- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 53
- 32
Yok uyandirmiyoruz hatta bazen içmesi gerekenden az içiyor zorlamiyoruz zaten kısa süre sonra tekrar istiyor40 ı çıkanlar bebeğinizi halen gece uyandırıyormusunuz.ben artık uyandırmıyorum.kendi uyanıyor.6 saati buduğu oluyor gece uyuması.annemler uyandırma diyorlar.gece 3 4 gibi birde sabsh 7 civarı uyanıyor kendi
Hayır sütümü de sağıyorumSadece mama ilemi besleniyor
Birinci ayda değilde ikinci ay aşısından sonra tüm gün uyudu benim kızKızlar birinci ay aşısından sonra bebeginde herhangi bir yan etki gören oldu mu uyku gibi ? Bebeğim bugün sürekli uyumak istiyor
Evet canımBiraz şey olcak ama ilişki denediniz mi yaiçte de dikişler vardı da doktora görünmeden ilişkiye girmekten korkuyorum gerçi doktora görünsem de korkuyorum galiba
Kıyamam yavruş ya çok geçmiş olsun canımKizlar bebeğim yine hastalandı . Ne ben ne o bir dakka uyumadık diğer oğlumdan hastalık bulaştı korkuyorum gene bronşit olcak diye çok zor nefes aliyo
Gecmis olsun cnmKizlar bebeğim yine hastalandı . Ne ben ne o bir dakka uyumadık diğer oğlumdan hastalık bulaştı korkuyorum gene bronşit olcak diye çok zor nefes aliyo
Bu kış bitmeyecekKizlar bebeğim yine hastalandı . Ne ben ne o bir dakka uyumadık diğer oğlumdan hastalık bulaştı korkuyorum gene bronşit olcak diye çok zor nefes aliyo
Gerçekten bitmicek. Geceden beri hala ayaktayım yavrum uyuyamiyor tikanikliktan elimde aspiratör sürekli başındayım.Bu kış bitmeyecek
Ben hergun içiyorum hoşaf ama hiç öyle olmuyor...Canim kuru meyvelerden bende hosaf yapiyorum. Ama.bebek o gunlerde cok huzursuz oluyor sen de varmi oyle bsy
Braun dan vazgeçmem... 6 senedir her daim yanımda...Kizlar ates olcer oneriniz var mi? Hangi marka kullaniyosunuz memnun musunuz?
Hiç uyandirmiyorum oda kendine rutin uyku düzeni oluşturuyor. 1 keresinde senin gibi uyandırdım iki saatte bir emzirdim. Ertesi gece oda iki saatte bir uyandı. Hangi rutine alisirsa öyle gidiyor bebekler.40 ı çıkanlar bebeğinizi halen gece uyandırıyormusunuz.ben artık uyandırmıyorum.kendi uyanıyor.6 saati buduğu oluyor gece uyuması.annemler uyandırma diyorlar.gece 3 4 gibi birde sabsh 7 civarı uyanıyor kendi
Büyükler okuldan getiriyor muhtemelen. Butun binanin bebeleri agliyordu gece benimki dahilGerçekten bitmicek. Geceden beri hala ayaktayım yavrum uyuyamiyor tikanikliktan elimde aspiratör sürekli başındayım.
Eds yöntemiyle veriyoruz meme reddi yaşadık ben mastit oldum falan derken zaten şimdi çok sütüm yok gündüz eds devam gece sadece biberonMeme emip üstüne mi mama yiyor acaba?
