Canim alerjiden ziyade kiyafet tahris veya camasir deterjanina tepki olabilirmi doktorun varsa foto atsana gerci naptin bilmiyorum mesajlari okuyamadimFarklı Bir şey tuketmedim canım, alerji sonradan olur mu acaba süt ürünlerine falan
Yılmadan yap 1kereyle olmuyor masaj yaparken zeytinyağı sür istersen daha rahat yaparsın benim oğlum şu an 44 günlük emiyor zannediyordum ben aslında ama tam boşaltamamışız normalden fazla kilo kaybı oldu mamaya başladık hemen çok şükür toparladı şimdi hemşire her emzirmede iki göğsünü de vermeye çalışma dedi çünkü ben öyle yapıyordum sen nasıl yapıyprsun bilmiyorum ama her emzirmede tek göğsü ver dediDediklerini yaptım. 3 tane ceviz büyüklüğünde kitle vardı açtım baya ama ömrümden ömür gittiinşallah böyle çözebilirim sıkıntımı. Biranda nasıl oldu böyle anlamadım ya
Bizimkide ayniydi cnm. Uyuduktan sonra 1 bucuk saat bekle ikinsin. Sonra al karninin yanlarini one dogry topla karnina saat 5 yonunde masaj yap ve en onemlisi bacaklarinni kirarak karnina dogru biraz sertbastir. Gaz masaji bildigin internette olan ama en sonuncusunda 5 6 kez cikario benimki. Boyle boyle azalttim ben gaziniKızlar bebeğim sürekli ıkınıyo ya uykusunda özellikle, asla uyuyamıyorum onun sesine uyandı uyanıcak diye, ne gündüz uykumuz var ne gece. önceden geceleri uyuyodu artık o da yok ya zırt pırt uyanıyo ya da ıkınıyo sürekli sesli bi şekilde, alıp gazını çıkarmaya çalışıyorum ama gelen giden olmuyo bazen ve uykusu da kaçıyo iyice uyumak istemiyo vs vs kısır döngü çok yorgunum çok napçaz bu sürekli ıkınma olayını ya? Başına böyle bişey gelen var mı?
Gerçekten uyuyamıyo insan ya sinirlerim yıprandı artık çok neden böyle yapıyor olabilirler anlamıyorum ki, probiyotik mi kullansam acabaCanım oğlumda ara ara öyle ben artık öyle uyumayı öğrendim baktım ıkındığı halde uyanmıyor ağlayana kadar bakmıcam uyuycam dedim kendime tabi öyle normal uyku gibi olmuyor ama uykusuz da kalmıyorum açıdan
Canım inan her emzirmeden önce yapıyorum nerdeyse, gazını çıkardığı da çok oluyo ama özellikle geceleri aşırı ıkınıyo, uyuyo ama ıkınıyo yani nasıl oluyo çözemedimBizimkide ayniydi cnm. Uyuduktan sonra 1 bucuk saat bekle ikinsin. Sonra al karninin yanlarini one dogry topla karnina saat 5 yonunde masaj yap ve en onemlisi bacaklarinni kirarak karnina dogru biraz sertbastir. Gaz masaji bildigin internette olan ama en sonuncusunda 5 6 kez cikario benimki. Boyle boyle azalttim ben gazini
Yedigin ictigin birseylerde sikinti varmi acaba canim ?Canım inan her emzirmeden önce yapıyorum nerdeyse, gazını çıkardığı da çok oluyo ama özellikle geceleri aşırı ıkınıyo, uyuyo ama ıkınıyo yani nasıl oluyo çözemedim
Biz 4200ken filan babyturco 3e geçtik sanırım canım. Sıkıda sarsam, bolda sarsam hem sızdırıyordu, hemde bacaklarında iz yapıyordu canım. Birde babyturco deneyeyim dedim. Sızdırdığı için özellikle değiştirmek istedim acaba küçük mü geliyor diye. Gerçekten de öyleymiş. Baby turco geceden sabaha 7-8 saat durduğu oldu ne pişik, ne sızdırma asla yapmadı. Çok kaka yapınca bile hiç dışına geçirmedi şükür.Canim benim bebeğim geçen hafta 4600 falandı, muhtemelen şu an 4800-5 kg falandır ve biz de sleepy kullanıyoruz ama 2 numara. Çok mu küçük kullanıyoruz acaba ya sen öyle yazınca tereddüte düştüm.
