2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
tesekkur ederim bende o sekilde kullaniyim insallah fayda eder

Prima premium care kullaniyorum cok memnunum cnm. Hic sizdirma yapmadi tavsiye ederim

Gozun aydin canim
Bu son sorum elinizi sıkısı nasildi kuvvetlimiydi benimki elimi sıkıyor ama bi nesneyi sıkmıyo mesela cay kasigi vereyim dedim onu sıkmadi
Yani acikcasi bunu hic denemedim. Zaten eldiven takiyordum evet avcumun icine aldim ama parmaklarini vs ne kadar sıkı tutar diye kontrol etmedim acikcasi.
Prima premium care kullaniyorum canim 2. Numaraya gectim sizdiriyoruz sanirim buyuk geldigi icin ben baglayamiyorum diye dusunuyirum. Bacaklarini sıkmasin diye gevsek birakiyorum sanirim. Burda bir arkadasda her bezde sizdiriyor fln demisti ama D denizmehtap miydi tam hatirlamiyorum

Gecmis olsun emmesi acikinca aglamasi agzinin kenarina dokununca meme aramasi bunlar nasil insallah bi sorun yoktur
Emmesi sürekli memede olmak istiyo doyuyomu doymuyomu anlayamiyorum o yuzden sütüm bol degil ondan eminim mamada vermek istemiyorum ama geceleri 40 cc veriyorum artik meme aramasi fazla fazla var hatta yogun bakimdaykende çok fazla varmış emme isteği emzik aliştirdilar emzik istediler bizden ayak bacak hareketleri kol hareketleride iyi ama el parmaklari guçsuz zaman gosterecek her seyi icine sinmiyosa doktoruna git o seni daha iyi yonlendirir canım korkma her bebegin gelisimi farklidir

Insallah bi sorun yoktur saglikla buyuturuz

Cnm arkadaslar yazmıs ama bnde ekleyeym 15-20 gun bebişlere seslere cok tepkı vermıyo::)) sık sık uyuyo sende olabıldiğince dinlen sonrası alekta movik movik

Cnm arkadaslar yazmıs ama bnde ekleyeym 15-20 gun bebişlere seslere cok tepkı vermıyo::)) sık sık uyuyo sende olabıldiğince dinlen sonrası alekta movik movik
Ya hani cocuk uykuda sicrar ya ani ses duyunca ben o refleksi kizimda goremedim o yuzden boyle tedirginim sizinkilerde sanirim oyle bide bebegin eline diyo sert bise verince sikica kavrar ben onu denedim siki tutmadi yukarda bi arkadas 20 gunlukten sonra avuclarini daha cok sıkmaya basladi dedi icim rahatladi tesekkur ederim hepinize

merhabalar bende bu üründen satin aldim nasil kullaniliyor acaba haftaya bugun dògumum var inşAllah hastaneye koydum cantama ama kullanilisi bilemedim 2şer 2şer mi icilecek?

Evet günde 3 defa her seferinde 2 adet şeklinde içiliyor. Başta humana nın süt artırıcı çaylarından içtim çok fazla. Hala da içiyorum ben mecbur
Gerçekten çok işime yaradı o çaylar. Bebek büyütüp de süt yetmez hale gelince solgarı da içmeye başladım.
İlk sütler sıcak su banyosu, sırtına göğsüne sıcak su torbası, göğüse süt masajı, sırta süt masajı yap-yaptır. Çok işe yarıyor masajlar.

Çıldırmak üzereyim uykusuzum, ölüyorum uykusuzluktan. Akşamüzeri gözünü bi açıyor sabah 7 ye kadar. Sabah herkesin güne başladığı saatte ben uyumaya başlıyorum. Emme işinin de cılkını çıkarttı oğlum. Tam 2 saatte bir emmek istiyor. Bu akşam mama verdim sütüm olduğu halde. Fazla hazırladım ama 90ml içti ve 2 saat sonra gene emmek için ağladı. Eskiden daha çok tok tutardı mama galiba az içti.
Şuanda saat 01.00 uyanık gözümün içine bakıp aguluyor ses çıkarıyor. Kızamıyorum da ama çok yorgunum çok

