Onceden asi oncesi sonrasi calpol oneriliyordu ama artik 38 dereceyi gorurse dedi doktorum. Vucud bagisiklik kazansin biraz atesi yukselmesi iyi demisti. Onceden o sekilde tavsiye ediyorduk ama suan veriler segisti demistiOlmaz miii baya baya saçlı doğdu şimdide uzadı 3 aylıkken ilk saç kesimini olur herhalde
Boyle keşfetme olmasın yaa
Allah allahhh bebek tabiki ağlayacak, durup durup ağlayacak döne döne ağlayacaksen şimdiden calpol ver bence canım, ateşinin çıkmasını bekleme, huzursuzluğu da geçer rahat uyur.... Naçizane tavsiyem. Biz öyle yapardık ilk kızımda. Şimdi haftaya p.tesi benimkide asi olacak eve gelince hemen vermeyi düşünüyorum calpolu. Geçmiş olsun canım bu arada 2. Ay ne kadar kilo aldı? Benimki 1 kiloyu bulamicak bu ay sanırım çünkü çok kustu bu ay... Şuanda 700 gramda kaldık ilerlemiyor...
Maflor kullanan var mı bi arkadaşım önerdi çok iyi diye
Bir demeti 3 günde falan yiyorum canım. Yulaf son bir haftadır yiyorum. Birkaç kaşık yoğurtla birlikte.Sütü bol olan tatlis arkadaslarim. Gun icerisinde neyi ne kadar yiyip iciyorsunuz acaba ?
Mesela dereotu tuketenler 1 bag i kac gunde bitiriyor.
Boza icen varsa gunde kac bardak gibi gibi ?
Yulaf tuketen var mi ?
Biz kullandık canım baya ise yarıyor eczacı sabahları emzirmeden önce ver demiştiMaflor kullanan var mı bi arkadaşım önerdi çok iyi diye
Bende çok merak ediyorum 2 ayda ne kadar alçak diye çünkü hiç mama vermedim bakalım 10 aralıkta 2 ay aşısını yaptiricazBende öyle yaptım canım, çay kaşığı ile calpol verdim şuan ateşi yok şükür, uyuyor bakalım
Canım 2760la doğdu. 1.ay 3800 dü, şuan 4600 çıktı. İlk ay 1100 Gr almış , 2.ay 800 Gr. İyi dedi hemşire. En az 600 Gr almaları gerek diye biliyorum canım. Senin bebiş şuan 700 aldıysa bence gayet iyi.
Canım Inan ben hiç süt yapar bu yapar diye düşünmüyorum aslanda öyle düşünmemek lazım hep çok şükür diyorum var hiç bir zman yok veya az dememek lazım ne bulursam onu yiyorum sutumde gayet şükür iyi .Sütü bol olan tatlis arkadaslarim. Gun icerisinde neyi ne kadar yiyip iciyorsunuz acaba ?
Yulaf tuketen var mi ?
Ya ben bazi seyleri az mi yiyip iciyorum anlamiyorum da. Gecen gun baya inat ettim tahin dereotu yulaf ayni gun baya tuketttim gece goguslerim baya sertlesti ama yinede bebege yetecek seviyede degildi. Bu seferde goguslerim sert diye tutmak istemiyirBir demeti 3 günde falan yiyorum canım. Yulaf son bir haftadır yiyorum. Birkaç kaşık yoğurtla birlikte.
İrmik helvası yapıp yiyorum ara ara, bulgur yediğim oluyor . Bol su içmeye çalışıyorum, kuşburnu çayı içiyorum.
Ya ben dusunmedikce veya dikkat etmedikcede gelmiyor bunye meselesi sanirim. Bebisimi goguste tutuyorum yawrum 1 2 dk normal sonra tum gogsumun icine gircek gibi cekmeye calisiyor gelmediginden veya beklentisini karsilamiyor. Sonra yaygara kopuyor. Solgarin takviyesini kullaniyorum 15cc cikan sutum 25 e cikmisti dun aksam sagdim 10 cc ya cikti ya cikmadiCanım Inan ben hiç süt yapar bu yapar diye düşünmüyorum aslanda öyle düşünmemek lazım hep çok şükür diyorum var hiç bir zman yok veya az dememek lazım ne bulursam onu yiyorum sutumde gayet şükür iyi .
