- 15 Ocak 2020
- 282
- 247
- 33
- 42
Banada uyku dinlenmek ve dereotu süt yapıyorValla benimde iştahım kapandı sanki ya, eskisi gibi yiyemiyorum nedense
Canım her gün bir bardak humana kimyonlu rezene içiyorum. Bazen yoğurt yulaf yiyorum tarçınla beraber. Birde hergün tutku bisküvi yiyorumama ne zaman tavuk yada et yesem akşam yemeğinde ertesi sabaha göğüslerim sertleşip süt doluyor resmen. Protein almak sütü çok artırıyor kesinlikle, ve güzel bir uyku.
İnşallah güzel kilo almıştır canım benim. Benim kızım ilk ay 1100 gr bu ayda 800 gr almış mesela.
Yarım kundaklı uyku tulumu nasıl oluyor canım? Resmini çekip atabilir misin? Ben de uyku tulumu giydiriyorum, ama yarım kundaklı değilCanım ben 2 gün 3 adet, daha sonraki 2 gün de 1 er adet içtim günde. Bir daha hiç tıkanıklık yaşamadım. Kendini uynadırma sorunu için yarım kundak yapıyor musun canım? Ben yarım kundak özellikli uyku tulumu kullanıyorum kendini uyandıramıyor. Benim son 10 gündür gündüz hiç uyumuyordu. Dalarsa da hemen geri uyanıyordu. Arada huysuzlaşıyorlar işte nedense. Ben de dün çok zorlandım sabaha karşı 4.30 da uyudu artık gözüm açık dalmaya başlamıştım.
Evet hep bi emme halinde bizimki deLateks eldiven midirekt parmagimi veriyorum ama onu da sevmiyo. Aglarken cenemi emiyo meme istedigini anlatiyo. Gaz cikarirken kiyafetimi emiyo. Onceden boyle degildi sonradan cikti bu da
Bana doktorum hickiriyorsa tok dedi. Ama ben kustugunda sanirim geri kacarsa hickirdigini farkediyorum. Doktora soyledim ama tok anlamina geliuo dediKızlar çocuk hıçkırıyosa tok anlamına mı geliyo
Evet tokatliyor resmenKızlar sizin bebeklerde akşam saatlerinde memeyle kavga ediyomu süt yok gibi
Canim acliktan olabilir bir sekilde uyandir normal bir durum olmayabilir. Acliktan kan sekeri dusmustur yari baygin haldedir belkiKızlar bebegim 32 gunluk ve dun geceden beri uyandiramiyorum emmesi icin emse bile 1 dakika sürmüyo dun gece uykusu vardir dedim orali olmadim ama sabahtan beride ayni sekilde tedirgin olmalimiyim ateşi falan yok
Merhaba mamayi kac cc veriyorsunuzBende bi emzirme bi mama yapıyorum.akşam saatleri doymuyor memeyle kavga ediyor.o yüzden akşam saatleri fazla cc veriyorum.gece hiç vermiyorum mama.sabah ilk saatlerde emiyor.öğlen başlıyorum mamaya.şuanda 35 günlüğüz kızlar halen 2 3 saatte bir uyandırıyormusunuz.ben artık kendibacıkıpmuyanıncaya kadar kaldırmıyorum.11 de emziriyorsam.kendi 3 yada 4 gibi uyanıyor.birde sabah ilk saatler 7 de uyanıyor
Midesinin büyüdüğü anlamına geliyor. Midesi genişliyor yani gelisimi iyi demek ..Kızlar çocuk hıçkırıyosa tok anlamına mı geliyo
Beyaz gürültüyü bende yazmıştım burada, bizimkide çok güzel uyuyordu o seste 40 insan sonra huyu degisti. Elektrik süpürgesi bile uyutmuyor artık...Aynen cnm. Cozumu ne bu isin sonu ne olcak
Deniyim cnm. Farkli beyaz gurultuler denedm ise yaramadi bi de bunu deniyim saolasin
Evet hep bi emme halinde bizimki de
Bana doktorum hickiriyorsa tok dedi. Ama ben kustugunda sanirim geri kacarsa hickirdigini farkediyorum. Doktora soyledim ama tok anlamina geliuo dedi
