Bakteri olabilir yaziyo nette . Devam ederse mecbur doktora götürcemBenim de arada yapıyorenfeksiyondan şüphelenmedim hiç
Faydam olduysa ne güzel rica edeeimArkadaşım ne güzelmiş o yazılar, Allah razı olsun haber verdiğin için. Okuyorum şimdi, umarım faydası olur
Yok bisey olmzBen 2 aaat bekliyor oyle veriyorum ama bekleme sart mi .bir arkadas oyle dedi diye ...kendi dr. um birsey demedi
Emzirme kampını sen yaptın mı? Faydasını gördün mü?Faydam olduysa ne güzel rica edeeim
Lütfen emzirmw kampını dene ve sonuçları bize bildir
Ben bir. Haftalıkken kestim uzamış şeklide doğdu oğlum haftada bir en geç 10 güne kalma dan kesiyorum. Eldiven şapka dışarı çıkarken takıyorum sadece elleriyle oynuyor.Kızlar bebişlerinize eldiven takıyo musunuz? Ben hala takıyorum tırnaklarını kesmedim hiç, kesen var mı? Ya da eldiven takmayan?
Canim serum fizyolojik sıktiginda burnundan cikan bir sey olmuyorsa yutuyor muhtenelen. O mukusta ondan bence. Yinede takip et tabiCanım ben cuma doktora görürdüm mukuslu kaka yaptı diye .Takip et mukus içinde kan varsa gel dediler.O zaman test yapar alerjisi var mı bakarız dedi .Vücudunda ve yüzünde hiç döküntü yok alerjisi var gibi durmuyor dedi.Ama ben yine de tedirgin oldum .Neden oldu diye .Benim bebişimin de burnunu ben temizleyemiyorum fizyolojik su sıkıyorum ama öıkan bir şey olmuyorO yüzden burnu tıkalı acaba onu mu atıyor falan diye düşünüyorum ama ne kadar doğru bilemedim
Canım ben 2 haftalık falandı çıkardım. Uzun süre takmak iyi değil bence çocuk etrafı keşfetsin. Kestim ben ama törpülüyorum artık bir kez etini kıstırdım çünkü.Kızlar bebişlerinize eldiven takıyo musunuz? Ben hala takıyorum tırnaklarını kesmedim hiç, kesen var mı? Ya da eldiven takmayan?
Canım benimki de hep mukuslu yapıyor. Alerji doktoruna götürdük kan testi yaptı, alerji çıkmadı. Kilo alımı iyiyse mukus önemli değil dedi. Bebeği gözlemlemek lazım başka şikayetleri varsa götür olmadı doktora.Kızlar bebeğim 3 bez dolusu kakasini yaptı ishal gibi mukusluydu . Boğazında atamadığı balgam vardı çok ondan sebeb olmus olabilirmi yoksa süt alerjisimi var
Benim 43 gün falan sürdü bence normal.Kızlar benim doğumdan bu yana 25 gün geçti ve kanamam nerdeyse bitmişti. Hatta bugün gusül bile aldımsonra birden yeniden kıpkırmızı kanamam başladı, normal mi sizce ya adet olmuş olabilir mıyım ?
Emerken uyuypr genelde. Ama öyle uyumazsa zor uyuyor. Bazen de emzik verip kucağımda gezdirerek uyutuyorum. Fön makinesi sesi de çok işe yarıyorKızlar sizin bebekler uykuya nasıl dalıyor sallayarak mı?
BEnimki de aynı. Bazen de emzik verip kucağımda gezdirerek uyutuyorum. Fön makinesi sesi de çok işe yarıyorEmerekiyi mi kötü mü bilmiyorum. Emerken uyumadiysa biraz zor uyuyor
Canım benimki de yapıyor yeşil kaka. Doktora danıştık olabilir dedi bişey demedi.Kızlar bebeğim bugün yeşil kaka yaptı sizdede böyle oldumu doktora götursemmi bette enfeksiyon olabilir diyi
Fikri olan yok muuuuuuuuuKızlar acil cevap lütfen!!!! Hamilelikte de tansiyon sorunum vardı şimdi de tansiyonum 16/9 çıktı bende hamilelikte kullandığım alfameti içtim ama salak kafam şimdi baktım bebeğe geçiyormuş sütü bir kere sağıp döksem yeterli mi?
