gün kayınvalidem elinden ameliyat oldu, mecbur olmadığı halde. Düzeldiğinde sevmeye geldi, yardımcı olmadı. Dün eşim gel yardım et dedi annesine. Bebeğim sabah 7 de uyuyor maalesef çok yoruldum. Öyle bi konuşmaya başladı ki ihtiyacım yok anne sağol sen eşimin dediğine bakma dedim. Gelmiyor enterasan.
Biri bana reflü yatağının nasıl birşey olduğunu anlatabilir miBenimde bebegim cok kusuyo ama ilginc olan verdikcede yemek istiyo ama kusuyo reflu yatagim var tam olarak faydasi nedir kusmasini engelliyomu
E bebektekini denedim, yenidoğan aparatli,.boyun desteği olanı. Çocuğu bir kere montla içine oturamadim dar geldi bana içi, ayrıca çok dolambaçlı, arkadan bağla onu oraya tak... Alacaksan iyi bir markanın zahmetsiz olanını al ve denemeden alma derim canım...Kızlar sling alıp kullanan var mı? Memnun musunuz ve nerden aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?