2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben böyle enjektörle sıkmaktan korkuyorum ya. 5mllik serum fizyolojik kutusundan almıştım, onla damla şeklinde damlatıyordum
Bende damlatıyordum ama hırıltı duydukça. Çok mukus görürsem aspiratörle çekiyordum. Doktor burnu tıkalı diyince şaşırdım

Ben sadece sf sıkıyorum, doktorumuz karşı aspiratörle çekmeye

Aynen canim normal günlerde sadece siringayla sıkman yeter ama grip falan olunca aspiratorle
Cekince geliyo

Kızlar bebeginize sagarak anne sütü veya mama verdiginizde kac cc olarak nasil ayarliyosunuz bebim bebegim doydugunu anlamiyo pek yani atmiyo kusuyo sonrasinda nasil ayarlayacam acaba bi de emdikten sonra hiçkirmasi doydugu anlaminami geliyo ben anne sutu ve mama olarak gidiyorumda bi de sagimda çikan süt miktari ile emmesinde olan sut miktari aynimidir hangi sekilde fazladir tecrubeli annelerden bilgi almak istiyorum

Kızlar doğum sonrası covid geçiren var mı? Bebeğim 2 aylık ben pozitif cıkan bir arkadasimla gorusmustum su an yatak döşek yatiyorum bana da geçti zahir. Bebegimi de bugune dek optum kokladim omzumda uyuttum... var mi yasayan? Bebegim icin korkuyorum onun atesi felan biseyi yok ama benim var su an

Benimki zatenn gece 11den 4e iadar uyanik

Aynısını yaşıyoruz dün gece naptığımı anlatıyım. İkindi vakti uyudu gece 12 - 1 gibi kalktı. Odayı tamamen karanlık tuttum. Koridordan gelen loş ışık bile uyumasına engel oluyor. Uyandı agulayıp gözümün içine bakıyor, kendine uydurmaya çalıştı ama göz teması kurmadım. Ayağımda saatlerce salladım. Sabah 9 a kadar hiç uyumadım ayağımda salladım. Göğsüme yatırdım sırtını pışpışladım. Sabah da güne başlattım.
Sabahtan akşama kadar sadece 1 saat uyudu
Akşamda banyo yaptırıp yatırdım bakalım şuanda nöbet tutuyorum. Uyanırsa sallayıp sersem edip uyutucam. Gece gündüzü normale çevirmem lazım aşırı aşırı yoruldum çünkü. Resmen insanlıktan çıktım.

Braun ben de sewerim de cok pahaliladmis bin lira olmus cnm
Ben fisfis seklinde okyanus suyu almistim. Onu sikip sirtina pit pit yapiyorum her zaman dgl ama cogunlukla cikiyo

Cok gecmis olsun canim allah sifa versin
Solgar lesitin gerçekten işe yarıyor. Tıkanıklığım baya bayaa açıldı. Bir köşeye not edin kesinlikle, umarım hiçbirinizin ihtiyacı olmaz.
Tikanikligi nasil anladin canim

Canım beşikte sallanmayi sevmiyormu

Aynı durumdayız canim ayni ayni. Ama benimki gunduz uyumasa bile gecede uyumuyor. 10dakikalik uyku yetiyor resmen onaSasirdim artik uykusuzluktan Karanlikta tutsam ayağımada alip sallasam bagiriyor. Gezdir diyor. Artik gözlerim mor mor halkalar oldu. Çok yorgunum ama cani sagolsun gececek elbettt

Burda okuduklarıma göre herkes akşamdan sonra sütünün yetmediğini söylüyor. Benimde aynı. Ama okuduğum bir yazıda sütün akşam form değiştirdği ve daha yağlı bir yapı aldığı. O yüzden göğüsler yumuşak oluyormuş ve gece emzirdiğimiz zaman bebek daha yağlı süt aldığı için daha iyi kilo alıyormuş. Göğsünüz boş gibi olsada emzirin mutlaka.ben hatta doymuyo uyumuyo diye mama vermiştim yinede uyumamıştı memeye gelmişti o an pişman oldum mama verdiğime

Canim nette yazdim kadinlar kulubunde o sekilde yorum yapanlar vardı bende o yuzden acabamı dedim
Yok cnm gonlunu ferah tut
Canım senin bebek hala genzi balgam doluyomu bizimki hala devam ediyor bu durum beni artık çok yormaya başladı
benım kuzuda öyle, abımızden geliyo hep
Ama onu da kardesınden uzak tutamıyorum cok üzülüyo
Oğlumda uzun sure sagdıgım sut bn işteyken bıberonla verıldı red olmadı bıberonumuz dr.browns cnm
MaşaAllah canım ya
Acaba ben mamayı mı az verıyorumbnm kızım hala minik
Kizlar bebeğim yine hastalandı . Ne ben ne o bir dakka uyumadık diğer oğlumdan hastalık bulaştı korkuyorum gene bronşit olcak diye çok zor nefes aliyo
Kıyamam ya
Kış bıtse azcık rahatlardık

Kızlarrr bebeğini benim gibi nasıl giydireceğini bilmeyen anneler lütfen dışarı çıkmasın havanın sıcak olduğu bi gün dışarı çıkıp yürüyüş yaptık fazla giydirmişim terlemiş hiç yerinden hareket ettirmemiştik eve geldiğimizfe terlediğini fark ettik hemen üstünü değiştik. Öksürük burun akıntısı başladı ve ateş 1 gün sonra doktora gittik doktor hırıltı sesi duydu ciğer filmi istedi durumun çok kötü olmadığını ama yinede ateş hırıltı ve öksürük olduğu için hastanede yatmanın daha uygun olduğunu söyledi ve dedikş bu üşütme ile alakalı değil bu çocuğu hasta hasta filan mı öptünüz virüs kapmış . Antibiyotik tedavisine başladık bronşiolit olmuş dedi bize durum böyle bende çocuğum bazen çok emiyor gün içinde yoruyor diye dillendiriyordjm şimdi hasta emmiuor çok az emiyor ve şimdi daha iyi anlıyorum emmesinin o memesiyi tutmasının ne büyük nimet olduğunu. Varsın az uyusunlar çok emsinler ama hep iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda hiçbir yavru hasta olmasın Allah bütün yavrularımıza şifa versin . Bu arada öksürük ciddiye alınması gereken bir şey özellikle ilk 3 aylık dönemde hızlı ilerleyebiliyor ateşte varsa beklemeyin sakın ben 1 gün bekleyerek hata ettim tecrübesizlik işte ğhadi kalın sağlıcakla hepinizi seviyorum ve hepinizden çok faydalanıyorum

Kızlar uyku tulumu kullanan var mı? Hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Owli uyku tulumuna bakıyorum ama yorumlarında memnun olmayan da çok kişi gördüm, o kadar parayı gereksiz bir şeye vermek istemem. Kedilervekitaplar canım sen de kullanıyordun sanırım memnun musun , hangisinden almıştın ve gece içini nasıl giydirip tuluma koyuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…