- 15 Ocak 2020
- 282
- 247
- 33
- 42
Benimde gece doluyor .gece emziriyorum öğlen boşalıyor.akşam üzeri 5 gibi mama veriyorum çünkü doymuyor.ağlıyorYa canım belki süt bitmiyordur ama azalıyor bence. İnan tüm gün boyunca 45 dk-1 saatte bir emdi bu çocuk. Süt fışkıracak değil ya.. Göğüslerim tam hiç dolmuyor ki bu şekilde gündüzleri , ancak gece doluyor.
Biz bugün 41 günlüğüz ve 10 gündür kaka sayımız 3 günde 1 e düştü.doktor normal dediBen sürekli uyku hali var sandım kusura bakma telaşlandırmak istemedim seni. Benimki de enfeksiyonlu doğmuştu. Doğduktan 2 gün sonra yatırdık hastaneye. Ciddi anlamda hareketlerinde azalma, uyku hali vardı. Sürekli aklımda o hali bebeğimin.
Benimki de silerken yapıyordu ama popoya hiç dokunma kaka yapması için. Koca çocuklarını bile uyaranla kaka yaptıran kişileri okudum.
Bu arada 2,5 aylık oldu oğlum ve kaka sayısı günde 2 ye düştü.
Bizde 41 günlüğüz bugün.10 gündür gece kaldırmıyorum kendi uyandığında emiyor.annem ve kayınvaldem uyandırma artık diyorlar.doğrumu yapıyorum bilmiyorum.bende korkuyorumCanım panik yapma bazen bizimki de oyle oluyor öncesinde epey doymuşsa uzun uyuyor tabi ben 5-6 saatten fazla olunca senin gibi korkuyorum ama bebek kendi duzenini olusturuyor biraz. Annem artik bölme uykusunu diyo bana.
Bizimde aşımolduğu gün uyumuştu sürekli.normal dedilerKızlar birinci ay aşısından sonra bebeginde herhangi bir yan etki gören oldu mu uyku gibi ? Bebeğim bugün sürekli uyumak istiyor
Sadece mama ilemi besleniyorBenimki 9 haftalık yani 2 aylık aslında 120 ml ( 4 ölceği 3 saatte bir alması lazım) fakat bizimki az ve sık içiyor 30-60-90 ml gibi değişiyor. Sen de bebeğin istegine gore 120-150 ml arasında verebilirsin. Her 30 ml için bir kaşık koyuyorsun tepeleme değil silme seklinde olacak. Mama takviyesi mi yapiyosun
Benimki zatenn gece 11den 4e iadar uyanik40 ı çıkanlar bebeğinizi halen gece uyandırıyormusunuz.ben artık uyandırmıyorum.kendi uyanıyor.6 saati buduğu oluyor gece uyuması.annemler uyandırma diyorlar.gece 3 4 gibi birde sabsh 7 civarı uyanıyor kendi
Benimki zatenn gece 11den 4e iadar uyanik
Gündüzmü çok uyuyor acaba.nedenkiBenimki zatenn gece 11den 4e iadar uyanik
Benim kızımın yüzüne pembe corasatin iyi geldi.vücudunada sebamet vücut losyonu kullanıyorum.pembe corasatin pişiğinede sürdüm 2 günde geçirdi.hematan.incia bepanten hepsini pişiğe denedim mesela hiçbiri popo kenarındaki pişiği hiç geçirmemişti.Aynen canim vallahi benim oglumda atopik dermatitti cok zordu. Ve suan egzamli gecmedi onunkiEmerken sut kaciyo suratina görüyorum. Acaba süt alerjisi mi var diye korktum ben acikcasi
Canım atopik dermatit tam olarak nasıl oluyor.sadece yüz bölgesindemi ?Aynen canim vallahi benim oglumda atopik dermatitti cok zordu. Ve suan egzamli gecmedi onunkiEmerken sut kaciyo suratina görüyorum. Acaba süt alerjisi mi var diye korktum ben acikcasi
Benim kızımın yüzünede atopik olabilir dedi doktor.yüzü çok hassas dedi tam net olarak birşey söylemedi.ben bi krem buldum kendim araştırarak o fayda sağladı fakat sürmeyi kestiğimde tekrar çıkarmı bilmiyorum.Canım atopik dermatit tam olarak nasıl oluyor.sadece yüz bölgesindemi ?
Yook bence zorla yine de sen daha iyisini bilirsin kuzum ama benimki 45 günlükken 5800 çıktığı için doktor "çok zor biliyorum ama beslenme sıklığını azaltmaya çalış obur bi bebek, içtiği miktar normal ama 2 saatte bir almasın artık mamayı" dedi.Ben gittim rahim kendini toparlamis dedi smear almak istedi.