5kilo civarı bizimki doktorumuz iyi dedi çok şükür , arttırmıyoruz mamayı hep 90ml 2saateKg durumu nasil canim cok tombik olur diye korkuyrm
çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirKizlar bebeğim yine hastalandı . Ne ben ne o bir dakka uyumadık diğer oğlumdan hastalık bulaştı korkuyorum gene bronşit olcak diye çok zor nefes aliyo
yyy benimki 6 saat uyusa göbek atarım Allahım nolur bana da nasip etttttt40 ı çıkanlar bebeğinizi halen gece uyandırıyormusunuz.ben artık uyandırmıyorum.kendi uyanıyor.6 saati buduğu oluyor gece uyuması.annemler uyandırma diyorlar.gece 3 4 gibi birde sabsh 7 civarı uyanıyor kendi
Oğlum hastaydı bebEgeDe geçti. Gecenseferde öyle oldu . Bir an önce şu kış bitse minik oldukları için insan uzuluyo. Arkadaşımin bebeği 2 aylık 1 haftadır bebeği bronşitten hastanede yatıyorBüyükler okuldan getiriyor muhtemelen. Butun binanin bebeleri agliyordu gece benimki dahil
Atar canım zaten çekmeyin diyolardı sıktıktan sonra sırtına patpat yapKızlar kalça ultrasonu için doktora gittik bu gün, bilgisayardan kayıt açtırdı. Öğleden sonra çekerlerse gidip çektireceğim.
Genel muayene gayet güzel, gelişimi iyi dedi. Bazen hırıltılı nefes alıyor dedim. Baktı , sırtını dinledi filan. Burnu tıkalı serum fizyolojik sık dedi. Aspiratörle çekiyorum ama gelmiyor mukus dedim. Çekmene gerek yok , sıksan yeterli dedi. Sadece sf ile nemlendirip çekmeyen var mı kızlar ? Hapşırıkla atar mı acaba?
Kızlar kalça ultrasonu için doktora gittik bu gün, bilgisayardan kayıt açtırdı. Öğleden sonra çekerlerse gidip çektireceğim.
Genel muayene gayet güzel, gelişimi iyi dedi. Bazen hırıltılı nefes alıyor dedim. Baktı , sırtını dinledi filan. Burnu tıkalı serum fizyolojik sık dedi. Aspiratörle çekiyorum ama gelmiyor mukus dedim. Çekmene gerek yok , sıksan yeterli dedi. Sadece sf ile nemlendirip çekmeyen var mı kızlar ? Hapşırıkla atar mı acaba?
Öyle yapıyım canım. Bazende yutuyorlarmış mukusu, kakada o yüzden de mukus olabiliyormuş.Atar canım zaten çekmeyin diyolardı sıktıktan sonra sırtına patpat yap
Teşekkür ederim canım, hemen izliyim bi.Ben bunu dün izledim ve yapmanın ne kadr önemli olduğunun farkına vardım , tıkalı olmasa dahi diye özellikle söylüyor
İzle canım mutlaka aslında çok çok önemli bi konuymuş hiç yıkama yapmamıştım burnuna eşime izler izlemez dün aldırttım hemen yaptık, Rabbim korusun evlatlarımızı nefes çok önemli onları zora sokmaktansa ağlasalar bile tahat nefes almak gibisi var mıÖyle yapıyım canım. Bazende yutuyorlarmış mukusu, kakada o yüzden de mukus olabiliyormuş.
Teşekkür ederim canım, hemen izliyim bi.
Ben hic cekmiyorum sadece serum fizyolojik damlatiyorum. Ki onuda hirilti duydugumda. Herzaman yapinca bunyeler alisiyor bence.Kızlar kalça ultrasonu için doktora gittik bu gün, bilgisayardan kayıt açtırdı. Öğleden sonra çekerlerse gidip çektireceğim.
Canım sen bilirsin ama tıkanık olmayan buruna bunu yapmak da çok mantıklı değil sanki ya , iyi bir araştır doktoruna falan sor bence.İzle canım mutlaka aslında çok çok önemli bi konuymuş hiç yıkama yapmamıştım burnuna eşime izler izlemez dün aldırttım hemen yaptık, Rabbim korusun evlatlarımızı nefes çok önemli onları zora sokmaktansa ağlasalar bile tahat nefes almak gibisi var mıbizimki ağlamadı da videodaki çok ağlıyo ama kıyamam, bizde hiç burun tıkanıklığı olmadı o sebeple yapmamıştık ama olmasa bile yapılcakmış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?