- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Meme emip üstüne mi mama yiyor acaba?Bebekten bebeğe değişiyordur eminim bizimki alarm kurulmuş gibi 2saati 1dakika geçirmiyorher iki saatte bir 90ml mama yiyor, gece gündüz farketmiyor hiç bizde
Braun un koltuk altından ölçen ateş ölçerini aldım ben bebek modu yerişkin modu ayrı bir de eşim kendine mama sıcaklığını tam ayarlayamadığı için nexus almıştı onun da farklı modları var ikisi hemen hemen hep aynı ölçüyor ben memnunum
Ütü ilede ısıtabilirsin benceBurda kim önermişti, yatağa sıcak su torbası koymayı, Allah razı olsun.
Yalnız tehlikeli bir şey bu sıcak su torbası, alternatifi ne olabilir acaba
Wee Baby temassız ateş ölçer var bende de canım memnunum.
Tesekkurler kizlarLoobex marka kullanıyorum ben, memnunum. Hem temassız hem kulaktan ölçme var. Trendyola baktım, benim aldığım model yok şu anda malesef, loobex in başka modelleri var
Kiraz cekirdegi torbasi war alternatif ama hizli soguyo cnm sicak su torbasi dsha uzun sure sicak kaliyoBurda kim önermişti, yatağa sıcak su torbası koymayı, Allah razı olsun.
Saç kurutma makinasıyla ısıt caniBurda kim önermişti, yatağa sıcak su torbası koymayı, Allah razı olsun.
Biberon bi etken yalnız bu çocuktan çocuğa çok değişiyor kimisi hiç biberon almazken meme reddi yapıyor kimisi hem meme hem biberon alıyor hatta kimisi biberonu kabul etmiyorArkadaşlar merhaba aklıma takilan bir şey sormak istiyorum .2. Dönem çalışmaya başlayacağım. Kızıma süt sağıp bıraksam bakıcısı icirse biberonla alışıp zamanla memeyi bırakır mı
Damarlar da açılır inşallah canım. Kitlenim açılması süper. Emzirirken masaj yapıyor musun? Sık bırak şeklinde yapıyordum ben. Vay be iplik gibi olmuş demek ki.. Canım sütümü azaltmadı. Benim bebeğimde reflü vardı o yüzden kusan bir bebekti. Lesitin içtiğim dönem herhangi bir etki görmedim ben. Bebeğinin kusma nedeni bol süt içebiliyor olması olabilir mi? Süt az geliyor ya tıkanıklık varken, açılınca tazyikle geliyordur süt.Kullanıyorum. Günde 5 tane felan alıyorum ikinci günüm şuanda. Kitle açıldı ama damarlar açılamadı tam. Sağdığım sütte iplik çıktı. Sütüm iplik gibi koyulaşmış düşün canım yana yana sağdım
Lesitin süt üretimimi azalttı sanki. Bir de bebek fışkırtarak kusuyor içince. Sende de böyle yan etkiler oldu öu?
Canım multivitamin kullanıyor musun? Benim doğum doktorum bana emzirme için özel muktivitamin verdi. Bir de d vitamini. Ben ekstra kalsiyum da alıyorum.Kızlar benim sanki kemiklerim ağrıyor çok halsizlik var uykusuzluk belki bir etkendir ama vitamin eksikliği var diye düşünüyorum sizde de kemik ağrısı var mı
Canım yüzünü ıslak pamukla sil uyanması için. Çok kat kat giyinmiş olmasın uyanamıyorlar o zaman. Zamanla çeneleri kuvvetleniyor daha çabuk boşaltıyorlar memeyi tabiki ama eğer çok kısa sürüyorsa uyandırmaya çalış benceHanımlar bebeğim önceleri yirmi dakika yarım saat emerken şimdi beş dakika emip uykuya dalıyor. Uyandrismaya calsiiyorum uyanmiyor. Neden böyle oluyor doymuyor mu cok üzülüyorum
Benim doktorum 2 ay sonra gel dedi. Haftasonu gideceğim. Mutlaka git bence.Kızlar 40ı çıktıktan sonra doktor kontrolüne gitmeyen var mı? Ben hala gitmedim ama gerekli mi gitmek?
Braun kulaktan ölçer aldım ben canım memnunum.Kizlar oneri yok mu
Sadece kan ilacı kullanıyorum yarın da kan vercem bakalım ne eksikliği varCanım multivitamin kullanıyor musun? Benim doğum doktorum bana emzirme için özel muktivitamin verdi. Bir de d vitamini. Ben ekstra kalsiyum da alıyorum.
