2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde ayniydi benim hemen dogumun aksami yogun bakima girdi hareketlerinde yavaslik hic uyanmiyodu hiriltili nefes alımı enfeksiyom 35ti 10 gun gunde 2 kere antibiyotik aldi yavrum ne sor gunlerdi hala aklimda o yogun bakimda aglamalari oyle birakip cikmak her girdigimde agliyodu bagira bagira ne zordu Allahım ordaki kuvezdeki bebekleride gordukçe Allah hepsine şifa versin bi daha kimsehe yasatmasin oralari yasayan bilir gercekten

İlk defa ateşlendi valla bilemedim canım, panik oldum biraz sıralamayı şaşırdım heralde. Bundan sonra olursa yine bende dediğin gibi yapmayı düşünüyorum
Bu hastalık atesi olmadığı için önemli değil
İlk bebeğin dimi ? Allah kolaylık versin herkese büyüdükçe ortamlara karıstrtıkça hastalıklards gelmeye baslıyo grip ates soğuk algınlığı vs . Yılda en az iki kez atesleniyolar

allah herkesin yardımcısı olsun yüreğimde hissettm

Bu zamanlardaki bebekler sebepsis olsa bile ağlarlar bazen büyüdükçe gececek üzülme

Seninle aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz çok komik ben de aynı şekilde sürekli ama sürekli emziriyorum. Yani doymuyor diyeceğim ama doyuyor biliyorum sürekli çiş kaka yapıyor , masallah sürekli kilo da alıyor. Ama her saat meme istiyor. Ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Daha bir aylık böyleyse büyüyünce sütüm yetecek mi diye düşünmeye başladım

Benimde öyle artık bu saatlerde memeylede kavga ediyor süt bitmez diyolar neden böyle yapıyor peki

Reactions: The
Valla niye ateşlendi bende anlamadım canım. Aşının yan etkisi desem karma aşıdan 2 gün sonra ateşlendi.
İlk bebeğim canım. Çok teşekkür ederim, cümlemize kolaylık versin Rabbim. Valla 10 gün sonra izne çıkıyoruz 10 günlüğüne. Memlekette bebeği gören eden olacak. Aile bireyleri hariç kimsenin kucağına vermiyorum ama hastalık kapmaz inşallah ya. Geçen gün çok fena grip oldum. Ben bile iki üç gün maske ile emzirdim, gereksiz hiç kucağıma almadım, öpemedim kıyamadım yavruma. Orda inşallah hastalık bulaştırmazlar ya

Çok sagol canim daha iyi gibi ama uyku sureleri uzadi bilmiyorum normalmi 1 aydan sonra bebekleri sizmi uyandiriyosunuz yoksa acikinca kendisi uyansin diyemi bekliyosunuz
Ben hep uyandırıyordum 2 yada 3 saatte 1…şimdi 39 günlüğüz 1 haftadır kendi uyanıyor.10 buçukta uyuduysa gece 2 gibi.daha sonra sabaha karşı 5 yada 6 gibi sonra güne başlıyınca 3 saate bir emziriyorum.mamayıda sadece öğlen 3 gibi birde akşam saatlerinde veriyorum 6 da birde uykuya geçmeden 9 10 gibi…gece ve sabah hep emzirme.mamayı bırakmak istiyorum ama akşam saatleri doymuyor gibi geliyor.ve akşam saatleri memeye hırslanıyor doymuyor gibi.kıyamıyorum.gece sütüm daha çok oluyor doluyor.galiba uyku iyi geliyor.

Ayni durumu yasadik suan canim. Birde ben bugun covidin 2.doz aşısını oldum. Yan etki yapti sol kolum kalkmiyor atesim var ve fena halde kemiklerim aciyo. Hayırlısıyla saglikla büyütüruz su bebekleri inşallah.
Ay canım bende asi olcam yan etki yapcak diye çok korkuyorum

Canım masajdan önce soğuk uygulma yaptinmi
Masajdan önce sıcak uyguladım. Masaj yaptım emzirdim, sağdım. Sonra soğuk uyguladım. Ara ara denedim anladım ki soğuk uygulama iyi geliyor bana. Lahana yaprağı sardım ağrısı inanılmaz azaldı şükürler olsun. Ama düğümlenme var hala. Kitleleri açtım ele gelenler küçüldü ama süt akması için sürekli masaj yapmam lazım, fışkırıyor masaj sonrası. Ters emzirme yaptım. Solgar lesitin de aldım demin içtim. Yapılabilecek herşeyi yaptım bakalım nolucak

Ağrı olmayan göğsümde de süt akmıyor düzgün. Resmen yağdan tıkanıyor o da. Kesitşn çare olur umarım ikisine de.Zira emziremezsem oğluşum mama da içmek istemiyor. Ağlayıp durdu dün gece.

Meme Ucunda Oluşan Süt Kabarcığı için Neler Yapılır?

Yukarıdaki siteyi paylaşmış birisi forumda. İnceledim biraz. Doymuş yağları fazla tüketmek de süt tıkanıklığına sebep oluyormuş. Oğlumun gazı yüzüne tek yediğim et, yumurta, az peynir, çok çok tereyağı )gebelikten kalma bi aşermem var hala tereyağına karşı)
Eeee benim yediklerimin hepsi doymuş yağ içeriyor zaten. Galiba beslenmem yüzüne böyle oldu diyorum. Beslenmemi değiştirmeye çalışıcam. Mastit tıkanıklık yaşayanlar siz de bi inceleyin siteyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…