2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya cok teşekkür ederim yarin ilk isim sari.hametani almak olcak inşallah sifa olur bizede dua et arkadasim lutfen

Arada süt azalır artar bunlar normal bence. Hepimizde de oluyor canım. Bence mamada ver derim tabi doktor değiliz tecrübelerle birşeyler paylaşıyoruz. Benim çocuğum şuan iyi durumda ama ben yinede gece yatmadan önce 1 öğün mama veriyorum kaç CC içerse. Bugün 70 CC içti mesela. Mama da gerçekten kilo alımını etkiledi sanki... Annem bana kuru meyvelerden hoşaf yapıyor yarın tarifini yazarım canım. Boza süt yapıyor, helva yiyip üzerine bol su içiyorum mesela.. uyku ve suda çok süt yapıyor.
Benim başıma gelmedi canım inan hiç bilmiyorum sadece tahmin ediyorum çünkü bu kadar az süt gelmesi normal değil... Ama suda var bazı kadınlarında bunyeleri sut yapmayabiliyor. Önemli olan çocuğun sağlıklı olması süt veya mama ile beslenmiş önemli değil. Hiçbir şeyi kafana takma gerekirse mama ver doyur karnını yeterli

Canim nette yazdim kadinlar kulubunde o sekilde yorum yapanlar vardı bende o yuzden acabamı dedim

Mama veren deneyimli arkadaşlar benim minnoşuma nekadar mama hazırlamam lazım? 2,5 aylık şuanda.
90 CC hazirliyorum ne kadar içerse çokta zorlamiyorum çünkü kusabiliyor fazla gelip gelmedigini anlayamıyorum oda doğduğunu anlamıyor. Mesela bugün 70 CC de bıraktı kestik hemen daha zorlayıp vermedik...

Kızlar bebeğimin eli, ozellikle de ayağı hep soğuk çok üzülüyorum. Kiraz çekirdeğinden patik varmış fırında ısıtıp bebeğe giydiriliyormuş deneyen var mı acaba
Eline eldiven, tulumun içinden ayağına çorap giydirmesem benimkininde soğuk olur. Eldiven takmadigimda buz gibi oluyor... Birde LCW kikide bebekler için ev patikleri var onlarada bak istersen ama kiraz çekirdeğinden patik falan duymadım hiç.

Kızlar bebeğinde pamukçuk olan varmı? Varsa resmini atar mısınız? Çünkü bizim doktor pamukçuk değil mama kalintisi dedi, başka bir şehire geldim buradaki sağlık ocağı hemşiresi pamukçuk dedi. Bugün temizlemeye başladım çok fena ağlıyor kuzum.

2. Ay aşılarını ben yaptıramadım, verem aşısı mi neydi unuttum sağlık ocağında 15 günde bir aciliyormus, 1 ocaka kadar yaptırabilirmisiz. 17sinde yaptiricaz bakalım...

1-2 gün hafif kanama geldi. 3. Güne sürmedi. Sezeryanla ilgisi yok bence. Sütün korur derler, benim sütüm korumadi... Eskilerin tabiri. İlk çocuğum normal doğumda emzirene kadar sütüm gelmedi mesela.

Gündüz yatağında asla uyumuyor malesef canım, çok nadir. Slingte uyuyor çünkü kucağımda olduğunu biliyor. Tabiki ben de her şeyi yapamıyorum ama tüm gün uykusuz durup ağlamasından ve saat başı meme istemesinden iyidir napayım

Benim zaten hiç durmuyordu bı yerlerde 35 , günlük

matmazel34 benim 2 aylik 90 veriyorum canim. Ama kilogramina gore hesaplaniyor internette vardi hesaplamasi. Ben doktora gittikce soruyorum ne kadar vermem gerekli diye ? Kg×150/8 internette bu sekilde yaziyor hesaplamasi sanirim. Ya birde cok uymuyor sanki bazi gunler daha ac oluyor. Uyaniklik suresi disari cikma durumu vs etkiliyor sanirim bebekleri

Canim kuru meyvelerden bende hosaf yapiyorum. Ama.bebek o gunlerde cok huzursuz oluyor sen de varmi oyle bsy

Benimki de kucağa alıştı. Nadiren kendi kendiye yatıp etrafı izlediği oluyor. Sürekli kucakta durmak istiyor. Yatırdığı anda başlıyor ağlamaya. Hemde dediğin gibi titreyene kadar ağlıyor. Kucağa almasam ağlamaktan katılacak resmen. Çözümü nedir hiç bilmiyorum
Aynen canım, anne sıcaklığından kopmamış gibi hissediyorlarmış.

Hanımlar bebeğim önceleri yirmi dakika yarım saat emerken şimdi beş dakika emip uykuya dalıyor. Uyandrismaya calsiiyorum uyanmiyor. Neden böyle oluyor doymuyor mu cok üzülüyorum

Bana 3 saat emzirmemelisin dedi ama ben daha olmadim bu hafta olmayi dusunuyorum merak ediyorum ben de ne kadar süre dökmek lazim acaba ben zaten sağarak veriyorum sütümü
Bizim doktorumuz direk ver dökme sütünü dedi her doktor farklı söylüyorBize kalıyor bu konu

Hanımlar bebeğim önceleri yirmi dakika yarım saat emerken şimdi beş dakika emip uykuya dalıyor. Uyandrismaya calsiiyorum uyanmiyor. Neden böyle oluyor doymuyor mu cok üzülüyorum
Benimki 5 dakka emiyor muhtemelen senin bebisinde çekim gücü kuvvetli ondan 5 dakkada doyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…