- 2 Aralık 2015
- 228
- 184
- 103
- 36
tesekkur ederim bende o sekilde kullaniyim insallah fayda ederSabah aksam oglen tok karnina 2 ser tane aliyorum
Canim 15 gun deliksiz uyuyorlar zaten. Benimki de surekli uyudu sadece sicrama refleksi farkediyordum o da elleri hava da kaliyordu ve kendi kendini korkutuyordu.
Moro refleksi denen seyi 1 defa yasadim o da yaklasik 20.gunlerdeydi sanirim pozisyonunu degistirirken dusucem diye korktu sanirim ozaman farkettim.
Prima premium care kullaniyorum cok memnunum cnm. Hic sizdirma yapmadi tavsiye ederimKızlar hangi bezi kullanıtorsunuz? Sızdırma yapıyor mu? Benim kullandığım bez prima pure neredeyse her seferinde ya bel kısmından ya da bacak kısmından sızdırıyor çıldırmak üzereyim bir sürü paket almıştım indirimde diye.
Gozun aydin canimSicrama refleksi var bakin sizin yazinizda rahatlatti beni Allah razi olsun uyurken babam seveyim dedi aniden sicradi ellerini karnina dogru indirdibugun morro refleksini yasadik yani annem bezini degiseceginde dalmisti annem pijamasini indirirken bi anda iki elini havaya acti ve indirdi
Yani acikcasi bunu hic denemedim. Zaten eldiven takiyordum evet avcumun icine aldim ama parmaklarini vs ne kadar sıkı tutar diye kontrol etmedim acikcasi.Bu son sorum elinizi sıkısı nasildi kuvvetlimiydi benimki elimi sıkıyor ama bi nesneyi sıkmıyo mesela cay kasigi vereyim dedim onu sıkmadi
Prima premium care kullaniyorum canim 2. Numaraya gectim sizdiriyoruz sanirim buyuk geldigi icin ben baglayamiyorum diye dusunuyirum. Bacaklarini sıkmasin diye gevsek birakiyorum sanirim. Burda bir arkadasda her bezde sizdiriyor fln demisti ama D denizmehtap miydi tam hatirlamiyorumKızlar hangi bezi kullanıtorsunuz? Sızdırma yapıyor mu? Benim kullandığım bez prima pure neredeyse her seferinde ya bel kısmından ya da bacak kısmından sızdırıyor çıldırmak üzereyim bir sürü paket almıştım indirimde diye.
Emmesi sürekli memede olmak istiyo doyuyomu doymuyomu anlayamiyorum o yuzden sütüm bol degil ondan eminim mamada vermek istemiyorum ama geceleri 40 cc veriyorum artik meme aramasi fazla fazla var hatta yogun bakimdaykende çok fazla varmış emme isteği emzik aliştirdilar emzik istediler bizden ayak bacak hareketleri kol hareketleride iyi ama el parmaklari guçsuz zaman gosterecek her seyi icine sinmiyosa doktoruna git o seni daha iyi yonlendirir canım korkma her bebegin gelisimi farklidirGecmis olsun emmesi acikinca aglamasi agzinin kenarina dokununca meme aramasi bunlar nasil insallah bi sorun yoktur
Çok sagol canim daha iyi gibi ama uyku sureleri uzadi bilmiyorum normalmi 1 aydan sonra bebekleri sizmi uyandiriyosunuz yoksa acikinca kendisi uyansin diyemi bekliyosunuzCanım ne durumdasınız aklim siz de kaldı. Nasıl kuzucuk
Insallah bi sorun yoktur saglikla buyuturuzEmmesi sürekli memede olmak istiyo doyuyomu doymuyomu anlayamiyorum o yuzden sütüm bol degil ondan eminim mamada vermek istemiyorum ama geceleri 40 cc veriyorum artik meme aramasi fazla fazla var hatta yogun bakimdaykende çok fazla varmış emme isteği emzik aliştirdilar emzik istediler bizden ayak bacak hareketleri kol hareketleride iyi ama el parmaklari guçsuz zaman gosterecek her seyi icine sinmiyosa doktoruna git o seni daha iyi yonlendirir canım korkma her bebegin gelisimi farklidir
Evet kullandım şimdi şırıngayla veriyorumBiberon kullanıyormusunuz
