2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadasim bunun aynısını 40 günlükken kullanmaya başladı bende ondan esinlenip aldim onun bebeği çok rahat duruyodu içinde
Canım bilmiyorum kalçasına filan bir şey olmasın da
Anne sütü sürüyorum canım ama sürdüğüm yer iyileşmeden başka yeri çiziveriyor. Nasıl hırsla çiziyor anlatamam. Dün daha sıkı bir eldiven buldum şimdilik çıkaramadı bakalım
Birde esleriniz bebek konusunda nasil ? Nekdr ilgileniyorlar
Akşam eve geldiği anda bebek onda Haftasonunu özellikle iple çekiyorum valla bana da tatil gibi oluyor.

Kızlar bebeğim artık günde bir kez kakasini yapmaya başladı sizlerdede öylemi. Birkez ama taşıyor bezi
Bwnim bebeğimde artık öyle hatta 4-5gündür kabızlık yaşıyoruz zeytinyağı Sürüyorum çok az Ancak öyle çıkabiliyor ıkınmaktan çatlayacak yavrum
İşten gelince babası seni çok özledi oğlun diyerek eline tutuşturuyorum sağolsun pek itiraz etmiyor dışardan getirmedik sonuçta bebeği azıcık bakacaklar tabi ki

Sezaryen doğum yapanlar kanamanız ne zaman bitti? Benim 40’ıma 1 hafta kaldı ama bazen dursa da hala devam ediyor. Sezaryen olunca daha erken biter diye ummuştum oysa.

Bugün sabah denedim 2 hafta daha beklemem lazım çıkmaya başladı bacakları ama tam hala değil

Ya gece belki 10 kere kustu hiç böyle değildi bi emme de 2-3 kere kusuyor reflü de böyle mi oluyo
Ewt canım öyle malesef bizimde öyle ben ilkin bilmiyodum doktor diyince dikkat ediyorum emzirdikten sonra 10 dakka kucakta bekletiyorum sindirsin diye

Bizim 2 gündür boule olmaya başladı. Bende masaj yapmaya çalışıyorum ama bırakmiyo

Sezaryen doğum yapanlar kanamanız ne zaman bitti? Benim 40’ıma 1 hafta kaldı ama bazen dursa da hala devam ediyor. Sezaryen olunca daha erken biter diye ummuştum oysa.
Canım benim 2 ay oldu doğum yapalı normal doğum ama daha yeni 1 hafta oldu kanama durali

Bakiciyami vercen canım . Ben çalışmıyorum ama üzuldum ama senin için daha çok küçükler ya
Nasıl yapıcaz bılmıyrm canım suan hala annem babam yanımda ama onlards gidecekler
2. Dönemde baslarsan 1 ay bakacak kısıyle kalırız takıp ederiz diyo annem
Oğlusuma babası bakmıstı 3 yıl keske eşimin işleri yogun olmasa da kızıma da bakabılse
Kızlar bebeğim artık günde bir kez kakasini yapmaya başladı sizlerdede öylemi. Birkez ama taşıyor bezi
Canım benım kızımda öyle:) günde bir kez yapıyo ıkınırken kusuyo ama bezı doluyo
Doktor dert etme normal dedi
Emerken sizin bebislerinde kulaklari kivriliyor mu ? Kulaklarinda sorun olucak diye korkuyorum
Hatta kolumda kulagının ızı cıkıyo
bu konuda cok muzdaribim
Bınlerce söz vermıstı ilk bebeğimizdeki ilgisizliğine devam etmeyecegıne dair
Ama bakıyorm sımdı de ilgilenıyo eh.. istediğim kıvamda değil
Belkı anne babama guvenıyo bılemıyrm onlar baksn yardımcı olsn dıye beklıyo
Gece uyumuyo annene versende azcık uyusak diyo lohusalıktan mı ne cok bozuluyorm herseyı batıyo
Evt bıde o durum var ama anne babam bakacak olsa cokta dert etmem sanırım canım cok şanslısn
Ben yarım gun calısıyorm mama+anne sutü alıyo minişim ben gelene kadar 4 bucuk saat gayet bakılabılır benım guveneceğim kımse yok gurbetteyz
Kızlar doktora götürdük fizyolojik reflü diyo doktor ama oğlum her emmeden sonra fazlaca kusuyor bazen uykusunda bile kusuyor başka bi şey olabilir mi? Reflüyse de ne yapmam lazım?
Benım kızımın reflusu var gaviscon kullanıyoruz canım ama hala kusmalar devam ve her emme yada mama sonrası kusuyo
40 a kadar ara ara devam ettı cnm bı kesıldı 3-5 gün yok sonra tekrar regl gibi basladı falan

çok dikkat etmiyorum ya bebegimle yani ilgileniyorum kucagimda hatta surekli
Olsun birşey olmaz benim oyleydi hata eşim kızdı maske tak diye e ne ise tasiycak dedim çıkardım vala zaten hizmetler dk başı hiç birseycikte olmaz allah'ın izniyle sen kendine iyi bak biran önce iyleş

Kızlar annemle eşimin arası çok kötü, korkunç kavgalar ettiler evde, artık birbirlerinin yüzüne bakacak halleri kalmadı annemin de hataları oldu ama eşim çok büyük terbiyesizlikler yaptı. ben de aralarında kaldım, napıcağımı bilmiyorum. Mart sonu çalışmaya başlayacağım, kızıma annem bakar diye düşünüyordum, eşim kesinlikle istemiyorum anneni diyor, hatta mümkünse hemen gitsin istiyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Siz eşimizle anneniz arasında kalsanız napardınız?

Kıyamam ya çok kötü bir zamanlama olmuş canım. Ama annen bebeğe baksa o evde huzur olacağını sanmıyorum maalesef. Bebeğinin huzursuz bir ortamda büyümesini istemiyorsan başka birine baktirmalisin diye düşünüyorum , eğer annenle eşinin arasının düzelme ihtimali yoksa

Kızlar tuvalet iletişimini bilen duyan gören var mı? İzledim biraz , araştırdım da çok güzel değil mi?

Reactions: The
Canım şu halde bir de böyle bir gerginliğe maruz kalmana çok üzüldüm öncelikle. Ne olursa olsun eşinin annene saygısını bozmaması gerekiyordu bence ama olan olmuş bir kere. Daha Mart’a var, o zamana kadar bir süre olay soğusa sonra bir şekilde buzlar kırılamaz mı? Birbirlerine bayılmak zorunda olmadıklarını ama çocuk için en azından asgari seviyede geçinmeleri gerektiğini anlatırsın belki biraz ortalık durulunca?

Ben de sezeryan dogum yaptim. 40a kadar surdu simdi 57 gunluk olduk hala ara ara lekelenme oluyo cnm
Biraz zaman gecse belki sinirleri yatisir cnm. Senin icin uzuldum olan sana oluyo cunku Allah yardimcin olsun

Neden sorun neki . Her iki taraflada konuşurdum üzüldüğünu yorulduğunu bellli et

kotu olmus canim. Peki kim hatali ? Ben herzaman su taraftayim. Gelin ile kayinvalide arasinda olur ancak erkek ile anne baba arasinda saygi ve mesafe bozulmamali diye dusunuyorum.
Esin istemiyor ise bence bakmasin neden dersen hem hakli ise annen dunya lafini duyup birde o zahmete girmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…