Ah canım. Anne sütü hemen emilir, mama geç emilir o yüzden iyi uyuyor. Ben alarm kuruyorum geceleri 3.5 saatte bir kalkıyorum emziriyorum. Gündüz de uyanıksa 1.5-2 saate bir emziriyorum. Sık sık emzir bebeğini ve mamayı bırak eğer doktorun aksini söylemiyorsa. Ne kadar emziriraen vücut o kadar süt yapar. Bebeğinin sütten başk bişeye ihtiyacı yok.Kızlar, sütünüzün yetip yetmediğini nasıl anlıyorsunuz?
Benim kızıma geceleri bir defa mama veriyoruz, sarılık tehlikesi vardı, öyle başladık öyle devam ediyoruz. Mamayı verdikten sonra da güzelce uyuyor. Ama diğer zamanlarda memeden süt emince o kadar iyi uyumuyor, hatta bazen hiç uyumuyor. Eşim ve annemde sürekli sütümün yetmediği ve kızın ondan ötürü uyumadığı şeklinde imalarda bulunuyorlar, haklı olabilirler mi?
Ne yapacağımı şaşırdımhem anne sütünü artırmak istiyorum, hem de korkuyorum acaba kızımı aç mı bırakıyorum anne sütü inadımdan ötürü
Doktoru ne diyor herkesi boşver canım.Nolur bana akıl verın cok üzülüyrm
Bebeğim 6. Gün 2590 a düşmüştü kılo almaya 10. Gunden sonra basladı suan 3900 ama herkese göre azsizlerde durumlar ne üzülmekten harap oldm
Benim bebek de çok kusuyor reflü dedi doktoru. Az az sık sık emzir dedi. Hemen yatırma dedi emzirdikten sonra 30 dk dik tut dedi.Kizlar benim bebeğim bazen ozellikle geceleri çok süt istiyor. Emmedigi için biberonla sağmışsam anne sütü yoksa mama veriyoruz. Bazen eşim bakıyor o sırada mama veriyor ve çok içmek istiyor oğlum ama eşim diyorki çok gazı var gazdan içemiyor. Bugün sabah da şelale gibi kusmuş burnundan geliyor kusmuğu. Eşim çocuk hasta gaz damlası alalım diyo. Normal bi durum degil diyo. Bu aralad 2-3 günde bir böyle kusuyor. Sizde de oluyor mu yani gercekten anormal bir durum mu bu? Doktora gitmeli mi? Süt içerken çünkü yutkundukça gurul gurul sesler geliyor bebegimden.
Canım doktordan başka kimseyi dinleme lütfen. Ağzı olan konuşuyor.Yarın randevumuz var soracagım ama sanki benım yüzümden buyuyemıyo anne sütü inadını bıraksam mı dıye hep aklımın kösesınde..
Tabı bunda ev halkının sütün az etkılerıde fazla
Ya gece 3,5 saati nasıl başarıyorsun bizimki 2 saat olsa şükrediyorumAh canım. Anne sütü hemen emilir, mama geç emilir o yüzden iyi uyuyor. Ben alarm kuruyorum geceleri 3.5 saatte bir kalkıyorum emziriyorum. Gündüz de uyanıksa 1.5-2 saate bir emziriyorum. Sık sık emzir bebeğini ve mamayı bırak eğer doktorun aksini söylemiyorsa. Ne kadar emziriraen vücut o kadar süt yapar. Bebeğinin sütten başk bişeye ihtiyacı yok.
Doktoru ne diyor herkesi boşver canım.
Benim bebek de çok kusuyor reflü dedi doktoru. Az az sık sık emzir dedi. Hemen yatırma dedi emzirdikten sonra 30 dk dik tut dedi.
Canım doktordan başka kimseyi dinleme lütfen. Ağzı olan konuşuyor.
