2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Esra ertuğrul dün izlediğim videoymuş. Yaptım ordakileri ama çare olmadı pek

Bizimkinin balgamsis günü yokki
Ayni durumu yasadik suan canim. Birde ben bugun covidin 2.doz aşısını oldum. Yan etki yapti sol kolum kalkmiyor atesim var ve fena halde kemiklerim aciyo. Hayırlısıyla saglikla büyütüruz su bebekleri inşallah.

Ya kızlar ben kafayi yicem artik oglum resmen gece beslenmesi yapmiyor meme tutmuyor memeyi emzik gibi çekiyo biberona ssgdim verdim cekmiyo mama yaptim cekmiyo uyuyo kilo alimi az nasi birakayim gece yatsin sabaha kadar en son 10da beslendi 12de uykuya daldı saat 5 ben napac yaa çildiracam uykuda artik biberona rszi oldum mama vereyim sut sagip vereyim dedim onuda cekmiyo hep agzindan akti geldi aglayacam bu cocuk niye boyle yapiyo bana sizinkilerde oylemi bana bi care önerin doktor mutlaka zorla besle 2 3 saatte diyo ama yapamiyorum gunduz zerre uyumayan cocuk gece uyandiramiyorum ve daha 36 gunluk zaten az olan sutumde cekilecek boyle acaba emzik kullaniyo ondanmi yapiyo böyle

crp değeri yani enfeksiyonu yükselmiş olabilir mi? Erken doğmadıysa bebiş acıkınca uyanması lazım sanki

Olabilir canım emzik tokluk hissi verebilir. Benim kızda ilk uyuyunca 4 saat uyanmıyo zor uyandırıyorum

Çözümü bilmiyorum arkadaşım, ama sütünü bol bol sağ ki azalmasın. Memeler bebeğin alışına göre süt üretiyor.

Canım altını açmayı denedin mi? Ben de ilk zamanlar bir iki kere öyle olunca altını açıp ayaklarının altını ıslak mendille silmiştim öyle emecek kadar uyanabilmişti.

Evin çok sıcak olabilir mi ? İlk doğduğunda hastane çok sıcaktı bebeğim uyanamiyordu. Hemşire geldi bebeği zıbınla bıraktı, uyandırdı ve emzirmemi sağlamisti.

Doğum sonrası covid aşısı olan arkadaşlar, 40’ınızın çıkmasını beklediniz mi? Doktorunuz bu konuda bir şey demiş miydi?
Canım ben yaptırdım bebiş 10 günlüktü, doktor eğer covid olursan 15 gün ayrı kalmak durumundasınız ve sütünü sağıp dökmelisin deyince aşı oldum. Kol ağrısı dışında çok şükür bebişe de bana da etkisi olmadı, 2. Dozu da 1 ay sonda yaprıtacağoz

Gece yatak çarşaf üstüm başım hep kaka oldu bizimki gazla beraber öyle bi fışkırtıyor ki nerde duvara yapışacak altını değiştirirken poposunu sildiğim anda yolluyor bazen yapamadığında aynı yöntemde birkaç kez poposuna ufak baskı yapıyorum yine yapıyor aklınızda olsun

Emzik bazen meme reddine sebep oluyormus. Aventin biberonunu denedinmi canim

Yanlıs anlama sen daha iyi bilirsin ama bebeği soyduktan sonra ilk once duş aldırıp düşmesse calpol vermelydin sıralama o şekilde .

Evin çok sıcak olabilir mi ? İlk doğduğunda hastane çok sıcaktı bebeğim uyanamiyordu. Hemşire geldi bebeği zıbınla bıraktı, uyandırdı ve emzirmemi sağlamisti.
Evet sıcak 24 25 derece oda galiba birazda fazla giydiriyoruz ama az giydirince hemen hapsuruyo dedigin gibi odayi sogutayim bi de oyle deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…