Evet tokatliyor resmen
Canim acliktan olabilir bir sekilde uyandir normal bir durum olmayabilir. Acliktan kan sekeri dusmustur yari baygin haldedir belki
Merhaba mamayi kac cc veriyorsunuz
Eğer biberonla veriyosan bence geceleri versen daha iyi en azından uykuluyken karanlıkta anlamayabilir ama diğer türlü zamanla meme reddi olabilirDüne kadar 30 cc akşam üzeri 60 cc veriyordum her emzirme sonrası. doktor 10 gün öncesi kilomuza göre günlük 45 gram almış gözüküyor mamayiı azalt dedi.bu arada bu hafta sutüm artti.bugun toplamda 120 cc verdim .aksam en son 8 de verdim geceleri emziriyorum hic vermiyorum
Yeni derken kaç günlükArkadaslar merhaba ben yeni dogum yaptim kizimin emme refleksi cok guzel masallah ama bi sorun var kapi carpmasinda herhagi yuksek seste moro refleksi yok gibi bide parmagimi avucuna tutuyorum siki siki tutmuyo yakalama refleksinde de biseyler var giibi cok endiseliyim bebekleriniz ilk dogdugunda nasildi bana yardim edin lutfen
Kaç günlük canım bebeğin ? Benim kızım 15-20 gün derin derin uyurdu. Yanında top patlasa uyanmazdı mesela. 1 aydan sonra seslere bakmaya, kafayı çevirmeye ya da parmağımı sıkmaya, kendi avucunu sıkmaya başladı. Küçük olduğu için olabilir. Takipte kal bakalım , gelişme olmazsa ona göre yol izlersin.Arkadaslar merhaba ben yeni dogum yaptim kizimin emme refleksi cok guzel masallah ama bi sorun var kapi carpmasinda herhagi yuksek seste moro refleksi yok gibi bide parmagimi avucuna tutuyorum siki siki tutmuyo yakalama refleksinde de biseyler var giibi cok endiseliyim bebekleriniz ilk dogdugunda nasildi bana yardim edin lutfen
Off of denk geldim izledim, izlemez olsaydım. O bebeğin sesi içimi yaktı kavurdu valla. Ağlayacağım diye yemek yandı ocakta. Hâlâ gözümün önünden, kulağımdan gitmiyor sesi. Durup durup içimi çekiyorum. Az önce burnunu temizledim kızımın, ağladı. İçim gitti benim. İnsanlar evladına nasıl bunu yapıyor anlamıyorum gerçekten. Keşke böyle insanlar çocuk sahibi olamasa.Gaziantepteki cani babanın 3 aylık bebeğini dövdüğü videoyu gördüm görmez olaydım ciğerim yandı
Geceleri özellikle mi vermiyorsun arkadaşım? Ben gece yatmadan önce mama veriyorum doktorum tavsiyeyle, ama birisi gece mama verme, süt ver dedi, gece sütü iyi olur dedi. Ben napıcağımı şaşırdım.Düne kadar 30 cc akşam üzeri 60 cc veriyordum her emzirme sonrası. doktor 10 gün öncesi kilomuza göre günlük 45 gram almış gözüküyor mamayiı azalt dedi.bu arada bu hafta sutüm artti.bugun toplamda 120 cc verdim .aksam en son 8 de verdim geceleri emziriyorum hic vermiyorum
Kizim sadece 3 gunluk netten bakinca cok korktum gotursemmi diye dusundum su yaziniz beni cok rahatlatti cokkk tesekkur ederimKaç günlük canım bebeğin ? Benim kızım 15-20 gün derin derin uyurdu. Yanında top patlasa uyanmazdı mesela. 1 aydan sonra seslere bakmaya, kafayı çevirmeye ya da parmağımı sıkmaya, kendi avucunu sıkmaya başladı. Küçük olduğu için olabilir. Takipte kal bakalım , gelişme olmazsa ona göre yol izlersin.