Oy kıyamam ya geçmiş olsun canımTekrar selam kizlar acilden geldim. 2kere hava verip rahatlattilar. Ve dun geceki krizimizin sebebi bagirsak gaz doluymuş. Ve benim kizim kolik bir bebekmis. Ayni saatlerde ayni krizleri yasarsin muhtemel dedi. 37.3 atese bile yukselme egilimi 37.8i gecerse gel dediler
Naptın bacanak, sattın mı dobloyu diye de soruyor mu ya kuzum yerim onu benBizde keltoşum diye seviyoruz ama herkes arkasi dokulmeli diyo benimkinin tepesi dokuldu doblocu enişte gibi oldu oğluşum
Sonradan değişti canım. İlk bir ay ne zaman istese emzirdim. 15 günden sonra geceleri o uyanana kadar uyandırmadım. Bu ara uyku düzeni kurdu gibi inşllah bozulmaz.Canım emme aralığı iyi gibi en başından beri mi böyle yoksa sonradan mı oldu
Bana da sıcaktan gibi gelmedi canım. Sanki böyle sinek ısırmışta kabarmış gibi, ona benziyor. Alerji olabilir mi acaba ? Yada belki şampuanı, kullanıyorsan Bebek losyonu filan yapmış olabilir mi.Kızlar foto ekleyeceğim, oğlumun yüzünde ve bazen göğsünde kırmızılıklar oluyor ve geçiyordu. Normalde 25 derece odamızda tek zıbınla duruyordu. Doktor muayene sırasında kırmızılıkları görüp sıcaktan olduğunu söyledi ısrarla. Doktor öyle deyince altına ince bir patikli giydirerek oda ısısını 22 23 e indirdim ama yanaklarındaki kızarıklıklar arttı, kabuklaşmaya ve yaraya dönüşmeye başladı.
Bana bunlar sıcaktanmış gibi gelmedi. Doktora yazdım ama henüz geri dönüş yapmadı ama belki aranızda bilgisi olan vardır. Bunlar ne ola ki(anne sütü - mama karışık besleniyor ama son zamanlarda mama ağırlıklı)
Benimki de sabaha karşı ılınmaya başlıyor canım. İlk başlarda bende uyuyamıyordum ama baktım uyanmıyor, umursamadım. İyice ıkınıp ağlayıp uyanana kadar dokunmuyorum. Ya acıktığı ya da gazı olduğu, altı kirlendiği için yapıyor.Kızlar bebeğim sürekli ıkınıyo ya uykusunda özellikle, asla uyuyamıyorum onun sesine uyandı uyanıcak diye, ne gündüz uykumuz var ne gece. önceden geceleri uyuyodu artık o da yok ya zırt pırt uyanıyo ya da ıkınıyo sürekli sesli bi şekilde, alıp gazını çıkarmaya çalışıyorum ama gelen giden olmuyo bazen ve uykusu da kaçıyo iyice uyumak istemiyo vs vs kısır döngü çok yorgunum çok napçaz bu sürekli ıkınma olayını ya? Başına böyle bişey gelen var mı?
Hiç yemiyorum ki gaz yapıcak bişey yesem daha iyiymiş yani bu kadar ıkınmasını gerektircek noluyo ki anlayamadım videoya çektim doktoruna göstericem artıkYedigin ictigin birseylerde sikinti varmi acaba canim ?
Duymamaya çalışayım en iyisi artık benBiz 4200ken filan babyturco 3e geçtik sanırım canım. Sıkıda sarsam, bolda sarsam hem sızdırıyordu, hemde bacaklarında iz yapıyordu canım. Birde babyturco deneyeyim dedim. Sızdırdığı için özellikle değiştirmek istedim acaba küçük mü geliyor diye. Gerçekten de öyleymiş. Baby turco geceden sabaha 7-8 saat durduğu oldu ne pişik, ne sızdırma asla yapmadı. Çok kaka yapınca bile hiç dışına geçirmedi şükür.
Oy kıyamam ya geçmiş olsun canımbağırsak gazlarını boşalttılar mı canım, damla ilaç filan verdiler mi?
Bi kolik annesi olarak çok iyi anlıyorum. Hergğn aynı saatlerde anlamsız krizler geliyorbende ne yapacağımı şaşırıyorum. O da ağlamaktan yorulup uyuyor
Naptın bacanak, sattın mı dobloyu diye de soruyor mu ya kuzum yerim onu ben
Sonradan değişti canım. İlk bir ay ne zaman istese emzirdim. 15 günden sonra geceleri o uyanana kadar uyandırmadım. Bu ara uyku düzeni kurdu gibi inşllah bozulmaz.
