Ya gece belki 10 kere kustu hiç böyle değildi bi emme de 2-3 kere kusuyor reflü de böyle mi oluyoReflu canım. En başta yatak pozisyonunu ayarla . Ikincisi emzirdiğizan kucakta omzunda 10 dakkada beklet hemen yatağına koyma
Canım bilmiyorum kalçasına filan bir şey olmasın daArkadasim bunun aynısını 40 günlükken kullanmaya başladı bende ondan esinlenip aldim onun bebeği çok rahat duruyodu içinde
Anne sütü sürüyorum canım ama sürdüğüm yer iyileşmeden başka yeri çiziveriyor. Nasıl hırsla çiziyor anlatamam. Dün daha sıkı bir eldiven buldum şimdilik çıkaramadı bakalımBunu bende merak ediyirum
Bir arkadasim demisti cidden cok hizli iyilesti
Yuzunu kanattiginda bi damla anne sutu surdum ertesi gune kalmadan kabuk olup dustu
Benim 30 gunlukten sonra oyle oldu. Dr normal bir seferde hepsini yapar dedi. Tasiyor dedigin gibi
Akşam eve geldiği anda bebek ondaBirde esleriniz bebek konusunda nasil ? Nekdr ilgileniyorlar
Bwnim bebeğimde artık öyle hatta 4-5gündür kabızlık yaşıyoruz zeytinyağı Sürüyorum çok az Ancak öyle çıkabiliyor ıkınmaktan çatlayacak yavrumKızlar bebeğim artık günde bir kez kakasini yapmaya başladı sizlerdede öylemi. Birkez ama taşıyor bezi
İşten gelince babası seni çok özledi oğlun diyerek eline tutuşturuyorumBirde esleriniz bebek konusunda nasil ? Nekdr ilgileniyorlar
Bugün sabah denedim 2 hafta daha beklemem lazım çıkmaya başladı bacakları ama tam hala değilCanım bilmiyorum kalçasına filan bir şey olmasın da
Anne sütü sürüyorum canım ama sürdüğüm yer iyileşmeden başka yeri çiziveriyor. Nasıl hırsla çiziyor anlatamam. Dün daha sıkı bir eldiven buldum şimdilik çıkaramadı bakalım
Akşam eve geldiği anda bebek ondaHaftasonunu özellikle iple çekiyorum valla bana da tatil gibi oluyor.
Ewt canım öyle malesef bizimde öyle ben ilkin bilmiyodum doktor diyince dikkat ediyorum emzirdikten sonra 10 dakka kucakta bekletiyorum sindirsin diyeYa gece belki 10 kere kustu hiç böyle değildi bi emme de 2-3 kere kusuyor reflü de böyle mi oluyo
Bizim 2 gündür boule olmaya başladı. Bende masaj yapmaya çalışıyorum ama bırakmiyoBwnim bebeğimde artık öyle hatta 4-5gündür kabızlık yaşıyoruz zeytinyağı Sürüyorum çok az Ancak öyle çıkabiliyor ıkınmaktan çatlayacak yavrum
İşten gelince babası seni çok özledi oğlun diyerek eline tutuşturuyorumsağolsun pek itiraz etmiyor dışardan getirmedik sonuçta bebeği azıcık bakacaklar tabi ki
Canım benim 2 ay oldu doğum yapalı normal doğum ama daha yeni 1 hafta oldu kanama duraliSezaryen doğum yapanlar kanamanız ne zaman bitti? Benim 40’ıma 1 hafta kaldı ama bazen dursa da hala devam ediyor. Sezaryen olunca daha erken biter diye ummuştum oysa.
Benim 40 gecctikten sonra o ara kanamalr bitti. 45 flndi sanrmSezaryen doğum yapanlar kanamanız ne zaman bitti? Benim 40’ıma 1 hafta kaldı ama bazen dursa da hala devam ediyor. Sezaryen olunca daha erken biter diye ummuştum oysa.
Nasıl yapıcaz bılmıyrm canım suan hala annem babam yanımda ama onlards gideceklerBakiciyami vercen canım . Ben çalışmıyorum ama üzuldum ama senin için daha çok küçükler ya
Canım benım kızımda öyle:) günde bir kez yapıyo ıkınırken kusuyoKızlar bebeğim artık günde bir kez kakasini yapmaya başladı sizlerdede öylemi. Birkez ama taşıyor bezi
Hatta kolumda kulagının ızı cıkıyoEmerken sizin bebislerinde kulaklari kivriliyor mu ? Kulaklarinda sorun olucak diye korkuyorum
Birde esleriniz bebek konusunda nasil ? Nekdr ilgileniyorlar
Evt bıde o durum var ama anne babam bakacak olsa cokta dert etmem sanırım canım cok şanslısnBen 10 ocakta işe başlayacağım, henüz 3.ayına bile girmeyecekama mecburum. Evet anneye çok ihtiyacı var hala ama en azından kendini bildi bileli anne işe gidiyor 'u öğrenecek. Ücretsiz alsam 6.aydan sonra kopması daha zor olacak gibi. Babaannesi bakacak ama yine de içim hiç rahat değil evet çok minikler çünkü henüz..
Benım kızımın reflusu var gaviscon kullanıyoruz canım ama hala kusmalar devam ve her emme yada mama sonrası kusuyoKızlar doktora götürdük fizyolojik reflü diyo doktor ama oğlum her emmeden sonra fazlaca kusuyor bazen uykusunda bile kusuyor başka bi şey olabilir mi? Reflüyse de ne yapmam lazım?
