2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Banada uyku dinlenmek ve dereotu süt yapıyor

Yarım kundaklı uyku tulumu nasıl oluyor canım? Resmini çekip atabilir misin? Ben de uyku tulumu giydiriyorum, ama yarım kundaklı değil

Lateks eldiven mi direkt parmagimi veriyorum ama onu da sevmiyo. Aglarken cenemi emiyo meme istedigini anlatiyo. Gaz cikarirken kiyafetimi emiyo. Onceden boyle degildi sonradan cikti bu da
Evet hep bi emme halinde bizimki de
Kızlar çocuk hıçkırıyosa tok anlamına mı geliyo
Bana doktorum hickiriyorsa tok dedi. Ama ben kustugunda sanirim geri kacarsa hickirdigini farkediyorum. Doktora soyledim ama tok anlamina geliuo dedi
Kızlar sizin bebeklerde akşam saatlerinde memeyle kavga ediyomu süt yok gibi
Evet tokatliyor resmen
Kızlar bebegim 32 gunluk ve dun geceden beri uyandiramiyorum emmesi icin emse bile 1 dakika sürmüyo dun gece uykusu vardir dedim orali olmadim ama sabahtan beride ayni sekilde tedirgin olmalimiyim ateşi falan yok
Canim acliktan olabilir bir sekilde uyandir normal bir durum olmayabilir. Acliktan kan sekeri dusmustur yari baygin haldedir belki
Merhaba mamayi kac cc veriyorsunuz

Aynen cnm. Cozumu ne bu isin sonu ne olcak

Deniyim cnm. Farkli beyaz gurultuler denedm ise yaramadi bi de bunu deniyim saolasin
Beyaz gürültüyü bende yazmıştım burada, bizimkide çok güzel uyuyordu o seste 40 insan sonra huyu degisti. Elektrik süpürgesi bile uyutmuyor artık...

Düne kadar 30 cc akşam üzeri 60 cc veriyordum her emzirme sonrası. doktor 10 gün öncesi kilomuza göre günlük 45 gram almış gözüküyor mamayiı azalt dedi.bu arada bu hafta sutüm artti.bugun toplamda 120 cc verdim .aksam en son 8 de verdim geceleri emziriyorum hic vermiyorum

Arkadaslar merhaba ben yeni dogum yaptim kizimin emme refleksi cok guzel masallah ama bi sorun var kapi carpmasinda herhagi yuksek seste moro refleksi yok gibi bide parmagimi avucuna tutuyorum siki siki tutmuyo yakalama refleksinde de biseyler var giibi cok endiseliyim bebekleriniz ilk dogdugunda nasildi bana yardim edin lutfen

Eğer biberonla veriyosan bence geceleri versen daha iyi en azından uykuluyken karanlıkta anlamayabilir ama diğer türlü zamanla meme reddi olabilir

Yeni derken kaç günlük

Kaç günlük canım bebeğin ? Benim kızım 15-20 gün derin derin uyurdu. Yanında top patlasa uyanmazdı mesela. 1 aydan sonra seslere bakmaya, kafayı çevirmeye ya da parmağımı sıkmaya, kendi avucunu sıkmaya başladı. Küçük olduğu için olabilir. Takipte kal bakalım , gelişme olmazsa ona göre yol izlersin.

Gaziantepteki cani babanın 3 aylık bebeğini dövdüğü videoyu gördüm görmez olaydım ciğerim yandı
Off of denk geldim izledim, izlemez olsaydım. O bebeğin sesi içimi yaktı kavurdu valla. Ağlayacağım diye yemek yandı ocakta. Hâlâ gözümün önünden, kulağımdan gitmiyor sesi. Durup durup içimi çekiyorum. Az önce burnunu temizledim kızımın, ağladı. İçim gitti benim. İnsanlar evladına nasıl bunu yapıyor anlamıyorum gerçekten. Keşke böyle insanlar çocuk sahibi olamasa.

Reactions: The
Geceleri özellikle mi vermiyorsun arkadaşım? Ben gece yatmadan önce mama veriyorum doktorum tavsiyeyle, ama birisi gece mama verme, süt ver dedi, gece sütü iyi olur dedi. Ben napıcağımı şaşırdım.

Kizim sadece 3 gunluk netten bakinca cok korktum gotursemmi diye dusundum su yaziniz beni cok rahatlatti cokkk tesekkur ederim

Geceleri özellikle mi vermiyorsun arkadaşım? Ben gece yatmadan önce mama veriyorum doktorum tavsiyeyle, ama birisi gece mama verme, süt ver dedi, gece sütü iyi olur dedi. Ben napıcağımı şaşırdım.
Benim bebeğim gece doyuyor anlıyorum.altını açıyorum temizliyorum sonra emziriyorum 15 dakika uyuyor.gece sütüm yetiyor diye düşünüyorum.ben mamayı en son akşam uykusuna geçerken 8 9 gibi veriyorum ertesi gün öğlen 1 e kadarda vermiyorum nama emziriyorum.benim bebeğim öğleden sonra doymuyor akşam üzeri 5 6 gibi memeye hırslsnıyor.bunun nedenini bulamadım halen ya süt yetmiyor ya bunu huy edindi.emzirme danışmanı bu emen bi bebek mamayı kes yavaş yavaş dedi kızdı bana sen beynine yerleştirmişsin akşam üstü sütüm yetmiyor diye yetmez tabi dedi.benim sorunumda akşam üzeri kavga ediyor memeyle

Doymadığını anlasam huzursuz olsa açlığı belli etse gece veririm belki bende.ama gayet iyi emiyor rahat gece 12 de emziriyorum uyuyor.3 buçuk gibi trkrsr kalkıyoruz.birde sabsh 7 de sonra 9 gibi tekrar emziriyorum uyuyor şimdi 12 de tekrar emziriyorum.mamayı akşam üzerine yakın saatlerde veriyorum birde dediğim gibi en son 8 gibi.tabi bu süreçtede tutuyorum memeye sürekli.10 gün öncesine kadar mamayı daha sık veriyordum.10 gündür sütüm daha iyi geliyor azalttım.ki doymsyan bi bebekti 4130 doğdu başlarda yetmedi süt mamaya o yüzden başladık

Eğer biberonla veriyosan bence geceleri versen daha iyi en azından uykuluyken karanlıkta anlamayabilir ama diğer türlü zamanla meme reddi olabilir
Evet ondan korkuyorum.arada şırıngsyla veriyorum skşam üzeri mamayı.ah yetse sütüm tamamen kesicem mamayı emzirme danışmanı azaltarak tamamen kesmemi önerdi mamayı.

Canım ne zamandır bebeğin memeyle kavga ediyor böyle ? Benim kızım da ilk atak haftasında 5 haftalık gibi böyle memeyle kavga ediyordu sürekli aynı saatlerde. Memeyi çekiştirip ağlıyordu, hırsla tekrar tutuyordu. Sonradan bıraktı bu huyunu. Hala bazen yapıyor ama çok nadir. Kilo alımı nasıl şuan ve kaç günlük bebeğin ?

Kizim sadece 3 gunluk netten bakinca cok korktum gotursemmi diye dusundum su yaziniz beni cok rahatlatti cokkk tesekkur ederim
Daha minicik canım, doğduğunun bile farkında değildir o koala gibi sürekli uyur, sık sık besle yeter maşallah, hayırlı olsun canım, rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…