Ben kullanıyorum canım genelde, bayağı bir sırt ve boyun ağrımı azalttı. Belin dik bir şekilde emzirebiliyorsun. Benimkini A101’den almıştım, çok güzel çıktı.Kızlar bende boyun fıtığı var bu emzirme ağrılarımı daha da arttırdı emzirme yastığı alsam biraz rahatlar mıyım acaba
Kesin al bebeği bacağın taşıyor o zaman. Yastık kullanmayınca belin taşıyor. Ben mycey kullanıyoeum çok memnunumKızlar bende boyun fıtığı var bu emzirme ağrılarımı daha da arttırdı emzirme yastığı alsam biraz rahatlar mıyım acaba
Tıkanıklık varsa alın bence mastit olmadan.Teşekkür ederim alayım ben de tıkanıklık baya azaldı ama çok sütüm yok Zaten günlük 30ml ancak çıkıyor bına da şükür az da olsa alsın kuzum
Hayat kurtarıcı bir şey canım, bana da çok gereksiz geliyordu ama kesinlikle değilKızlar bende boyun fıtığı var bu emzirme ağrılarımı daha da arttırdı emzirme yastığı alsam biraz rahatlar mıyım acaba
Kesinlikle almalısın, herkese öneriyorum ben bu yastığı. Benimki ev yapımı hediye geldi, ölçüleri aman aman çok düzgün diyemem. Ama elim kolum. Herkes sırt ağrılarından bahsediyor emzirmede ben en ufak öyle bişey yaşamadımKızlar bende boyun fıtığı var bu emzirme ağrılarımı daha da arttırdı emzirme yastığı alsam biraz rahatlar mıyım acaba
Bence adet olmadın canım. Ben de öyle zannediyorum arada , başlıyor yeniden bitiyor. Böyle pıhtı gibi bir şey geliyor , o geldikten sonra yeniden azalıyor. Bence hala içeride bir şeyler var o yüzdendir, adet olacağını sanmıyorumKızlar bugun 39. Gunum ve ben adet oldum bayagi yogun şekilde emziriyorum bebegimi neden bu kadar erken adet oldum ki sütummu kesilecek yoksa kalitesizmi makineylede cekiyorum arada emzirirken adet hemen olmaz sütün kaloteli bebek iyi cekiyosa denilmisti sütüm erkenmi kesilecek o anlamami geliyo acaba basina gelen varsa bana yardimci olabilirmi
İsilik gibi canım, emerken falan terliyor muhtemelenKızlar sizce bu kızarıkliklar neyin ne si nokta hibi her gun yuzunun bir baska yerinde cikip kayboluyor kendiliginden
Korktum valla egzama falan mi diye benim oglum atopik dermatit egzamalı onunki daaha farklıydı tabi ama hep ayni formda olmayabiliyor endiselendimİsilik gibi canım, emerken falan terliyor muhtemelen
Yok canım adet bence afedersin kirmizi kanama pihti yok bayağıda yogun kanamam var anneminde 40indan hemen sonra olurmuş benim 1 2 gun erken oldu galiba cok saçma geldi banada emziriyorum zaten az sutum arttirmak icin herseyi yapiyorum insallah etkilemez azaltmasin kesmesinde daha insallah senin dedigin gibi adet degildir ama sanmiyorumBence adet olmadın canım. Ben de öyle zannediyorum arada , başlıyor yeniden bitiyor. Böyle pıhtı gibi bir şey geliyor , o geldikten sonra yeniden azalıyor. Bence hala içeride bir şeyler var o yüzdendir, adet olacağını sanmıyorum
Canim bizim dilinde vardi doktora gosterdim. Sut lekesi sorun yok damak iclerinde olursa soykersin demistiAvent biberon nuk emzik kullaniyorum canim çıldıracam artik bugun baktim damagı beyaz ama normalmi yoksa degilmi bilemedim dilinde bisey yok
Nasil anlarim ki sut kanallari tikali mi diye acaba ? Yani bi acima yanma olurdu herhalde ama oyle bsy yok suan daha once olmustu igne batar gibiSagol canım takibe aldim bende.
Oğlumu geçen gün kontrole götürdüğünde hastanede 13 günlük bebeğini getiren vardı. Çocuğun kan şekeri dusukmus, sürekli uyuduğu dan, memede uyuyakaldigindan, fazla ememediginden ve kilo alımının çok az olduğundan bahsetti birisi. Hatta kan tahlili yapmışlardı. İstersen bir kontrole götür kan değerlerine baksınlar bence kan şekeri düşüktür...
