- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Hadi rast geleValla benimki de aynı kuzuyani slinge girince uyku moduna geçiyor iki gündür , bı de herhalde böyle rahat gazını falan çıkarıyor karnına baskı oldugu için. Yemek bile yiyemezdim, rahat rahat yedim keşke yatağında uyusa da hiç gerek kalmasa ama napayım uyumuyor.
Giriştim gitti
Yatagina yatirinca uyaniyo mu sizinki de? Çok muzdaribiz biz bu ara. Slingte kucagimda şu an deli gibi agliyordu koydum uyudu anında ama nereye kadar boyle. Tamam gene bi rahatlık ama o kadar da her şeyi yapamiyorum ben ya slingteyken bebeğimValla benimki de aynı kuzuyani slinge girince uyku moduna geçiyor iki gündür , bı de herhalde böyle rahat gazını falan çıkarıyor karnına baskı oldugu için. Yemek bile yiyemezdim, rahat rahat yedim keşke yatağında uyusa da hiç gerek kalmasa ama napayım uyumuyor.
Giriştim gitti
Canım yenidoğan aknesi gibi duruyor, benimkinde de ara ara oluyor sonra geçiyor. Alerji yapacak bir şey yediğimde de vücudunda tek tük çıkıyor. Ben anne sütü sürüyorum ertesi gün sönüyor hemen.Kizlar bi bakin isilik gibi değil ya
Benimki de yatırır yatırmaz uyanıyor, bir tek kundağa koyarsak uyuyor yatağında. Hep kucakta durmak uyumak istiyor.Yatagina yatirinca uyaniyo mu sizinki de? Çok muzdaribiz biz bu ara. Slingte kucagimda şu an deli gibi agliyordu koydum uyudu anında ama nereye kadar boyle. Tamam gene bi rahatlık ama o kadar da her şeyi yapamiyorum ben ya slingteyken bebeğim
Ya of bu bebeler daha 2 aylık ne ara anlar oldular sasiyorumBenimki de yatırır yatırmaz uyanıyor, bir tek kundağa koyarsak uyuyor yatağında. Hep kucakta durmak uyumak istiyor.
Kizlar bi bakin isilik gibi değil ya
Yatagina yatirinca uyaniyo mu sizinki de? Çok muzdaribiz biz bu ara. Slingte kucagimda şu an deli gibi agliyordu koydum uyudu anında ama nereye kadar boyle. Tamam gene bi rahatlık ama o kadar da her şeyi yapamiyorum ben ya slingteyken bebeğim
Benimki de yatırır yatırmaz uyanıyor, bir tek kundağa koyarsak uyuyor yatağında. Hep kucakta durmak uyumak istiyor.
Ay inşallah isiliktir kuzum yaOğlumun yüzü ve üst bedeninde vardı böyle irinli döküntüler. Doktoru sıcaktan isilik dedi.
Kedilervekitaplar yazmıştı galiba yatağını sıcak su torbasıyla ısıtıyorum. Yerine yatırınca uyanmıylr böylece diye. Bende denedim, yatağını ısıtıp yatırdığımda uyanmadı. Bi deneyin bence
Mamaların üstünde yazıyor canım, haftasına göre ne kadar mama diye. Benim kızım 8 haftalık oldu, 150 cc veriyoruz gece yatmadan önceMama veren deneyimli arkadaşlar benim minnoşuma nekadar mama hazırlamam lazım? 2,5 aylık şuanda.
Ben sadece gece bir kere veriyorum eğer çok açsa 90 içiyor değilse 60 bence sen 90 verMama veren deneyimli arkadaşlar benim minnoşuma nekadar mama hazırlamam lazım? 2,5 aylık şuanda.
Canım daha önce de yazmıştım ama hatırlıyor musun bilmiyorum benim bebişin tüm yüzü bu sivilcelerden di,geçimce de inanılmaz kuru kıpkırmızı oldu, nemlendirmekte çareyi bulduk şimdi pürüzsüz 2 3 gece hametanın sarı olan kremimden sürdüm sonra herhün bebek losyonuyla yüzünü önce bezle silip sonrasında losyon sürdümKizlar bi bakin isilik gibi değil ya
Tamam canim da deneyeceğim bunu teşekkür ederimCanım daha önce de yazmıştım ama hatırlıyor musun bilmiyorum benim bebişin tüm yüzü bu sivilcelerden di,geçimce de inanılmaz kuru kıpkırmızı oldu, nemlendirmekte çareyi bulduk şimdi pürüzsüz 2 3 gece hametanın sarı olan kremimden sürdüm sonra herhün bebek losyonuyla yüzünü önce bezle silip sonrasında losyon sürdüm
Çok mantikli ben zaten hep farkediyodum battaniye veya carsaf soğuk oluyor ilk yattigindaOğlumun yüzü ve üst bedeninde vardı böyle irinli döküntüler. Doktoru sıcaktan isilik dedi.
Kedilervekitaplar yazmıştı galiba yatağını sıcak su torbasıyla ısıtıyorum. Yerine yatırınca uyanmıylr böylece diye. Bende denedim, yatağını ısıtıp yatırdığımda uyanmadı. Bi deneyin bence
Canim losyonun adi neCanım daha önce de yazmıştım ama hatırlıyor musun bilmiyorum benim bebişin tüm yüzü bu sivilcelerden di,geçimce de inanılmaz kuru kıpkırmızı oldu, nemlendirmekte çareyi bulduk şimdi pürüzsüz 2 3 gece hametanın sarı olan kremimden sürdüm sonra herhün bebek losyonuyla yüzünü önce bezle silip sonrasında losyon sürdüm
Benimki 9 haftalık yani 2 aylık aslında 120 ml ( 4 ölceği 3 saatte bir alması lazım) fakat bizimki az ve sık içiyor 30-60-90 ml gibi değişiyor. Sen de bebeğin istegine gore 120-150 ml arasında verebilirsin. Her 30 ml için bir kaşık koyuyorsun tepeleme değil silme seklinde olacak. Mama takviyesi mi yapiyosunMama veren deneyimli arkadaşlar benim minnoşuma nekadar mama hazırlamam lazım? 2,5 aylık şuanda.
Ben nivea nın bebek losyonunu kullanıyorum mavi, kokusu var ama kokudan ötürü alerji vs tıkanıklık bişey yaşamadık benim bebişin cildine çok iyi geldi ama losyondan önce asıl geçiren sarı hametan oldu sonrasında losyonu tekrarlamaması cildi kurumaması için düzenli kullanmaya başladım, ılık suya bandırılmış nemli bezle silip kuruluyorum günde iki kez yüzünü sonra losyon, hametanıda sadece 2 3kullsnınca sonuç mükemmel oldu derisi yenilendi. Kusura bakma çok uzun uzadıya yazıyorum ama ben çok faydasını gördüğüm içinCanim losyonun adi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?