Kilosu için sağol canım. İnşallah çok yavaslamaz kilo alımı çünkü ilk 6 ay ne aldı aldılar ondan sonra zaten yavaşlıyor kilo alımları. Hele 1 yaşından sonra gram hesabı gidecek.Kızlar bebeği benimkine yakın olan ya da olmayan anneler, bebişiniz parmak emiyor mu? Benim kız 3-4 gündür elini ağzına sokuyor,parmaklarını emiyor şapur şupurelini çekince de kızıyor geri emmeye başlıyor erken değil mi ya el parmak emmek için?
Hicbir zamanKızlar benim bebeğim 27 günlük. Hala nerdeyse her bezinde kaka oluyor, normal mi sizce? Yani bu ne zamanda günde bire falan düşecek?
Hadi ya maşallah canım ben de bu geçici bir durum diye bekleyip duruyorumHicbir zamanbenim bebisiminde altta yaziyor 50 kusur günlük hala her bezi kakali yaşasın kakali bebekler
Ben suan antibiyotik kullaniyorum ama yan etkisi olurmu acaba yaBen oldum canım,iki dozu da doğumdan sonra. İlk doz biontech doğumdan 2 hafta sonra oldum . İlk doz sadece kol ağrısı yapmıştı ama İkinci doz biraz yan etki yaptı,birkaç gün vücudum ağrıdı, burnum aktı.ondan sonra geçti şükür.
Uyuyyorum su iciyorum. Donusumlu olarak hergun et tavuk az da olsa balik yiyorum. Hurma badem dereotu komposto arada boza kisir yulaf bende cok farketmiyor yaOncelikle okuyunca bir maşallah deyin kızlar çünkü bizim oğlan 3040 Gr doğdu, 2930 ile hastaneden çıktık ve 1. Ay 1800 gram aldığı icin bu ay aldığı 700 gram bana çok az geliyor o nedenle sordum canım. Yani ilk ay bu kadar çok alıp ikinci ay yarisindan bile az kilo alınca birazcık annelik içgüdüsü işte kendimi sucluyorum... Acaba sütüm mu doyurmadi, yetmedi mi gibi .. elaleme gerek kalmıyor ben kendimi baskılıyorum
Yok artık 38 derece miboşver canım sen ver calpolu bekleme 38e kadar beklersen o ateşi biraz zor dusurursun... benim kızım her asi sonrası atesliydi tecrübe ustuyum bu konuda... Korkulu rüyam benim aşı ve ateş... gerek yok benxe çocuğu 38e kadar yanar vaziyette bırakmaya zaten vücudu aldığı o bakteri ile mücadele ediyor canım.. tabi sen daha ii bilirsin...
Dereotu hiç tüketmenin ama bozayı 1 bardak içiyorum fakat iki bardak içilmesi halinde sütü arttirdigini söylemişti bir emzirme danışmanı. Instagram'da adresi var emzirme danışmanlığı diye arayabilirsin cikar. Mesela irmik tatlısı yapıyorum süt ile üzerinde cikolata sosu döküyorum. Bu tatlı müthiş süt arttiriyor. Mesela helva yiyorum bir dilim arkasından 2 bardak su içiyorum. En temel süt artırıcı şey uyku ve su....
Evet canim agzina sokuyor direk elini sokuyo hatta parmagini degilKızlar bebeği benimkine yakın olan ya da olmayan anneler, bebişiniz parmak emiyor mu? Benim kız 3-4 gündür elini ağzına sokuyor,parmaklarını emiyor şapur şupurelini çekince de kızıyor geri emmeye başlıyor erken değil mi ya el parmak emmek için?
Kiz ne guzel iste benim 28.gunde mi ne gunde 1 e dusurdu cok dert ediniyorum. Cocugumun icinde kaliyo diye bazen 1 bcuk gun oluyor yaparken nasil zorlaniyorKızlar benim bebeğim 27 günlük. Hala nerdeyse her bezinde kaka oluyor, normal mi sizce? Yani bu ne zamanda günde bire falan düşecek?
Ben oldum ilk doZ biontech 36 günlükken şiddetli kol ağrısı oldu 2,3 günde geçtiDogum sonrasi covid aşısi olan var mi aramizda ?