Benim bebeğim gece doyuyor anlıyorum.altını açıyorum temizliyorum sonra emziriyorum 15 dakika uyuyor.gece sütüm yetiyor diye düşünüyorum.ben mamayı en son akşam uykusuna geçerken 8 9 gibi veriyorum ertesi gün öğlen 1 e kadarda vermiyorum nama emziriyorum.benim bebeğim öğleden sonra doymuyor akşam üzeri 5 6 gibi memeye hırslsnıyor.bunun nedenini bulamadım halen ya süt yetmiyor ya bunu huy edindi.emzirme danışmanı bu emen bi bebek mamayı kes yavaş yavaş dedi kızdı bana sen beynine yerleştirmişsin akşam üstü sütüm yetmiyor diye yetmez tabi dedi.benim sorunumda akşam üzeri kavga ediyor memeyleGeceleri özellikle mi vermiyorsun arkadaşım? Ben gece yatmadan önce mama veriyorum doktorum tavsiyeyle, ama birisi gece mama verme, süt ver dedi, gece sütü iyi olur dedi. Ben napıcağımı şaşırdım.
Doymadığını anlasam huzursuz olsa açlığı belli etse gece veririm belki bende.ama gayet iyi emiyor rahat gece 12 de emziriyorum uyuyor.3 buçuk gibi trkrsr kalkıyoruz.birde sabsh 7 de sonra 9 gibi tekrar emziriyorum uyuyor şimdi 12 de tekrar emziriyorum.mamayı akşam üzerine yakın saatlerde veriyorum birde dediğim gibi en son 8 gibi.tabi bu süreçtede tutuyorum memeye sürekli.10 gün öncesine kadar mamayı daha sık veriyordum.10 gündür sütüm daha iyi geliyor azalttım.ki doymsyan bi bebekti 4130 doğdu başlarda yetmedi süt mamaya o yüzden başladıkBenim bebeğim gece doyuyor anlıyorum.altını açıyorum temizliyorum sonra emziriyorum 15 dakika uyuyor.gece sütüm yetiyor diye düşünüyorum.ben mamayı en son akşam uykusuna geçerken 8 9 gibi veriyorum ertesi gün öğlen 1 e kadarda vermiyorum nama emziriyorum.benim bebeğim öğleden sonra doymuyor akşam üzeri 5 6 gibi memeye hırslsnıyor.bunun nedenini bulamadım halen ya süt yetmiyor ya bunu huy edindi.emzirme danışmanı bu emen bi bebek mamayı kes yavaş yavaş dedi kızdı bana sen beynine yerleştirmişsin akşam üstü sütüm yetmiyor diye yetmez tabi dedi.benim sorunumda akşam üzeri kavga ediyor memeyle
Evet ondan korkuyorum.arada şırıngsyla veriyorum skşam üzeri mamayı.ah yetse sütüm tamamen kesicem mamayı emzirme danışmanı azaltarak tamamen kesmemi önerdi mamayı.Eğer biberonla veriyosan bence geceleri versen daha iyi en azından uykuluyken karanlıkta anlamayabilir ama diğer türlü zamanla meme reddi olabilir
Bizimki chicconun bide onu dene istersen canım
Tesekkurler kizlarBen bu duaları açtığımda rahat uyuyor
Canım ne zamandır bebeğin memeyle kavga ediyor böyle ? Benim kızım da ilk atak haftasında 5 haftalık gibi böyle memeyle kavga ediyordu sürekli aynı saatlerde. Memeyi çekiştirip ağlıyordu, hırsla tekrar tutuyordu. Sonradan bıraktı bu huyunu. Hala bazen yapıyor ama çok nadir. Kilo alımı nasıl şuan ve kaç günlük bebeğin ?Benim bebeğim gece doyuyor anlıyorum.altını açıyorum temizliyorum sonra emziriyorum 15 dakika uyuyor.gece sütüm yetiyor diye düşünüyorum.ben mamayı en son akşam uykusuna geçerken 8 9 gibi veriyorum ertesi gün öğlen 1 e kadarda vermiyorum nama emziriyorum.benim bebeğim öğleden sonra doymuyor akşam üzeri 5 6 gibi memeye hırslsnıyor.bunun nedenini bulamadım halen ya süt yetmiyor ya bunu huy edindi.emzirme danışmanı bu emen bi bebek mamayı kes yavaş yavaş dedi kızdı bana sen beynine yerleştirmişsin akşam üstü sütüm yetmiyor diye yetmez tabi dedi.benim sorunumda akşam üzeri kavga ediyor memeyle
Daha minicik canım, doğduğunun bile farkında değildir oKizim sadece 3 gunluk netten bakinca cok korktum gotursemmi diye dusundum su yaziniz beni cok rahatlatti cokkk tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?