40 a kadar ara ara devam ettı cnm bı kesıldı 3-5 gün yok sonra tekrar regl gibi basladı falanSezaryen doğum yapanlar kanamanız ne zaman bitti? Benim 40’ıma 1 hafta kaldı ama bazen dursa da hala devam ediyor. Sezaryen olunca daha erken biter diye ummuştum oysa.
Bizimde sağ kulakta kıvrılma oluyor elimle düzeltiyorum ama kendi dönerkende oluyo benimde canım sıkılıyor kalıcı olmasından korkuyorumEmerken sizin bebislerinde kulaklari kivriliyor mu ? Kulaklarinda sorun olucak diye korkuyorum
Bende aynısını düşünmüştüm ama tam 40 gün sürüyorSezaryen doğum yapanlar kanamanız ne zaman bitti? Benim 40’ıma 1 hafta kaldı ama bazen dursa da hala devam ediyor. Sezaryen olunca daha erken biter diye ummuştum oysa.
Olsun birşey olmaz benim oyleydi hata eşim kızdı maske tak diye e ne ise tasiycak dedim çıkardım vala zaten hizmetler dk başı hiç birseycikte olmaz allah'ın izniyle sen kendine iyi bak biran önce iyleşçok dikkat etmiyorum ya bebegimle yani ilgileniyorum kucagimda hatta surekli
Kıyamam ya çok kötü bir zamanlama olmuş canım. Ama annen bebeğe baksa o evde huzur olacağını sanmıyorum maalesef. Bebeğinin huzursuz bir ortamda büyümesini istemiyorsan başka birine baktirmalisin diye düşünüyorum , eğer annenle eşinin arasının düzelme ihtimali yoksaKızlar annemle eşimin arası çok kötü, korkunç kavgalar ettiler evde, artık birbirlerinin yüzüne bakacak halleri kalmadıannemin de hataları oldu ama eşim çok büyük terbiyesizlikler yaptı. ben de aralarında kaldım, napıcağımı bilmiyorum. Mart sonu çalışmaya başlayacağım, kızıma annem bakar diye düşünüyordum, eşim kesinlikle istemiyorum anneni diyor, hatta mümkünse hemen gitsin istiyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Siz eşimizle anneniz arasında kalsanız napardınız?
Canım şu halde bir de böyle bir gerginliğe maruz kalmana çok üzüldüm öncelikle. Ne olursa olsun eşinin annene saygısını bozmaması gerekiyordu bence ama olan olmuş bir kere. Daha Mart’a var, o zamana kadar bir süre olay soğusa sonra bir şekilde buzlar kırılamaz mı? Birbirlerine bayılmak zorunda olmadıklarını ama çocuk için en azından asgari seviyede geçinmeleri gerektiğini anlatırsın belki biraz ortalık durulunca?Kızlar annemle eşimin arası çok kötü, korkunç kavgalar ettiler evde, artık birbirlerinin yüzüne bakacak halleri kalmadıannemin de hataları oldu ama eşim çok büyük terbiyesizlikler yaptı. ben de aralarında kaldım, napıcağımı bilmiyorum. Mart sonu çalışmaya başlayacağım, kızıma annem bakar diye düşünüyordum, eşim kesinlikle istemiyorum anneni diyor, hatta mümkünse hemen gitsin istiyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Siz eşimizle anneniz arasında kalsanız napardınız?
Ben de sezeryan dogum yaptim. 40a kadar surdu simdi 57 gunluk olduk hala ara ara lekelenme oluyo cnmSezaryen doğum yapanlar kanamanız ne zaman bitti? Benim 40’ıma 1 hafta kaldı ama bazen dursa da hala devam ediyor. Sezaryen olunca daha erken biter diye ummuştum oysa.
Biraz zaman gecse belki sinirleri yatisir cnm. Senin icin uzuldum olan sana oluyo cunku Allah yardimcin olsunKızlar annemle eşimin arası çok kötü, korkunç kavgalar ettiler evde, artık birbirlerinin yüzüne bakacak halleri kalmadıannemin de hataları oldu ama eşim çok büyük terbiyesizlikler yaptı. ben de aralarında kaldım, napıcağımı bilmiyorum. Mart sonu çalışmaya başlayacağım, kızıma annem bakar diye düşünüyordum, eşim kesinlikle istemiyorum anneni diyor, hatta mümkünse hemen gitsin istiyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Siz eşimizle anneniz arasında kalsanız napardınız?
Neden sorun neki . Her iki taraflada konuşurdum üzüldüğünu yorulduğunu bellli etKızlar annemle eşimin arası çok kötü, korkunç kavgalar ettiler evde, artık birbirlerinin yüzüne bakacak halleri kalmadıannemin de hataları oldu ama eşim çok büyük terbiyesizlikler yaptı. ben de aralarında kaldım, napıcağımı bilmiyorum. Mart sonu çalışmaya başlayacağım, kızıma annem bakar diye düşünüyordum, eşim kesinlikle istemiyorum anneni diyor, hatta mümkünse hemen gitsin istiyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Siz eşimizle anneniz arasında kalsanız napardınız?
kotu olmus canim. Peki kim hatali ? Ben herzaman su taraftayim. Gelin ile kayinvalide arasinda olur ancak erkek ile anne baba arasinda saygi ve mesafe bozulmamali diye dusunuyorum.Kızlar annemle eşimin arası çok kötü, korkunç kavgalar ettiler evde, artık birbirlerinin yüzüne bakacak halleri kalmadıannemin de hataları oldu ama eşim çok büyük terbiyesizlikler yaptı. ben de aralarında kaldım, napıcağımı bilmiyorum. Mart sonu çalışmaya başlayacağım, kızıma annem bakar diye düşünüyordum, eşim kesinlikle istemiyorum anneni diyor, hatta mümkünse hemen gitsin istiyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Siz eşimizle anneniz arasında kalsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?