Evet cok akilli bidiklar
Bizim guzel ama sevmedim esim eczaneden almis. Web de bosch omron veya wee baby daha guzeldi. Ozeelikkle alsam omron u tercih ederdim
Yes canim full mama bizimkininde belli olmuyor ama cok usst uste olmasin diye memede oyaliyorum. Cocuga iskencemi yapiyorum acaba 3 bck saati zorkuyorum nadirxd olsa
Kg durumu nasil canim cok tombik olur diye korkuyrm
Benim bastan birakmisti sonra tekrar baasladi. Lansinoh biberon oneririm. Aventle meme reddi oldu bizde
Bizde 41 günlük olduk huy değişirir diyorlar uyuma süresi azalır diolar.Allahım kolaylık versin hepimizeGündüzmü çok uyuyor acaba.nedenki
Bilmiyorum gece oturuyoruz iste suan bile gözünün içine bakıyorum uyku sinyali versede uyusada uyusam diyeGündüzmü çok uyuyor acaba.nedenki
Benimkine sari hametan sürdüm bugun inşallah iyi gelirBenim kızımın yüzüne pembe corasatin iyi geldi.vücudunada sebamet vücut losyonu kullanıyorum.pembe corasatin pişiğinede sürdüm 2 günde geçirdi.hematan.incia bepanten hepsini pişiğe denedim mesela hiçbiri popo kenarındaki pişiği hiç geçirmemişti.
Benim oğlumun ki popodaydi pişik sanmıştik ama degilmis. Her alanda görülebilir ama yogunluk yuz ve eklem yerleriCanım atopik dermatit tam olarak nasıl oluyor.sadece yüz bölgesindemi ?
Benim doktorum 2 ay sonra gel dedi. Haftasonu gideceğim. Mutlaka git bence.
Braun kulaktan ölçer aldım ben canım memnunum.
Tesekkurler kizlarBen gittim rahim kendini toparlamis dedi smear almak istedi.
Evet cok akilli bidiklar
Bizim guzel ama sevmedim esim eczaneden almis. Web de bosch omron veya wee baby daha guzeldi. Ozeelikkle alsam omron u tercih ederdim
Yes canim full mama bizimkininde belli olmuyor ama cok usst uste olmasin diye memede oyaliyorum. Cocuga iskencemi yapiyorum acaba 3 bck saati zorkuyorum nadirxd olsa
Kg durumu nasil canim cok tombik olur diye korkuyrm
Benim bastan birakmisti sonra tekrar baasladi. Lansinoh biberon oneririm. Aventle meme reddi oldu bizde
Ben uyandirmadim 40dan sonra ama zaten 2 saatten fazla pek uyumuyo. 6 saat cok uzun geldi bana cnm 3 ya da 4 saat fln olabilir de bnmki 6 saat uyusa uyandirirdim40 ı çıkanlar bebeğinizi halen gece uyandırıyormusunuz.ben artık uyandırmıyorum.kendi uyanıyor.6 saati buduğu oluyor gece uyuması.annemler uyandırma diyorlar.gece 3 4 gibi birde sabsh 7 civarı uyanıyor kendi
Benimde aynı doktorda uyandırma demişti40 ı çıkanlar bebeğinizi halen gece uyandırıyormusunuz.ben artık uyandırmıyorum.kendi uyanıyor.6 saati buduğu oluyor gece uyuması.annemler uyandırma diyorlar.gece 3 4 gibi birde sabsh 7 civarı uyanıyor kendi
Kıyamam kuzuya çok çekti yaKizlar bebeğim yine hastalandı . Ne ben ne o bir dakka uyumadık diğer oğlumdan hastalık bulaştı korkuyorum gene bronşit olcak diye çok zor nefes aliyo
Ewt yavrumya boğuluyor uykusunda bende o korkuyla uyuyamiyorum serum fizyolijik sıkıyorum ama pek fayda etmiyor benmi artık yapamıyorum bilmedim . Eşim gelcek birazdan bakım onla yapıcazKıyamam kuzuya çok çekti ya
Ben uyandirmiyorum canim onlar uyaniyor zaten acikinca. Doktora sormustum 1 defa bizimkide oyle yapti. 24 saatte 1 ogun atlayabilirsin sikinti yok demisti. Zaten o uzun sure uyuma bidaha da olmadi40 ı çıkanlar bebeğinizi halen gece uyandırıyormusunuz.ben artık uyandırmıyorum.kendi uyanıyor.6 saati buduğu oluyor gece uyuması.annemler uyandırma diyorlar.gece 3 4 gibi birde sabsh 7 civarı uyanıyor kendi
Cok gecmis olsun kuzum. Insallah cabucak iyilesirKizlar bebeğim yine hastalandı . Ne ben ne o bir dakka uyumadık diğer oğlumdan hastalık bulaştı korkuyorum gene bronşit olcak diye çok zor nefes aliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?