Ben gitmedim canım, gidemedim daha doğrusu fırsatım olmadı. Bir sorun yoktur umarım , adetde oldum ama.Kızlar 40ı çıktıktan sonra doktor kontrolüne gitmeyen var mı? Ben hala gitmedim ama gerekli mi gitmek?
Ay maşallah benim kızıma o zaman, yıkanır yıkanmaz uyuyorBenimki banyo olduğu gün tobe hiç uyumuyo
Ben önermiştim canım. Ben yatağı ısınınca torbayı alıyorum canım bebişi yatırmadan önce. Bazende ayaklarına koyuyorum ağzını iyice kapayıp. İyi geliyor sıcaklık.Burda kim önermişti, yatağa sıcak su torbası koymayı, Allah razı olsun.
Ben gittim rahim kendini toparlamis dedi smear almak istedi.Kızlar 40ı çıktıktan sonra doktor kontrolüne gitmeyen var mı? Ben hala gitmedim ama gerekli mi gitmek?
Evet cok akilli bidiklarGeceleri 2 saatte bir. Gunduzleri memeden ayiramayanlardanim ben de o yuzden saati belli dgl. Doktora gittik bgn bu aylarda emzik olarak da kullanir memeyi gaz sansici cekerken agri kesici olarak da kullanir dedi. Gunduzleri yapisik geziyoruz. Gece surekli memede dgl ama yanindan kalkarsam 15 dak sonra agliyo. Daha 54 gunluk ben yaninda miyim diye kontrol ediyo resmen yaa nasil anliyo anlamiyorum
Bizim guzel ama sevmedim esim eczaneden almis. Web de bosch omron veya wee baby daha guzeldi. Ozeelikkle alsam omron u tercih ederdimKizlar oneri yok mu
Yes canim full mama bizimkininde belli olmuyor ama cok usst uste olmasin diye memede oyaliyorum. Cocuga iskencemi yapiyorum acaba 3 bck saati zorkuyorum nadirxd olsaGündüz max 2.5 saatte acıkıyor ama gece derin daldığı için genelde 3 saat, bazen de 4-5 saati buluyor canım eğer full mama verenlerden soruyorsanve 90 cc veriyorum
Kg durumu nasil canim cok tombik olur diye korkuyrmBebekten bebeğe değişiyordur eminim bizimki alarm kurulmuş gibi 2saati 1dakika geçirmiyorher iki saatte bir 90ml mama yiyor, gece gündüz farketmiyor hiç bizde
Braun un koltuk altından ölçen ateş ölçerini aldım ben bebek modu yerişkin modu ayrı bir de eşim kendine mama sıcaklığını tam ayarlayamadığı için nexus almıştı onun da farklı modları var ikisi hemen hemen hep aynı ölçüyor ben memnunum
Benim bastan birakmisti sonra tekrar baasladi. Lansinoh biberon oneririm. Aventle meme reddi oldu bizdeArkadaşlar merhaba aklıma takilan bir şey sormak istiyorum .2. Dönem çalışmaya başlayacağım. Kızıma süt sağıp bıraksam bakıcısı icirse biberonla alışıp zamanla memeyi bırakır mı
Biraz şey olcak ama ilişki denediniz mi yaBen gitmedim canım, gidemedim daha doğrusu fırsatım olmadı. Bir sorun yoktur umarım , adetde oldum ama.
Ay maşallah benim kızıma o zaman, yıkanır yıkanmaz uyuyor
Ben önermiştim canım. Ben yatağı ısınınca torbayı alıyorum canım bebişi yatırmadan önce. Bazende ayaklarına koyuyorum ağzını iyice kapayıp. İyi geliyor sıcaklık.
Benim oğlum da öyleydi canım, çok şaşırdım bu benim çocuk mu diyeKızlar birinci ay aşısından sonra bebeginde herhangi bir yan etki gören oldu mu uyku gibi ? Bebeğim bugün sürekli uyumak istiyor
Hadi ya öyle miBenim oğlum da öyleydi canım, çok şaşırdım bu benim çocuk mu diye
Öğlen yaptırmıştık akşama kadar hep uykuluydu ama zaten gece uykusuna az kalmıştı o gece de uyumuştu çok şükür, belki senin bebiş de gece diye devam eder uykusunaHadi ya öyle miben de çok şaşkınım, zira oğlum gündüz nerdeyse hiç uyumazdi. Ne zaman geçiyor bu durum en azından şu geceyi böyle çıkarsak iyiydi
İnşallah canım inşallahÖğlen yaptırmıştık akşama kadar hep uykuluydu ama zaten gece uykusuna az kalmıştı o gece de uyumuştu çok şükür, belki senin bebiş de gece diye devam eder uykusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?