Netten aspiratör sesi ac ben artık öyle çare buldumKizlar kizim memeden ayrilmiyo. Memede uyuyo memede ikiniyo memede guluyo. Memeden ayrilinca 5 dak sonra agliyo. Gazi da var ustten cikaramiyorum. Alttan da memede cikariyo. Emzik almiyo. Napcam cok yoruldum meme vermiyim diyorum yirtiyo kendini bas edemiyorum. Dun bi dusa giriyim dedim esime verip catliycakmis cocuk nerdeyse. Bana bi akilverin kizlar
Yo benim açken de hickiriyor. Altı ıslakken hickiriyor bence ya , her defasında ne zaman kaka yaptığini farketmezsem ve öyle kalırsa hickiriyor benimkiKızlar çocuk hıçkırıyosa tok anlamına mı geliyo
Canım ben 2 gün 3 adet, daha sonraki 2 gün de 1 er adet içtim günde. Bir daha hiç tıkanıklık yaşamadım. Kendini uynadırma sorunu için yarım kundak yapıyor musun canım? Ben yarım kundak özellikli uyku tulumu kullanıyorum kendini uyandıramıyor. Benim son 10 gündür gündüz hiç uyumuyordu. Dalarsa da hemen geri uyanıyordu. Arada huysuzlaşıyorlar işte nedense. Ben de dün çok zorlandım sabaha karşı 4.30 da uyudu artık gözüm açık dalmaya başlamıştım.Dün 3 tane aldım canım lesitin, bir de soğuk lahana kapadım ve sağdım, bayağı daha iyi gibi şu anda.
Kızım hiç uyumuyor, ne gündüz ne gece son bir kaç gündür, derdi ne anlamadım, hep hareketli uykusunda, hareket ederek ıhhlayarak uyandırıyor kendisini. Dün gece ilk defa emzik verdim, başta sakinleşir gibi oldu ama şimdi yine sürekli hareket halinde, uyumuyorgece 150cc lik mama verdik yine uyumadı
Aynen cnm. Cozumu ne bu isin sonu ne olcakBenimki de kısmen böyle. Gazi olsa da emmek istiyor çünkü memedeyken kolay çıkarıyor, emdikçe gazlaniyor . Resmen kısır döngü
Deniyim cnm. Farkli beyaz gurultuler denedm ise yaramadi bi de bunu deniyim saolasinNetten aspiratör sesi ac ben artık öyle çare buldum
Okadar çok ağladım ki. İnanamadım, insan görünümlü hayvan o adam.Gaziantepteki cani babanın 3 aylık bebeğini dövdüğü videoyu gördüm görmez olaydım ciğerim yandı
Canım oyalayamıyor musunuz? Dönenceyle, oyun halısında falan oyalamaya çalışıyorum ben. Ya da müzik açıyorum el hareketleri yapıyorum. Yoksa kucak istiyor bizimki de. Bir de herhangi bir sebepten ağlıyorsa omzuma koyup evde gezdieiyorum poposuna vurarak. Canım hangi emziği denedin?Kizlar kizim memeden ayrilmiyo. Memede uyuyo memede ikiniyo memede guluyo. Memeden ayrilinca 5 dak sonra agliyo. Gazi da var ustten cikaramiyorum. Alttan da memede cikariyo. Emzik almiyo. Napcam cok yoruldum meme vermiyim diyorum yirtiyo kendini bas edemiyorum. Dun bi dusa giriyim dedim esime verip catliycakmis cocuk nerdeyse. Bana bi akilverin kizlar
Ben biraz tedirgin olurdum sanırım canım yaKızlar bebegim 32 gunluk ve dun geceden beri uyandiramiyorum emmesi icin emse bile 1 dakika sürmüyo dun gece uykusu vardir dedim orali olmadim ama sabahtan beride ayni sekilde tedirgin olmalimiyim ateşi falan yok
Oyun halısını ne zaman kullanmaya başladın canım? Ne zamandan sonra ilgilerini çekiyorCanım oyalayamıyor musunuz? Dönenceyle, oyun halısında falan oyalamaya çalışıyorum ben. Ya da müzik açıyorum el hareketleri yapıyorum. Yoksa kucak istiyor bizimki de. Bir de herhangi bir sebepten ağlıyorsa omzuma koyup evde gezdieiyorum poposuna vurarak. Canım hangi emziği denedin?
