Ya valla ne olcak böyle. Cocuk rahat uyuyamıyor boğazları balgam dolu atamıyor yavrucakCanim serum fizyolojikle temizliyoruz ya atamadiklari balgamlari bence onlar benimkindede oluyor hala öksürüyor burnuda tıkalı cok üzülüyorum
Arada çizdiği oluyor ama çok uzun olmazsa sıkıntı olmuyor canımYa uzayınca yumuşak olduğu için kendi kopuyo aslında ama bilemedim ya ben de takmak istemiyorum artık eldiven çizmiyo dimi canım yüzünü falan
Ayni durumdayiz inan. Cok çaresizim bazen oturup aglayasim geliyo inan.Ya valla ne olcak böyle. Cocuk rahat uyuyamıyor boğazları balgam dolu atamıyor yavrucak
Canım ben cuma doktora görürdüm mukuslu kaka yaptı diye .Takip et mukus içinde kan varsa gel dediler.O zaman test yapar alerjisi var mı bakarız dedi .Vücudunda ve yüzünde hiç döküntü yok alerjisi var gibi durmuyor dedi.Ama ben yine de tedirgin oldum .Neden oldu diye .Benim bebişimin de burnunu ben temizleyemiyorum fizyolojik su sıkıyorum ama öıkan bir şey olmuyorKızlar bebeğim 3 bez dolusu kakasini yaptı ishal gibi mukusluydu . Boğazında atamadığı balgam vardı çok ondan sebeb olmus olabilirmi yoksa süt alerjisimi var
Aşırı sallamıyoruz bi pusette bi de pışpışlarken. Ama gazdan galiba cunku ses geliyor. Bu arada siz sünnet mi ettiniz bebeginizi?Benim bebeğim bir defa öyle fiskirarak kustu , onda da sünnet olduğu akşam uyuyabilsin diye çok sallamistik ayakta, kolda vs. Çocuk sallantinin etkisiyle fışkırarak kusmustu. Acaba böyle bir durum olabilir mi diye aklıma geldi, sallıyor musunuz canım bebeginizi
Annem bana emen bebek çok kilolu olmaz demişti. Aman ha bırakma sakın. Olsa olsa cok takiyorsan günde 1 kez mama ver ama biberon verme meme reddine yol açmasın. Emzirmenin kıymetini bil bence çok da kilolu olmasın nolacak orta halli olsun saglikli olsunYarın randevumuz var soracagım ama sanki benım yüzümden buyuyemıyo anne sütü inadını bıraksam mı dıye hep aklımın kösesınde..
Tabı bunda ev halkının sütün az etkılerıde fazla
Evet canım 18 günlükkenAşırı sallamıyoruz bi pusette bi de pışpışlarken. Ama gazdan galiba cunku ses geliyor. Bu arada siz sünnet mi ettiniz bebeginizi?
Aynı dert bende de varYarın randevumuz var soracagım ama sanki benım yüzümden buyuyemıyo anne sütü inadını bıraksam mı dıye hep aklımın kösesınde..
Tabı bunda ev halkının sütün az etkılerıde fazla
Ben hiç takmadım eldiven, elleriyle dokunsun istedim bana. Makasla kestim tırnaklarını 2 kere, çok zor. Pilli törpü aldım bi tane internetten, ama daha hiç kullanmadımKızlar bebişlerinize eldiven takıyo musunuz? Ben hala takıyorum tırnaklarını kesmedim hiç, kesen var mı? Ya da eldiven takmayan?
Ay inan bende öyleyim hemen gitsin istiyorumYaa bnde vermek istiyodm 70kgdum 63şimdi üstelik hiç kilo sewmyennbiriyim hemencecik girsin istiyom herhangi bü diyet falan yapıyomusunuz
Canım bende onu soracaktim valaKızlar bebişlerinize eldiven takıyo musunuz? Ben hala takıyorum tırnaklarını kesmedim hiç, kesen var mı? Ya da eldiven takmayan?
Benimde öyleydi canım ilk günler azdı bile 4 gün gelemez sonra birden akardiKızlar benim doğumdan bu yana 25 gün geçti ve kanamam nerdeyse bitmişti. Hatta bugün gusül bile aldımsonra birden yeniden kıpkırmızı kanamam başladı, normal mi sizce ya adet olmuş olabilir mıyım ?
Ne bileyim canım şaşırdım çünkü günlerdir böyle kırmızı bir kanamam yoktu ne estiyse birdenBenimde öyleydi canım ilk günler azdı bile 4 gün gelemez sonra birden akardiadet için daha erken bence o doğum sonrası kanmamdır canım bence
EmerekKızlar sizin bebekler uykuya nasıl dalıyor sallayarak mı?
Seni emerken biri keserse çok rahat oluyor canım. Ancak o zaman öyle uslu duruyorlar yoksa çok zorBen hiç takmadım eldiven, elleriyle dokunsun istedim bana. Makasla kestim tırnaklarını 2 kere, çok zor. Pilli törpü aldım bi tane internetten, ama daha hiç kullanmadım
Ya benimkide baya boğazı balgam doluydu onu artı diye düşünüyorum. Ama çok yeşil kaka yapmaya başladı bugünCanım ben cuma doktora görürdüm mukuslu kaka yaptı diye .Takip et mukus içinde kan varsa gel dediler.O zaman test yapar alerjisi var mı bakarız dedi .Vücudunda ve yüzünde hiç döküntü yok alerjisi var gibi durmuyor dedi.Ama ben yine de tedirgin oldum .Neden oldu diye .Benim bebişimin de burnunu ben temizleyemiyorum fizyolojik su sıkıyorum ama öıkan bir şey olmuyorO yüzden burnu tıkalı acaba onu mu atıyor falan diye düşünüyorum ama ne kadar doğru bilemedim
Ben 2 aaat bekliyor oyle veriyorum ama bekleme sart mi .bir arkadas oyle dedi diye ...kendi dr. um birsey demediEmzirenlere özel antibiyortk yazılıyo o yuzden birsey olmaz
Yalnız değilmişim demek kiAy inan bende öyleyim hemen gitsin istiyorumvala hiç birşey yapmıyorum canım 3 aydan sonra bi çay gördüm bi kadın sürekli kullanıyordu videoları falan izledim onu denemek istiyorum ben şu an almiyorum az az veriyorum ama yemekte yiyorum inşalalh veririz
Canım bende onu soracaktim valaben iki aya sekiz gün kaldı hala takıyorum elleri çok üşüyor benim ki ya bu günde biraz çıkardım elleri buz tutuyor taktik geri tırnaklarını daha hiç kesmedim kendi dökülüyor diye
Benimde öyleydi canım ilk günler azdı bile 4 gün gelemez sonra birden akardiadet için daha erken bence o doğum sonrası kanmamdır canım bence
Benim de arada yapıyorKızlar bebeğim bugün yeşil kaka yaptı sizdede böyle oldumu doktora götursemmi bette enfeksiyon olabilir diyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?