2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canim tam olarak ne yapiyirlar muayenede bilmiyorum. Evet annelik herseyden suphe ediyoruz sen icini ferah tut daha cok minik. Bir problem yoktur. Doktoruna soyle onun yorumuna gore davranirsin
Bebegim sicriyor ama bunu morro seklinde mi yapti anlamadim ama annem bezini degistirecegi zaman dalmisti onda morro yapti eline parmagimi verince tutuyor ancak kisa sureli ve zayif tutuyor sanki yani elimde olmadan agliyorum surekli ama acikma emme cok iyi onlarda hic sorun yok acikinca aglayip emiyor ve yanagina dokununca araniyor bu konuda yardim edebilecek varsa yazsin yukarda bi arkadas 20 gune kadar deliksiz uyudu daha sonra tepkileri gelisti demisti rahatlamistim.bide kizim ses duyunca gozlerini kirpistiriyor

Kızlar madacassol krem sayesinde göğüs ucum o kadar rahatladiki size anlatamam bebeğimi emzirebildim . Keşke daha önce doktora deşeymişim üstümden kocaman bir yuk kalktı sagmaktan gına gelmisti artik
Canım merhaba, benim de göğüs ucum yara oldu ne kullandıysam geçmiyor sen hala memnun musun yaran düzeldi mi ??

Ya canım kesinlikle yardıma gelecek olan şimdi gelmeliymiş, bugün ancak akşama doğru koltuğa bırakabildim de yemeği yapabildim. Sling almıştım onu deneyeyim dedim ama çok sevmedi benim de belimi ağrıttı çıkardım o yüzden. Annemi çok özlüyorum, ne istesem önüme getirilen günler ne güzelmiş meğerse

Bir arkadaşım da bu durum ilk 3 ay sürüyor dedi, inşallah öyle olmaz yoksa bu gidişle belim sakatlanacak

Reactions: The
merhabalar bende bu üründen satin aldim nasil kullaniliyor acaba haftaya bugun dògumum var inşAllah hastaneye koydum cantama ama kullanilisi bilemedim 2şer 2şer mi icilecek?
Sabah aksam oglen tok karnina 2 ser tane aliyorum

Sizin bebeginiz ilk donemde nasildi
Canim 15 gun deliksiz uyuyorlar zaten. Benimki de surekli uyudu sadece sicrama refleksi farkediyordum o da elleri hava da kaliyordu ve kendi kendini korkutuyordu.
Moro refleksi denen seyi 1 defa yasadim o da yaklasik 20.gunlerdeydi sanirim pozisyonunu degistirirken dusucem diye korktu sanirim ozaman farkettim.

Sicrama refleksi var bakin sizin yazinizda rahatlatti beni Allah razi olsun uyurken babam seveyim dedi aniden sicradi ellerini karnina dogru indirdi bugun morro refleksini yasadik yani annem bezini degiseceginde dalmisti annem pijamasini indirirken bi anda iki elini havaya acti ve indirdi

Bu son sorum elinizi sıkısı nasildi kuvvetlimiydi benimki elimi sıkıyor ama bi nesneyi sıkmıyo mesela cay kasigi vereyim dedim onu sıkmadi

Benimde bebegimde yakalama refleksinde sorun var doktor 3. Ayinda tekrar bakalim dedi benim bebegim 10 gun yogun bakimda kaldi yogun bakim yeni dogan uzmani cocuk norolojisine yonlendirdi ama cocuk doktorumuz bekleyelim dedi antibiyotik ve enfeksiyonun etkileri olabilir 3. Ayinda bakalim sorun varsa cocuk norolojisine yonlendiririz dedi

Hic mi tutmuyo parmaginizi benimki tutuyo ama boyle gucsuz tutuyo gibi bide ben uyurken sese sicramamasina takiyorum sizin bebeginiz niye yogun bakimda yatti

Yakalama refleksi ne oluyo canım

Oyun halısını ne zaman kullanmaya başladın canım? Ne zamandan sonra ilgilerini çekiyor
Canım bir hafta on gündğr falan kullanıyorum. Bendeki fisher price piyanolu jimnastik merkezi. Ben baya indirimde almıştım çok zamlanmış
Dogum sonrasi covid aşısi olan var mi aramizda ?
Oldum ben iki dozu da. Kol ağrısı oldu sadece.
Oyalayamiyorum cnm. Donencemiz y0k da sarki fln soyluyorum maksimum 10 dak. Evde gezdiriyorum o da maks 10dak. Aglamaya basliyo hemen. Philips aventle bibs denedim cnm. Var mi baska onerin
Canım dönence ve piyanolu oyun halısı çok ilgisini çekiyor bizimkinin. Ama sakinken tabi, ağlarken koysam napar bilmiyorum.
Yarım kundaklı uyku tulumu nasıl oluyor canım? Resmini çekip atabilir misin? Ben de uyku tulumu giydiriyorum, ama yarım kundaklı değil
Canım owli uyku gurusu benimki. Yenidoğanda yarım kundak, sona büyüdükçe çıtçıtları ve fermuarlarını açıyorsunuz böylece 3 yaşa kadar kullanılıyor. Yazlık ve kışlık iki kalınlıkta var ikisinden de aldım ben fiyatlı biraz ama 3 yıl kullanacağı için görmezden geldim. İlk denediğimde sevmedi ama pes etmedim alıştı. Foto ekledim.

Eklentiler

• BD2B5E99-1AE1-4AF5-81A3-359936CA6902.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 79
Cuma gunu goturecem canim haber ederim

Canım ben genelde Prima Premium Care kullanıyorum memnunum. Tek tük sızdırma oldu o da ben gevşek bağladığım içindi, onun dışında olmadı.

Hastaneden Molfix Pure&Soft vermişlerdi, araya gitmesin diye onu da kullandım, onu da beğendim. Tek eleştirim kokuyu Prima kadar güzel hapsetmemesi oldu.

Şu an Prima’nın 1 numarası küçük, 2 numarası da büyük geliyor biraz, o yüzden idareten 1 paket Sleepy Bio Natural aldık onu kullanıyoruz. Başta dokusunu beğenmedim, hışır hışır ve ince geldi ama kullanınca bundan da memnun kaldım, hiç sızdırma yapmadı.

Benim oğlum da slingi çok sevmedi. Şimdi bir de maşallah 5 kg'a yaklaştı, dediğin gibi çok kolay olmuyor taşımak. Önüne yemeğin suyun geldikten sonra bebek bakmak çok zevkli oluyor da, şu hâliyle yavruma da zevkle bakamıyorum ya , uyusa da yemek yapsam iş yapsam diye bakıyorum o da hissediyor herhalde

İnşallah atak haftasında oldukları içindir, iyi düşünelim geçicidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…