2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bende boyun fıtığı var bu emzirme ağrılarımı daha da arttırdı emzirme yastığı alsam biraz rahatlar mıyım acaba
Ben kullanıyorum canım genelde, bayağı bir sırt ve boyun ağrımı azalttı. Belin dik bir şekilde emzirebiliyorsun. Benimkini A101’den almıştım, çok güzel çıktı.

Kızlar kızım sürekli kusuyor iyice de huysuzlaştı bu rota aşısı yüzünden. Dün yaptırmıştıı aşıyı. Ne zaman geçer bu durum

Son düzenleme:
Kızlar bende boyun fıtığı var bu emzirme ağrılarımı daha da arttırdı emzirme yastığı alsam biraz rahatlar mıyım acaba
Hayat kurtarıcı bir şey canım, bana da çok gereksiz geliyordu ama kesinlikle değil çok pratik. Normal bir yastık bence aynı işi görmüyor

Kesinlikle almalısın, herkese öneriyorum ben bu yastığı. Benimki ev yapımı hediye geldi, ölçüleri aman aman çok düzgün diyemem. Ama elim kolum. Herkes sırt ağrılarından bahsediyor emzirmede ben en ufak öyle bişey yaşamadım

Reactions: The
Kızlar bugun 39. Gunum ve ben adet oldum bayagi yogun şekilde emziriyorum bebegimi neden bu kadar erken adet oldum ki sütummu kesilecek yoksa kalitesizmi makineylede cekiyorum arada emzirirken adet hemen olmaz sütün kaloteli bebek iyi cekiyosa denilmisti sütüm erkenmi kesilecek o anlamami geliyo acaba basina gelen varsa bana yardimci olabilirmi

Bence adet olmadın canım. Ben de öyle zannediyorum arada , başlıyor yeniden bitiyor. Böyle pıhtı gibi bir şey geliyor , o geldikten sonra yeniden azalıyor. Bence hala içeride bir şeyler var o yüzdendir, adet olacağını sanmıyorum

Kızlar sizce bu kızarıkliklar neyin ne si nokta hibi her gun yuzunun bir baska yerinde cikip kayboluyor kendiliginden

Eklentiler

• IMG_20211206_110602.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20211206_110405.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 63
Yok canım adet bence afedersin kirmizi kanama pihti yok bayağıda yogun kanamam var anneminde 40indan hemen sonra olurmuş benim 1 2 gun erken oldu galiba cok saçma geldi banada emziriyorum zaten az sutum arttirmak icin herseyi yapiyorum insallah etkilemez azaltmasin kesmesinde daha insallah senin dedigin gibi adet degildir ama sanmiyorum

Avent biberon nuk emzik kullaniyorum canim çıldıracam artik bugun baktim damagı beyaz ama normalmi yoksa degilmi bilemedim dilinde bisey yok
Canim bizim dilinde vardi doktora gosterdim. Sut lekesi sorun yok damak iclerinde olursa soykersin demisti
Nasil anlarim ki sut kanallari tikali mi diye acaba ? Yani bi acima yanma olurdu herhalde ama oyle bsy yok suan daha once olmustu igne batar gibi

Kızlar sizce bu kızarıkliklar neyin ne si nokta hibi her gun yuzunun bir baska yerinde cikip kayboluyor kendiliginden
Toksik eritem olabilir mi google dan bak canım bi. Bizde de olmuştu zararlı bişey değil dedi doktor. Bir ara bebeğimin tüm suratı döküntüyle kaplıydı doktor nemlendirici verdi geçti kullanınca

Toksik eritem olabilir mi google dan bak canım bi. Bizde de olmuştu zararlı bişey değil dedi doktor. Bir ara bebeğimin tüm suratı döküntüyle kaplıydı doktor nemlendirici verdi geçti kullanınca
Yok canım boyle değil kirmizi bizimki. Alerjiden korkuyorum. Son343605 canim baksana senin bebegindede böyle miydi alerji dediler ya sana ondan soruyorum

Kızlar kızım sürekli kusuyor iyice de huysuzlaştı bu rota aşısı yüzünden. Dün yaptırmıştıı aşıyı. Ne zaman geçer bu durum
Benim kızım rota aşısında kusmadı ya. Niye kustu ki senin minnoş tüh
Doğumdan sonra hemen adet olunca süt mü kesiliyor canım? İlk kez öyle birşey duydum. Bende der oldum da korktum kesilmez inşllah
Canım isilik gibi geldi bana da. Ferahlat biraz bakalım geçecekmi.

Canım benimde 40 dan sonra hemen adet oldum ama sütüm kesilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…