Ben oldum canım,iki dozu da doğumdan sonra. İlk doz biontech doğumdan 2 hafta sonra oldum . İlk doz sadece kol ağrısı yapmıştı ama İkinci doz biraz yan etki yaptı,birkaç gün vücudum ağrıdı, burnum aktı.ondan sonra geçti şükür.Dogum sonrasi covid aşısi olan var mi aramizda ?
Valla benimde iştahım kapandı sanki ya, eskisi gibi yiyemiyorum nedenseKızlar bu arada iştahınız nasıl sizin? Benim hamilelikte çok aşırı iştahım yoktu ama şimdi deli gibi yiyorum
Canım her gün bir bardak humana kimyonlu rezene içiyorum. Bazen yoğurt yulaf yiyorum tarçınla beraber. Birde hergün tutku bisküvi yiyorumSütü bol olan tatlis arkadaslarim. Gun icerisinde neyi ne kadar yiyip iciyorsunuz acaba ?
Yulaf tuketen var mi ?
İnşallah güzel kilo almıştır canım benim. Benim kızım ilk ay 1100 gr bu ayda 800 gr almış mesela.Bende çok merak ediyorum 2 ayda ne kadar alçak diye çünkü hiç mama vermedim bakalım 10 aralıkta 2 ay aşısını yaptiricaz
Canim bende hala sutte artis yok solgari gunde 6 kullaniyorum yememe dikkat ediyorum rezene humana iciyorum ben napacam baska bi de bugun kilosunu olcturduk 1 aylik kontrolu 700 gr almis sadece 1 olçekte gunluk mama veriyorum 40cc 50 cc falan bi de 10 gun yogun bakimda mamayla beslendi 300 gr almisti yani 20 gunde 400 gr almis anne sutuyle cocugum emmeyi cok seviyo cok uzuluyorum bu durumaMemedeki öndeki sütü içince arkadaki yağlı sütü içmesini öneriyorlar. Bazen çok sabırsız oluyor iki memeyi emziriyorum hızlıca. Önsütü içince kakası yemyeşil çıkıyor. Doktora sordun o da aynısını söyledi.
Kilo verenlere helal olsun diyorum. Doğuma gittiğim kilodayım şuanda
Benim oğlan aşırı gazlı dikkat ediyorum mecbur. Solgar en ufak gaz yapmadı.
Eğer mide gazını düzgün çıkartmazsan mecbur aşağı iniyor, daha zor oluyor bağırsaktan çıkması. Oğlanı uyuttum 1 saat sonra uyandı mızmızlanarak. Kaldırdım gazı varmış. Uyutken inlese bile kaldırıp sırtına vuruyorum çıkarttırıyorum gazı. Yoksaki bağırsağında gaz sancısı yüzüne çok ağlıyor. Böyle çare buldum derdime
Oncelikle okuyunca bir maşallah deyin kızlar çünkü bizim oğlan 3040 Gr doğdu, 2930 ile hastaneden çıktık ve 1. Ay 1800 gram aldığı icin bu ay aldığı 700 gram bana çok az geliyor o nedenle sordum canım. Yani ilk ay bu kadar çok alıp ikinci ay yarisindan bile az kilo alınca birazcık annelik içgüdüsü işte kendimi sucluyorum... Acaba sütüm mu doyurmadi, yetmedi mi gibi .. elaleme gerek kalmıyor ben kendimi baskılıyorumBende öyle yaptım canım, çay kaşığı ile calpol verdim şuan ateşi yok şükür, uyuyor bakalım
Canım 2760la doğdu. 1.ay 3800 dü, şuan 4600 çıktı. İlk ay 1100 Gr almış , 2.ay 800 Gr. İyi dedi hemşire. En az 600 Gr almaları gerek diye biliyorum canım. Senin bebiş şuan 700 aldıysa bence gayet iyi.