Bana da sıcaktan gibi gelmedi canım. Sanki böyle sinek ısırmışta kabarmış gibi, ona benziyor. Alerji olabilir mi acaba ? Yada belki şampuanı, kullanıyorsan Bebek losyonu filan yapmış olabilir mi.
Benimki de sabaha karşı ılınmaya başlıyor canım. İlk başlarda bende uyuyamıyordum ama baktım uyanmıyor, umursamadım. İyice ıkınıp ağlayıp uyanana kadar dokunmuyorum. Ya acıktığı ya da gazı olduğu, altı kirlendiği için yapıyor.
Canım nedeni ne bilemem ama benim oğlumun yüzü çok çok kötüydü doktor sağlık ocağı herkes normal dedi geçiştirdi ilk baş yalnızca çok sivilceliydi sivilceler geçtikçe egzama gibi kıpkırmızı oldu çok gergindi yüzü, meğer bebişimin cildi biraz fazla narinmiş biz duş sonrası nemlendirici arada kullanıyorduk ama her gün sürmüyordum, o çok kötü halimde her gece hametan sürdüm yüzüne inanırmısın3 gecede normale döndü, şimdide her gün iki kez nemlendirici losyon sürüyorum ve cildi normal bebek cildine döndü kuruluktanmışKızlar foto ekleyeceğim, oğlumun yüzünde ve bazen göğsünde kırmızılıklar oluyor ve geçiyordu. Normalde 25 derece odamızda tek zıbınla duruyordu. Doktor muayene sırasında kırmızılıkları görüp sıcaktan olduğunu söyledi ısrarla. Doktor öyle deyince altına ince bir patikli giydirerek oda ısısını 22 23 e indirdim ama yanaklarındaki kızarıklıklar arttı, kabuklaşmaya ve yaraya dönüşmeye başladı.
Bana bunlar sıcaktanmış gibi gelmedi. Doktora yazdım ama henüz geri dönüş yapmadı ama belki aranızda bilgisi olan vardır. Bunlar ne ola ki(anne sütü - mama karışık besleniyor ama son zamanlarda mama ağırlıklı)
Canım solgar lesitin diye aratıp benim hikayemi oku, benzerse denemeye değer.Galiba sağ göğsüm mastit olmuşbebiş emmiyor diye sağıyım dedim. Kitle var içibde kocaman kocaman. Süt de gelmiyor göğsüm büyük. Napıcam ben ilk müdahele
Canım çok derinlemesine araştırmadım açıkçasıPrima premium care’in içeriği nasıl canım, biliyor musun? Prima pure dışındaki primaların içeriği iyi değil diye duymuştum, o yüzden hep başka bezler deniyorum içeriği temiz olan.
Canım anne sütü sür çok kısa sürede geçiriyor. Yüzü kıpkırmızı olan bebeklerinkini geçirdiğini gördüm, benimkinin yüzünde de ne zaman kızarma sivilce olsa sürüyorum.Kızlar foto ekleyeceğim, oğlumun yüzünde ve bazen göğsünde kırmızılıklar oluyor ve geçiyordu. Normalde 25 derece odamızda tek zıbınla duruyordu. Doktor muayene sırasında kırmızılıkları görüp sıcaktan olduğunu söyledi ısrarla. Doktor öyle deyince altına ince bir patikli giydirerek oda ısısını 22 23 e indirdim ama yanaklarındaki kızarıklıklar arttı, kabuklaşmaya ve yaraya dönüşmeye başladı.
Evet canim simdilik metsille basla ise yaramazsa baska damlalar deneyelim. Deneyerek bulacagiz bazen en iyisi bile bir ise yaramıyor dedi. Aynen gozleri kipkirmizi soylene soylene yorulup uyuyorBiz 4200ken filan babyturco 3e geçtik sanırım canım. Sıkıda sarsam, bolda sarsam hem sızdırıyordu, hemde bacaklarında iz yapıyordu canım. Birde babyturco deneyeyim dedim. Sızdırdığı için özellikle değiştirmek istedim acaba küçük mü geliyor diye. Gerçekten de öyleymiş. Baby turco geceden sabaha 7-8 saat durduğu oldu ne pişik, ne sızdırma asla yapmadı. Çok kaka yapınca bile hiç dışına geçirmedi şükür.
