Benim de myceySeninki hangi marka
Slingci geldi hanımmmKızlar aranizda sling kullanan var mı? Ya ben pek kullanmiyordum, oğlum gunduzleri hiç uyumayinca ( yatağına yaptırdığım an uyanıyor veya en fazla 10 dk uyuyor ) işte slingte uyur mu diye düşündüm ve oğlum 3 saattir resmen kucağımda uyuyor böylesevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum. Alismasindan korkuyorum , bir de gündüz böyle uzun uyur da gece uyumazsa diyorum. Bir yandan da uyumayinca saat başı meme istiyordu, bundan kurtuldum. Artisi eksisi nedir bu işin, kullanan var mı
Canım sütün neden azalsn yada kesılsin?Yok canım adet bence afedersin kirmizi kanama pihti yok bayağıda yogun kanamam var anneminde 40indan hemen sonra olurmuş benim 1 2 gun erken oldu galiba cok saçma geldi banada emziriyorum zaten az sutum arttirmak icin herseyi yapiyorum insallah etkilemez azaltmasin kesmesinde daha insallah senin dedigin gibi adet degildir ama sanmiyorum
Canım atopık dermatiti rabbım kımsenın bebeğine vermesın cok zor oğlum olmustu ama bu atopıge benzemıyo ya sankı sıcaktan yada emerken akan sütten olmus gibi:)) emzırırken bı takıp etsen süt kacıyo mu agzından?Kızlar sizce bu kızarıkliklar neyin ne si nokta hibi her gun yuzunun bir baska yerinde cikip kayboluyor kendiliginden
Valla benimki de aynı kuzuSlingci geldi hanımmm
Valla kullanıyrm ama oğlumda ilac gibi gelmişti kızım pek bi nazlı cıktıkucagımda uyudugunda slinge gecırıyorm uyandrmadan gecırırsem uzunca uyuyo bende ev içinde dolanıyo bı ıkı iş yapıyo cay falan içiyorm yoksa bebiş gogsumde yemek yiyorum
Ama oğlum karnı toksa slinge girer girmez uyurdubıde yaz aylarıydı giyer cıkardım oğlumu ne guzel
Demem o ki iş bebekte bitiyo canım
Ya Allah de girş
Aynen canim vallahi benim oglumda atopik dermatitti cok zordu. Ve suan egzamli gecmedi onunkiCanım atopık dermatiti rabbım kımsenın bebeğine vermesın cok zor oğlum olmustu ama bu atopıge benzemıyo ya sankı sıcaktan yada emerken akan sütten olmus gibi:)) emzırırken bı takıp etsen süt kacıyo mu agzından?
Birde atopık 4. Ayda buyuk olcude bıtıyo kaldı ki öyle üzülmemeye çalıs bitmesi yakın
Ay valla neye sevınıp neye üzülecegımızi
Şaşırdık:))
En sevmelık koklamalık dönemde kendını ifade edemedıgı için endıselenmekten harap oluyoruzama az kaldı 6. Aya:)) inşaAllah sonrası ilac gibi gececekk
Kız bu slingi bi ben mi beceremedimValla benimki de aynı kuzuyani slinge girince uyku moduna geçiyor iki gündür , bı de herhalde böyle rahat gazını falan çıkarıyor karnına baskı oldugu için. Yemek bile yiyemezdim, rahat rahat yedim keşke yatağında uyusa da hiç gerek kalmasa ama napayım uyumuyor.
Giriştim gitti
Canım bizde hiç döküntü kızarıklık olmadı o yüzden bilemiyorum ama doktorlar direk bakıyor vücutta yüzde döküntü var mı diye alerjide .Kızlar sizce bu kızarıkliklar neyin ne si nokta hibi her gun yuzunun bir baska yerinde cikip kayboluyor kendiliginden
Gittiğimde göstereyim bendeCanım bizde hiç döküntü kızarıklık olmadı o yüzden bilemiyorum ama doktorlar direk bakıyor vücutta yüzde döküntü var mı diye alerjide .
Al benden de o kadar bende beceremedim kanguru aldım ama daha kullanmadımKız bu slingi bi ben mi beceremedimÇocuğu yamuk yumuk koyuyorum, o da bana “Anne beni ne hallere koydun” der gibi bakınca zar zor geri çıkarıyorum
Boroosh Baby kanguru sipariş ettim, inşallah uyar da biraz hareket özgürlüğüme kavuşurum
Benimki normal esnek sling canımKız bu slingi bi ben mi beceremedimÇocuğu yamuk yumuk koyuyorum, o da bana “Anne beni ne hallere koydun” der gibi bakınca zar zor geri çıkarıyorum
Boroosh Baby kanguru sipariş ettim, inşallah uyar da biraz hareket özgürlüğüme kavuşurum
Benimki de ondan yaa, ne bileyim çok sevemedim bana sıkıntı bastı 3 kere denedimBenimki normal esnek sling canımhatta almadım bile , kumascidan gittim penye kumaş kestirip kendim yaptım hamileyken internette tonla video var ayakları W olacak şekilde olanları dene , çok rahat ediyorlar aslında. İlk başta ben de çok beceremiyordum ama sonra elin alışıyor. Yürürken falan çocuk hafif hafif hopladigi için aslında baya işlerine geliyor hatta uykusu derin annelerden olabilsem onunla uyunur bile. Bugün o üstümdeyken yattım gayet
Kanguru aldim bende. Bizimki bacaklarını AcamiyoBenimki de ondan yaa, ne bileyim çok sevemedim bana sıkıntı bastı 3 kere denedimKanguru da olmazsa mecbur yine ona döneceğim bakalım
Benimki de hiç sevmedi slingii ille dışarıya bakmak istiyorAl benden de o kadar bende beceremedim kanguru aldım ama daha kullanmadım
Canım lesitin kullanmadın mı?Göğüs kanallarımda tıkanıklık devam ediyor. Oğlum mamayı reddediyor çok zor durumdayım
2,5 aylık şuanda nekadar mama hazırlamalıyım?
Kullanıyorum. Günde 5 tane felan alıyorum ikinci günüm şuanda. Kitle açıldı ama damarlar açılamadı tam. Sağdığım sütte iplik çıktı. Sütüm iplik gibi koyulaşmış düşün canım yana yana sağdımCanım lesitin kullanmadın mı?
Bana 3 saat emzirmemelisin dedi ama ben daha olmadim bu hafta olmayi dusunuyorum merak ediyorum ben de ne kadar süre dökmek lazim acaba ben zaten sağarak veriyorum sütümüKızlar aşıdan sonra ilk sütü döktünüz mü peki, normal emzirmeye devam mı ettiniz? Öyle yapanlar varmış da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?