2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Meme emip üstüne mi mama yiyor acaba?

Biberon bi etken yalnız bu çocuktan çocuğa çok değişiyor kimisi hiç biberon almazken meme reddi yapıyor kimisi hem meme hem biberon alıyor hatta kimisi biberonu kabul etmiyor

Damarlar da açılır inşallah canım. Kitlenim açılması süper. Emzirirken masaj yapıyor musun? Sık bırak şeklinde yapıyordum ben. Vay be iplik gibi olmuş demek ki.. Canım sütümü azaltmadı. Benim bebeğimde reflü vardı o yüzden kusan bir bebekti. Lesitin içtiğim dönem herhangi bir etki görmedim ben. Bebeğinin kusma nedeni bol süt içebiliyor olması olabilir mi? Süt az geliyor ya tıkanıklık varken, açılınca tazyikle geliyordur süt.

Kızlar benim sanki kemiklerim ağrıyor çok halsizlik var uykusuzluk belki bir etkendir ama vitamin eksikliği var diye düşünüyorum sizde de kemik ağrısı var mı
Canım multivitamin kullanıyor musun? Benim doğum doktorum bana emzirme için özel muktivitamin verdi. Bir de d vitamini. Ben ekstra kalsiyum da alıyorum.

Hanımlar bebeğim önceleri yirmi dakika yarım saat emerken şimdi beş dakika emip uykuya dalıyor. Uyandrismaya calsiiyorum uyanmiyor. Neden böyle oluyor doymuyor mu cok üzülüyorum
Canım yüzünü ıslak pamukla sil uyanması için. Çok kat kat giyinmiş olmasın uyanamıyorlar o zaman. Zamanla çeneleri kuvvetleniyor daha çabuk boşaltıyorlar memeyi tabiki ama eğer çok kısa sürüyorsa uyandırmaya çalış bence

Kızlar 40ı çıktıktan sonra doktor kontrolüne gitmeyen var mı? Ben hala gitmedim ama gerekli mi gitmek?
Ben gitmedim canım, gidemedim daha doğrusu fırsatım olmadı. Bir sorun yoktur umarım , adetde oldum ama.
Benimki banyo olduğu gün tobe hiç uyumuyo
Ay maşallah benim kızıma o zaman, yıkanır yıkanmaz uyuyor
Burda kim önermişti, yatağa sıcak su torbası koymayı, Allah razı olsun.
Yalnız tehlikeli bir şey bu sıcak su torbası, alternatifi ne olabilir acaba
Ben önermiştim canım. Ben yatağı ısınınca torbayı alıyorum canım bebişi yatırmadan önce. Bazende ayaklarına koyuyorum ağzını iyice kapayıp. İyi geliyor sıcaklık.

Kızlar 40ı çıktıktan sonra doktor kontrolüne gitmeyen var mı? Ben hala gitmedim ama gerekli mi gitmek?
Ben gittim rahim kendini toparlamis dedi smear almak istedi.
Evet cok akilli bidiklar
Kizlar oneri yok mu
Bizim guzel ama sevmedim esim eczaneden almis. Web de bosch omron veya wee baby daha guzeldi. Ozeelikkle alsam omron u tercih ederdim
Gündüz max 2.5 saatte acıkıyor ama gece derin daldığı için genelde 3 saat, bazen de 4-5 saati buluyor canım eğer full mama verenlerden soruyorsan ve 90 cc veriyorum
Yes canim full mama bizimkininde belli olmuyor ama cok usst uste olmasin diye memede oyaliyorum. Cocuga iskencemi yapiyorum acaba 3 bck saati zorkuyorum nadirxd olsa
Kg durumu nasil canim cok tombik olur diye korkuyrm
Benim bastan birakmisti sonra tekrar baasladi. Lansinoh biberon oneririm. Aventle meme reddi oldu bizde

Biraz şey olcak ama ilişki denediniz mi ya içte de dikişler vardı da doktora görünmeden ilişkiye girmekten korkuyorum gerçi doktora görünsem de korkuyorum galiba

Benim oğlum da öyleydi canım, çok şaşırdım bu benim çocuk mu diye
Hadi ya öyle mi ben de çok şaşkınım, zira oğlum gündüz nerdeyse hiç uyumazdi. Ne zaman geçiyor bu durum en azından şu geceyi böyle çıkarsak iyiydi

Hadi ya öyle mi ben de çok şaşkınım, zira oğlum gündüz nerdeyse hiç uyumazdi. Ne zaman geçiyor bu durum en azından şu geceyi böyle çıkarsak iyiydi
Öğlen yaptırmıştık akşama kadar hep uykuluydu ama zaten gece uykusuna az kalmıştı o gece de uyumuştu çok şükür, belki senin bebiş de gece diye devam eder uykusuna

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…