2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bebeğim 3 bez dolusu kakasini yaptı ishal gibi mukusluydu . Boğazında atamadığı balgam vardı çok ondan sebeb olmus olabilirmi yoksa süt alerjisimi var
Canım ben cuma doktora görürdüm mukuslu kaka yaptı diye .Takip et mukus içinde kan varsa gel dediler.O zaman test yapar alerjisi var mı bakarız dedi .Vücudunda ve yüzünde hiç döküntü yok alerjisi var gibi durmuyor dedi.Ama ben yine de tedirgin oldum .Neden oldu diye .Benim bebişimin de burnunu ben temizleyemiyorum fizyolojik su sıkıyorum ama öıkan bir şey olmuyor O yüzden burnu tıkalı acaba onu mu atıyor falan diye düşünüyorum ama ne kadar doğru bilemedim

Aşırı sallamıyoruz bi pusette bi de pışpışlarken. Ama gazdan galiba cunku ses geliyor. Bu arada siz sünnet mi ettiniz bebeginizi?

Reactions: The
Yarın randevumuz var soracagım ama sanki benım yüzümden buyuyemıyo anne sütü inadını bıraksam mı dıye hep aklımın kösesınde..
Tabı bunda ev halkının sütün az etkılerıde fazla
Annem bana emen bebek çok kilolu olmaz demişti. Aman ha bırakma sakın. Olsa olsa cok takiyorsan günde 1 kez mama ver ama biberon verme meme reddine yol açmasın. Emzirmenin kıymetini bil bence çok da kilolu olmasın nolacak orta halli olsun saglikli olsun

Kızlar benim doğumdan bu yana 25 gün geçti ve kanamam nerdeyse bitmişti. Hatta bugün gusül bile aldım sonra birden yeniden kıpkırmızı kanamam başladı, normal mi sizce ya adet olmuş olabilir mıyım ?

Yarın randevumuz var soracagım ama sanki benım yüzümden buyuyemıyo anne sütü inadını bıraksam mı dıye hep aklımın kösesınde..
Tabı bunda ev halkının sütün az etkılerıde fazla
Aynı dert bende de var hep hata mı yapıyorum düşüncesi kafamda... eşimle annem de sürekli mama verelim deyip duruyorlar, sütün yetmiyor, sütün biterse üzülme diyorlar, bunları derken beni nasıl nasıl üzüyorlar

Kızlar bebişlerinize eldiven takıyo musunuz? Ben hala takıyorum tırnaklarını kesmedim hiç, kesen var mı? Ya da eldiven takmayan?
Ben hiç takmadım eldiven, elleriyle dokunsun istedim bana. Makasla kestim tırnaklarını 2 kere, çok zor. Pilli törpü aldım bi tane internetten, ama daha hiç kullanmadım

Yaa bnde vermek istiyodm 70kgdum 63şimdi üstelik hiç kilo sewmyennbiriyim hemencecik girsin istiyom herhangi bü diyet falan yapıyomusunuz
Ay inan bende öyleyim hemen gitsin istiyorum vala hiç birşey yapmıyorum canım 3 aydan sonra bi çay gördüm bi kadın sürekli kullanıyordu videoları falan izledim onu denemek istiyorum ben şu an almiyorum az az veriyorum ama yemekte yiyorum inşalalh veririz

Kızlar bebişlerinize eldiven takıyo musunuz? Ben hala takıyorum tırnaklarını kesmedim hiç, kesen var mı? Ya da eldiven takmayan?
Canım bende onu soracaktim valaben iki aya sekiz gün kaldı hala takıyorum elleri çok üşüyor benim ki ya bu günde biraz çıkardım elleri buz tutuyor taktik geri tırnaklarını daha hiç kesmedim kendi dökülüyor diye
Kızlar benim doğumdan bu yana 25 gün geçti ve kanamam nerdeyse bitmişti. Hatta bugün gusül bile aldım sonra birden yeniden kıpkırmızı kanamam başladı, normal mi sizce ya adet olmuş olabilir mıyım ?
Benimde öyleydi canım ilk günler azdı bile 4 gün gelemez sonra birden akardiadet için daha erken bence o doğum sonrası kanmamdır canım bence

Benimde öyleydi canım ilk günler azdı bile 4 gün gelemez sonra birden akardiadet için daha erken bence o doğum sonrası kanmamdır canım bence
Ne bileyim canım şaşırdım çünkü günlerdir böyle kırmızı bir kanamam yoktu ne estiyse birden

Ben hiç takmadım eldiven, elleriyle dokunsun istedim bana. Makasla kestim tırnaklarını 2 kere, çok zor. Pilli törpü aldım bi tane internetten, ama daha hiç kullanmadım
Seni emerken biri keserse çok rahat oluyor canım. Ancak o zaman öyle uslu duruyorlar yoksa çok zor

Ya benimkide baya boğazı balgam doluydu onu artı diye düşünüyorum. Ama çok yeşil kaka yapmaya başladı bugün

Kızlar bebeğim bugün yeşil kaka yaptı sizdede böyle oldumu doktora götursemmi bette enfeksiyon olabilir diyi

Reactions: The
Yalnız değilmişim demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…