2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yok uyandirmiyoruz hatta bazen içmesi gerekenden az içiyor zorlamiyoruz zaten kısa süre sonra tekrar istiyor

Kızlar birinci ay aşısından sonra bebeginde herhangi bir yan etki gören oldu mu uyku gibi ? Bebeğim bugün sürekli uyumak istiyor
Birinci ayda değilde ikinci ay aşısından sonra tüm gün uyudu benim kız mışıl mışıl hemde
Biraz şey olcak ama ilişki denediniz mi ya içte de dikişler vardı da doktora görünmeden ilişkiye girmekten korkuyorum gerçi doktora görünsem de korkuyorum galiba
Evet canım ilk bir iki kez acımıştı, sanki ilk defa yapıyor gibi ama ondan sonra sıkıntı yaşamadım. Benim iç dikişlerim alınmıştı doktor aldığı için rahattım açıkçasıen içerde bir iki tane vardı, o da iyileşmiş demişti doktor.
Rahime baktırmak için benimde gitmem lazım aslında ama hem fırsatım yok hemde gidesim. Resmen kadın doğum sedyesine yatmak travma gibi oldu benim için. Hiç korkmazdım ama alttan bakar diye korkuyorum. Dikişlerin hatırlatacak gibi geliyor .
Kizlar bebeğim yine hastalandı . Ne ben ne o bir dakka uyumadık diğer oğlumdan hastalık bulaştı korkuyorum gene bronşit olcak diye çok zor nefes aliyo
Kıyamam yavruş ya çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin ya,

Canim kuru meyvelerden bende hosaf yapiyorum. Ama.bebek o gunlerde cok huzursuz oluyor sen de varmi oyle bsy
Ben hergun içiyorum hoşaf ama hiç öyle olmuyor...
Kizlar ates olcer oneriniz var mi? Hangi marka kullaniyosunuz memnun musunuz?
Braun dan vazgeçmem... 6 senedir her daim yanımda...
Hiç uyandirmiyorum oda kendine rutin uyku düzeni oluşturuyor. 1 keresinde senin gibi uyandırdım iki saatte bir emzirdim. Ertesi gece oda iki saatte bir uyandı. Hangi rutine alisirsa öyle gidiyor bebekler.

Meme emip üstüne mi mama yiyor acaba?
Eds yöntemiyle veriyoruz meme reddi yaşadık ben mastit oldum falan derken zaten şimdi çok sütüm yok gündüz eds devam gece sadece biberon
Kg durumu nasil canim cok tombik olur diye korkuyrm
5kilo civarı bizimki doktorumuz iyi dedi çok şükür , arttırmıyoruz mamayı hep 90ml 2saate
Kizlar bebeğim yine hastalandı . Ne ben ne o bir dakka uyumadık diğer oğlumdan hastalık bulaştı korkuyorum gene bronşit olcak diye çok zor nefes aliyo
çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir

Büyükler okuldan getiriyor muhtemelen. Butun binanin bebeleri agliyordu gece benimki dahil
Oğlum hastaydı bebEgeDe geçti. Gecenseferde öyle oldu . Bir an önce şu kış bitse minik oldukları için insan uzuluyo. Arkadaşımin bebeği 2 aylık 1 haftadır bebeği bronşitten hastanede yatıyor

Kızlar kalça ultrasonu için doktora gittik bu gün, bilgisayardan kayıt açtırdı. Öğleden sonra çekerlerse gidip çektireceğim.

Genel muayene gayet güzel, gelişimi iyi dedi. Bazen hırıltılı nefes alıyor dedim. Baktı , sırtını dinledi filan. Burnu tıkalı serum fizyolojik sık dedi. Aspiratörle çekiyorum ama gelmiyor mukus dedim. Çekmene gerek yok , sıksan yeterli dedi. Sadece sf ile nemlendirip çekmeyen var mı kızlar ? Hapşırıkla atar mı acaba?

Kızlar bizde hastayız . Dr bize maske takın bebeğe geçirmeyim ilk 3 ay dedi. Çocuğa ilaç veremeyiz dedi. 3 ay dikkat etmek lazım. Bu arada dr önceki çocuklarımda aşı sonrası sadece fitil verdi calpol vermedi hiç

Atar canım zaten çekmeyin diyolardı sıktıktan sonra sırtına patpat yap

Ben bunu dün izledim ve yapmanın ne kadr önemli olduğunun farkına vardım , tıkalı olmasa dahi diye özellikle söylüyor

Atar canım zaten çekmeyin diyolardı sıktıktan sonra sırtına patpat yap
Öyle yapıyım canım. Bazende yutuyorlarmış mukusu, kakada o yüzden de mukus olabiliyormuş.
Ben bunu dün izledim ve yapmanın ne kadr önemli olduğunun farkına vardım , tıkalı olmasa dahi diye özellikle söylüyor
Teşekkür ederim canım, hemen izliyim bi.

Öyle yapıyım canım. Bazende yutuyorlarmış mukusu, kakada o yüzden de mukus olabiliyormuş.

Teşekkür ederim canım, hemen izliyim bi.
İzle canım mutlaka aslında çok çok önemli bi konuymuş hiç yıkama yapmamıştım burnuna eşime izler izlemez dün aldırttım hemen yaptık, Rabbim korusun evlatlarımızı nefes çok önemli onları zora sokmaktansa ağlasalar bile tahat nefes almak gibisi var mı bizimki ağlamadı da videodaki çok ağlıyo ama kıyamam, bizde hiç burun tıkanıklığı olmadı o sebeple yapmamıştık ama olmasa bile yapılcakmış meğer

Ben hic cekmiyorum sadece serum fizyolojik damlatiyorum. Ki onuda hirilti duydugumda. Herzaman yapinca bunyeler alisiyor bence.

Bana daha once doktor bogaz miydi burun muydu sprey vermisti. Ilk bir kac gun harikaydi ancak sonrasinda hemen alisti ve onsuz nefes alamamaya baslamistim.
Bunyelerimiz vucudumuz zararli herseyi atmaya musait aslinda disardan mecbur kaldikca yapiyoruz ama bu durum surekli tekrar haline gelince aliskanlik kazaniliyor gibi geliyor bana.

Canım sen bilirsin ama tıkanık olmayan buruna bunu yapmak da çok mantıklı değil sanki ya , iyi bir araştır doktoruna falan sor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…