Burnundan da geliyorsa cokk siddetli herhalde. Yedikleri cok geliyor olabilir mi ? Genelde ozaman kusuyorlar saniyorum ama. Birde yedikten bir sure icinde karnina baski olursa bu gaz icin kivranirken de olablr esinin dedigi gibi.Kizlar benim bebeğim bazen ozellikle geceleri çok süt istiyor. Emmedigi için biberonla sağmışsam anne sütü yoksa mama veriyoruz. Bazen eşim bakıyor o sırada mama veriyor ve çok içmek istiyor oğlum ama eşim diyorki çok gazı var gazdan içemiyor. Bugün sabah da şelale gibi kusmuş burnundan geliyor kusmuğu. Eşim çocuk hasta gaz damlası alalım diyo. Normal bi durum degil diyo. Bu aralad 2-3 günde bir böyle kusuyor. Sizde de oluyor mu yani gercekten anormal bir durum mu bu? Doktora gitmeli mi? Süt içerken çünkü yutkundukça gurul gurul sesler geliyor bebegimden.
Ben 1 aylik olduktan sonra biraktim canim. Tirnaklarini bebek makaslari ile kesiyorum digerine gore cokk rahat tavsiye ederim ama yinede ciziyor yuzunu. Hatta dun aksam kanatti torpu yapamiyorum. Zaten ellerini kapiyo acmiyo izin vermiyo genel olarakKızlar bebişlerinize eldiven takıyo musunuz? Ben hala takıyorum tırnaklarını kesmedim hiç, kesen var mı? Ya da eldiven takmayan?
Hayir canim olurmu bende mama verdigim icin acaba cok mu aliyor diye endiseleniyorum. Anne sutu hersekilde ona fayda ediyirdur. Doktorun birsey demediyse bence kesinlikle o dusunceye girme. Etraftakiler zaten bos konusmaya bayiliyor. Bazi bebeklerin eti kemigi agir oluyor bazisi hafif kus gibi oluyor. Vucud yapilari ile de alakali canim. Erkek cocuklarla da fark oluyor zatenYarın randevumuz var soracagım ama sanki benım yüzümden buyuyemıyo anne sütü inadını bıraksam mı dıye hep aklımın kösesınde..
Tabı bunda ev halkının sütün az etkılerıde fazla
Benim 40 da hala geliyordu. Hep ara ara kesildi sonra hafif hafif tekrar basladiKızlar benim doğumdan bu yana 25 gün geçti ve kanamam nerdeyse bitmişti. Hatta bugün gusül bile aldımsonra birden yeniden kıpkırmızı kanamam başladı, normal mi sizce ya adet olmuş olabilir mıyım ?
1 defa bizimde oldu canimKızlar bebeğim bugün yeşil kaka yaptı sizdede böyle oldumu doktora götursemmi bette enfeksiyon olabilir diyi
Hayirli olsun devlette mi ozelde mi? Bir de sünnet sonrasi kapalı mı kaldı o bölgesi yoksa havalandırma gereği duydunuz mu? Havalar soğudu ya o yüzden sordumEvet canım 18 günlükken
Canım her zaman olmuyor tabi ben maksimumu yazdım. Gece çok geç uyuyor benim bebeğim. Çok yoruluyor uykuya direndiği için. Gündüz zaten hiç uyumuyor. Belki o yüzden bazen uzun uyuyor. Biz oyalamak için oyun oynatıyoruz ama sen yormak için oynat bence o zaman uykusu uzayabilir.Ya gece 3,5 saati nasıl başarıyorsun bizimki 2 saat olsa şükrediyorum
Ben de öyleyim, hamilelikten daha çok kilo alacağım bu gidişle lohusalıktaKızlar bu arada iştahınız nasıl sizin? Benim hamilelikte çok aşırı iştahım yoktu ama şimdi deli gibi yiyorum
Valla ben de doğumdan sonra verdiğim kilonun üstündeyim. Demek ki gereksiz yiyorumBen de öyleyim, hamilelikten daha çok kilo alacağım bu gidişle lohusalıkta
Kızlar uyku felci yaşıyorum birkaç seferdir, muhtemelen düzensiz uykudan dolayı. Hiç yasayaniniz var mı
Kızlar bebişlerinize eldiven takıyo musunuz? Ben hala takıyorum tırnaklarını kesmedim hiç, kesen var mı? Ya da eldiven takmayan?
Kızlar sizin bebekler uykuya nasıl dalıyor sallayarak mı?
Özelde canım. Maşallah nasıl çabuk iyileşiyor sasarsin :) kapalı kaldı ve hicbir şey anlamadı resmenHayirli olsun devlette mi ozelde mi? Bir de sünnet sonrasi kapalı mı kaldı o bölgesi yoksa havalandırma gereği duydunuz mu? Havalar soğudu ya o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?