2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Netten aspiratör sesi ac ben artık öyle çare buldum

Canım ben 2 gün 3 adet, daha sonraki 2 gün de 1 er adet içtim günde. Bir daha hiç tıkanıklık yaşamadım. Kendini uynadırma sorunu için yarım kundak yapıyor musun canım? Ben yarım kundak özellikli uyku tulumu kullanıyorum kendini uyandıramıyor. Benim son 10 gündür gündüz hiç uyumuyordu. Dalarsa da hemen geri uyanıyordu. Arada huysuzlaşıyorlar işte nedense. Ben de dün çok zorlandım sabaha karşı 4.30 da uyudu artık gözüm açık dalmaya başlamıştım.

Benimki de kısmen böyle. Gazi olsa da emmek istiyor çünkü memedeyken kolay çıkarıyor, emdikçe gazlaniyor . Resmen kısır döngü
Aynen cnm. Cozumu ne bu isin sonu ne olcak
Netten aspiratör sesi ac ben artık öyle çare buldum
Deniyim cnm. Farkli beyaz gurultuler denedm ise yaramadi bi de bunu deniyim saolasin

Reactions: The
Canım oyalayamıyor musunuz? Dönenceyle, oyun halısında falan oyalamaya çalışıyorum ben. Ya da müzik açıyorum el hareketleri yapıyorum. Yoksa kucak istiyor bizimki de. Bir de herhangi bir sebepten ağlıyorsa omzuma koyup evde gezdieiyorum poposuna vurarak. Canım hangi emziği denedin?

Reactions: The
Kızlar bebegim 32 gunluk ve dun geceden beri uyandiramiyorum emmesi icin emse bile 1 dakika sürmüyo dun gece uykusu vardir dedim orali olmadim ama sabahtan beride ayni sekilde tedirgin olmalimiyim ateşi falan yok

Kızlar bebegim 32 gunluk ve dun geceden beri uyandiramiyorum emmesi icin emse bile 1 dakika sürmüyo dun gece uykusu vardir dedim orali olmadim ama sabahtan beride ayni sekilde tedirgin olmalimiyim ateşi falan yok
Ben biraz tedirgin olurdum sanırım canım ya emmiyorsa bir de sorun olur mu ki

Oyun halısını ne zaman kullanmaya başladın canım? Ne zamandan sonra ilgilerini çekiyor

Oyalayamiyorum cnm. Donencemiz y0k da sarki fln soyluyorum maksimum 10 dak. Evde gezdiriyorum o da maks 10dak. Aglamaya basliyo hemen. Philips aventle bibs denedim cnm. Var mi baska onerin

Kızlar sizin bebeklerde akşam saatlerinde memeyle kavga ediyomu süt yok gibi
Evet ben yaşıyorum aynı sorunu.akşam saatlerinde hırslanıo resmen memeye .halbuki süt var sıkıyorum.1 haftadır yaşıyorum bu sorunu 1 aylık olduk daha önc gayet sakin emiyordu.ama sütüm az olduğu için mamayada başlamıştık.bir haftadır sütüm arttı tanzikli geliyor ara ara yavrum çekiyor hızlı hızlı yoruluyor çıkarıyor gerinalıyor.2 gün öncesine kadar boğazına kaçırıyordu.emzirme danışmanı tanzikli geldiği için ve henüz tolere edemio tanziği dedi.şuanda boğaza kaçırma geçti çok şükür ama hızlı çekio lukur lukur boğazdan yutkunma sesi geldiği anda.çıkarıo yorulup dinlenio geri alıo…birde diğer sorunumuz var işte senin dediğin hibi memeye hırslanıo tutamıo hibi davranışlar sergiliyor hırslı hırslı.

Bende bi emzirme bi mama yapıyorum.akşam saatleri doymuyor memeyle kavga ediyor.o yüzden akşam saatleri fazla cc veriyorum.gece hiç vermiyorum mama.sabah ilk saatlerde emiyor.öğlen başlıyorum mamaya.şuanda 35 günlüğüz kızlar halen 2 3 saatte bir uyandırıyormusunuz.ben artık kendibacıkıpmuyanıncaya kadar kaldırmıyorum.11 de emziriyorsam.kendi 3 yada 4 gibi uyanıyor.birde sabah ilk saatler 7 de uyanıyor

Biberon kullanıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…