2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bu 3. aydan sonra kullanılıyor, ondan bacakları rahatsız olabilir mi bebişin? Çok yakınsa sağlık ocağı neyse de onun dışında bence şimdilik kullanma.
Arkadasim bunun aynısını 40 günlükken kullanmaya başladı bende ondan esinlenip aldim onun bebeği çok rahat duruyodu içinde

Canım bu 3. aydan sonra kullanılıyor, ondan bacakları rahatsız olabilir mi bebişin? Çok yakınsa sağlık ocağı neyse de onun dışında bence şimdilik kullanma.
Benimki tobe 3 ayda tasiyamam bunu küçük gelir

Bunu bende merak ediyirum
Bir arkadasim demisti cidden cok hizli iyilesti
Yuzunu kanattiginda bi damla anne sutu surdum ertesi gune kalmadan kabuk olup dustu
Kızlar bebeğim artık günde bir kez kakasini yapmaya başladı sizlerdede öylemi. Birkez ama taşıyor bezi
Benim 30 gunlukten sonra oyle oldu. Dr normal bir seferde hepsini yapar dedi. Tasiyor dedigin gibi

Böyle olunca yazık bu yavrular nasıl dYancak

Nen geçirdim canım eşim geçirdi ama hafifatlatik bebeğe geçmedi bizim taşıyıcılar heralde ondan hata kayın pederim çok ağırdı bi hafta orda kalmak zorunda kaldım mecbur çok şükür birşey olmadi sende kafana takma bebeği sadece dikkat et inşallah birşey olmaz

Kızlar sütüm az yetmiyor, doktor mamayı artırdı, şimdi sütüm daha da azaldı çemenotu diye bir şey varmış, süt artıran, kullanan var mı?

İnternette aktardaki gibi poşette satıyorlar, güvenilir mi bilemedim, bir de alsam nasıl kullanıcam onu da bilmiyorum.

Ben 10 ocakta işe başlayacağım, henüz 3.ayına bile girmeyecek ama mecburum. Evet anneye çok ihtiyacı var hala ama en azından kendini bildi bileli anne işe gidiyor 'u öğrenecek. Ücretsiz alsam 6.aydan sonra kopması daha zor olacak gibi. Babaannesi bakacak ama yine de içim hiç rahat değil evet çok minikler çünkü henüz..

Benimki benim yaptığım her şeyi yapıyor (mama verdiğimiz için beslenme işlemini de yapabiliyor)
Ama benim eşim hep böyle, benden daha çok ev işi falan yapar pek kıyaslanacak bi tip değil, anormal
Hahah en guzeli hep oyle olsun insallah
Valla o işten geldikten sonra bebeği sadece emzirmeden emzirmeye alıyorum. Çünkü akşama kadar çok yorulmuş oluyorum, yavrumdan biraz ayrılmak iyi geliyor yalan yok.
Evet insan vicdan yapiyor ama dinlenmek de istiyor bunye

Ya nedeen sordum aslinda esim boyle degildi. Ama yeterince ilgili bir baba oldugunu dusunmuyorum. Mama veriyorum bende ama ben yapamam modunda. Beceremem diyip icinden cikma gibi. Yada gece uykusu bolundugu icin ay basim agridi gibi. Veya sac kurutma makinesi sesi actigim da basim sisti tarzinda yorum yapti bana hic nor al gelmedi

Kızlar doktora götürdük fizyolojik reflü diyo doktor ama oğlum her emmeden sonra fazlaca kusuyor bazen uykusunda bile kusuyor başka bi şey olabilir mi? Reflüyse de ne yapmam lazım?

çok dikkat etmiyorum ya bebegimle yani ilgileniyorum kucagimda hatta surekli

Kızlar doktora götürdük fizyolojik reflü diyo doktor ama oğlum her emmeden sonra fazlaca kusuyor bazen uykusunda bile kusuyor başka bi şey olabilir mi? Reflüyse de ne yapmam lazım?
Reflu canım. En başta yatak pozisyonunu ayarla . Ikincisi emzirdiğizan kucakta omzunda 10 dakkada beklet hemen yatağına koyma

Benimki benim yaptığım her şeyi yapıyor (mama verdiğimiz için beslenme işlemini de yapabiliyor)
Ama benim eşim hep böyle, benden daha çok ev işi falan yapar pek kıyaslanacak bi tip değil, anormal
Benimkide yapar eder ama tam tersi ben istemiyorum yapmasını albebegi ben yaparım diyorum . Illa kendim yapcam icim rahat olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…