Benim sütüm az mı acaba ya, benim kızım da bazen savaşıyor mememle
Emzirmenin bu kadar dertli zor olacağını hiç düşünmemiştim, çok üzülüyorum
Sütun az değildir canım bazen gazları oluyor. Ayrıca neden bunu dert olarak görüyorsun? Sen elinden geleni yap süt olsun diye mücadele et ama süt olmayincada napabilirsin? Sakın üzülme lütfen ili kizimi 5.5 sene önce doğurdum off nasıl süt vardı, akıyordu tisortlerim sırılsıklam oluyordu. Buzlukta süt doluydu yedek. Şimdi ise süt fazla yok. Günde 1 kere mama veriyorum bende artık. Çocuk uyumuyor çünkü... baktın emzirmekten çok yoruldu , göğsün sünger bop gibi oldu, mola ver kendine onada bir mama yap sana biraz zaman kazandırır.
Valla kızlar dün hiç mama vermemiştim gece 12:30 oldu uyuyo kalkıyo dedim süt yok berdim yünede 3 e kadar uyumadı en son yanımda uyudu demek açlıktan değil
Bizimkide illa kucakta uyuyacak veya hep bizim ortamizda olacak. Bazen bende alıyorum yanıma uyuyunca yatağına koyuyorum. Anne sıcaklığı istiyorlar canım...
Oyun halısında bi 15 dk da olsa ne zaman oyalanabilecek önde olan anneler umut verin
4. Ay itibariyle yere bir sünger koyucam üzerine de bir kaç değişik oyuncaklar yuvarlansin, uzansin, dönsün... Oyun halıları falan yalan yaa bende de vardı 1 kere bile kızım o oyuncaklarıyla oynamıştı... Aman yerden soğuk almasın diye çocuğu 1 kere yere yatırmadık. Ne bacak ne kol kasları guclendi ve 17 aylıkken yürümeye başladı. . bu sefer o hataya dusmeyecegim tavsiye ederim sizede kızlar.
Yerim ben seni yaa pembis pembis emzigide var
Cuma gunu goturecem canim haber ederim
Bazi çocukların devam ediyor sarılığı 1 aylikta olsa öyle birşey değildir herhalde? Şuan nasıl hareketleri hala yavaş mi?
Prima premium care aldım fakat petekli olduğu için poposuna yapisiyordu. Prima aktif Bebek kullanıyorum.
Kızlar doğumdan sonra korona aşısı olan varmi
Bu konuda çok sinirliyim. Şirketten işyeri hekimi doğumdan sonra 2 defa aradı ve aşı olmamı söyledi durdu. Şirkete beni asi olmadan kabul etmeyeceklermis sanırım. Hamileyken de olmadım. Şimdide olmayacağım çünkü hem güvenmiyorum hemde asi olunca sütü kesilenler olmuş. Kızım okula gitseydi asi olurdum ama evdeyiz,dikkat ediyoruz, isede gitmiyorum neden olayım ki? Eğer bir mecburiyetin yoksa ve kendimi koruyabiliriz diyorsan düşün derim....

Ahh canim çok zor gercekten uykusuzluk insanliktan cikiyorum ben asiri uykuya duskun biri olarak mama uyku vermeli deniyo aslında yine seninki 2 saatte bir benimki ya uyuyor ya agliyor ya emiyor surekli emme halinde uyanik olunca cekersem aglama krizine giriyo memede uyuyo emiyo takılıyo ben mahvoluyorum tabi otur otur goguslerimde mahvoluyo hep surekli agzinda sutumde bol olmayinca işim 2 kat zor oluyo beklese 2 saate raziyim sutum birikse biraz yarim saat emzirip bıraksam ya da o bıraksa ama yok birakmiyor uyuyo yine agzinda cok derin uyuyunca anca bıraktirip yatiriyorum yatagına

Bende kaygi bozuklugu var ben oglumda da boyle takiktim delirdim yok ismine bakmadi yo donen nesneye ilgisi var bunda oyle olmim diye cok dua ettim ama yine ayni yola giriyo gibiyim
Bende otizmli cocuklarla calismis biri olarak vok stresliyim sanki bildigim her seyi unuttum oglumda kim ne dese gidiyorum halbuki ben akil vrrirdim insanlara yani seni cok iyi anliyorum benim bebegim 1 aylik simdiden goz temasi varmi diye bakarken buluyorum kendimi halbuki cok cok erken biliyorum ama uygulayamiyorum yani senin gibi olan cok kisi cok anne var

Cok yorucu oluyo ama bu otizmlilerde morro refleksinde sıkıntı oluyormuymus valla sizi de buldum herseyi sorarim ki

35 günlüğüz kilo alımı bu hafta fazla çıktı mamayı azalttık
Hangi emzirme danışmanıyla görüştün? Ben de birisi işe çalışmak istiyorum ama kişiye karar veremedim
ben ankaradayım hacettepede doğum yaptım emzirme destek merkezi var oraya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…