2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kilosu için sağol canım. İnşallah çok yavaslamaz kilo alımı çünkü ilk 6 ay ne aldı aldılar ondan sonra zaten yavaşlıyor kilo alımları. Hele 1 yaşından sonra gram hesabı gidecek.

Bu bebislerin hepsi mi aynı Benimkide ellerini emiyor eldiven olmasına rağmen ama ben anlıyorum ki doymamış meme yerine elini emiyor. Bana mesaj veriyor yani.

Kızlar benim bebeğim 27 günlük. Hala nerdeyse her bezinde kaka oluyor, normal mi sizce? Yani bu ne zamanda günde bire falan düşecek?
Hicbir zaman benim bebisiminde altta yaziyor 50 kusur günlük hala her bezi kakali yaşasın kakali bebekler

Reactions: The
Ben suan antibiyotik kullaniyorum ama yan etkisi olurmu acaba ya
Uyuyyorum su iciyorum. Donusumlu olarak hergun et tavuk az da olsa balik yiyorum. Hurma badem dereotu komposto arada boza kisir yulaf bende cok farketmiyor ya
Evet canim agzina sokuyor direk elini sokuyo hatta parmagini degil
Kızlar benim bebeğim 27 günlük. Hala nerdeyse her bezinde kaka oluyor, normal mi sizce? Yani bu ne zamanda günde bire falan düşecek?
Kiz ne guzel iste benim 28.gunde mi ne gunde 1 e dusurdu cok dert ediniyorum. Cocugumun icinde kaliyo diye bazen 1 bcuk gun oluyor yaparken nasil zorlaniyor

Bende antibiyotik kullanıyordum bitmesini bekledim

Evet ya birde şapır şapır ses çıkarıyor. Zannedersin şeker yiyor, öyle iştahlı emiyor çekiyorum elini ağzından, sinirlenip bağırıyor
Bizim 45den sonra azaldı canım. 2-3 güne düştü kaka yapması. Kaka yapınca çok mutlu oluyorum ben niyeyse
Maşallah canım böyle sağlıklı güzel kilo almaya devam eder İnşallah.

Benim kız zevkine yapıyor bence ya, yapma dedikçe elini iyice sokuyor ağzına
Canım bende antibiyotik içerken aşı oldum ama aklıma sormak hiç gelmedi sen sor yine de, ne olur ne olmaz.

50 günlüğüz tam gaz kakaya devam 7,8 bezin 1,2 hariç hep kaka
Anladim canım demek ki normal :) benim de aynı şekilde çünkü. Yapmasında değilim elbette çok şükür yapıyor olmasına seviniyorum da normal mi diye merak etmiştim:)

Kızlar bebişlerinize eldiven takıyo musunuz? Ben hala takıyorum tırnaklarını kesmedim hiç, kesen var mı? Ya da eldiven takmayan?
Bız takmıyrz canım 1 haftalıkken cıkardk

Ya etrafımda hep kılolu bebek olunca tribe girdim
Canim serum fizyolojikle temizliyoruz ya atamadiklari balgamlari bence onlar benimkindede oluyor hala öksürüyor burnuda tıkalı cok üzülüyorum
Evt cnm doktorumuz öyle demişti atamadıkları balgamlar kakayla atılıyo
Evt cnm önceliğim tabıki saglıklı olması
Ama bi emmede meme diğerinde mama ile beslıyrm rabbım yanlıstan korusun saglıcakla buyutmeyi nasıp rtsin inşaAllah

Şükür
Doktorumuz hersey yolunda kucuk dogdugu ve daha da kılo verdıgı için suan için kılo alımı iyi dedi
Kızlar bu arada iştahınız nasıl sizin? Benim hamilelikte çok aşırı iştahım yoktu ama şimdi deli gibi yiyorum
Ahh… dünyaları yiyorum
Benim 4250 oldu 2950 doğdu iki aylık olcak yarın normal yani
inşaAllah
Saglıklı olsnlarda gerısı önemli
Değil
Kızlar bebeği benimkine yakın olan ya da olmayan anneler, bebişiniz parmak emiyor mu? Benim kız 3-4 gündür elini ağzına sokuyor,parmaklarını emiyor şapur şupur elini çekince de kızıyor geri emmeye başlıyor erken değil mi ya el parmak emmek için?
Bir parmak emiyo baş oarmak işaret parmak hangısı denk gelırse
Anne sütü alan bebeklerde öyle oluyo canım ama 2. Aydan sonra zamanla azalacak:)

Kızlar, sol mememde sertlikler oluşmuş, lesitin içtim. Lahana aldım şimdi bakkaldan, onu mememe mi kapatacağım? Başka ne yapabilirim?
Meme ucun cok yara degilse emzirebiliyiyan bebegini yan tut emzir kanallar aciliyo koltuk altinda tut bebegini o sekilde emzir bende cok işe yaramisti

Anladim canım demek ki normal :) benim de aynı şekilde çünkü. Yapmasında değilim elbette çok şükür yapıyor olmasına seviniyorum da normal mi diye merak etmiştim:)
Normal canım Abiside 10 günde bir yapıyordu doktor anne sütü alıosa günde 10 kez yapması da, 10 günde 1 yapmasıda normal demişti.

Reactions: The
Sizler bunları bilip nasıl ikinci çocuğu yaptınız ya ben gerçekten bu kadarını tahmin etmemiştim
Banada arkadaşlarım şaşırıyor. Hepsi tek çocukta kaldılar, ikinci çocuğu istemediler, bu hayata bir kere geliyorum, çocuğa bakacak kimse yok falan filan. Evlat sevgisi olunca herşeyi unutuyorsun herhalde... Pandemi döneminde herkes kabuğuna çekildi, en yakınlarına ihtiyaç duydular maddi veya manevi, böyle bir dünyada kızım tek kalmasın, onada yoldaş olsun diye düşündüm. Zaten kızım aşırı baskı yapıyordu kardeş diye. Birde esiminde ailesi çok kalabalık, tüm kuzenlerinin kardeşleri vardı. Valla bir sürü etken bir araya geliyor işte böyle kuzum bı bakmışsın kalmışsın birde biz kızımda çok çektik yaa ne gaz sancılarıydi, ne güven problemleriydi, her aşıdan sonra 3 gün ateş, aman allahimmm o yüzden bundan daha sikintilisi olamazdı dedim ki gerçekten 2. Çocuklar çok kolay bakiliyormus

Canım lesitin fayda etmedi mi?
Dün 3 tane aldım canım lesitin, bir de soğuk lahana kapadım ve sağdım, bayağı daha iyi gibi şu anda.
Kızım hiç uyumuyor, ne gündüz ne gece son bir kaç gündür, derdi ne anlamadım, hep hareketli uykusunda, hareket ederek ıhhlayarak uyandırıyor kendisini. Dün gece ilk defa emzik verdim, başta sakinleşir gibi oldu ama şimdi yine sürekli hareket halinde, uyumuyor gece 150cc lik mama verdik yine uyumadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…