Yok artık 38 derece miOnceden asi oncesi sonrasi calpol oneriliyordu ama artik 38 dereceyi gorurse dedi doktorum. Vucud bagisiklik kazansin biraz atesi yukselmesi iyi demisti. Onceden o sekilde tavsiye ediyorduk ama suan veriler segisti demisti
Smjj kullaniyirdu sanrim
Dereotu hiç tüketmenin ama bozayı 1 bardak içiyorum fakat iki bardak içilmesi halinde sütü arttirdigini söylemişti bir emzirme danışmanı. Instagram'da adresi var emzirme danışmanlığı diye arayabilirsin cikar. Mesela irmik tatlısı yapıyorum süt ile üzerinde cikolata sosu döküyorum. Bu tatlı müthiş süt arttiriyor. Mesela helva yiyorum bir dilim arkasından 2 bardak su içiyorum. En temel süt artırıcı şey uyku ve su....Sütü bol olan tatlis arkadaslarim. Gun icerisinde neyi ne kadar yiyip iciyorsunuz acaba ?
Yulaf tuketen var mi ?
Oyy maşallahOncelikle okuyunca bir maşallah deyin kızlar çünkü bizim oğlan 3040 Gr doğdu, 2930 ile hastaneden çıktık ve 1. Ay 1800 gram aldığı icin bu ay aldığı 700 gram bana çok az geliyor o nedenle sordum canım. Yani ilk ay bu kadar çok alıp ikinci ay yarisindan bile az kilo alınca birazcık annelik içgüdüsü işte kendimi sucluyorum... Acaba sütüm mu doyurmadi, yetmedi mi gibi .. elaleme gerek kalmıyor ben kendimi baskılıyorum
Yok artık 38 derece miboşver canım sen ver calpolu bekleme 38e kadar beklersen o ateşi biraz zor dusurursun... benim kızım her asi sonrası atesliydi tecrübe ustuyum bu konuda... Korkulu rüyam benim aşı ve ateş... gerek yok benxe çocuğu 38e kadar yanar vaziyette bırakmaya zaten vücudu aldığı o bakteri ile mücadele ediyor canım.. tabi sen daha ii bilirsin...
Dereotu hiç tüketmenin ama bozayı 1 bardak içiyorum fakat iki bardak içilmesi halinde sütü arttirdigini söylemişti bir emzirme danışmanı. Instagram'da adresi var emzirme danışmanlığı diye arayabilirsin cikar. Mesela irmik tatlısı yapıyorum süt ile üzerinde cikolata sosu döküyorum. Bu tatlı müthiş süt arttiriyor. Mesela helva yiyorum bir dilim arkasından 2 bardak su içiyorum. En temel süt artırıcı şey uyku ve su....
Canim bende hala sutte artis yok solgari gunde 6 kullaniyorum yememe dikkat ediyorum rezene humana iciyorum ben napacam baska bi de bugun kilosunu olcturduk 1 aylik kontrolu 700 gr almis sadece 1 olçekte gunluk mama veriyorum 40cc 50 cc falan bi de 10 gun yogun bakimda mamayla beslendi 300 gr almisti yani 20 gunde 400 gr almis anne sutuyle cocugum emmeyi cok seviyo cok uzuluyorum bu duruma
Kızlar bebeği benimkine yakın olan ya da olmayan anneler, bebişiniz parmak emiyor mu? Benim kız 3-4 gündür elini ağzına sokuyor,parmaklarını emiyor şapur şupurelini çekince de kızıyor geri emmeye başlıyor erken değil mi ya el parmak emmek için?
Sıcak su torbası koy sürekli sonra sert olan yerlere parmağınla dairesen masaj yapıp dağıt sonrada emzirKızlar, sol mememde sertlikler oluşmuş, lesitin içtim. Lahana aldım şimdi bakkaldan, onu mememe mi kapatacağım? Başka ne yapabilirim?
Hangi marka emzik canım? Benim bebeğim kendi emziğini istemiyor artık yaSolgar ve humana çayları olmazsa olmazım şuanda. İçmediğim anda süt bitiyor resmen.
Ben doğru düzgün beslenemiyorum da gaz yüzüne. Geçen gün sütlü filtre kahve içtim sabaha kadar senfoni orkestrası konser verdi oğlumun poposundainşallah sende sütünü artırmanın çaresini bulursun
Benim minnoş doğduğu andan beri emzik emiyor. Olur da emzik düşerse ağzından elini emiyor. Elleri sürekli buz gibi. Geçen gece şapırtı sesini duydum, başparmağını sokmuş onu emiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?