Gaz sancilarimdan aslında. Karnı ağrıyor dur onun canım kıyamam yaa bizimkide öyle kivraniyor sürekliDün 3 tane aldım canım lesitin, bir de soğuk lahana kapadım ve sağdım, bayağı daha iyi gibi şu anda.
Kızım hiç uyumuyor, ne gündüz ne gece son bir kaç gündür, derdi ne anlamadım, hep hareketli uykusunda, hareket ederek ıhhlayarak uyandırıyor kendisini. Dün gece ilk defa emzik verdim, başta sakinleşir gibi oldu ama şimdi yine sürekli hareket halinde, uyumuyorgece 150cc lik mama verdik yine uyumadı
Inan hamilelik boyunca hep eşimle bunu düşündük. Herşey sil baştan olcak diye ve olduda şuan diyoruz tek cocuk hiç çocukmuş yaSizler bunları bilip nasıl ikinci çocuğu yaptınız ya ben gerçekten bu kadarını tahmin etmemiştim
Maflor tek başına çok etkili zaten sanımKızlar maflor alsam nurse harveyle beraber kullanabilir miyim
Canım 8. Haftası 2. Atak dönemi aynı sıkıntı bizde de var aclıktan değil muhtemelen bı kac gune gececek 20 gun rahatz inşDün 3 tane aldım canım lesitin, bir de soğuk lahana kapadım ve sağdım, bayağı daha iyi gibi şu anda.
Kızım hiç uyumuyor, ne gündüz ne gece son bir kaç gündür, derdi ne anlamadım, hep hareketli uykusunda, hareket ederek ıhhlayarak uyandırıyor kendisini. Dün gece ilk defa emzik verdim, başta sakinleşir gibi oldu ama şimdi yine sürekli hareket halinde, uyumuyorgece 150cc lik mama verdik yine uyumadı
Canım 8. Haftası 2. Atak dönemi aynı sıkıntı bizde de var aclıktan değil muhtemelen bı kac gune gececek 20 gun rahatz inş
Maflorun iki çeşidi var yazıyor hangisiMaflor tek başına çok etkili zaten sanım
Ben oldum cnm 30 gunlukkenDogum sonrasi covid aşısi olan var mi aramizda ?
Benimki 47 gunlluk ayni cnmKızlar benim bebeğim 27 günlük. Hala nerdeyse her bezinde kaka oluyor, normal mi sizce? Yani bu ne zamanda günde bire falan düşecek?
Hangi marka emzik canım? Benim bebeğim kendi emziğini istemiyor artık ya
Kızlar benim bebeğim 27 günlük. Hala nerdeyse her bezinde kaka oluyor, normal mi sizce? Yani bu ne zamanda günde bire falan düşecek?
Aşı mı oldu canım? 37 bebekler için ateşli değil. Benim kızım genelde 37- 37.5 çıkar. 37.5 olunca üstünü hafifletiyorum serinliyor hemen.Ateşimiz 37 oldu 2 ay yeni doldu.tedirgin inşallah hasta olmayız
Aşı mı oldu canım? 37 bebekler için ateşli değil. Benim kızım genelde 37- 37.5 çıkar. 37.5 olunca üstünü hafifletiyorum y
Yok aşı olmadık haftasonu köye gitmiştik. Acaba hastamı ettik diye endiselendimAşı mı oldu canım? 37 bebekler için ateşli değil. Benim kızım genelde 37- 37.5 çıkar. 37.5 olunca üstünü hafifletiyorum serinliyor hemen.
Normal canım. 37.5dan sonrası hafif ateş oluyor. Üzerini az inceltirsin, baktın düşmüyor ona göre çaresine bakarsın.Yok aşı olmadık haftasonu köye gitmiştik. Acaba hastamı ettik diye endiselendim
Emzik tek çare gibi duruyorKizlar kizim memeden ayrilmiyo. Memede uyuyo memede ikiniyo memede guluyo. Memeden ayrilinca 5 dak sonra agliyo. Gazi da var ustten cikaramiyorum. Alttan da memede cikariyo. Emzik almiyo. Napcam cok yoruldum meme vermiyim diyorum yirtiyo kendini bas edemiyorum. Dun bi dusa giriyim dedim esime verip catliycakmis cocuk nerdeyse. Bana bi akilverin kizlar
Lateks eldiven miEmzik tek çare gibi duruyorarkadşımın bebeği de seninki gibiydi, emzik de emmiyordu. Lateks eldiven giyip parmağını emdiriyordu
Benimki de kısmen böyle. Gazi olsa da emmek istiyor çünkü memedeyken kolay çıkarıyor, emdikçe gazlaniyor . Resmen kısır döngüKizlar kizim memeden ayrilmiyo. Memede uyuyo memede ikiniyo memede guluyo. Memeden ayrilinca 5 dak sonra agliyo. Gazi da var ustten cikaramiyorum. Alttan da memede cikariyo. Emzik almiyo. Napcam cok yoruldum meme vermiyim diyorum yirtiyo kendini bas edemiyorum. Dun bi dusa giriyim dedim esime verip catliycakmis cocuk nerdeyse. Bana bi akilverin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?