Ama benimkide 5 gün sonra iki aylık olcak . Tam olarak öyle tutmuyo ben hiç takmadımElimi sıkı tutmuyo bisey veriyorum tutmuyo gibi canım yakalama refleksi dedigi icin arkadaş bende oyle açikladim
Cnm arkadaslar yazmıs ama bnde ekleyeymArkadaslar merhaba ben yeni dogum yaptim kizimin emme refleksi cok guzel masallah ama bi sorun var kapi carpmasinda herhagi yuksek seste moro refleksi yok gibi bide parmagimi avucuna tutuyorum siki siki tutmuyo yakalama refleksinde de biseyler var giibi cok endiseliyim bebekleriniz ilk dogdugunda nasildi bana yardim edin lutfen
Ya hani cocuk uykuda sicrar ya ani ses duyunca ben o refleksi kizimda goremedim o yuzden boyle tedirginim sizinkilerde sanirim oyle bide bebegin eline diyo sert bise verince sikica kavrar ben onu denedim siki tutmadi yukarda bi arkadas 20 gunlukten sonra avuclarini daha cok sıkmaya basladi dedi icim rahatladi tesekkur ederim hepinizeCnm arkadaslar yazmıs ama bnde ekleyeym15-20 gun bebişlere seslere cok tepkı vermıyo::)) sık sık uyuyo sende olabıldiğince dinlen sonrası alekta movik movik
merhabalar bende bu üründen satin aldim nasil kullaniliyor acaba haftaya bugun dògumum var inşAllah hastaneye koydum cantama ama kullanilisi bilemedim 2şer 2şer mi icilecek?
İnsallah canım yoktur içini ferah tutInsallah bi sorun yoktur saglikla buyuturuz
Bende kaygi bozuklugu var ben oglumda da boyle takiktim delirdim yok ismine bakmadi yo donen nesneye ilgisi var bunda oyle olmim diye cok dua ettim ama yine ayni yola giriyo gibiyimİnsallah canım yoktur içini ferah tut
Sütun az değildir canım bazen gazları oluyor. Ayrıca neden bunu dert olarak görüyorsun? Sen elinden geleni yap süt olsun diye mücadele et ama süt olmayincada napabilirsin? Sakın üzülme lütfenBenim sütüm az mı acaba ya, benim kızım da bazen savaşıyor mememle
Emzirmenin bu kadar dertli zor olacağını hiç düşünmemiştim, çok üzülüyorum
Bizimkide illa kucakta uyuyacak veya hep bizim ortamizda olacak. Bazen bende alıyorum yanıma uyuyunca yatağına koyuyorum. Anne sıcaklığı istiyorlar canım...Valla kızlar dün hiç mama vermemiştim gece 12:30 oldu uyuyo kalkıyo dedim süt yok berdim yünede 3 e kadar uyumadı en son yanımda uyudu demek açlıktan değil
4. Ay itibariyle yere bir sünger koyucam üzerine de bir kaç değişik oyuncaklar yuvarlansin, uzansin, dönsün... Oyun halıları falan yalan yaa bende de vardı 1 kere bile kızım o oyuncaklarıyla oynamıştı... Aman yerden soğuk almasın diye çocuğu 1 kere yere yatırmadık. Ne bacak ne kol kasları guclendi ve 17 aylıkken yürümeye başladı. . bu sefer o hataya dusmeyecegim tavsiye ederim sizede kızlar.Oyun halısında bi 15 dk da olsa ne zaman oyalanabilecek önde olan anneler umut verin
Yerim ben seni yaa pembis pembis emzigide varCanım bir hafta on gündğr falan kullanıyorum. Bendeki fisher price piyanolu jimnastik merkezi. Ben baya indirimde almıştım çok zamlanmış
Oldum ben iki dozu da. Kol ağrısı oldu sadece.
Canım dönence ve piyanolu oyun halısı çok ilgisini çekiyor bizimkinin. Ama sakinken tabi, ağlarken koysam napar bilmiyorum.
Canım owli uyku gurusu benimki. Yenidoğanda yarım kundak, sona büyüdükçe çıtçıtları ve fermuarlarını açıyorsunuz böylece 3 yaşa kadar kullanılıyor. Yazlık ve kışlık iki kalınlıkta var ikisinden de aldım ben fiyatlı biraz ama 3 yıl kullanacağı için görmezden geldim. İlk denediğimde sevmedi ama pes etmedim alıştı. Foto ekledim.
