Aynen cok uyuyoDaha minicik canım, doğduğunun bile farkında değildir okoala gibi sürekli uyur, sık sık besle yeter maşallah, hayırlı olsun canım, rica ederim
Geçen ay öyleydi. Ya sütun çok tazyiklidir oda çok gelmesine sinirleniyor dur veya sütun az geliyordur sinirleniyor dur veya gazi vardır... Bunu en iyi sen anlarsın aslında...benimki tazyikliydi ve gazida vardı. Baktım memede huzursuz gazını çıkarıyorum sonra yine devam ediyorum. Tazyikliysede önlük takıyorum iki emiyor çekiyorum hemen önlüğü kullanıyorum üstüne süt akmasın diye...Kızlar sizin bebeklerde akşam saatlerinde memeyle kavga ediyomu süt yok gibi
Bir sağlık ocağına götur istersen... Bizede yaz olur mu sonucu..Kızlar bebegim 32 gunluk ve dun geceden beri uyandiramiyorum emmesi icin emse bile 1 dakika sürmüyo dun gece uykusu vardir dedim orali olmadim ama sabahtan beride ayni sekilde tedirgin olmalimiyim ateşi falan yok
Hangi emzirme danışmanıyla görüştün? Ben de birisi işe çalışmak istiyorum ama kişiye karar veremedimBenim bebeğim gece doyuyor anlıyorum.altını açıyorum temizliyorum sonra emziriyorum 15 dakika uyuyor.gece sütüm yetiyor diye düşünüyorum.ben mamayı en son akşam uykusuna geçerken 8 9 gibi veriyorum ertesi gün öğlen 1 e kadarda vermiyorum nama emziriyorum.benim bebeğim öğleden sonra doymuyor akşam üzeri 5 6 gibi memeye hırslsnıyor.bunun nedenini bulamadım halen ya süt yetmiyor ya bunu huy edindi.emzirme danışmanı bu emen bi bebek mamayı kes yavaş yavaş dedi kızdı bana sen beynine yerleştirmişsin akşam üstü sütüm yetmiyor diye yetmez tabi dedi.benim sorunumda akşam üzeri kavga ediyor memeyle
Benim sütüm az mı acaba ya, benim kızım da bazen savaşıyor mememleGeçen ay öyleydi. Ya sütun çok tazyiklidir oda çok gelmesine sinirleniyor dur veya sütun az geliyordur sinirleniyor dur veya gazi vardır... Bunu en iyi sen anlarsın aslında...benimki tazyikliydi ve gazida vardı. Baktım memede huzursuz gazını çıkarıyorum sonra yine devam ediyorum. Tazyikliysede önlük takıyorum iki emiyor çekiyorum hemen önlüğü kullanıyorum üstüne süt akmasın diye...
Bir sağlık ocağına götur istersen... Bizede yaz olur mu sonucu..
Bende aynı durumdayım bütün gün memede yara oldu yüne artık canımdan can alıyor ne zaman keyif alcaz emzirmeden yaBenim sütüm az mı acaba ya, benim kızım da bazen savaşıyor mememle
Emzirmenin bu kadar dertli zor olacağını hiç düşünmemiştim, çok üzülüyorum
Telefonu elime alamıyorum her yerde o haber karşıma cikiyo icerdede onu öyle döverler insAllahOkadar çok ağladım ki. İnanamadım, insan görünümlü hayvan o adam.
Kac gunluk canimArkadaslar merhaba ben yeni dogum yaptim kizimin emme refleksi cok guzel masallah ama bi sorun var kapi carpmasinda herhagi yuksek seste moro refleksi yok gibi bide parmagimi avucuna tutuyorum siki siki tutmuyo yakalama refleksinde de biseyler var giibi cok endiseliyim bebekleriniz ilk dogdugunda nasildi bana yardim edin lutfen
4 gunluk daha minicikKac gunluk canim
Kiyamam allah bagislasin. Ortam cok sesliyse belki yapmayabilir. Seste kendini guvende hissediyorlarmis.4 gunluk daha minicik
Bugun net bir sekilde scradigini gordum annem bezini degistirecekti bide sese tepki olarak gozlerini kirpistiriyor opucuk sesi yaptigimizda uyurken de babam seviyodu onda bi kac kere atildi yakalama refleksine de hastanede bakilmamismidirKiyamam allah bagislasin. Ortam cok sesliyse belki yapmayabilir. Seste kendini guvende hissediyorlarmis.
