2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar bi bakin isilik gibi değil ya

Eklentiler

• IMG_20211206_210909.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 72
Bir de kızlar bebeğim kucağa çok alıştı uyku dışındaki vakitte hiç pusetinde durmuyor hatta uykuya bile zor dalıyor bu 1 haftadır çok arttı. Acaba atak mı geçiriyor? Titreyene kadar agliyo bazen. hic boyle degildi 40indan sonra degisti

Hadi rast gele

Reactions: The
Yatagina yatirinca uyaniyo mu sizinki de? Çok muzdaribiz biz bu ara. Slingte kucagimda şu an deli gibi agliyordu koydum uyudu anında ama nereye kadar boyle. Tamam gene bi rahatlık ama o kadar da her şeyi yapamiyorum ben ya slingteyken bebeğim

Reactions: The
Benimki de yatırır yatırmaz uyanıyor, bir tek kundağa koyarsak uyuyor yatağında. Hep kucakta durmak uyumak istiyor.

Oğlumun yüzü ve üst bedeninde vardı böyle irinli döküntüler. Doktoru sıcaktan isilik dedi.

Benimki de yatırır yatırmaz uyanıyor, bir tek kundağa koyarsak uyuyor yatağında. Hep kucakta durmak uyumak istiyor.

Kedilervekitaplar yazmıştı galiba yatağını sıcak su torbasıyla ısıtıyorum. Yerine yatırınca uyanmıylr böylece diye. Bende denedim, yatağını ısıtıp yatırdığımda uyanmadı. Bi deneyin bence

Mama veren deneyimli arkadaşlar benim minnoşuma nekadar mama hazırlamam lazım? 2,5 aylık şuanda.

Ay inşallah isiliktir kuzum ya

Kızlar benim sanki kemiklerim ağrıyor çok halsizlik var uykusuzluk belki bir etkendir ama vitamin eksikliği var diye düşünüyorum sizde de kemik ağrısı var mı

Canım daha önce de yazmıştım ama hatırlıyor musun bilmiyorum benim bebişin tüm yüzü bu sivilcelerden di,geçimce de inanılmaz kuru kıpkırmızı oldu, nemlendirmekte çareyi bulduk şimdi pürüzsüz 2 3 gece hametanın sarı olan kremimden sürdüm sonra herhün bebek losyonuyla yüzünü önce bezle silip sonrasında losyon sürdüm

Tamam canim da deneyeceğim bunu teşekkür ederim

Çok mantikli ben zaten hep farkediyodum battaniye veya carsaf soğuk oluyor ilk yattiginda

Canim losyonun adi ne

Mama veren deneyimli arkadaşlar benim minnoşuma nekadar mama hazırlamam lazım? 2,5 aylık şuanda.
Benimki 9 haftalık yani 2 aylık aslında 120 ml ( 4 ölceği 3 saatte bir alması lazım) fakat bizimki az ve sık içiyor 30-60-90 ml gibi değişiyor. Sen de bebeğin istegine gore 120-150 ml arasında verebilirsin. Her 30 ml için bir kaşık koyuyorsun tepeleme değil silme seklinde olacak. Mama takviyesi mi yapiyosun

Doğum sonrası adet gören var mı? özellikle sezeryan olanları merak ediyorum? Bir arkadas 1 yila yakin adet gormemisti. Ama ben az önce lavaboda bi pembelik gordum de emin olamadim yarin belli olur. Bugün dogumdan sonraki 62.günum

Canim losyonun adi ne
Ben nivea nın bebek losyonunu kullanıyorum mavi, kokusu var ama kokudan ötürü alerji vs tıkanıklık bişey yaşamadık benim bebişin cildine çok iyi geldi ama losyondan önce asıl geçiren sarı hametan oldu sonrasında losyonu tekrarlamaması cildi kurumaması için düzenli kullanmaya başladım, ılık suya bandırılmış nemli bezle silip kuruluyorum günde iki kez yüzünü sonra losyon, hametanıda sadece 2 3kullsnınca sonuç mükemmel oldu derisi yenilendi. Kusura bakma çok uzun uzadıya yazıyorum ama ben çok faydasını gördüğüm için çünkü baya takıyodum o halini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…