- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Ben böyle enjektörle sıkmaktan korkuyorum ya. 5mllik serum fizyolojik kutusundan almıştım, onla damla şeklinde damlatıyordumİzle canım mutlaka aslında çok çok önemli bi konuymuş hiç yıkama yapmamıştım burnuna eşime izler izlemez dün aldırttım hemen yaptık, Rabbim korusun evlatlarımızı nefes çok önemli onları zora sokmaktansa ağlasalar bile tahat nefes almak gibisi var mıbizimki ağlamadı da videodaki çok ağlıyo ama kıyamam, bizde hiç burun tıkanıklığı olmadı o sebeple yapmamıştık ama olmasa bile yapılcakmış meğer
Bende damlatıyordum ama hırıltı duydukça. Çok mukus görürsem aspiratörle çekiyordum. Doktor burnu tıkalı diyince şaşırdımBen hic cekmiyorum sadece serum fizyolojik damlatiyorum. Ki onuda hirilti duydugumda. Herzaman yapinca bunyeler alisiyor bence.
Bana daha once doktor bogaz miydi burun muydu sprey vermisti. Ilk bir kac gun harikaydi ancak sonrasinda hemen alisti ve onsuz nefes alamamaya baslamistim.
Bunyelerimiz vucudumuz zararli herseyi atmaya musait aslinda disardan mecbur kaldikca yapiyoruz ama bu durum surekli tekrar haline gelince aliskanlik kazaniliyor gibi geliyor bana.
Annesi yanında miOğlum hastaydı bebEgeDe geçti. Gecenseferde öyle oldu . Bir an önce şu kış bitse minik oldukları için insan uzuluyo. Arkadaşımin bebeği 2 aylık 1 haftadır bebeği bronşitten hastanede yatıyor
Ben sadece sf sıkıyorum, doktorumuz karşı aspiratörle çekmeyeKızlar kalça ultrasonu için doktora gittik bu gün, bilgisayardan kayıt açtırdı. Öğleden sonra çekerlerse gidip çektireceğim.
Genel muayene gayet güzel, gelişimi iyi dedi. Bazen hırıltılı nefes alıyor dedim. Baktı , sırtını dinledi filan. Burnu tıkalı serum fizyolojik sık dedi. Aspiratörle çekiyorum ama gelmiyor mukus dedim. Çekmene gerek yok , sıksan yeterli dedi. Sadece sf ile nemlendirip çekmeyen var mı kızlar ? Hapşırıkla atar mı acaba?
Ewt yanındaAnnesi yanında mi
Aynen canim normal günlerde sadece siringayla sıkman yeter ama grip falan olunca aspiratorleKızlar kalça ultrasonu için doktora gittik bu gün, bilgisayardan kayıt açtırdı. Öğleden sonra çekerlerse gidip çektireceğim.
Genel muayene gayet güzel, gelişimi iyi dedi. Bazen hırıltılı nefes alıyor dedim. Baktı , sırtını dinledi filan. Burnu tıkalı serum fizyolojik sık dedi. Aspiratörle çekiyorum ama gelmiyor mukus dedim. Çekmene gerek yok , sıksan yeterli dedi. Sadece sf ile nemlendirip çekmeyen var mı kızlar ? Hapşırıkla atar mı acaba?
Benimki zatenn gece 11den 4e iadar uyanik
Braun ben de sewerim de cok pahaliladmis bin lira olmus cnmBen hergun içiyorum hoşaf ama hiç öyle olmuyor...
Braun dan vazgeçmem... 6 senedir her daim yanımda...
Hiç uyandirmiyorum oda kendine rutin uyku düzeni oluşturuyor. 1 keresinde senin gibi uyandırdım iki saatte bir emzirdim. Ertesi gece oda iki saatte bir uyandı. Hangi rutine alisirsa öyle gidiyor bebekler.
Ben fisfis seklinde okyanus suyu almistim. Onu sikip sirtina pit pit yapiyorum her zaman dgl ama cogunlukla cikiyoKızlar kalça ultrasonu için doktora gittik bu gün, bilgisayardan kayıt açtırdı. Öğleden sonra çekerlerse gidip çektireceğim.
