2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Süt düğümlenmesi yaşıyorum. Göğüslerimde süt var ama çıkmıyor. Aç kalıyor. Mama da içmeyi reddediyor.

Hanımlar bebeğim önceleri yirmi dakika yarım saat emerken şimdi beş dakika emip uykuya dalıyor. Uyandrismaya calsiiyorum uyanmiyor. Neden böyle oluyor doymuyor mu cok üzülüyorum
Geçen hafta göğüslerimde sıkıntı yaşayana kadar benim oğluşum da 5 dk da doyuyordu. Gayet normal güçlendiler artık

Benim minnoş 8 saattir uyanık, dayanamıyorum artık yorgunluktan. Arada 3-5 dk şekerleme yapıyor sonra cin gibi devam. Benim gibi sıkıntı yaşayan varmı?
Evet tam uyuyo biraktigim an cin gibi aciyor gozleri. Artik eskisi gibi uyumak istemiyorlar herhalde ama bu seferde insan nasil oyalar bilemiyor ki

Aynen canim vallahi benim oglumda atopik dermatitti cok zordu. Ve suan egzamli gecmedi onunki Emerken sut kaciyo suratina görüyorum. Acaba süt alerjisi mi var diye korktum ben acikcasi
Değildir inş canım hemetanı bi dene bakalım
Belkı hemencecık gecıverır
Al benden de o kadar bende beceremedim kanguru aldım ama daha kullanmadım
Kanguru da aldm ama kızım mıniş İçinde cok mınık kalıyo slıngle devam edıyoruz ama zaten bebek slingı kabullenene kadar asla beceremıyosun yanı senlık bısey değil kuzum

Benim minnoş 8 saattir uyanık, dayanamıyorum artık yorgunluktan. Arada 3-5 dk şekerleme yapıyor sonra cin gibi devam. Benim gibi sıkıntı yaşayan varmı?

Ayni durumdayız canim okadar uykum varki anlatamam. Belimde agriyor artik
Ben kızımı akşamları duş aldırıyorum hemen uykuya dalıyor kızlar . Acaba çok uyumadığı zmanlar yıkasanız mı minişleri? Ben artık duş yaptırmadığım zamanlarda da kafasını ıslatmadan vücudunu ılık suyla mı yıkasam gündüzleri diye düşünüyorum. Su çok rahatlatıyor çünkü.

Reactions: The
Denedim fayda etmedi banyo. Gene uyanık gene uyanık. 9 saatin sonunda uyuyakaldı ama yatağına bile yatırmaya cesaretim yok şuanda

Ya 2 aylik bebisleriniz kac saatte bir mama aliyor kizlar ?
Bebekler doymadigi icin mi bukadar huysuzlar acaba
Artik bu akima bende kapildim.

Ac bu cocuk
Geceleri 2 saatte bir. Gunduzleri memeden ayiramayanlardanim ben de o yuzden saati belli dgl. Doktora gittik bgn bu aylarda emzik olarak da kullanir memeyi gaz sansici cekerken agri kesici olarak da kullanir dedi. Gunduzleri yapisik geziyoruz. Gece surekli memede dgl ama yanindan kalkarsam 15 dak sonra agliyo. Daha 54 gunluk ben yaninda miyim diye kontrol ediyo resmen yaa nasil anliyo anlamiyorum

Ac bu cocuk
Gündüz max 2.5 saatte acıkıyor ama gece derin daldığı için genelde 3 saat, bazen de 4-5 saati buluyor canım eğer full mama verenlerden soruyorsan ve 90 cc veriyorum

Ac bu cocuk
Bebekten bebeğe değişiyordur eminim bizimki alarm kurulmuş gibi 2saati 1dakika geçirmiyor her iki saatte bir 90ml mama yiyor, gece gündüz farketmiyor hiç bizde
Kizlar oneri yok mu
Braun un koltuk altından ölçen ateş ölçerini aldım ben bebek modu yerişkin modu ayrı bir de eşim kendine mama sıcaklığını tam ayarlayamadığı için nexus almıştı onun da farklı modları var ikisi hemen hemen hep aynı ölçüyor ben memnunum

Arkadaşlar merhaba aklıma takilan bir şey sormak istiyorum .2. Dönem çalışmaya başlayacağım. Kızıma süt sağıp bıraksam bakıcısı icirse biberonla alışıp zamanla memeyi bırakır mı

Tesekkurler cnm

Benimki banyo olduğu gün tobe hiç uyumuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…