Aynen bizimki de öyle hatta doymadı diye mama verdim yine ağladı hep bu saatlerde huysuz oluyoKızlar sizin bebeklerde akşam saatlerinde memeyle kavga ediyomu süt yok gibi
Oyalayamiyorum cnm. Donencemiz y0k da sarki fln soyluyorum maksimum 10 dak. Evde gezdiriyorum o da maks 10dak. Aglamaya basliyo hemen. Philips aventle bibs denedim cnm. Var mi baska onerinCanım oyalayamıyor musunuz? Dönenceyle, oyun halısında falan oyalamaya çalışıyorum ben. Ya da müzik açıyorum el hareketleri yapıyorum. Yoksa kucak istiyor bizimki de. Bir de herhangi bir sebepten ağlıyorsa omzuma koyup evde gezdieiyorum poposuna vurarak. Canım hangi emziği denedin?
Allah kahretsin onu . Rabbim böylelerine evlat nasip etmesin insAllahGaziantepteki cani babanın 3 aylık bebeğini dövdüğü videoyu gördüm görmez olaydım ciğerim yandı
Bizimki chicconun bide onu dene istersen canımOyalayamiyorum cnm. Donencemiz y0k da sarki fln soyluyorum maksimum 10 dak. Evde gezdiriyorum o da maks 10dak. Aglamaya basliyo hemen. Philips aventle bibs denedim cnm. Var mi baska onerin
Evet ben yaşıyorum aynı sorunu.akşam saatlerinde hırslanıo resmen memeye .halbuki süt var sıkıyorum.1 haftadır yaşıyorum bu sorunu 1 aylık olduk daha önc gayet sakin emiyordu.ama sütüm az olduğu için mamayada başlamıştık.bir haftadır sütüm arttı tanzikli geliyor ara ara yavrum çekiyor hızlı hızlı yoruluyor çıkarıyor gerinalıyor.2 gün öncesine kadar boğazına kaçırıyordu.emzirme danışmanı tanzikli geldiği için ve henüz tolere edemio tanziği dedi.şuanda boğaza kaçırma geçti çok şükür ama hızlı çekio lukur lukur boğazdan yutkunma sesi geldiği anda.çıkarıo yorulup dinlenio geri alıo…birde diğer sorunumuz var işte senin dediğin hibi memeye hırslanıo tutamıo hibi davranışlar sergiliyor hırslı hırslı.Kızlar sizin bebeklerde akşam saatlerinde memeyle kavga ediyomu süt yok gibi
Ben bu duaları açtığımda rahat uyuyorAynen cnm. Cozumu ne bu isin sonu ne olcak
Deniyim cnm. Farkli beyaz gurultuler denedm ise yaramadi bi de bunu deniyim saolasin
Bende bi emzirme bi mama yapıyorum.akşam saatleri doymuyor memeyle kavga ediyor.o yüzden akşam saatleri fazla cc veriyorum.gece hiç vermiyorum mama.sabah ilk saatlerde emiyor.öğlen başlıyorum mamaya.şuanda 35 günlüğüz kızlar halen 2 3 saatte bir uyandırıyormusunuz.ben artık kendibacıkıpmuyanıncaya kadar kaldırmıyorum.11 de emziriyorsam.kendi 3 yada 4 gibi uyanıyor.birde sabah ilk saatler 7 de uyanıyorBız takmıyrz canım 1 haftalıkken cıkardk
Ya etrafımda hep kılolu bebek olunca tribe girdim
Evt cnm doktorumuz öyle demişti atamadıkları balgamlar kakayla atılıyo
Evt cnm önceliğim tabıki saglıklı olması
Ama bi emmede meme diğerinde mama ile beslıyrm rabbım yanlıstan korusun saglıcakla buyutmeyi nasıp rtsin inşaAllah
Biberon kullanıyormusunuzBende bi emzirme bi mama yapıyorum.akşam saatleri doymuyor memeyle kavga ediyor.o yüzden akşam saatleri fazla cc veriyorum.gece hiç vermiyorum mama.sabah ilk saatlerde emiyor.öğlen başlıyorum mamaya.şuanda 35 günlüğüz kızlar halen 2 3 saatte bir uyandırıyormusunuz.ben artık kendibacıkıpmuyanıncaya kadar kaldırmıyorum.11 de emziriyorsam.kendi 3 yada 4 gibi uyanıyor.birde sabah ilk saatler 7 de uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?