Cok gecmis olsun canim allah sifa versinKızlar doğum sonrası covid geçiren var mı? Bebeğim 2 aylık ben pozitif cıkan bir arkadasimla gorusmustum su an yatak döşek yatiyorum bana da geçti zahir. Bebegimi de bugune dek optum kokladim omzumda uyuttum... var mi yasayan? Bebegim icin korkuyorum onun atesi felan biseyi yok ama benim var su an
Tikanikligi nasil anladin canimSolgar lesitin gerçekten işe yarıyor. Tıkanıklığım baya bayaa açıldı. Bir köşeye not edin kesinlikle, umarım hiçbirinizin ihtiyacı olmaz.
Canım beşikte sallanmayi sevmiyormuAynısını yaşıyoruzdün gece naptığımı anlatıyım. İkindi vakti uyudu gece 12 - 1 gibi kalktı. Odayı tamamen karanlık tuttum. Koridordan gelen loş ışık bile uyumasına engel oluyor. Uyandı agulayıp gözümün içine bakıyor, kendine uydurmaya çalıştı ama göz teması kurmadım. Ayağımda saatlerce salladım. Sabah 9 a kadar hiç uyumadım ayağımda salladım. Göğsüme yatırdım sırtını pışpışladım. Sabah da güne başlattım.
Sabahtan akşama kadar sadece 1 saat uyudu
Akşamda banyo yaptırıp yatırdım bakalım şuanda nöbet tutuyorum. Uyanırsa sallayıp sersem edip uyutucam. Gece gündüzü normale çevirmem lazım aşırı aşırı yoruldum çünkü. Resmen insanlıktan çıktım.
Ishal varmi canimKızlar bebeğim karnı gurul gurul. Her zamankinden farklı ve bugün çok kustu acaba üşütmüş olabilir mi
Canım bugün 43 günlük olduk.en başından beri gece uykumuz düzenli.umarım böyle devam eder.evet ben emziriyorum sadece günde 2 kere mama veriyorum.akşam üzeri sütüm az oluyor yetmiyor3 34Meryem34 senin bebek kaç günlük hep böyle uykusu iyi miydi bide emiyor mu
Aynı durumdayız canim ayni ayni. Ama benimki gunduz uyumasa bile gecede uyumuyor. 10dakikalik uyku yetiyor resmen onaAynısını yaşıyoruzdün gece naptığımı anlatıyım. İkindi vakti uyudu gece 12 - 1 gibi kalktı. Odayı tamamen karanlık tuttum. Koridordan gelen loş ışık bile uyumasına engel oluyor. Uyandı agulayıp gözümün içine bakıyor, kendine uydurmaya çalıştı ama göz teması kurmadım. Ayağımda saatlerce salladım. Sabah 9 a kadar hiç uyumadım ayağımda salladım. Göğsüme yatırdım sırtını pışpışladım. Sabah da güne başlattım.
Sabahtan akşama kadar sadece 1 saat uyudu
Akşamda banyo yaptırıp yatırdım bakalım şuanda nöbet tutuyorum. Uyanırsa sallayıp sersem edip uyutucam. Gece gündüzü normale çevirmem lazım aşırı aşırı yoruldum çünkü. Resmen insanlıktan çıktım.
Yok cnm gonlunu ferah tutCanim nette yazdim kadinlar kulubunde o sekilde yorum yapanlar vardı bende o yuzden acabamı dedim
Canım senin bebek hala genzi balgam doluyomu bizimki hala devam ediyorbu durum beni artık çok yormaya başladı
Oğlumda uzun sure sagdıgım sut bn işteyken bıberonla verıldı red olmadı bıberonumuz dr.browns cnmArkadaşlar merhaba aklıma takilan bir şey sormak istiyorum .2. Dönem çalışmaya başlayacağım. Kızıma süt sağıp bıraksam bakıcısı icirse biberonla alışıp zamanla memeyi bırakır mı
MaşaAllah canım yaYook bence zorla yine de sen daha iyisini bilirsin kuzum ama benimki 45 günlükken 5800 çıktığı için doktor "çok zor biliyorum ama beslenme sıklığını azaltmaya çalış obur bi bebek, içtiği miktar normal ama 2 saatte bir almasın artık mamayı" dedi.
En fazla yarım saat geciktirebiliyorum gündüzeğer kilosu önde gidiyorsa sen de oyala geciktir, anne sütünün kilosu sorun değil de bizim bu mamalar direkt obeziteye götürür valla.
Kıyamam yaKizlar bebeğim yine hastalandı . Ne ben ne o bir dakka uyumadık diğer oğlumdan hastalık bulaştı korkuyorum gene bronşit olcak diye çok zor nefes aliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?