Bazi çocukların devam ediyor sarılığı 1 aylikta olsa öyle birşey değildir herhalde? Şuan nasıl hareketleri hala yavaş mi?Cuma gunu goturecem canim haber ederim
Prima premium care aldım fakat petekli olduğu için poposuna yapisiyordu. Prima aktif Bebek kullanıyorum.Kızlar hangi bezi kullanıtorsunuz? Sızdırma yapıyor mu? Benim kullandığım bez prima pure neredeyse her seferinde ya bel kısmından ya da bacak kısmından sızdırıyor çıldırmak üzereyim bir sürü paket almıştım indirimde diye.
Bu konuda çok sinirliyim. Şirketten işyeri hekimi doğumdan sonra 2 defa aradı ve aşı olmamı söyledi durdu. Şirkete beni asi olmadan kabul etmeyeceklermis sanırım. Hamileyken de olmadım. Şimdide olmayacağım çünkü hem güvenmiyorum hemde asi olunca sütü kesilenler olmuş. Kızım okula gitseydi asi olurdum ama evdeyiz,dikkat ediyoruz, isede gitmiyorum neden olayım ki? Eğer bir mecburiyetin yoksa ve kendimi koruyabiliriz diyorsan düşün derim....Kızlar doğumdan sonra korona aşısı olan varmi
Ahh canim çok zor gercekten uykusuzluk insanliktan cikiyorum ben asiri uykuya duskun biri olarak mama uyku vermeli deniyo aslında yine seninki 2 saatte bir benimki ya uyuyor ya agliyor ya emiyor surekli emme halinde uyanik olunca cekersem aglama krizine giriyo memede uyuyo emiyo takılıyo ben mahvoluyorum tabi otur otur goguslerimde mahvoluyo hep surekli agzinda sutumde bol olmayinca işim 2 kat zor oluyo beklese 2 saate raziyim sutum birikse biraz yarim saat emzirip bıraksam ya da o bıraksa ama yok birakmiyor uyuyo yine agzinda cok derin uyuyunca anca bıraktirip yatiriyorum yatagınaÇıldırmak üzereyim uykusuzum, ölüyorum uykusuzluktan. Akşamüzeri gözünü bi açıyor sabah 7 ye kadar. Sabah herkesin güne başladığı saatte ben uyumaya başlıyorum. Emme işinin de cılkını çıkarttı oğlum. Tam 2 saatte bir emmek istiyor. Bu akşam mama verdim sütüm olduğu halde. Fazla hazırladım ama 90ml içti ve 2 saat sonra gene emmek için ağladı. Eskiden daha çok tok tutardı mama galiba az içti.
Şuanda saat 01.00 uyanık gözümün içine bakıp aguluyor ses çıkarıyor. Kızamıyorum da ama çok yorgunum çok
Bende otizmli cocuklarla calismis biri olarak vok stresliyim sanki bildigim her seyi unuttum oglumda kim ne dese gidiyorum halbuki ben akil vrrirdim insanlara yani seni cok iyi anliyorum benim bebegim 1 aylik simdiden goz temasi varmi diye bakarken buluyorum kendimi halbuki cok cok erken biliyorum ama uygulayamiyorumBende kaygi bozuklugu var ben oglumda da boyle takiktim delirdim yok ismine bakmadi yo donen nesneye ilgisi var bunda oyle olmim diye cok dua ettim ama yine ayni yola giriyo gibiyim
Cok yorucu oluyo ama bu otizmlilerde morro refleksinde sıkıntı oluyormuymus valla sizi de buldum herseyi sorarim kiBende otizmli cocuklarla calismis biri olarak vok stresliyim sanki bildigim her seyi unuttum oglumda kim ne dese gidiyorum halbuki ben akil vrrirdim insanlara yani seni cok iyi anliyorum benim bebegim 1 aylik simdiden goz temasi varmi diye bakarken buluyorum kendimi halbuki cok cok erken biliyorum ama uygulayamiyorumyani senin gibi olan cok kisi cok anne var
35 günlüğüz kilo alımı bu hafta fazla çıktı mamayı azalttıkCanım ne zamandır bebeğin memeyle kavga ediyor böyle ? Benim kızım da ilk atak haftasında 5 haftalık gibi böyle memeyle kavga ediyordu sürekli aynı saatlerde. Memeyi çekiştirip ağlıyordu, hırsla tekrar tutuyordu. Sonradan bıraktı bu huyunu. Hala bazen yapıyor ama çok nadir. Kilo alımı nasıl şuan ve kaç günlük bebeğin ?
ben ankaradayım hacettepede doğum yaptım emzirme destek merkezi var oraya gidiyorumHangi emzirme danışmanıyla görüştün? Ben de birisi işe çalışmak istiyorum ama kişiye karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?