50 günlüğüz tam gaz kakaya devam 7,8 bezin 1,2 hariç hep kakaKızlar benim bebeğim 27 günlük. Hala nerdeyse her bezinde kaka oluyor, normal mi sizce? Yani bu ne zamanda günde bire falan düşecek?
Bende antibiyotik kullanıyordum bitmesini bekledimBen suan antibiyotik kullaniyorum ama yan etkisi olurmu acaba ya
Uyuyyorum su iciyorum. Donusumlu olarak hergun et tavuk az da olsa balik yiyorum. Hurma badem dereotu komposto arada boza kisir yulaf bende cok farketmiyor ya
Evet canim agzina sokuyor direk elini sokuyo hatta parmagini degil
Kiz ne guzel iste benim 28.gunde mi ne gunde 1 e dusurdu cok dert ediniyorum. Cocugumun icinde kaliyo diye bazen 1 bcuk gun oluyor yaparken nasil zorlaniyor
Evet ya birde şapır şapır ses çıkarıyor. Zannedersin şeker yiyor, öyle iştahlı emiyorSolgar ve humana çayları olmazsa olmazım şuanda. İçmediğim anda süt bitiyor resmen.
Ben doğru düzgün beslenemiyorum da gaz yüzüne. Geçen gün sütlü filtre kahve içtim sabaha kadar senfoni orkestrası konser verdi oğlumun poposundainşallah sende sütünü artırmanın çaresini bulursun
Benim minnoş doğduğu andan beri emzik emiyor. Olur da emzik düşerse ağzından elini emiyor. Elleri sürekli buz gibi. Geçen gece şapırtı sesini duydum, başparmağını sokmuş onu emiyordu
Bizim 45den sonra azaldı canım. 2-3 güne düştü kaka yapması. Kaka yapınca çok mutlu oluyorum ben niyeyseKızlar benim bebeğim 27 günlük. Hala nerdeyse her bezinde kaka oluyor, normal mi sizce? Yani bu ne zamanda günde bire falan düşecek?
Maşallah canım böyle sağlıklı güzel kilo almaya devam eder İnşallah.Kilosu için sağol canım. İnşallah çok yavaslamaz kilo alımı çünkü ilk 6 ay ne aldı aldılar ondan sonra zaten yavaşlıyor kilo alımları. Hele 1 yaşından sonra gram hesabı gidecek.
Bu bebislerin hepsi mi aynıBenimkide ellerini emiyor eldiven olmasına rağmen ama ben anlıyorum ki doymamış meme yerine elini emiyor. Bana mesaj veriyor yani.
Canım bende antibiyotik içerken aşı oldum ama aklıma sormak hiç gelmediBen suan antibiyotik kullaniyorum ama yan etkisi olurmu acaba ya
Uyuyyorum su iciyorum. Donusumlu olarak hergun et tavuk az da olsa balik yiyorum. Hurma badem dereotu komposto arada boza kisir yulaf bende cok farketmiyor ya
Evet canim agzina sokuyor direk elini sokuyo hatta parmagini degil
Kiz ne guzel iste benim 28.gunde mi ne gunde 1 e dusurdu cok dert ediniyorum. Cocugumun icinde kaliyo diye bazen 1 bcuk gun oluyor yaparken nasil zorlaniyor
Anladim canım demek ki normal :) benim de aynı şekilde çünkü. Yapmasında değilim elbette çok şükür yapıyor olmasına seviniyorum da normal mi diye merak etmiştim:)50 günlüğüz tam gaz kakaya devam 7,8 bezin 1,2 hariç hep kaka
Bız takmıyrz canım 1 haftalıkken cıkardkKızlar bebişlerinize eldiven takıyo musunuz? Ben hala takıyorum tırnaklarını kesmedim hiç, kesen var mı? Ya da eldiven takmayan?