Oy kıyamam ya geçmiş olsun canımbağırsak gazlarını boşalttılar mı canım, damla ilaç filan verdiler mi?
Bi kolik annesi olarak çok iyi anlıyorum. Hergğn aynı saatlerde anlamsız krizler geliyorbende ne yapacağımı şaşırıyorum. O da ağlamaktan yorulup uyuyor
Naptın bacanak, sattın mı dobloyu diye de soruyor mu ya kuzum yerim onu ben
Sonradan değişti canım. İlk bir ay ne zaman istese emzirdim. 15 günden sonra geceleri o uyanana kadar uyandırmadım. Bu ara uyku düzeni kurdu gibi inşllah bozulmaz.
Bana da sıcaktan gibi gelmedi canım. Sanki böyle sinek ısırmışta kabarmış gibi, ona benziyor. Alerji olabilir mi acaba ? Yada belki şampuanı, kullanıyorsan Bebek losyonu filan yapmış olabilir mi.
Benimki de sabaha karşı ılınmaya başlıyor canım. İlk başlarda bende uyuyamıyordum ama baktım uyanmıyor, umursamadım. İyice ıkınıp ağlayıp uyanana kadar dokunmuyorum. Ya acıktığı ya da gazı olduğu, altı kirlendiği için yapıyor.
Bunun ismi yenidoğan aknesi bebeklern yarısınra olurKızlar foto ekleyeceğim, oğlumun yüzünde ve bazen göğsünde kırmızılıklar oluyor ve geçiyordu. Normalde 25 derece odamızda tek zıbınla duruyordu. Doktor muayene sırasında kırmızılıkları görüp sıcaktan olduğunu söyledi ısrarla. Doktor öyle deyince altına ince bir patikli giydirerek oda ısısını 22 23 e indirdim ama yanaklarındaki kızarıklıklar arttı, kabuklaşmaya ve yaraya dönüşmeye başladı.
Huzursuzluk ve ateş yapar dediler ama benim kızımda yapmadı. Aksine aşı olduğu gün öyle çok uyudu ki bir sorun mu var diye endişelendim. Ateşi de o gün çıkmadı, tesdüf mü aşıdan mı bilmiyorum 2 gün sonra ateşlendi ama düşürdüm şükür.Bugün aşı oldu bebeğim 3 tane içim acıyo resmen bu aşılar huzursuzluk falan bir değişiklik yaptı mı yaptıran var mı
Nasıl düşürdün ateşini canım?Huzursuzluk ve ateş yapar dediler ama benim kızımda yapmadı. Aksine aşı olduğu gün öyle çok uyudu ki bir sorun mu var diye endişelendim. Ateşi de o gün çıkmadı, tesdüf mü aşıdan mı bilmiyorum 2 gün sonra ateşlendi ama düşürdüm şükür.
Canım 38.1i gördüm, üstünü çıkardım hemen. Zıbınla kaldı sadece. Baktım 5 dk sonra 39olmuş hemen bir çay kaşığı calpol verdim. Zıbını da çıkardım. Yarım saat sonra 37.5a geriledi çok şükür. Hatta bezini de açtım bir ara tüm vücudu hava aldırdım. Daha fazla yükselmeden bitti çok şükür. Çok korkuyordum ateşten çünkü. Calpole rağmen düşmese ılık kompres yada ılık duş yaptıracaktım. Birde o ara 2-3 dk emzirdim şifa olsun diye, emdi o da şükür.Nasıl düşürdün ateşini canım?
Anladım canım sağolasın, ben de korkuyorum valla ateşten yaCanım 38.1i gördüm, üstünü çıkardım hemen. Zıbınla kaldı sadece. Baktım 5 dk sonra 39olmuş hemen bir çay kaşığı calpol verdim. Zıbını da çıkardım. Yarım saat sonra 37.5a geriledi çok şükür. Hatta bezini de açtım bir ara tüm vücudu hava aldırdım. Daha fazla yükselmeden bitti çok şükür. Çok korkuyordum ateşten çünkü. Calpole rağmen düşmese ılık kompres yada ılık duş yaptıracaktım. Birde o ara 2-3 dk emzirdim şifa olsun diye, emdi o da şükür.
Antibiyotik tedavisi ile geçti benim. Obur türlü zorCanım solgar lesitin diye aratıp benim hikayemi oku, benzerse denemeye değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?