2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar aranizda sling kullanan var mı? Ya ben pek kullanmiyordum, oğlum gunduzleri hiç uyumayinca ( yatağına yaptırdığım an uyanıyor veya en fazla 10 dk uyuyor ) işte slingte uyur mu diye düşündüm ve oğlum 3 saattir resmen kucağımda uyuyor böyle sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum. Alismasindan korkuyorum , bir de gündüz böyle uzun uyur da gece uyumazsa diyorum. Bir yandan da uyumayinca saat başı meme istiyordu, bundan kurtuldum. Artisi eksisi nedir bu işin, kullanan var mı

Slingci geldi hanımmm
Valla kullanıyrm ama oğlumda ilac gibi gelmişti kızım pek bi nazlı cıktı kucagımda uyudugunda slinge gecırıyorm uyandrmadan gecırırsem uzunca uyuyo bende ev içinde dolanıyo bı ıkı iş yapıyo cay falan içiyorm yoksa bebiş gogsumde yemek yiyorum
Ama oğlum karnı toksa slinge girer girmez uyurdu bıde yaz aylarıydı giyer cıkardım oğlumu ne guzel
Demem o ki iş bebekte bitiyo canım
Ya Allah de girş

Canım sütün neden azalsn yada kesılsin?
Oğlumu 14 ay emzırdm dogumumdan 18-19 ay sonra regl oldm
Şimdi kızımı hem anne sütü hem mama ile beslıyorum sütümde cok yok ama adet olmadım
Bu süt düzeyi ile değil hormonlarla alakalı bi durum
Kendını süreklı sütüne empoze etme bedenıne negatif
Sinyaller gönderıyosn

Reactions: The
Kızlar sizce bu kızarıkliklar neyin ne si nokta hibi her gun yuzunun bir baska yerinde cikip kayboluyor kendiliginden
Canım atopık dermatiti rabbım kımsenın bebeğine vermesın cok zor oğlum olmustu ama bu atopıge benzemıyo ya sankı sıcaktan yada emerken akan sütten olmus gibi:)) emzırırken bı takıp etsen süt kacıyo mu agzından?
Birde atopık 4. Ayda buyuk olcude bıtıyo kaldı ki öyle üzülmemeye çalıs bitmesi yakın
Ay valla neye sevınıp neye üzülecegımızi
Şaşırdık:))
En sevmelık koklamalık dönemde kendını ifade edemedıgı için endıselenmekten harap oluyoruz ama az kaldı 6. Aya:)) inşaAllah sonrası ilac gibi gececekk

Valla benimki de aynı kuzu yani slinge girince uyku moduna geçiyor iki gündür , bı de herhalde böyle rahat gazını falan çıkarıyor karnına baskı oldugu için. Yemek bile yiyemezdim, rahat rahat yedim keşke yatağında uyusa da hiç gerek kalmasa ama napayım uyumuyor.
Giriştim gitti

Aynen canim vallahi benim oglumda atopik dermatitti cok zordu. Ve suan egzamli gecmedi onunki Emerken sut kaciyo suratina görüyorum. Acaba süt alerjisi mi var diye korktum ben acikcasi

Kız bu slingi bi ben mi beceremedim Çocuğu yamuk yumuk koyuyorum, o da bana “Anne beni ne hallere koydun” der gibi bakınca zar zor geri çıkarıyorum

Boroosh Baby kanguru sipariş ettim, inşallah uyar da biraz hareket özgürlüğüme kavuşurum

Reactions: The
Al benden de o kadar bende beceremedim kanguru aldım ama daha kullanmadım

Benimki normal esnek sling canım hatta almadım bile , kumascidan gittim penye kumaş kestirip kendim yaptım hamileyken internette tonla video var ayakları W olacak şekilde olanları dene , çok rahat ediyorlar aslında. İlk başta ben de çok beceremiyordum ama sonra elin alışıyor. Yürürken falan çocuk hafif hafif hopladigi için aslında baya işlerine geliyor hatta uykusu derin annelerden olabilsem onunla uyunur bile. Bugün o üstümdeyken yattım gayet

Benimki de ondan yaa, ne bileyim çok sevemedim bana sıkıntı bastı 3 kere denedim Kanguru da olmazsa mecbur yine ona döneceğim bakalım

Canım lesitin kullanmadın mı?
Kullanıyorum. Günde 5 tane felan alıyorum ikinci günüm şuanda. Kitle açıldı ama damarlar açılamadı tam. Sağdığım sütte iplik çıktı. Sütüm iplik gibi koyulaşmış düşün canım yana yana sağdım
Lesitin süt üretimimi azalttı sanki. Bir de bebek fışkırtarak kusuyor içince. Sende de böyle yan etkiler oldu öu?

Kızlar aşıdan sonra ilk sütü döktünüz mü peki, normal emzirmeye devam mı ettiniz? Öyle yapanlar varmış da
Bana 3 saat emzirmemelisin dedi ama ben daha olmadim bu hafta olmayi dusunuyorum merak ediyorum ben de ne kadar süre dökmek lazim acaba ben zaten sağarak veriyorum sütümü

Kızlar bebeğimin eli, ozellikle de ayağı hep soğuk çok üzülüyorum. Kiraz çekirdeğinden patik varmış fırında ısıtıp bebeğe giydiriliyormuş deneyen var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…