Ya etrafımda hep kılolu bebek olunca tribe girdimArkadaşım benle beraber 7 ekimde doğum yaptı onunda kız bebekti 2.500 kilo doğdu şuan kilolarınız aynı gidiyo canım. Endişelenme bence kiz bebekler zaten kilo alımı öyle arada mama takviyesinde bulundunmu
Evt cnm doktorumuz öyle demişti atamadıkları balgamlar kakayla atılıyoCanim serum fizyolojikle temizliyoruz ya atamadiklari balgamlari bence onlar benimkindede oluyor hala öksürüyor burnuda tıkalı cok üzülüyorum
Evt cnm önceliğim tabıki saglıklı olmasıAnnem bana emen bebek çok kilolu olmaz demişti. Aman ha bırakma sakın. Olsa olsa cok takiyorsan günde 1 kez mama ver ama biberon verme meme reddine yol açmasın. Emzirmenin kıymetini bil bence çok da kilolu olmasın nolacak orta halli olsun saglikli olsun
ŞükürAh canım. Anne sütü hemen emilir, mama geç emilir o yüzden iyi uyuyor. Ben alarm kuruyorum geceleri 3.5 saatte bir kalkıyorum emziriyorum. Gündüz de uyanıksa 1.5-2 saate bir emziriyorum. Sık sık emzir bebeğini ve mamayı bırak eğer doktorun aksini söylemiyorsa. Ne kadar emziriraen vücut o kadar süt yapar. Bebeğinin sütten başk bişeye ihtiyacı yok.
Doktoru ne diyor herkesi boşver canım.
Benim bebek de çok kusuyor reflü dedi doktoru. Az az sık sık emzir dedi. Hemen yatırma dedi emzirdikten sonra 30 dk dik tut dedi.
Canım doktordan başka kimseyi dinleme lütfen. Ağzı olan konuşuyor.
Ahh… dünyaları yiyorumKızlar bu arada iştahınız nasıl sizin? Benim hamilelikte çok aşırı iştahım yoktu ama şimdi deli gibi yiyorum
Benim 4250 oldu 2950 doğdu iki aylık olcak yarın normal yani
Anne sütü alan bebeklerde öyle oluyo canım ama 2. Aydan sonra zamanla azalacak:)Kızlar benim bebeğim 27 günlük. Hala nerdeyse her bezinde kaka oluyor, normal mi sizce? Yani bu ne zamanda günde bire falan düşecek?
Meme ucun cok yara degilse emzirebiliyiyan bebegini yan tut emzir kanallar aciliyo koltuk altinda tut bebegini o sekilde emzir bende cok işe yaramistiKızlar, sol mememde sertlikler oluşmuş, lesitin içtim. Lahana aldım şimdi bakkaldan, onu mememe mi kapatacağım? Başka ne yapabilirim?
Normal canımAnladim canım demek ki normal :) benim de aynı şekilde çünkü. Yapmasında değilim elbette çok şükür yapıyor olmasına seviniyorum da normal mi diye merak etmiştim:)
Bizimde öyle ya . 4 aya kadar gaz . 4 aydan sonra diş malesef 3 yasa kadar böyle oluyo geneldeYa biz ne zaman rahata erecez salla salla kolum ağrıdı uykuya direniyor resmen artık gazdan mıdır neyse bitsin lütfen yaaa
Canım lesitin fayda etmedi mi?Kızlar, sol mememde sertlikler oluşmuş, lesitin içtim. Lahana aldım şimdi bakkaldan, onu mememe mi kapatacağım? Başka ne yapabilirim?
Sizler bunları bilip nasıl ikinci çocuğu yaptınız ya ben gerçekten bu kadarını tahmin etmemiştimBizimde öyle ya . 4 aya kadar gaz . 4 aydan sonra diş malesef 3 yasa kadar böyle oluyo genelde
Banada arkadaşlarım şaşırıyor. Hepsi tek çocukta kaldılar, ikinci çocuğu istemediler, bu hayata bir kere geliyorum, çocuğa bakacak kimse yok falan filan. Evlat sevgisi olunca herşeyi unutuyorsun herhalde... Pandemi döneminde herkes kabuğuna çekildi, en yakınlarına ihtiyaç duydular maddi veya manevi, böyle bir dünyada kızım tek kalmasın, onada yoldaş olsun diye düşündüm. Zaten kızım aşırı baskı yapıyordu kardeş diye. Birde esiminde ailesi çok kalabalık, tüm kuzenlerinin kardeşleri vardı. Valla bir sürü etken bir araya geliyor işte böyle kuzum bı bakmışsın kalmışsınSizler bunları bilip nasıl ikinci çocuğu yaptınız ya ben gerçekten bu kadarını tahmin etmemiştim
Dün 3 tane aldım canım lesitin, bir de soğuk lahana kapadım ve sağdım, bayağı daha iyi gibi şu anda.Canım lesitin fayda etmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?