2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gaz sancilarimdan aslında. Karnı ağrıyor dur onun canım kıyamam yaa bizimkide öyle kivraniyor sürekli

Canım 8. Haftası 2. Atak dönemi aynı sıkıntı bizde de var aclıktan değil muhtemelen bı kac gune gececek 20 gun rahatz inş

Eklentiler

• 795EBB1D-6A93-44C5-96EF-DA5EEEBB581F.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 93F64FD0-0D10-44AC-9134-7257C76EC958.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 51
Hangi marka emzik canım? Benim bebeğim kendi emziğini istemiyor artık ya

Avent kullanıyorum başkanda denemedim açıkcası. Fazla emme refleksi olan bi bebek benimki. Herhangi bir emziği de emer eminim
Kızlar benim bebeğim 27 günlük. Hala nerdeyse her bezinde kaka oluyor, normal mi sizce? Yani bu ne zamanda günde bire falan düşecek?

Benim oğlum da her bezine kaka yapıyordu, ywtmiyor gibi altını açtıpımda da yapıyordu 60. Günden sonra günde bikaç keze düştü direk. Kaka rengi de değişti, haedal sarısından daha kahverengine dönük oldu.

Reactions: The
Kizlar kizim memeden ayrilmiyo. Memede uyuyo memede ikiniyo memede guluyo. Memeden ayrilinca 5 dak sonra agliyo. Gazi da var ustten cikaramiyorum. Alttan da memede cikariyo. Emzik almiyo. Napcam cok yoruldum meme vermiyim diyorum yirtiyo kendini bas edemiyorum. Dun bi dusa giriyim dedim esime verip catliycakmis cocuk nerdeyse. Bana bi akilverin kizlar

Emzik tek çare gibi duruyor arkadşımın bebeği de seninki gibiydi, emzik de emmiyordu. Lateks eldiven giyip parmağını emdiriyordu

Emzik tek çare gibi duruyor arkadşımın bebeği de seninki gibiydi, emzik de emmiyordu. Lateks eldiven giyip parmağını emdiriyordu
Lateks eldiven mi direkt parmagimi veriyorum ama onu da sevmiyo. Aglarken cenemi emiyo meme istedigini anlatiyo. Gaz cikarirken kiyafetimi emiyo. Onceden boyle degildi sonradan cikti bu da

Benimki de kısmen böyle. Gazi olsa da emmek istiyor çünkü memedeyken kolay çıkarıyor, emdikçe gazlaniyor . Resmen kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…