Günde 20 gram almaları normalmiş. Yani haftada 150-200 almaları gerekir. O nedenle kilo fazla alamamış gibi. Sürekli emzir canım, gak dese meme ver, guk dese meme ver. Hatta günde 1 öğünde mama takviyesi yap ve bak bakalım kilo alımı artacak mı?
Oooo geçen ay kusmalarla geçti. Panikleme hiç canım. Birçok sebebi var bunun. Mesela emzirdikten hemen sonra altını değiştirince karına baskı yapıyor ve kusmasina sebep olabiliyor. Çok fazla emzirmekte kusturur. Emzirdikten sonra bebeği biraz sallamaktan olabilir. Takip et bakalım.
Baya şey yapmışsın ama sut fazla gelmiyor. Süt kanallarin tıkalı olabilir mi?
Emzirirken uyuyakalirsan çenesinin altından parmağımla onun uyandırmaya çalışsan mi? Yukarıda dediğim gibi uyandırman lazım canım. Veya kan testi yaptır bakalım.
Olmadım, olmayida düşünmüyorum. Aşının sütü azalttığını veya tamamen ortadan kaldırdığını düşünüyorum...
Toksik eritem olabilir mi google dan bak canım bi. Bizde de olmuştu zararlı bişey değil dedi doktor. Bir ara bebeğimin tüm suratı döküntüyle kaplıydı doktor nemlendirici verdi geçti kullanıncaKızlar sizce bu kızarıkliklar neyin ne si nokta hibi her gun yuzunun bir baska yerinde cikip kayboluyor kendiliginden
Yok canım boyle değil kirmizi bizimki. Alerjiden korkuyorum.Toksik eritem olabilir mi google dan bak canım bi. Bizde de olmuştu zararlı bişey değil dedi doktor. Bir ara bebeğimin tüm suratı döküntüyle kaplıydı doktor nemlendirici verdi geçti kullanınca
Bana da isilik gibi geldi. Benim oğlumda da sıcak kaybaklı böyle döküntüler çok oldu.Kızlar sizce bu kızarıkliklar neyin ne si nokta hibi her gun yuzunun bir baska yerinde cikip kayboluyor kendiliginden
İnşallah oyledir canim yaBana da isilik gibi geldi. Benim oğlumda da sıcak kaybaklı böyle döküntüler çok oldu.
Benim kızım rota aşısında kusmadı ya. Niye kustu ki senin minnoş tühKızlar kızım sürekli kusuyor iyice de huysuzlaştı bu rota aşısı yüzünden. Dün yaptırmıştıı aşıyı. Ne zaman geçer bu durum
Doğumdan sonra hemen adet olunca süt mü kesiliyor canım? İlk kez öyle birşey duydum. Bende der oldum da korktum kesilmez inşllahKızlar bugun 39. Gunum ve ben adet oldum bayagi yogun şekilde emziriyorum bebegimi neden bu kadar erken adet oldum ki sütummu kesilecek yoksa kalitesizmi makineylede cekiyorum arada emzirirken adet hemen olmaz sütün kaloteli bebek iyi cekiyosa denilmisti sütüm erkenmi kesilecek o anlamami geliyo acaba basina gelen varsa bana yardimci olabilirmi
Canım isilik gibi geldi bana da. Ferahlat biraz bakalım geçecekmi.Kızlar sizce bu kızarıkliklar neyin ne si nokta hibi her gun yuzunun bir baska yerinde cikip kayboluyor kendiliginden
Seninki hangi markaHayat kurtarıcı bir şey canım, bana da çok gereksiz geliyordu ama kesinlikle değilçok pratik. Normal bir yastık bence aynı işi görmüyor
Canım benimde 40 dan sonra hemen adet oldum ama sütüm kesilmediKızlar bugun 39. Gunum ve ben adet oldum bayagi yogun şekilde emziriyorum bebegimi neden bu kadar erken adet oldum ki sütummu kesilecek yoksa kalitesizmi makineylede cekiyorum arada emzirirken adet hemen olmaz sütün kaloteli bebek iyi cekiyosa denilmisti sütüm erkenmi kesilecek o anlamami geliyo acaba basina gelen varsa bana yardimci olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?