Sessiz bir ortamda deneyin kapi acma vs gibi.
Birde isitme testinde belli olur. Bazen dogum esnasinda bebeklerin kulaklarina su kaciyormus oyle birsey vardir. Doktorunuza danistiniz mi. Moro refleksi icin kollari ve ellerinin acikta olmasi gerekiyor kundaktayken de yapmaz
Gogsunde kafasini koymus uyurken tam uykuya dalma esnasinda asagi dogru indirmeyi denedin mi canim ?Bugun net bir sekilde scradigini gordum annem bezini degistirecekti bide sese tepki olarak gozlerini kirpistiriyor opucuk sesi yaptigimizda uyurken de babam seviyodu onda bi kac kere atildi yakalama refleksine de hastanede bakilmamismidir
merhabalar bende bu üründen satin aldim nasil kullaniliyor acaba haftaya bugun dògumum var inşAllah hastaneye koydum cantama ama kullanilisi bilemedim 2şer 2şer mi icilecek?Burda bikaç arkadaş süt artırıcı Solgar Brewer's Yeast with Vitamin B12 takviyesinden bahsetmişti. İnternette 250 lira eczanede 150 civarı. 2 gün kullandım inanılmazzz etki etti bnde. Resmen sütüm iki katına çıktı. Allah razı olsun sizlerden.
Ben henüz cesaret edemedimKızlar alakasız olacak ama bu zamanlarda kafama taktığım bi konu var ve sorabileceğim en yakın zamanda yaşamız insanlarda burda40 çıkan normal doğum yapan arkadaşlar ilişkiye girdiniz mi ? Ben çok takıyorum ya acırsa ya bişey olursa diye şimididen strese girdim, öncesinde 40 gün anasıl geçcek diye düşünüyordum şimdi ne çabuk geçti diyorum
Tam uykuya dalma esnasinda yapmadim bi kere uyanikken yaptim o refleksi gerceklestirmemisti ama doktor kontrolunden gecti hatta kalpte delik var dediler kardiyolojiye goturduk cok sukur bise cikmadi genel muayenede oyle bi sorun olsa farketmezlermiydiGogsunde kafasini koymus uyurken tam uykuya dalma esnasinda asagi dogru indirmeyi denedin mi canim ?
Canım ne durumdasınız aklim siz de kaldı. Nasıl kuzucukKızlar bebegim 32 gunluk ve dun geceden beri uyandiramiyorum emmesi icin emse bile 1 dakika sürmüyo dun gece uykusu vardir dedim orali olmadim ama sabahtan beride ayni sekilde tedirgin olmalimiyim ateşi falan yok
Canım seninle aslında günlerimiz aynı, bebeklerimiz aynı gün doğmadı ama günü aynıydı. İnan senin söylediğin şeyi söylemek için girdim. Asla uyumuyor, kucak dışında durmuyor. Atak haftasinda diyip kendimi avutmak istiyorum, çünkü bu şekilde ne yapacağım bilmiyorum. Asıl şu an çocuğa bakacak birileri lazım gerçekten, yemek bile hazırlayamiyorum ki kendimeKızlar 3 gündür bebeğim resmen bana yapıştı, tuvalete bile zor gidiyorumSürekli kucakta, sürekli emmek istiyor, yerine yatırmak istersem anında uyanıyor. Bir de emmesi bitince meme ucunu ısırıp çekmeye başladı, canımdan can götürüyor resmen.
Atak haftasında olabilir mi acaba, 40 haftaya göre hesaplanıyormuş ya benimki de neredeyse 2 hafta geç doğdu, aklıma bir o geldi. Annemler varken de kedi yavrusu gibiydi, asıl şimdi annemler gelse olurmuş gerçekten
Canim tam olarak ne yapiyirlar muayenede bilmiyorum. Evet annelik herseyden suphe ediyoruz sen icini ferah tut daha cok minik. Bir problem yoktur. Doktoruna soyle onun yorumuna gore davranirsinTam uykuya dalma esnasinda yapmadim bi kere uyanikken yaptim o refleksi gerceklestirmemisti ama doktor kontrolunden gecti hatta kalpte delik var dediler kardiyolojiye goturduk cok sukur bise cikmadi genel muayenede oyle bi sorun olsa farketmezlermiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?